Αποτελέσματα- Αναγενής τριχόπτωση-διάχυτη αλωπεκία-σιδηροπαινική αναιμία

Joan87

Active Member
Παιδιά πήγα προχθές στην δερματολόγο που με βλέπει για να μου γράψει τα φάρμακα. Δεν κοίταξα καν το χαρτί μιας και δεν πήγα άμεσα να αγοράσω τον σίδηρο, εφόσον ειχα ήδη λίγο ακόμα. Το κοίταξα λοιπόν πριν που πήγα στο φαρμακείο και πανω είχε την διάγνωση.
L65.1 Αναγενής τριχόπτωση /D60. /
Διάχυτη αλωπεκία-σιδηροπαινική αναιμία. Τι σημαίνει αυτό; Με ειχε δει μαλλον μόνο με την κάμερα της τριχοσκόπησης. Τριχοριζόγραμμα δεν ειχε κανει. Νομίζω ότι είτε λέμε Αναγενής αλωπεκία είτε δυστροφική, είναι το ίδιο. Πλιζ δώστε μου μερικές πληροφορίες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pazuzu

New Member
RE: Αποτελέσματα.

Joan νομίζω ότι καλό είναι να ανοίξεις ένα (1) προσωπικό θέμα και να γράφεις εκεί πέρα τις ερωτήσεις σου. Είναι λίγο περιττό να ανοίγεις για κάθε μια ξεχωριστή ερώτηση καινούριο θέμα.

Joan87

Active Member
Συγνώμη δεν ειχα σκεφτεί να το κάνω έτσι. Νόμιζα οτι γράφουμε κάθε φορά καινούργιο για να το βλέπουν τα μέλη. Θα το φροντίσω από εδώ και στο εξής. Παρόλα αυτά θα σας παρακαλούσα για λίγες πληροφορίες.

pazuzu

New Member
Δε χάλασε και ο κόσμος, απλώς καλό είναι να το κάνεις έτσι γιατί και ο άλλος που μπορεί να θέλει να σε βοηθήσει έχει όλες τις πληροφορίες μαζεμένες σε ένα θέμα και η συζήτηση έχει μια ροή. Καλύτερα άνοιξε λοιπόν ένα νέο θέμα και γράψε εκεί όλες τις πληροφορίες και τις απορίες σου.

Joan87

Active Member
Έχω αρκετά θέματα. Πρέπει να ανοίξω πάλι ένα και να γράψω λοιπόν εκεί μέσα σε άκρες τα πάντα;;;;

Bouklas

Well-Known Member
Joan αν θέλεις θα μπορούσες να συνεχίσεις στο θέμα που σε γνωρίσαμε και μάθαμε για το πρόβλημα σου: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9063.html

Μπλουζα