Απορρόφηση τοπικών

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

mikipitri

Member
Έχω την εντύπωση ότι πλέον τα τοπικά που χρησιμοποιώ δεν απορροφούνται καθόλου!!!
Τι εννοω... ότι και να βάζω, και μιλάω για μικρές ποσότητες (ούτε καν 0,5ml) δεν απορροφάται καθόλου από το δέρμα, αλλά παραμένει σε αυτό... στην αρχή σε υγρή μορφή όπως το έβαλα δηλαδή, και μετά σχηματίζει μια λεπτή μεμβράνη! Τι λέτε να συμβαίνει?
Εσύ kapamarou θυμάμαι ότι είχες αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο... τι έγινε τελικά?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Απορρόφηση τοπικών

mikipitri είπε:
Έχω την εντύπωση ότι πλέον τα τοπικά που χρησιμοποιώ δεν απορροφούνται καθόλου!!!
Τι εννοω... ότι και να βάζω, και μιλάω για μικρές ποσότητες (ούτε καν 0,5ml) δεν απορροφάται καθόλου από το δέρμα, αλλά παραμένει σε αυτό... στην αρχή σε υγρή μορφή όπως το έβαλα δηλαδή, και μετά σχηματίζει μια λεπτή μεμβράνη! Τι λέτε να συμβαίνει?
Εσύ kapamarou θυμάμαι ότι είχες αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο... τι έγινε τελικά?
και ακομα την εχω αυτην την μεμβρανη,ειναι της airol,εμφανιστηκε στην εκτη εβδομαδα χρησης και κατα εναν περιεργο τροπο το σχημα της θεραπειας μου βαρυνε πολυ και αναγκαστικα να το ριξω σε δυναμη αραιωνωντας την μινοξιδιλη,αρχισε τριχοφυια στο προσωπο,υπαρχει κινητηκοτητα στους κροταφους και ξεκινησε να ξεπερναει τις κορτιζονες σε δυναμη.
προσπαθω να παρατηρησω αυτην την μεμβραβη καλα και βλεπω οτι κραταει λιγοτερο απο 24 ωρες και περισσοτερο απο 15 ωρες.
νομιζω οτι αυτην η μεμβρανη τελικα αυξανει την απορροφηση :chinscratch
δοκιμασες μινοξιδιλη και βλεπεις να μην δουλευει?

mikipitri

Member

αυτή η μεμβράνη σε μένα δημιουργεί και φαγούρα και δυστυχώς με πάει πίσω!!!
αναγκάζομαι και ξύνομαι και μαζί με τη μεμβράνη φεύγουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛ

mikipitri

Member

αναγκάζομαι και ξύνομαι και μαζί με τη μεμβράνη φεύγουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ τρίχες.
Mετά από 3-4 ώρες φεύγει και μαζί και η φαγούρα. Βέβαια αν βρέξω μόνο το κεφάλι (χωρίς να λουστώ) φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα.
Γιατί λες Kapa ότι με τη μεμβράνη αυξάνει η απορρόφηση?

kapa

Μέλος του προσωπικού

αναγκάζομαι και ξύνομαι και μαζί με τη μεμβράνη φεύγουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ τρίχες.
Mετά από 3-4 ώρες φεύγει και μαζί και η φαγούρα. Βέβαια αν βρέξω μόνο το κεφάλι (χωρίς να λουστώ) φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα.

ενα τζελ αλοης θα σε σωσει απο την φαγουρα
Γιατί λες Kapa ότι με τη μεμβράνη αυξάνει η απορρόφηση?

το βλεπω πανω μου,φανερη διαφορα στην αποδοση του σχηματος οταν ξεκινησε να εμφανιζεται η μεμβρανη,εχω την αισθηση οτι ειμαι με το κεφαλι βουτυγμενο μεσα σε καζανι με μινοξιδιλη ολη μερα.
ουτε με τις κορτιζονες δεν ειχα τετοια αποτελεσματα,επισης βλεπω τα γενια μου τις τελευταιες μερες να σκληραινουν και να αυξανονται αριθμητικα

mikipitri

Member

kapamarou είπε:
ενα τζελ αλοης θα σε σωσει απο την φαγουρα
το βλεπω πανω μου,φανερη διαφορα στην αποδοση του σχηματος οταν ξεκινησε να εμφανιζεται η μεμβρανη,εχω την αισθηση οτι ειμαι με το κεφαλι βουτυγμενο μεσα σε καζανι με μινοξιδιλη ολη μερα.
ουτε με τις κορτιζονες δεν ειχα τετοια αποτελεσματα,επισης βλεπω τα γενια μου τις τελευταιες μερες να σκληραινουν και να αυξανονται αριθμητικα
Αυτη η μεμβράνη σε εσένα είναι ορατή? Δηλαδή αν χτενιστείς φεύγει κομμάτι της?
Το περιέγραψες ακριβως όπως νιώθω... χαχα... σαν να είμαι διαρκώς βουτηγμένος σε κάτι λαδερό θα έλεγα!!!
Και πράγματι τα γένια μου έχουν αυξηθεί κατά πολύ το τελευταίο διάστημα... σε αντίθεση όμως με τα μαλλία μου (ισως τελικά κάνω fue και πάρω από τα γένια :D :D :D)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Αυτη η μεμβράνη σε εσένα είναι ορατή? Δηλαδή αν χτενιστείς φεύγει κομμάτι της?

ελαχιστα ορατη στους κροταφους μονο που ειναι εκτεθειμενη περιοχη,δεν φευγει κομματι της ειναι σαν να εχω ριξει λαδι,γυαλιζει,δεν ειναι στερεο.
Το περιέγραψες ακριβως όπως νιώθω... χαχα... σαν να είμαι διαρκώς βουτηγμένος σε κάτι λαδερό θα έλεγα!!!

εγω λεω να μαζεψω λιγο και να το μαγειρεψω,κριμα να παει χαμενο :chinscratch :D :D

Και πράγματι τα γένια μου έχουν αυξηθεί κατά πολύ το τελευταίο διάστημα... σε αντίθεση όμως με τα μαλλία μου (ισως τελικά κάνω fue και πάρω από τα γένια :D :D :D)

αν αυξηθηκαν τα γενια σημαινει οτι απορροφαται καλα η μινοξιδιλη.
θα καταντησουμε καραφλοπιθηκες :D θα βγαλουμε παντου μαλλι εκτος απο εκει που θελουμε :D

mikipitri

Member

kapamarou είπε:
ελαχιστα ορατη στους κροταφους μονο που ειναι εκτεθειμενη περιοχη,δεν φευγει κομματι της ειναι σαν να εχω ριξει λαδι,γυαλιζει,δεν ειναι στερεο.
εγω λεω να μαζεψω λιγο και να το μαγειρεψω,κριμα να παει χαμενο :chinscratch :D :D

αν αυξηθηκαν τα γενια σημαινει οτι απορροφαται καλα η μινοξιδιλη.
θα καταντησουμε καραφλοπιθηκες :D θα βγαλουμε παντου μαλλι εκτος απο εκει που θελουμε :D
όπως είναι σε εσένα στους κροτάφους, έτσι είναι σε εμένα σε όλο το κεφάλι επειδή είναι αρκετά αραιές οι τρίχες που έχω :'(
Έλα ντε... θα έχουμε παντού μαλλί εκτός από το κεφάλι...
Πάντως τώρα αν μείνω δεύτερη μέρα αξύριστος μαυρίζει όλο το πρόσωπο, ενώ παλιά μπορούσα να μείνω και τρεις μέρες και να μην φαίνεται και τόσο.
Λέω να αφήσω μακριά τα γένια και να τα χτενίζω προς τα πάνω τελικά :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kapa

Μέλος του προσωπικού

όπως είναι σε εσένα στους κροτάφους, έτσι είναι σε εμένα σε όλο το κεφάλι επειδή είναι αρκετά αραιές οι τρίχες που έχω :'(

στο υπολοιπο κεφαλι το καταλαβαινω οτιν βρισκομαι σε ρευμα αερα οτι ειναι υγρο,με παγωνει

Έλα ντε... θα έχουμε παντού μαλλί εκτός από το κεφάλι...
Πάντως τώρα αν μείνω δεύτερη μέρα αξύριστος μαυρίζει όλο το πρόσωπο, ενώ παλιά μπορούσα να μείνω και τρεις μέρες και να μην φαίνεται και τόσο.

εχω να δω τα γενια μου τοσο σκληρα απο τοτε που κουμπωνα loniten

Λέω να αφήσω μακριά τα γένια και να τα χτενίζω προς τα πάνω τελικά :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

εγω θα τα κανω οπως κανανε οι γυμνασιαρχες και οι λεικυαρχες στο σχολειο,θα αφησω τα πλαγια να μακρυνουν ενα μετρο και θα τα φερνω 5 σβουρες πανω απο το κεφαλι,στο πρωτο φυσημα του ανεμου θα ανεμιζουν πιο πολυ και απο την σημαια :14m: :D

mikipitri

Member

τι μου θύμισες... όντως ήταν χαρακτηριστικό των καθηγητών να μακραίνουν το μαλλί στα πλάγια και να το φέρνουν σβούρα σε όλο το κεφάλι για να το καλύψει :D :D :D

ρε kapa το θέμα είναι ότι τα αποτελέσματα τα θέλουμε στα μαλλιά μας... όχι στα γένια μας (μπορούμε επίσης να γυρίσουμε το κεφάλι ανάποδα... :D)

Πάντως δυο φορές που το έχω ξυρίσει το κεφάλι στην πρώτη σκάλα, το νιώθω καλύτερα... (αν και το nw3 τότε φαίνεται 4)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Πάντως δυο φορές που το έχω ξυρίσει το κεφάλι στην πρώτη σκάλα, το νιώθω καλύτερα... (αν και το nw3 τότε φαίνεται 4)
το κουρεμα ειναι ενα περιεργο τρικ και μπορει να δειξει εντελως διαφορετικο το μαλλι απο αυτο που ειναι
εδω :22m: ενα κεφαλι με 130-150 ανα εκατοστο,το δικο μου,φαινεται σαν διαχυτη αραιωση αλλα δεν ειναι,ειναι απλα πολυ κοντο

Συνημμένα

• IMG_0017.JPG
    IMG_0017.JPG
    679 KB · Προβολές: 20

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikipitri

Member

Λες αν τα αφήσω πιο μακρυα να μην φαίνεται και τόσο η διάχυτη αραίωση? :chinscratch :chinscratch
Παίζει ρόλο βέβαια και ο τύπος της τρίχας... εγώ έχω ίσια και φαίνεται χειρότερα.
Εσένα είναι σπαστή kapa?

kapa

Μέλος του προσωπικού

mikipitri είπε:
Λες αν τα αφήσω πιο μακρυα να μην φαίνεται και τόσο η διάχυτη αραίωση? :chinscratch :chinscratch
Παίζει ρόλο βέβαια και ο τύπος της τρίχας... εγώ έχω ίσια και φαίνεται χειρότερα.
Εσένα είναι σπαστή kapa?
ειχα την λανθασμενη εντυπωση οτι το κοντο μαλλι φαινεται πιο πυκνο
σε αυτην :22m: την φωτο ειναι στην ιδια κατασταση με την προηγουμενη,αφησε τα τουλαχιστον 4 cm,ειδικα στην διαχυτη αραιωση κρυβει κατα πολυ το προβλημα ειναι ελαφρως σπαστα

Συνημμένα

• img1574s[1][1].jpg
    img1574s[1][1].jpg
    447.4 KB · Προβολές: 9

mikipitri

Member

θα δοκιμάσω ότι μου απέμεινε να το αφήσω να μακρύνει λίγο ;)
ίσως μου ανεβάσει και την ψυχολογία λίγο, γιατί κοντοκουρεμένο το μαλλί δείχνει τελικά πολύ αραιό

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα