Αποριες περι μμ

naruto

Well-Known Member
Παιδεια γεια σας,νεος στο φορουμ αλλα το εχω ξεψαχνισει αρκετα.Καποιες αποριες περι ΜΜ μου εμειναν αναπαντητες ομως,οποιος ξερει κατι παραπανω αν εχει την ευγενεια ας απαντησει.

1)Ποσα ειναι τα διαθεσιμα grafts που μπορει ο μεσος ανθρωπος να παρει απο τη δοτρια πριν αρχισει να αραιωνει αισθητα κ φαινετε πλεον με γυμνο ματι?Ξερω οτι ανθρωπος με ανθρωπος διαφερει,αλλα ο μεσος ορος πανω κατω για εναν φυσιολογικο ανθρωπο χωρις αραιωση στη δοτρια του ποιος ειναι?Στο Baldtruth λενε 6-8000 με FUT κ 4-6000 με μεθοδο FUE.Iσχυουν οι αριθμοι?δεδομενου οτι ειμαστε καυκασιοι σαν λαος κ εχουμε τα περισσοτερα-πυκνοτερα μαλλια απο τις αλλες ''φυλες''(Ασιατες,Αφρικανοι).

2)Αν καποιος εξαντλησει τα διαθεσιμα grafts που μπορει να παρει με strip,ας πουμε 7.000 με 2-3 FUT,μπορει να κανει κ FUE μετα παιρνοντας grafts εκει που το Strip δεν φθανει,απο ποιο ψηλα?

3)Πολλες κλινικες διαφημιζουν οτι γινετε να καλυψουν την ουλη απο FUT τοποθετωντας grafts πανω της.Ισχυει αυτο,το χει καποιος δοκιμασει κ αν ναι με τι αποτελεσμα?

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

naruto

Well-Known Member
Κανενας ρε παιδεια?Δεν υπαρχει καποιος που να ξερει?Σκεφτομαι να μπω στο χορο των μεταμεσχευσων κ εγω θελω να ξερω πανω κατω τι παιζει,πριν κανω κατι κ το μετανιωσω μετα

tasos33

Well-Known Member
ανεβασε φωτο...σε γενικες γραμμες ισχυουν ολα αυτα τα παραπανω...καθε κεφαλι ειναι διαφορετικο ομως..

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Παιδεια γεια σας,νεος στο φορουμ αλλα το εχω ξεψαχνισει αρκετα.Καποιες αποριες περι ΜΜ μου εμειναν αναπαντητες ομως,οποιος ξερει κατι παραπανω αν εχει την ευγενεια ας απαντησει.

1)Ποσα ειναι τα διαθεσιμα grafts που μπορει ο μεσος ανθρωπος να παρει απο τη δοτρια πριν αρχισει να αραιωνει αισθητα κ φαινετε πλεον με γυμνο ματι?Ξερω οτι ανθρωπος με ανθρωπος διαφερει,αλλα ο μεσος ορος πανω κατω για εναν φυσιολογικο ανθρωπο χωρις αραιωση στη δοτρια του ποιος ειναι?Στο Baldtruth λενε 6-8000 με FUT κ 4-6000 με μεθοδο FUE.Iσχυουν οι αριθμοι?δεδομενου οτι ειμαστε καυκασιοι σαν λαος κ εχουμε τα περισσοτερα-πυκνοτερα μαλλια απο τις αλλες ''φυλες''(Ασιατες,Αφρικανοι).

2)Αν καποιος εξαντλησει τα διαθεσιμα grafts που μπορει να παρει με strip,ας πουμε 7.000 με 2-3 FUT,μπορει να κανει κ FUE μετα παιρνοντας grafts εκει που το Strip δεν φθανει,απο ποιο ψηλα?

3)Πολλες κλινικες διαφημιζουν οτι γινετε να καλυψουν την ουλη απο FUT τοποθετωντας grafts πανω της.Ισχυει αυτο,το χει καποιος δοκιμασει κ αν ναι με τι αποτελεσμα?

1) δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό χωρίς μέτρηση εμβαδού και πυκνομέτρηση γιατί κάθε κεφάλι είναι διαφορετικό σε πυκνότητα, εμβαδόν, διάμετρο τρίχας, ελαστικότητα δέρματος κ.α.

2) ναι μπορεί, αλλά όχι πολλά πράγματα

3) ναι, γίνεται. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από πριν αλλά μην νομίζεις ότι κάνει τέλεια κάλυψη/απόκρυψη

naruto

Well-Known Member
Φωτο δικια μου για τους δικους μου λογους δν μπορω να ανεβασω.Θα προσπαθησω να περιγραψω περιπου την εκταση του προβληματος.
Ευτυχως μεχρι τωρα δν ειναι ιδιαιτερα επιθετικη η τριχοπτωση.Εχω μια αρκετα εμφανη αραιωση στους κροταφους κ λιγο πιο μεσα.Να σου δωσω να καταλαβεις αν οι αραιωμενες περιοχες αδειασουν τελειως θα ειμαι ενα καθαρο NORWOOD 3.Πανω κατω η πατεντα αραιωσης μου ειναι σαν αυτον ,ισως ειμαι κ λιγο πιο πυκνος εγω κ εχω σχεδον ευθεια hairline χωρις χιλιοστο υποχωρησης.
Rafael-van-der-Vaart-Net-Worth.jpg

Να πω ακομα πως ειμαι σχεδον 26,κ ξεκινησα ν αραιωνω απο τα 20.Εδω κ 2 χροννια ειμαι πανω κατω στα ιδια χωρις να εχω παρει θεραπεια ποτε,παρα μονο σαμπουαν NIZORAL εδω κ 1 χρονο,μια φορα τη βδομαδα.Ευτυχως μεχρι τωρα η hairline δεν εχει υποχωρησει καθολου,τα temple points κ αυτα ειναι ανεπηρεαστα οπως ηταν στην εφηβεια.Καθως κ τα υπολοιπα μαλλια μου δεν δειχνουν να εχουν επηρεαστει ακομα,ουτε crown,ουτε mid-scalp,ουτε το τσουλουφι μπροστα στη hairline,μονο οι κροταφοι.
Επισης εχω σγουρο μαλλι κ μ ενα ανεμελο-αχτενιστο καλυπτω το προβλημα σχεδον τελειως για την ωρα.

Να περασω στις ερωτησεις παλι.Πως γινετε να μαθω τι παιζει με την δοτρια μου?Σε κλινικη εμφυτευσεις ή σε καποιο δερματολογο μπορω να παρω μια σχετικα ασφαλη εκτιμηση σχετικα με τις δυνατοτητες της δοτριας μου?

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Σου απάντησε ο soralteno φιλε για το πως μαθαίνεις για τη δοτρια σου..επίσης για την φωτογραφία που εβαλες Περίτο να σου πω οτι είναι άκυρη έτσι?βάλε μια δική σου με σηκωμένα μαλλια,καθαρη φωτο όμως..να είναι σε εξωτερικο περιβαλλον και μέρα..και απλα πήγαινε στο πρόγραμμα ζωγραφικής και βαψε το προσωπο να μην φαίνεσαι..αν θες βέβαια να καταλάβουμε πως είσαι..γιατί αυτό που μας δείχνεις απλα δεν είσαι εσυ

naruto

Well-Known Member
Ναι το ξερω κ ζηταω συγνωμη για την φωτογραφια αλλα δν εχω καμερα καλη προς το παρον περα απο ενα σαπιο τηλεφωνο:(.
Απλα ηθελα να δωσω μια εικονα σχετικα με την εκταση του προβληματος.Δν μου απαντησατε ομως,πως μπορω να μαθω για την πυκνοτητα κ γενικα τις δυνατοτητες της δοτριας μου?Να φανταστω μονο σε εξειδικευμενη κλινικη μαλλιων ετσι

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Ναι το ξερω κ ζηταω συγνωμη για την φωτογραφια αλλα δν εχω καμερα καλη προς το παρον περα απο ενα σαπιο τηλεφωνο:(.
Απλα ηθελα να δωσω μια εικονα σχετικα με την εκταση του προβληματος.Δν μου απαντησατε ομως,πως μπορω να μαθω για την πυκνοτητα κ γενικα τις δυνατοτητες της δοτριας μου?Να φανταστω μονο σε εξειδικευμενη κλινικη μαλλιων ετσι
Ναι, όπου θα σου κάνουν μια εκτίμηση. Το θέμα είναι όμως οτι ασχολείσαι με το δέντρο περισσότερο από το δάσος. Αντε και σου λένε μια εκτίμηση, τι αξία έχει αφού δεν γνωρίζεις πόσο θα προχωρήσει η αραίωση, πόσα grafts θα φυτρώσουν σε ενδεχόμενη μμ, πόσα θα καταστραφούν, πόσα θα μπορέσεις να βγάλεις στην πράξη και όχι στη θεωρία, τι είδους κάλυψη θα σου δώσουν κ.α.

naruto

Well-Known Member
Μωρε ναι το ξερω,δν βιαζομαι να μπω αυριο κιολας στο χειρουργειο.Απλως πριν ξεκινισεις μια μαχη πρεπει να προετοιμαζεσε καταλληλα κ να λαμβανεις υποψη ολες μα ολες τις παραμετρους.Ευτυχως επειδη δουλευω απο μικρο παιδι,κ εχω κ την υποστηριξη των γονιων μου σ αυτο,οικονομικο θεμα δν υφισταται.Οταν ερθει εκεινη η ωρα για μεταμοσχα-μεταμοσχευσεις μαλλον στο εξωτερικο θα τις κανω για να εχω οσες περισσοτερες πιθανοτητες γινετε για καλο φυσικο αποτελεσμα.Αν ομως η δοτρια μου ειναι τελειως χαλεια δν θελω να τρεφω φρουδες ελπιδες.Δεν νομιζω να ειναι βεβαια αλλα θελω να σιγουρευτω.
Να πω ακομα πως δν εχω αυταπατες σχετικα με τις μεταμοσχευσεις.Δν στοχευω σε κατι ανεφικτο.Θελω τα μαλλια μου να συμβαδιζουνε με την ηλικια μου.Πχ αν θα ημουν ΝW2 στα 30-35, ΝW3 στα 40, NW4 στα 45-50 ... κ παει λεγοντας δν θα με χαλαγε καθολου. Δν ειμαστε ολοι Τσαλικηδες κ Ρουβαδες δυστηχως.
Δυστηχως ο πατερας μου,ο μονος συγγενης ειτε αντρας ειτε γυναικα που εχει ΑΑ κ σ αυτον απο οτι φαινετε εμοιασα,τα εχασε νωριτερα σε σχεση μ αυτο που περιγραφω παραπανω κ θεωρω εγω φυσιολογικη ωριμανση-γυρανση των μαλλιων.
Στα 4ο ο πατερας μου ηταν καπου μεταξυ ΝW3a-NW4. ΣΤΑ 52 του ειναι πια σχεδον NW6,αλλα τα πλαινα του ειναι πολυ ψηλα κ η δοτρια του,τουλαχιστον με γυμνο ματι φαινετε μια χαρα,πυκνη πυκνη.
Τελοσπαντων σας ευχαριστω ειλικρινα μεσα απο τη καρδια μου που υποστηκατε την πολυλογεια μου:p.Με την πρωτη ευκαιρεια θα πεταχτω μεχρι τις κλινικες της Κυπρου,μιας κ απο οτι βλεπω ειναι πιο αξιοπιστες απο τις εγχωριες,για να παρω μια γνωμη για την δοτρεια μου να μου φυγει αυτο το ανγχος.Κ θα επανελθω ανοιγοντας κανονικο thread για την κατασταση μου.Θα συνεχιζω βεβαια να σας διαβαζω καθως εχω μαθει τοσα πολα απο αυτο το forum.I ll be back ;)

Μπλουζα