Απορίες σχετικά με τα τοπικά προιόντα και φαουλ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

anime

Member
Γειά σε όλους. Ασχολούμε αρκετό καιρο με το θέμα τριχόπτωση αλλα δεν ειχα γραφτεί σε κάποιο φορουμ. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Dualgen 5% minoxidil 5% azelaic acid 0,025% retinol 0,001% caffeine. το χω ξαναχρησιμοποιήσει αλλά θα θελα κια τη γνώμη σας. Το τελευταίο σκεύασμα που χρησιμοποιώ τώρα αλλά λέω να κάνω switch και λόγω τιμής αλλά και επειδη έχει μέσα zinc και ταυρίνη και όχι κάποιον DHT blocker από όσο ξέρω είναι το Spectral Dnc. Επίσης όμως έχει και μινοξιδιλ soulfate που υποτίθεται πως είναι καμία 10αριά φορές δυνατότερο από το απλό, Procyanidin oligomers που λένε πως είναι πολύ καλά και nanosomes για την διανομή των συστατικών.

Ερωτήσεις επειδή και από εσάς ότι έχω διαβάσει μου δημιουργεί απορίες

1) Το zinc glutonane στο spectral είναι ανταγωνιστικό του minoxidil όπως το zinc pirithione;

2) Η καφείνη είναι τελικα και αυτή ανταγωνιστική? να με ενοχλήσει αυτή η ποσόστοση στο dualgen?

3) Η ταυρίνη μήπως έχει και αυτή παρόμοιες ιδιότητες με την καφείνη?

4) Υπάρχει κάποιο τοπικό -γιατί oral δεν παίρνω- ολοκληρωμένο? δηλαδή μινοξ+DHT+οτιδήποτε άλλο ευεργετικό(όπως retin/a ή έστω ρετινολη) χωρίς να κάνει φάουλ με καφείνες zinc και άλλα ανταγωνιστικά συστατικά? (το lipogaine μου φαινόταν ιδανικό αλλά δεν το παρέχουν προς το παρόν)

5)ένα καλό σαμπουάν extra του fungoral για κάθε μέρα είναι το Frezyderm hair force? (το tricomin δε μου τα κανει ωραια )
Κάποιο άλλο που να μπορώ να πάρω από φαρμακείο? Πήρα το Anaphase χτες αλλα είδα πως περιέχει zinc pirithione..δεν το έγραφε πουθενά αλλού παρα μόνο στη συσκευασία και το παρατήρησα αφού το πήρα.. να το χρησμοποιήσω? είναι καλό ή πέταμα λόγω ζινκ?

Συγνώμη για το βομβαρδισμό ερωτήσεων αλλά έχω μπερδευτεί κάπως επειδή το ψάχνω αρκετά. Επίσης επειδή έχω παρατηρήσει πως φημισμένες εταιρείες βλέπε την κατασκευάστρια(δε λεω ονομα) του spectral και του revita βάζουν στα κατά τα άλλα κορυφαία με Procyanidin προιόντα τους ανταγωνιστικές ουσίες τπύπου zinc caffeine, ενώ σε όλα τα φόρουμ είναι όλοι προκατειλημένοι κατά τους.κατι ξέρουν παράνω?θέλουν να μειώσουν τη δράση των προιόντων τους? ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις απαντήσεις σας που ελπίζω πως θα διαλευκάνουν το τοπίο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Απορίες σχετικά με τα τοπικά προιόντα και φαουλ

zinc και cafeine ξεχωριστά από μινοξιδίλη.
Σαμπουάν επέλεξε κάποιο φυτικό - οργανικό που να μην έχει καθόλου zinc στα συστατικά του, οποιαδήποτε μορφής.

kapa

Μέλος του προσωπικού

:15m:

Ασχολούμε αρκετό καιρο με το θέμα τριχόπτωση αλλα δεν ειχα γραφτεί σε κάποιο φορουμ. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Dualgen 5% minoxidil 5% azelaic acid 0,025% retinol 0,001% caffeine. το χω ξαναχρησιμοποιήσει αλλά θα θελα κια τη γνώμη σας.

ειναι αρκετα καλυτερο απο σκετη μινοξιδιλη,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα περειμενεις και θαυματα

Το τελευταίο σκεύασμα που χρησιμοποιώ τώρα αλλά λέω να κάνω switch και λόγω τιμής αλλά και επειδη έχει μέσα zinc και ταυρίνη και όχι κάποιον DHT blocker από όσο ξέρω είναι το Spectral Dnc. Επίσης όμως έχει και μινοξιδιλ soulfate που υποτίθεται πως είναι καμία 10αριά φορές δυνατότερο από το απλό, Procyanidin oligomers που λένε πως είναι πολύ καλά και nanosomes για την διανομή των συστατικών.

ιποτιθεται

1) Το zinc glutonane στο spectral είναι ανταγωνιστικό του minoxidil όπως το zinc pirithione;

στα ετοιμα σκευασματα δουλευουν ολα καλα μεταξυ τους

2) Η καφείνη είναι τελικα και αυτή ανταγωνιστική? να με ενοχλήσει αυτή η ποσόστοση στο dualgen?

το ιδιο με πριν

3) Η ταυρίνη μήπως έχει και αυτή παρόμοιες ιδιότητες με την καφείνη?

ετσι λενε,δεν ξερω

4) Υπάρχει κάποιο τοπικό -γιατί oral δεν παίρνω- ολοκληρωμένο? δηλαδή μινοξ+DHT+οτιδήποτε άλλο ευεργετικό(όπως retin/a ή έστω ρετινολη) χωρίς να κάνει φάουλ με καφείνες zinc και άλλα ανταγωνιστικά συστατικά? (το lipogaine μου φαινόταν ιδανικό αλλά δεν το παρέχουν προς το παρόν)

απο τα λιγα που ειδα σαν χρηστης ειναι οτι ολα δουλευουν καλυτερα αν ειναι ξεχωριστα σκευασματα,δηλαδη μινοξιδιλη μαζι με airol ειναι ποιο δυνατο απο μινοξιδιλη την οποια εχουμε ριξει τρετινοινη.
με ξεχωριστα σκευασματα αποφευγουμε την αλληλοεξουδετερωση των ουσιων τα οποια αλληλεπιδρουν μεταξυ τους.
ο λογος ειναι επειδη για να εξουδετερωθουν οι ουσιες που αλληλεπιδρουν πρεπει να περασουν 24 ωρες τουλαχιστον

Συγνώμη για το βομβαρδισμό ερωτήσεων αλλά έχω μπερδευτεί κάπως επειδή το ψάχνω αρκετά. Επίσης επειδή έχω παρατηρήσει πως φημισμένες εταιρείες βλέπε την κατασκευάστρια(δε λεω ονομα) του spectral και του revita βάζουν στα κατά τα άλλα κορυφαία με Procyanidin προιόντα τους ανταγωνιστικές ουσίες τπύπου zinc caffeine, ενώ σε όλα τα φόρουμ είναι όλοι προκατειλημένοι κατά τους.κατι ξέρουν παράνω?θέλουν να μειώσουν τη δράση των προιόντων τους? ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις απαντήσεις σας που ελπίζω πως θα διαλευκάνουν το τοπίο.

καλα κανουν και ειναι προκατειλημενοι γιατι αυτα ειναι διαφημιστικες μπουρδες :tease:
στα ετοιμα σκευασματα δεν αλληλεπιδρα τιποτα μεταξυ των συστατικων,ακομα ψαχνω πως το αντιμετωπιζουν αυτο

anime

Member

thanks kapamarou(απαντώ λίγο καθυστερημένα..) αναλυτικότατος και διαφωτιστικός.. Αυτή τη στιγμή είμαι με kirkland -airol και μάλιστα airol βράδυ ανά βράδυ γιατί την καθημερινή δεν τη σηκώνω.. μου κάνει κοκκινίλες και σκάσιμο..αλλά ανά δύο μέρες είναι καλύτερα. Μήπως δεν είμαι ανθεκτικός και να κάνω switch σε skinoren?

kapa

Μέλος του προσωπικού

anime είπε:
thanks kapamarou(απαντώ λίγο καθυστερημένα..) αναλυτικότατος και διαφωτιστικός.. Αυτή τη στιγμή είμαι με kirkland -airol και μάλιστα airol βράδυ ανά βράδυ γιατί την καθημερινή δεν τη σηκώνω.. μου κάνει κοκκινίλες και σκάσιμο..αλλά ανά δύο μέρες είναι καλύτερα. Μήπως δεν είμαι ανθεκτικός και να κάνω switch σε skinoren?
δοκιμασε και σκινορεν,θεωρητικα η airol ειναι ποιο δυνατη,αλλα δεν αποκλειεται καποιος να εχει καλυτερα αποτελεσματα με σκινορεν.
εκτος το ποσο δυνατη ειναι μια ουσια παιζει και ρολο κατα ποσο "πιανει"στον οργανισμο του καθενος.
και εγω θα δοκιμασω σκινορεν καπια στιγμη

GeoPower

New Member

έχω μερικές απορίες εφόσον η airol αυξάνει την απορρόφηση τις μινοξιδίλης θεωρικά δεν αυξάνονται και η παρενέργειες τις μΐυοχ?γιατί να μην βάζαμε ένα xandrox ας πούμε η "μινοχιδιλ" 15% χρησιμοποιώντας παράλληλα ένα ήπιο dht blocker?ενδείκνυται μακροχρόνια χρήση τις airol και αν ναι για ποσο καιρό?

kapa

Μέλος του προσωπικού

έχω μερικές απορίες εφόσον η airol αυξάνει την απορρόφηση τις μινοξιδίλης θεωρικά δεν αυξάνονται και η παρενέργειες τις μΐυοχ?

ενοειται αυτο,ολες οι παρενεργειες αν υπαρχουν θα γινουν ποιο εντονες

γιατί να μην βάζαμε ένα xandrox ας πούμε η "μινοχιδιλ" 15% χρησιμοποιώντας παράλληλα ένα ήπιο dht blocker?

γινεται,οι 15αρες μινοξ εχουν azelaic ολες,δεν ξερω κατα ποσο η συγκεκριμενη ουσια κανει κατι στην dht
ενδείκνυται μακροχρόνια χρήση τις airol και αν ναι για ποσο καιρό?

εγω θα την διακοψω μονο λιγους μηνες πριν κανω παιδι

pfour

Member

anime είπε:
Γειά σε όλους. Ασχολούμε αρκετό καιρο με το θέμα τριχόπτωση αλλα δεν ειχα γραφτεί σε κάποιο φορουμ. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Dualgen 5% minoxidil 5% azelaic acid 0,025% retinol 0,001% caffeine. το χω ξαναχρησιμοποιήσει αλλά θα θελα κια τη γνώμη σας. Το τελευταίο σκεύασμα που χρησιμοποιώ τώρα αλλά λέω να κάνω switch και λόγω τιμής αλλά και επειδη έχει μέσα zinc και ταυρίνη και όχι κάποιον DHT blocker από όσο ξέρω είναι το Spectral Dnc. Επίσης όμως έχει και μινοξιδιλ soulfate που υποτίθεται πως είναι καμία 10αριά φορές δυνατότερο από το απλό, Procyanidin oligomers που λένε πως είναι πολύ καλά και nanosomes για την διανομή των συστατικών.

Μιας και είναι κλειδωμένα τα άλλα σχετικά θέματα θα ήθελα να ενημερώσω ότι το lipogaine ειναι και πάλι διαθέσιμο αλλά μόνο απο amazon.com Καθώς μου τελειώνει το dualgen 5% σε κανά μήνα, παρήγγειλα ήδη lipogaine για να το δοκιμάσω, μιας και θεωρητικά φαίνεται πολύ καλό με όλα αυτά τα αντι-dht συστατικά. Βέβαια, επειδή μου περνάνε συνεχώς σκέψεις για παράλληλη χρήση μινοξ με airol, δεν ξέρω αν ταιριάζουν όλα αυτα τα συστατικά μαζί ή θα γίνω ερυθροκέφαλος :D Ειδικά το συνδυασμό azelaic με airol τον φοβάμαι λιγάκι!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα