Απορίες για FUE

kerk

New Member
καλησπερα σε ολους.ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ διαβασα πολλα θεματα και ξεστραβωθηκα αρκετα..
σκοπευω να προβω μεσα στο χειμωνα στην πρωτη μου μεταμοσχευση.ειμαι 40 ετων εχω μεγαλη αραιωση μπροστα και λιγο στο πανω μερος.ευτυχως που εχω μαλλια πισω οποτε δεν εχω προβλημα εκει.
η μεταμοσχευση θελω να γινει με fue δεν θελω με τιποτα να φαινονται ουλες στο πισω μερος..απο οτι εχω καταλαβει απο φωτογραφιες αλλων σε διαφορα φορουμ χρειαζομαι περιπου 3000 grafts για να καλυψω το μπροστα μερος.
εχω ομως καποιες αποριες-προβληματισμους..
για να γινει η fue χρειαζετε κανεις να κουρευτει τελειως.αμεσως μετα την μεταμοσχευση μπορει κανεις να φορεσει καπελο?και αν ναι απο ποια μερα και μετα?
κρανος δικυκλου να υποθεσω οτι πρεπει πρωτα να πεσουν ολες οι τριχες που θα μεταμοσχευθουν και μετα φορα κανεις?
ενα αλλο θεμα ειναι οτι κατα την εξαγωγη των grafts απο την δοτρια περιοχη υπαρχει κινδυνος να χτυπησει ο γιατρος καποιο απο τα νευρα που υπαρχουν στην πισω περιοχη (αυχενας κτλ)με κινδυνο παραλυσης του ασθενη??
επισης θελω να ρωτησω οσους εχουν κανει μεταμοσχευση με fue μετα απο ποσες μερες δεν ειχαν καθολου πονοκεφαλους.
αυτα απο μενα!οποιος γνωριζει ας απαντησει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Φίλε Kerk, θα προσπαθήσω να απαντήσω στα ερωτήματά σου, από την εμπειρία μου και ξεκινώντας από τα πιο σοβαρά. Με την FUE δύσκολα να χτυπηθεί νεύρο μιας και τόσο το βάθος, όσο και η τομή της κάθε εξαγόμενης τρίχας είναι πάρα πολύ μικρά και σίγουρα σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί αυτή η επέμβαση να σε αφήσει παράλυτο (ωστόσο, θα μπορούσες να ρωτήσεις και έναν γιατρό για το θέμα). Για τους πονοκεφάλους, εγώ δεν ξέρω κανέναν με ΦΥΕ που να υπέφερε μετά από έντονους πονοκεφάλους , κάποιες μικροενοχλήσεις κυρίως λόγω φαγούρας, οι οποίες με ένα παυσίπονο περνάνε το πιτς φιτίλι. Για το καπέλο, θεωρητικά και εφόσον δεν ακουμπα-πιέζει τα μοσχεύματα, μπορείς να το βάλεις από την αρχή, καλύτερα όμως γενικά, είναι να περιμένεις λίγες μέρες. Για το κράνος, πάλι θεωρητικά και εφόσον τα μοσχεύματα και η δότρια θρέφουν μετά τις 15 μέρες μπορείς να το βάλλεις, αλλά καλύτερα να περιμένεις ένα μήνα για να είσαι απολύτως σίγουρος. Όσο για το κούρεμα, αναλόγως, σίγουρα στη δότρια πρέπει να κουρευτείς, στη λήπτρια δεν είναι απαραίτητο, αλλά πιστεύω ότι κουρεμένος πετυχαίνεις καλύτερη δουλειά μιας και διευκολύνεις τον γιατρό σου. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
 

kerk

New Member
thanks n094 για τις πληροφοριες.εννοειτε πως θα ρωτησω καποιον γιατρο για το θεμα.οσο για το κουρεμα εννοειτε οτι θα κανω οτι διευκολυνει τον γιατρο.τοσα χρηματα θα δωσουμε..και τα εχω μαζεψει με κοπο.ξερω αλλωστε οτι την πυκνοτητα των μαλλιων που ειχα μπροστα δεν προκειτε να την ξανααποκτησω.αυτο αλλωστε φαινετε απο τις φωτο ανθρωπων που εκαναν μεταμοσχευση..απλα θα καλυψω λιγο το μπροστινο μερος..υπαρχουν βεβαια και λιγα σχετικα καλα αποτελεσματα..ελπιζω να πανε ολα καλα..
 
Μπλουζα