Απορία

Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να μαθω αν πασχω απο τριχοπτωση απο καποιον που ξερει καλυτερα.Εδω και 2 περιπου χρονια με καθε χτενισμα το πρωι μυ πεφτουν γυρω στις 15-25 τριχες ενω μετα το μπανιο(δλδ περιπου ανα 2-3 μερες) πολλες φορες βλεπω και πανω απο 120-150 τριχες..Το περιεργο ειναι οτι δεν εχω αραιωση καπου(κροταφους,πανω μερος του κρανιου πχ)....Πασχω απο τριχοπτωση και απλα δεν το ξερω η ειναι θεμα οργανισμου και οι τριχες που χανω αναπληρωνονται στον ιδιο βαθμο?

Ευχαριστω,
Δημητρης[/size][/font]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Αν δεν εχεις αραιωση μην το λες ουτε του παπα.Μαλλον φυσιολογικο ειναι αλλιως θα φαινοταν η διαφορα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ΔημητρηςΚ είπε:
Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να μαθω αν πασχω απο τριχοπτωση απο καποιον που ξερει καλυτερα.Εδω και 2 περιπου χρονια με καθε χτενισμα το πρωι μυ πεφτουν γυρω στις 15-25 τριχες ενω μετα το μπανιο(δλδ περιπου ανα 2-3 μερες) πολλες φορες βλεπω και πανω απο 120-150 τριχες..Το περιεργο ειναι οτι δεν εχω αραιωση καπου(κροταφους,πανω μερος του κρανιου πχ)....Πασχω απο τριχοπτωση και απλα δεν το ξερω η ειναι θεμα οργανισμου και οι τριχες που χανω αναπληρωνονται στον ιδιο βαθμο?

Ευχαριστω,
Δημητρης[/size][/font]

δεν θελω να σε τρομαξω αλλα κατα 99,9999999999% καπια στιγμη θα ξεκινησει η αραιωση.
πολοι θα σου πουν οτι ειναι φυσιολογικο να χανεις μαλλι αλλα εγω θα σου πω οτι ειναι φυσιολογικο και το να κανει καραφλα ενας αντρας.
μαθε χωρις αγχος για τις θεραπειες,παρε μετρα μονο οταν συμβει.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
ΔημητρηςΚ είπε:

Ευχαριστω,
Δημητρης[/size][/font]

:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια. Μέχρι 100 τρίχες την ημέρα είναι φυσιολογικό να χάνουμε. Αν δεν βλέπεις να έχεις αραίωση δεν χρειαζετε να ανυσηχείς.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Fenimore είπε:
ΔημητρηςΚ είπε:

Ευχαριστω,
Δημητρης[/size][/font]

:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια. Μέχρι 100 τρίχες την ημέρα είναι φυσιολογικό να χάνουμε. Αν δεν βλέπεις να έχεις αραίωση δεν χρειαζετε να ανυσηχείς.
επισης φυσιολογικο ειναι να ειναι καποιος nw2 στα 25 και nw3 στα 32.
η καραφλα ειναι η φυσιολογικη εξελιξη στον αντρα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:

"Φυσιολογικό" δεν νομίζω ότι είναι, εξαρτάτε και πως το ενοοείς... Υπάρχουν και άντρες που δεν καραφλιάζουν ποτέ σε όλη τους τη ζωή.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Fenimore είπε:
kapa είπε:

"Φυσιολογικό" δεν νομίζω ότι είναι, εξαρτάτε και πως το ενοοείς... Υπάρχουν και άντρες που δεν καραφλιάζουν ποτέ σε όλη τους τη ζωή.

ναι και ειναι αυτοι που δεν χανουν ουτε μια τριχα,δεν εχουν καν εποχιακη τριχοπτωση,επειδη η DHT δεν εχει αγγιξει τους θυλακες

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
ναι και ειναι αυτοι που δεν χανουν ουτε μια τριχα,δεν εχουν καν εποχιακη τριχοπτωση,επειδη η DHT δεν εχει αγγιξει τους θυλακες

Όλοι χάνουν τρίχες, πχ η πλειοψηφία των γυναικών που δεν εχουν ΑΑ και έχουν πυκνό μαλλί σε όλη τους την ζωή χάνουν και αυτές τρίχες καθημερινά...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Fenimore είπε:
kapa είπε:

Όλοι χάνουν τρίχες, πχ η πλειοψηφία των γυναικών που δεν εχουν ΑΑ και έχουν πυκνό μαλλί σε όλη τους την ζωή χάνουν και αυτές τρίχες καθημερινά...

Οσους ξέρεις που δεν έχουν χάσει καθόλου έδαφος ρώτησε τους αν έχουν τριχοπτωση,έστω και εποχιακή

kapa,εχω φιλο μακρυμαλλη σαν εμενα που οταν μπαινω σπιτι του,αντι για το ασπρο πλακακι,βλεπω μαυρο απο τις τριχες του...το παιδι εχει μαλλι για 2 ατομα και μου ειπε αυτο (επειδη τον ξερω 3 χρονια μονο) το εχει απο τα 20 του...ειναι 26 τωρα...οσον αφορα το χτενισμα...δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει αντικειμενικη η τριχοπτωση..θελω να πω πως αλλο το μαξιλαρι και το μπανιο να γεμιζουν τριχες και αλλο το χτενισμα...δλδ με το χτενισμα ισωνς να βγουν και τριχες π εχουν σκαλωσει,ισως και να τραβηξεις καποια πιο πολυ...τωρα βεβαια το παιδι πρεπει να χει κοντο μαλλι και να μην ισχυουν αυτα...

kapa

Μέλος του προσωπικού
iraklisbowie είπε:
kapa,εχω φιλο μακρυμαλλη σαν εμενα που οταν μπαινω σπιτι του,αντι για το ασπρο πλακακι,βλεπω μαυρο απο τις τριχες του...το παιδι εχει μαλλι για 2 ατομα και μου ειπε αυτο (επειδη τον ξερω 3 χρονια μονο) το εχει απο τα 20 του...ειναι 26 τωρα...οσον αφορα το χτενισμα...δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει αντικειμενικη η τριχοπτωση..θελω να πω πως αλλο το μαξιλαρι και το μπανιο να γεμιζουν τριχες και αλλο το χτενισμα...δλδ με το χτενισμα ισωνς να βγουν και τριχες π εχουν σκαλωσει,ισως και να τραβηξεις καποια πιο πολυ...τωρα βεβαια το παιδι πρεπει να χει κοντο μαλλι και να μην ισχυουν αυτα...

Είναι μεγάλο κεφάλαιο και το μακρύ μαλλί ξεγελαει στον αριθμό

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ναι kapa ξεγελαει,αυτο ειναι σιγουρο...αλλα ειναι ρε παιδι μ μεσα σου το γονιδιο...ο ενας μπορει να χανει στα 20 του 100 τριχες και σ ενα χρονο να ναι off και ο συνομιλικος του 150 και να ναι οκ...και οχι μονο αυτο,αλλα να παραμενει κ ετσι!Η αγια τριαδα histogen Merk και aderans να βαλει το χερι της :D

Ευχαριστω για της απαντησεις!Μακρυ μαλλι εχω iraklisbowie και εγω απλα ρωταω για να προλαβω να παρω μετρα πριν αρχισει....Πηγενω σε δερματολογο 1 φορα περιπου το χρονο ,πηγα πριν εναν μηνα και μου ειπε ολα οκ..τωρα θα δω πως θα παει...

Μπλουζα