nikolakis
Well-Known Member
Εγω οσον αφορα τον εαυτο μου θεωρω πως υπαρχουν σωστα και ψαγμενα ατομα στο συγκεκριμενο φορουμ , αλλα πιστευω πως επισης υπαρχουν και μερικα ισως λιγα ατομα που προωθουν συμφεροντα ... Τεπσα αυτο ειναι αλλη κουβεντα τελειως διαφορετικη.. Αυριο θα ανεβασω και μερικες φωτογραφιες να δειτε και να μου πειτε και σεις απλα η αποφαση μου ειναι σχεδον ολοκληρωμενη. Θελω να προσθεσω και στην συνεχεια να κανω διατηρηση των αλλων μαλλιων..Προβλημα δοτριας δεν εχω κανενα εχω κανει μετρησεις και εχω ψαχτει γενικα... Ισα ισα εχω και πολυ δυνατη δοτρια και πολυ πυκνη δοτρια![]()
Πως θα τα κρατήσεις τα μαμά μαλλιά ομως; τόσα χρονια ψάχνουν όλοι το τροπο κ δε το κατάφεραν. Αν εισαι 23 κ εχεις μικρή έστω υποχώρηση σε μετωπιαια γραμμή κ κροτάφους αυτο κατα πάσα πιθανότητα σημαίνει οτι στα 30 θα γίνει πάρτι στο κεφάλι σου. Δε θελω να σε απογοητεύσω απλα σου λεω οτι εισαι πολυ μικρός για να προχωρήσεις σε μμ , μετα φαντάσου οτι θα εχεις μαλλιά εκει που τα φυτεψες κ στα αλλα σημεία αεροδιάδρομο, τραγικό; τα ιδια με σένα σκεφτόμασταν πολλοί αλλα ευτυχώς δεν το κάναμε πάνω στη κα...λα μας για μαλλιά. Οι πιο πολλοί πάντως να ξέρεις συμπεριλαμβανομένου κ εμου τα μαλλιά μας πήραν τη κάτω βολτα απο τα 28-29 κ μετα οποτε πρόσεχε φιλε πρόσεχε θα τραβάς τα μαλλιά σου μετα (τα μεταμοσχευμένα )!!!