Απάντηση από τον δρ. Κωνσταντίνο Αναστασάκη. Αν αγαπάτε το forum & θέλετε να βελτιωθεί, σας προτεινω να διαβαστε το!.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε Μακ η παρουσία γιατρών πως θα είναι κέρδος για όλους μας?μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό.?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Για ποια βεντετα γραφεις, φιλε vag;

Διαβαζεις τα σχολια; Ειδες πουθενα να γραφτει κατι χωρις επιχειρηματα; Προσωπικα διαπιστωσα οτι υπαρχει χρηση μικροϊνων. Τι επρεπε, λοιπον, να κανω; Να το κανω γαργαρα; Να σιωπησω, ωστε να διαστρεβλωνεται η πραγματικοτητα;

Γιατι βλεπετε παντου δολιοφθορεις και βαλτους οι οποιοι προσπαθουν να διαβαλουν τη συγκεκριμενη κλινικη;

Αν αρχιζα να γραφω αερολογιες, χωρις αποδεικτικα στοιχεια (παρεθεσα χαρακτηριστικη φωτογραφια που κανει "μπαμ" η χρηση toppik), τοτε θα ειχες απολυτο δικιο.

Οταν, ομως, γραφω κατι με πειστηρια τις φωτογραφιες που αναρτηθηκαν, πως μας κατηγορεις για βεντετες και σκοπιμοτητες;
Δεν έγραψα πουθενά για σκοπιμότητα, βάλτους, αλλά για εμμονή. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος βαλτός κατά του Αναστασακη εδώ μέσα.

Είναι ο τρόπος που θα πεις κάτι, οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις που θα κάνουν μια κριτική κακοπροαιρετη η καλοπροαιρετη.

Η δική μου για παράδειγμα ήταν κακοπροαιρετη προς εσάς. Αν χρησιμοποιούσα τις λέξεις βαλτός κτλ θα ήταν κακοπροαιρετη.

vag25

Well-Known Member
Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι του κακού εκπροσώπου και καμία ομάδα. Υπάρχει κριτική βάσει αυτών που βλέπουμε. Οι περισσότεροι διαπίστωσαν την ύπαρξη τοπικ στο συγκεκριμένο περιστατικό. Δεν σε κάνει κολλημένο όταν λες αυτό που βλέπεις το οποίο φαίνεται να είναι όντως έτσι από τις φωτογραφίες. Δηλαδή
απορώ πως ο Αναστασάκης μέσω του εκπροσώπου του μπορεί και κατηγορεί με πολύ σοβαρά πράγματα τις υπόλοιπες κλινικές και να περνάει απαρατήρητο απο την διαχείριση και οταν μέλη όπως ο tol να επιζητούν τη διαφάνεια μέσω αντιπροσωπευτικών φωτογραφιών να κατηγορούνται ως συκοφάντες. Δηλαδή στην μια περίπτωση δεν μας ενοχλεί να λασπολογεί ο Αναστασάκης τις υπολοιπες κλινικές, ενώ στην αλλη περίπτωση οταν υπάρχει κριτική προς αυτόν να μας ενοχλεί και να απειλείται με μπαν ο tol? Γιατί υπάρχει αυτή η επιλεκτική ευαισθησία όπως λέει και ο tol?
Ειναι άλλο να πεις
'' εγώ νομίζω με την εμπειρία μου ότι υπάρχει τοπικ"

και άλλο να πεις
" θέλετε να μας ξεγελασετε"
'' λέτε ψέμματα"
" Υπάρχει παραπλανηση μελων"

Αν γινόταν μόνο το πρώτο θα είχες δίκιο.

kharmacoma

Well-Known Member
Γενικά να πω ότι έχει κουράσει αυτή η κόντρα. Διαβάζουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε θέλει να κάνει μεταμόσχευση θα δει αποτέλεσμα του κυρίου Αναστασάκη, της HDC, της HLC, του κυρίου Τυρκαλά κλπ κλπ και θα αποφασίσει.

Από κει και πέρα προσωπική μου άποψη είναι ότι ο εκπρόσωπος της κλινικής απομακρύνθηκε για τις αναφορές του στους «εκπαιδευόμενους» της DHI, που ήταν το λιγότερο απαράδεκτες και σίγουρα αντι-ιδεολογικές.

Και μια επισήμανση στο CVIAL, φιλική, γιατί ο άνθρωπος διαθέτει το - λίγο ελεύθερο - χρόνο του για το hobby του και για να ξεστραβωθούμε εμείς.

Θεωρώ ότι εκεί έπρεπε να επέμβει και να βάλει τον εκπρόσωπο στη θέση του επισημαίνοντας του τα περί μηνυσιμων/ συκοφαντίας όπως έκανε εδώ με τον αγαπητό Tol.

Προσωπικά θα ήθελα το κύριο Αναστασάκη στο Forum γιατί έχουμε να μάθουμε πολλά.

Τελευταία επεξεργασία:

Mak39

Member
Φίλε Μακ η παρουσία γιατρών πως θα είναι κέρδος για όλους μας?μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό.?
Φυσικά φιλε aerate. Όλοι έχουμε ανάγκη τη γνώση. Η τοποθέτηση ενός γιατρού παρουσιάζει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Σίγουρα θα υπάρξουν και διαφωνίες. Τι καλύτερο όμως να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Οσο λιγότερες προσωπικές αντιπαραθέσεις υπάρχουν σε ένα νήμα τόσο περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στο ευρύ κοινό του.

Kostas97

Well-Known Member
Ας διαχωρισουμε τα εξης. Αλλο η παρουσια ενος γιατρου με την ιδιοτητα του ως γιατρος σε ενα φορουμ και αλλο η παρουσια μιας κλινικης.

Ενας γιατρος μπορει να δωσει τεκμηριωμενες επιστημονικα απαντησεις και πραγματι να βοηθησει νεα μελη να παρουν ουσιαστικες απαντησεις.Μην ξεχνατε ποσα ατομα μια 5ετια πριν ασχολουνταν με μαντζουνια και ελαια και ποσα σημερα.

Να σας κανω μια ερωτηση ρε παιδια, δηλαδη γιατι ενοχλουμαστε απο την παρουσια ακομα μιας κλινικης στο φορουμ και απο την HDC και τον Τιρκαλα (ανεβασμενο τελευταια) με 2 3 μελη εδω μεσα να τον στηριζουν παντου , δεν ενοχλουμαστε;
Θελουμε να βλεπουμε επισημους αντιπροσωπους ή θελουμε να στελνουν οι κλινικες "τσιρακια" με την αμφιεση αντικειμενικου κριτη, επειδη αν εμφανιστουν ως επισημες απο κατω θα φανε λασπη ;

Δηλαδη ενα φορουμ που εχει επισημους αντιπροσωπους απο αλλες κλινικες κλεινει την πορτα σε μια νεα;;
Ετσι υποστηριζουμε εμεις τον πλουραλισμο;

Μηπως ετσι ακομα και αθελα μας δειχνουμε κατευθυνση στα νεα μελη προς συγκεκριμενες επιλογες και στη συνεχεια υποκριτικα δηλωνουμε οτι το φορουμ δεν εχει σημαιες;

Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Ας διαχωρισουμε τα εξης. Αλλο η παρουσια ενος γιατρου με την ιδιοτητα του ως γιατρος σε ενα φορουμ και αλλο η παρουσια μιας κλινικης.

Ενας γιατρος μπορει να δωσει τεκμηριωμενες επιστημονικα απαντησεις και πραγματι να βοηθησει νεα μελη να παρουν ουσιαστικες απαντησεις.Μην ξεχνατε ποσα ατομα μια 5ετια πριν ασχολουνταν με μαντζουνια και ελαια και ποσα σημερα.

Να σας κανω μια ερωτηση ρε παιδια, δηλαδη γιατι ενοχλουμαστε απο την παρουσια ακομα μιας κλινικης στο φορουμ και απο την HDC και τον Τιρκαλα (ανεβασμενο τελευταια) με 2 3 μελη εδω μεσα να τον στηριζουν παντου , δεν ενοχλουμαστε;
Θελουμε να βλεπουμε επισημους αντιπροσωπους ή θελουμε να στελνουν οι κλινικες "τσιρακια" με την αμφιεση αντικειμενικου κριτη, επειδη αν εμφανιστουν ως επισημες απο κατω θα φανε λασπη ;

Δηλαδη ενα φορουμ που εχει επισημους αντιπροσωπους απο αλλες κλινικες κλεινει την πορτα σε μια νεα;;

Μηπως ετσι ακομα και αθελα μας δειχνουμε κατευθυνση στα νεα μελη προς συγκεκριμενες επιλογες και στη συνεχεια υποκριτικα δηλωνουμε οτι το φορουμ δεν εχει σημαιες;
Κώστα βγάζεις ένα σημαντικό παράγοντα αυτό της συμπεριφοράς...του τρόπου ....μπήκε μέσα με 1000 θεωρώντας ότι θα χτυπάει παλαμάκια και εμείς θα χορεύουμε....βρήκε τοίχο και ακόμα νιώθω ότι ψάχνει με οποιοδήποτε τέχνασμα και τρόπο να μας χειραγωγήσει ...χάνει χρόνο και φθείρεται σε κάτι το οποίο δεν πρόκειται να καταφέρει ...αντί να βάλει το κεφάλι κάτω και να βελτιώσει τον εαυτό του και να κάνει 1 2 δουλειές και να μας τις τρίψει στην μούρη και να πει " πάρτε να χετε" ασχολείται με το πώς θα προσβάλει μειώσει να την πει σε ένα μέλος και τι επικοινωνιακό τέχνασμα και τίτλο θα βάλει στα νηματα του....πόσους μήνες ακόμα θα του πάρει να προσγειωθεί ; Ο μόνος τρόπος να μας το βουλώσει είναι η δουλειά του ...τα αποτελέσματα του ...που είναι ; Πριν καιρό είχα ποσταρει ένα νήμα περί ταλέντων και πως φαίνεται κάποιος αν έχει ταβάνι και ποιος όχι .....εκεί ουσιαστικά λέω με το δικό μου τρόπο πως κτλ αν ένας γιατρός έχει το κατι παραπάνω που είναι το ζητούμενο εδώ ...το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου έρχεται αυτή την στιγμή είναι η βριωνιδου η οποία σπάει ένα κατεστημένο...αυτό του φόβου να αφεθείς σε μια γυναίκα να σε κάνει μμ....την κοπέλα δεν την γνωρίζω πως είναι σαν ιδιοσυγκρασία αλλά οι δουλειές είναι σταθερά σε επίπεδο παγκόσμιας κλάσης και με σταθερή βελτίωση ....μιλάνε οι δουλειές της ....

Τι σχέση έχει η hdc ή έστω κ ο τιρκαλας με την συγκεκριμένη κλινική;
Είδες ποτέ κανέναν αντιπρόσωπο απ τις συγκεκριμένες κλινικές να γράφει αυτά που έγραφε αυτός;
Είδες κανα Μάρα να μιλάει για μπαρτσελονες κ να κατηγορεί άλλες κλινικές και συναδέλφους ;;
Τι έχει προσφέρει στο φόρουμ εκτός απ το να μας κάνει άνω κάτω επειδή προσπαθεί να μας κάνει το άσπρο μαύρο;
Εγώ πιστεύω ότι φόρουμ πιο πολλά του έδωσε παρά πήρε απ την συγκεκριμένη κλινική

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γενικά να πω ότι έχει κουράσει αυτή η κόντρα. Διαβάζουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε θέλει να κάνει μεταμόσχευση θα δει αποτέλεσμα του κυρίου Αναστασάκη, της HDC, της HLC, του κυρίου Τυρκαλά κλπ κλπ και θα αποφασίσει.

Από κει και πέρα προσωπική μου άποψη είναι ότι ο εκπρόσωπος της κλινικής απομακρύνθηκε για τις αναφορές του στους «εκπαιδευόμενους» της DHI, που ήταν το λιγότερο απαράδεκτες και σίγουρα αντι-ιδεολογικές.

Και μια επισήμανση στο CVIAL, φιλική, γιατί ο άνθρωπος διαθέτει το - λίγο ελεύθερο - χρόνο του για το hobby του και για να ξεστραβωθούμε εμείς.

Θεωρώ ότι εκεί έπρεπε να επέμβει και να βάλει τον εκπρόσωπο στη θέση του επισημαίνοντας του τα περί μηνυσιμων/ συκοφαντίας όπως έκανε εδώ με τον αγαπητό Tol.

Προσωπικά θα ήθελα το κύριο Αναστασάκη στο Forum γιατί έχουμε να μάθουμε πολλά.

Επειδή και εσύ, όπως και άλλοι, υποθέτεις πράγματα και μετά βγάζεις συμπεράσματα βασιζόμενος στις λάθος υποθέσεις σου θα σου πω το εξής.

Κάνεις λάθος για τον λόγο που απομακρύνθηκε ο αντιπρόσωπος. Ο λόγος που έφυγε ήμουν εγώ μετά από διαρκή και μακρά επικοινωνία με τον γιατρό από τότε που τον μπάναρα (αν θυμάσαι). Ο λόγος ήταν η overall συμπεριφορά του και το εριστικό του ύφος το οποίο μόνιμα έριχνε λάδι στην φωτιά συντηρώντας ένα νοσηρό κλίμα. Πήρε κάποιο διάστημα αλλά σε αυτό το θέμα ήμουν (και σωστά) ανυποχώρητος και τελικά ο γιατρός έκανε το σωστό. Αυτός είναι ο ρόλος του διαχειριστή. Να λύνει τα θέματα θεσμικά και όχι να παρασύρεται σε υποθέσεις (ο αντιπρόσωπος είναι ο Αναστασάκης και άλλα τέτοια) ή κρίσεις της στιγμής.

Κάτι ακόμα. Όταν μια κλινική ή ένας αντιπρόσωπος (επώνυμα) δώσει μια πληροφορία για τον χώρο έχοντας προφανή γνώση του χώρου πχ. για τους εκπαιδευόμενους ή για τον άλλον τον κομμωτή που κάνει τον γιατρό, αυτό δεν είναι αυτόματα συκοφαντικό. Είναι μια πληροφορία/καταγγελία από μια επώνυμη πηγή που έχει πρόσβαση σε τέτοιου είδους πληροφορίες και είναι χρήσιμη για το φόρουμ και για την ενημέρωση. Από την στιγμή που είναι ανοιχτή η πρόσβαση στο φόρουμ για την DHI (έχει παρουσία) είναι δική της δουλειά να την διαψεύσει ή όχι. Το θέμα αφορά 2 επώνυμους και ένα μέσο (φόρουμ) το οποίο προσφέρει ανοιχτό βήμα και στους δύο.

Ο χειρισμός δεν είναι ο ίδιος όταν κάποιος είναι ανώνυμος. Αυτή είναι και η δομική αδυναμία των φόρουμ και για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που λειτουργούν. Δεν έχω καμία αντίρρηση για οποιαδήποτε άποψη/κρίση. Μπορείτε να μιλάτε ελεύθερα για τα πάντα. Ίσα ίσα που αυτό είναι και το ζητούμενο. Με μια διαφορά. Αν εγώ βρίσω τον Τοl ή πω οτιδήποτε για αυτόν δεν του προκαλώ κάποια ζημιά ούτε σε προσωπικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν όμως ένας ανώνυμος κατηγορήσει κάποιον επώνυμο για απάτη είναι προφανές ότι μπορεί να του προκαλέσει ζημία. Το φόρουμ λοιπόν είναι υποχρεωμένο να τονίσει στα μέλη του ότι τέτοιου είδους βαρυσήμαντες κατηγορίες (και μάλιστα αυτές που δηλώνουν πρόθεση εξαπάτησης) είτε πρέπει να διατυπώνονται με αμφιβολίες (για μένα το προτιμότερο) είτε, αν είναι απόλυτες, επισύρουν ποινές αν αποδειχτούν χωρίς βάση. Κατ' αυτό τον τρόπο το φόρουμ προστατεύει την λειτουργία του αφού το οποιοδήποτε ανώνυμο (αναγκαστικά) μέλος δεν μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς επιπτώσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
είτε, αν είναι απόλυτες, επισύρουν ποινές αν αποδειχτούν χωρίς βάση. Κατ' αυτό τον τρόπο το φόρουμ προστατεύει την λειτουργία του αφού το οποιοδήποτε ανώνυμο (αναγκαστικά) μέλος δεν μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς επιπτώσεις.

Φιλε Cvial, να ξερεις πολυ καλα οτι η ελευθερια λογου δεν περιοριζεται ουτε εκφοβιζεται με κυρωσεις και ποινες.

Αν εσυ δεν μπορεις ή δε θελεις να καταλαβεις οτι οι κατηγοριες που απηυθυνα δεν ηταν αβασιμες, τοτε ειναι δικο σου το προβλημα.

Σε ρωτω...

Οσα εγραψα για τη χρηση τοπικ, ηταν αερολογιες; Ηταν αβασιμα;

Παρεθεσα φωτογραφικο υλικο που φαινεται το "καρβουνο" στα μαλλια. Δηλαδη με το ζορι θα μας κανετε να βλεπουμε αυτο που εσεις θελετε; Οι φωτογραφιες δειχνουν ξεκαθαρα οτι εχει γινει χρηση μικροϊνων. Τι θελεις, δηλαδη, να κανουμε; Να σιωπησουμε; Να μην το καταγγειλουμε;

Αφου προσωπικα βλεπω καταμαυρα σημεια στο δερμα, ειμαι βαλτος ή κακοβουλος που το καταγγελλω;

Και ενα τελευταιο ερωτημα...

Ωραια...μας επεισες για τις κυρωσεις που πρεπει να υφιστανται τα ανωνυμα μελη για οσα καταγγελλουν...σε ρωτω:

Αν αποδειχθει οτι εχουν δικιο, τοτε τι θα πεις; Τι θα κάνεις; Αν αποδειχθει οτι μια κλινικη προσπαθουσε, με τη δικη σου ανοχη, να παραπλανησει, τοτε τι θα κάνεις;

Αν αποδειχθει οτι, χωρις τον ανωνυμο παρανοϊκο βαλτο που το αποκαλυψε, θα υπηρχε μια παραπλανηση του forum, τοτε τι θα κάνεις;

Σε τελικη αναλυση, φιλε Cvial (και αυτο πρεπει να το καταλαβεις), οι παρανοϊκοι βαλτοι ανωνυμοι δεν μπορουν να βλαψουν κανεναν στο forum. Ποιος θα λαβει υποψη του τις ανοησιες και μπουρδολογιες που γραφει ο ανωνυμος tol; Αντιθετα, οταν επωνυμοι χειραγωγουν, τοτε η ζημια για το forum θα ειναι τεραστια.

Το forum εχει αναγκη την ελευθερια λογου. Ο καθενας μπορει να διατυπωνει τις αποψεις του. Ισως καποιες φορες, μεσα στις πολλες μπουρδολογιες που γραφει ο ανιστορητος tol, να βρεθει ενα ιχνος, ενας κοκκος αληθειας.

Το καθε μελος κρινει κατα ποσο οι ανοησιες και τα αποκυηματα της φαντασιας του ανεκδιηγητου tol, χρηζουν προσοχης ή ειναι αναξια λογου. Μπορει καποια φορα, μεσα στις πολλες βλακειες που γραφει, να εχει και δικιο. Αυτο, ισως, θα ειναι οφελος για το forum.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Tol, δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Στα παραπάνω δεν βλέπω να προσθέτεις κάτι καινούργιο σε αυτά που έγραψα. Θα στο πω για τελευταία φορά. Άλλο ο εξονυχιστικός έλεγχος/παρατήρηση και άλλο η απολυτότητα για την πρόθεση εξαπάτησης. Έχει τεράστια διαφορά. Αν δεν το καταλαβαίνεις λυπάμαι, καλύτερα να σταματήσουμε την συζήτηση.

Οι αιτιάσεις σου για το ποιος θα λάβει σοβαρά τις "μπουρδολογίες", ούτε σοβαρό επιχείρημα είναι (μάλλον αυθαίρετο θα έλεγα), αλλά νομίζω ότι καταρρίπτονται και από την ροή της συζήτησης. Αρκεί να δεις τα αμέσως επόμενα σχόλια για να καταλάβεις πόσο εύκολα βγαίνουν συμπεράσματα και δημιουργείται κλίμα. Ελευθερία υπάρχει αλλά υπάρχουν και κανόνες τους οποίους εξήγησα/αιτιολόγησα νομίζω επαρκώς. Οι δε κανόνες ισχύουν για όλους. Αν αποδειχθεί ότι έγινε χρήση τοπικ η κλινική θα τιμωρηθεί, είναι προφανές, δεν χρειαζόταν να με ρωτήσεις, δεν ισχύουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Πως θα διαπιστωθεί ότι δεν φοραγε τοπικ?ρε παιδιά μέσα στο σπίτι ήμουν με τον φωτισμό που είδατε ,ίσως να ήταν παιχνίδισμα της κάμερας..εκεί που θα τον δείτε εσείς θα είναι άλλος ο φωτισμός..ο σωστός..άρα.? Το τι διαφορές θα φανούν πριν με αυτές που θα βγάλετε εσείς να το δούμε και να το συζητήσουμε..αλλά για συμπεράσματα του αν φόραγε η όχι πιστεύω πως δεν θα βγουν..τεσπά ,ας δούμε την συνέχεια της υπόθεσης.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πως θα διαπιστωθεί ότι δεν φοραγε τοπικ?ρε παιδιά μέσα στο σπίτι ήμουν με τον φωτισμό που είδατε ,ίσως να ήταν παιχνίδισμα της κάμερας..εκεί που θα τον δείτε εσείς θα είναι άλλος ο φωτισμός..ο σωστός..άρα.? Το τι διαφορές θα φανούν πριν με αυτές που θα βγάλετε εσείς να το δούμε και να το συζητήσουμε..αλλά για συμπεράσματα του αν φόραγε η όχι πιστεύω πως δεν θα βγουν..τεσπά ,ας δούμε την συνέχεια της υπόθεσης.

Του μίλησα προ ολίγου. Το κακό είναι ότι είναι εκτός Αθηνών, οπότε μας χαιρέτισε ο vlafo σαν μέλος της επιτροπής. Ο διάολος όμως έσπασε το ποδάρι του και είναι από την πόλη που κατάγομαι και την περιοχή που ζει ο Tol. Άρα αν δεν έχει αντίρρηση και πρόβλημα ο Tol θα ήθελα όταν θα κατέβω για επίσκεψη (κατεβαίνω συχνά) να πάρει την θέση του Vlafo. Ο τύπος είναι έμπορος, άσχετος από φόρουμ, μεταμοσχεύσεις και όλα τα συναφή. Αυτό κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Περιμένω την απάντηση του Tol.

Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Του μίλησα προ ολίγου. Το κακό είναι ότι είναι εκτός Αθηνών, οπότε μας χαιρέτισε ο valfo σαν μέλος της επιτροπής. Ο διάολος όμως έσπασε το ποδάρι του και είναι από την πόλη που κατάγομαι και την περιοχή που ζει ο Tol. Άρα αν δεν έχει αντίρρηση και πρόβλημα ο Tol θα ήθελα όταν θα κατέβω για επίσκεψη (κατεβαίνω συχνά) να πάρει την θέση του Vlafo. Ο τύπος είναι έμπορος, άσχετος από φόρουμ, μεταμοσχεύσεις και όλα τα συναφή. Αυτό κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Περιμένω την απάντηση του Tol.
Καλά δεν χρειάζεται να πάει ολόκληρη επιτροπή....αρκεί να πας η εσύ η ο τολ και να τραβήξει φωτός ....είναι απλό ...

• Like
Reactions: tol

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά δεν χρειάζεται να πάει ολόκληρη επιτροπή....αρκεί να πας η εσύ η ο τολ και να τραβήξει φωτός ....είναι απλό ...

Όχι αγαπητέ θα πάω εγώ ΚΑΙ ο Tol (αν θέλει). Αν δεν θέλει θα πάω μόνος μου. Δεν μου αρέσουν οι σκιές.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κινητή μονάδα εξέτασης τοπικ. Μόνο εγώ νιώθω ότι είναι λίγο σουρεάλ όλο αυτό;

Προφανέστατα, αλλά πρέπει να γίνει σουρεάλ για να τελειώνουμε οριστικά με κάποια πράγματα. Από πλευράς χάσιμου χρόνου είναι σίγουρα προτιμότερο.

george_hatzi

Well-Known Member
Προφανέστατα, αλλά πρέπει να γίνει σουρεάλ για να τελειώνουμε οριστικά με κάποια πράγματα. Από πλευράς χάσιμου χρόνου είναι σίγουρα προτιμότερο.
Δεν νομίζω ότι μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, όσο σκληρά κι αν το προσπαθείς. Απλά ελπίζω μια τέτοια κίνηση να μην αποθαρρύνει περαιτέρω νέα μέλη που θέλουν να παρουσιάσουν τη μμ τους.

vlafo

Well-Known Member
Μόνο το έμπειρο μάτι του tol στο τόπικ θα ξεδιαλύνει τα πράγματα
Είδες πως τα φέρνει?
Της μοίρας τα καμώματα τα βλέπει η τύχη και γελά λέει ο θυμόσοφος λαός.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν νομίζω ότι μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, όσο σκληρά κι αν το προσπαθείς. Απλά ελπίζω μια τέτοια κίνηση να μην αποθαρρύνει περαιτέρω νέα μέλη που θέλουν να παρουσιάσουν τη μμ τους.

Δεν θέλω να ευχαριστήσω κάποιους. Aρκετά με τα virtual, τα πληκτρολόγια και τα παχιά λόγια. The truth is out there.

Μπλουζα