Απάντηση από τον δρ. Κωνσταντίνο Αναστασάκη. Αν αγαπάτε το forum & θέλετε να βελτιωθεί, σας προτεινω να διαβαστε το!.

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Αγαπητά μέλη του hairlossgr,
Αγαπητε @CVIAL

Αν θυμάστε κάποιοι που διαβάζατε τα ποστς μου μέχρι τον Αυγουστο, αποσύρθηκα από το forum επειδή η συμπεριφορά κάποιων
με έκανε να νιώσω πως δεν εκτιμάτε ο χρόνος που προσεφερα στο forum με το να εξηγω, να προσφερω τη γνώση μου
μάζευω με δεκαετίες διαβασματος και να μοιράζομαι τα περιστατικά μου.

Φυσικά το πρόσχημα ήταν το κόστος των υπηρεσιών μου, αλλα όλοι καταλαβαν πως ο πραγματικός λόγος ήταν άλλος.

Βρήκα έναν άνθρωπο που θέωρησα πως λόγω δουλειάς και "γνωσης" των ισορροπιών του αντικειμένου, (παρακολουθεί στο forum από το 2008!), θα μπορούσε να εκπροσωπήσει σωστα την κλινική μου.
Η επιλογή μου ήταν λανθασμένη και τελικά όσα σωστά και να έγραψε, μιας και πολλα ήταν εύστοχα, ο τρόπος του ή το ύφος ήταν τετοιο που δεν θεωρω πως τελικά έκανε καλό στην δημόσια εικόνα της κλινικής μου.
Λυπάμαι να κάποιοι από τα μέλη ενοχλήθηκαν από κάποιες συμπεριφορές του Μιχάλη.
Η αποψή του ήταν πως η φωτιά πολεμαται με την φωτιά.
Όντως, μπορεί να ισχυει σε καποιες περιπτώσεις.
Στην συγκεκριμένη έκανα λάθος στο να συμφωνησω με αυτη την τακτική διότι δεν έλαβα 2 παραμέτρους υπόψιν που ίσως θα επρεπε. (δεν ειναι της παρούσης)

Η συνεργασία μου με τον συγκεκριμένο κύριο, που συμπαθώ ιδιαίτερα κατα τα άλλα, έληξε.
Κάποιοι "διάσημοι" επεμεναν πως έγραφα εγω στα πόστ και πως μάλλον δεν ήθελνα να το παραδεχτω και διάφορα τετοια.
Όχι, δεν ήμουν.
Μπορώ να γραψω πολύ πιο αιχμηρά αλλά δεν ειμαι ανώνυμος (ευτυχως δηλαδη!) και ότι γραφω έχει ευθύνη.

Anyway, ο @CVIAL ειναι ενήμερος εδώ και πάνω από 10 ημέρες και θα το επιβεβαιωσει ότι η εκπροσωπηση από το κ. Μιχαλη σταματούσε άμεσα.
Μάλιστα η συζητηση με τον @CVIAL ήταν καθοριστική στο να συμφωνήσω πως κάποια συγκεκριμένα πράγματα πρεπει να γινουν άλλιως,
μιας και ο @CVIAL, και εγω και σχεδόν ολοι έχουν να κερδισουν από ένα forum κόσμιο, ελεύθερο, respectful προς όλους, που υπάρχει γνώση και μοιράζεται.

Την Παρασκευη που βρήκα χρόνο ανέβασα με τα χερια μου από το λογαριασμό της κλινικής το παρακάτω περιστατικό, μέχρι να αναλάβει καθήκοντα κάποιο άλλο άτομο που θα έβρισκα με διαφορετικό skillset από τον Μιχάλη.

Οι φωτογραφιες ειναι από το κινητό μου, που έστειλε σε εμενα ο ασθενής ο ίδιος την ίδια ημέρα.

του άλμπουμ «Πρόσφατα»(1).jpg πρόσφατων φωτό.jpg

Εδω είναι το ποστ που ανεβασα εγω ο ίδιος.
Εξαιρετικά περήφανος μάλιστα!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Ο ασθενής προφανως δεν έχει χρησιμοποιήσει Toppik ή κάποιο καλυπτικό άλλο.

Μιας και ανέβασα προσωπικα τις φωτογραφίες, μιας και ειμαι και ο ....Mr Toppik όπως ένας ανωνυμος hater γραφει με διάθεση προσβολής και υποτίμησης της Ιατρικής μου ιδιότητας, σίγουρα θα το ειχα δει.
Πόσο ανόητος πια να ειμαι??

Και προφανώς δεν θα ανέβαζα ένα περιστατικό που θα με εξέθετε ειτε με το hairline του είτε με μικροΐνες είτε με οποινδηποτε τρόπο.

Αν φυσικά υπήρχε κάποια υπόνοια, κάποιος θα μπορούσε να ρωτησει κάτι ή να ζητησει μια εξηγηση.
Ανετα θα κανόνιζα βιντεο με τον ασθενη!
ακόμα και live zoom!

Αντι αυτού, hate speech, προσβολές, κατηγορίες, και δηλητηριο.
Και φυσικά συνομωσία: ο κακός, υπουλος ιατρός και εμείς οι σωτηρες των ανιδεων που τον αποκαλύψαμε....

Όμως το συγκεκριμένο ποστ δεν γινεται για να εξηγησω τα αυτονόητα.

Ειναι γιατι θέλω να διαβασετε τα σχόλια εσεις!

Εσεις, που θελετε να μαθετε από το forum και δεν ειστε εδω για άλλους λογους

Εσεις, που δεν έχετε να στηριξετε μια "εικόνα" εδω μέσα και είστε εδω γαι την πληροφορία και όχι για τα politics

Εσείς που στη ζωή σας ειστε ευγενείς και δεν μεταμορφώνεστε πίσω από μια οθόνη

Εσεις, που ειστε ένας πραγματικός φίλαθλος του αντικειμένου

Εσείς που δεν έχετε μίσος μέσα σας

Εσεις, που ειστε ένας καθημερινός άνθρωπος χωρίς ατζεντα ή κόμπλεξ

Θέλω να διαβάσετε και να αποφασισετε αν αυτό θέλετε.

Αν αυτη η συμπεριφορά σας εκφραζει.

Αν την επικροτείτε και αν την ασπάζεστε.

Πρέπει κάποια στιγμή να αποφασισετε εσείς οι πολλοί τι θελετε.

Γιατί και ιατρική γνώση, και περιστατικα, και συζήτηση με πραγματικά ειδικούς και τετοιες συμπεριφορές, δεν γίνεται.

Δεν ειναι τυχαίο πως ουδεις ιατρός γραφει εδω μέσα.

Φταιτε εσεις, οι πολλοί που δεν μιλάτε και σας διώχνουν τους πάντες τα ίδια άτομα.

Και χανουμε όλοι (καλά, σχεδόν όλοι, κάποιοι ξερουν τι και γιατί το κάνουν)

Συγνώμη αν νιώθετε ότι σας κατηγορώ, αλλα διόρθωνεται πολύ εύκολα αυτό.
Απλα πρεπει κάποια στιγμή να αντιδρασετε.

Αρκει να σας πω ότι έχω χειρουργησει περισσοτερα από 30 περιστατικά από το forum από πρόπερσι, και κανεις δεν θέλει να γραψει γιατι
...φοβούνται τους "ανωνυμους χούλιγκανς" που θα τους ...την πέσουν επειδή έχουν θέμα με εμένα

και τον @Aldo και κανα 2 άλλους, με τα χιλια ζόρια...

Πότε θα καταλαβουν οι πολλοί πως όλο αυτό είναι σε βάρος του δικό σας κεφαλιού????

Aris81

Well-Known Member
Kύριε Αναστασάκη,
η δική μου γνώμη,όσο αφορά την παρουσία σας στο forum(την έχω εκφράσει και στο παρελθόν) είναι θετική
και μάλιστα ευχής έργον θα ήταν να έγραφαν και άλλοι γιατροί στο forum.

Όσο για τον συνεργάτη σας,κάλλιο αργά παρά ποτέ...
Έχω γράψει και στο παρελθόν,πως με το ύφος και τα γραφόμενά του,μόνο ζημιά σας έκανε.

Και επειδή τουλάχιστον μέσω του υπαλλήλου σας,υπήρξε ένα κυνήγι μαγισσών,θα σας πρότεινα το εξής.
Σήμερα το πρωί,ανοίχτηκε ένα thread παρουσίασης από άλλη κλινική,ρίξτε του μια ματιά.
Όλοι όσοι γράψαμε μέχρι τώρα εκεί,γράψαμε κάτι θετικό και αυτό οφείλεται στο αποτέλεσμα.
Θεωρείτε ότι είμαστε "άνθρωποι της συγκεκριμένης κλινικής";

Έτερος συνάδελφός σας από τη Θεσσαλονίκη,έχει αρκετό σουξέ τελευταία,μιας και φαίνεται να αφήνει τους ασθενείς ικανοποιημένους.
Μάλιστα δουλειά του,υπεραναλύθηκε μέχρι τελευταίας τρίχας,σε αντίστοιχη παρουσίαση.
Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος σκοτεινός δάκτυλος που υποσκάπτει το έργο σας και αναδεικνύει άλλες κλινικές;

Να είστε σίγουρος,πως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών δεν έχουν την παραμικρή σχέση/όφελος από κάποια κλινική.
Και όσοι εξυπηρετούν τέτοια συμφέροντα,πιστέψτε με,παίρνουν πόδι από τον CVIAL.

Αν θεωρείται πως κάποιοι σας περίμεναν στη γωνία,η δική μου εμπειρία είναι πως κάποιοι περίμεναν στη γωνία τον εκπρόσωπό σας,
κυρίως για το ύφος και τα γραφόμενά του,όχι την κλινική σας.
Η κλινική σας έχει πάρει και πολύ καλές κριτικές,όπου τα μέλη θεώρησαν σωστό.

Κοντολογίς,δεν υπάρχει κάποιο λόμπι που υποσκάπτει εσάς και το έργο της κλινικής σας.
Την παροχή υπηρεσιών,το κόστος,το αποτέλεσμα,κ.λ.π. αξιολογούμε εδώ μέσα,
όπως και αλλού στην ελεύθερη αγορά.
Και σαν νέος άνθρωπος και επιστήμονας,θα έπρεπε να είστε έτοιμος για αυτό.

tol

Well-Known Member
Ο ασθενής προφανως δεν έχει χρησιμοποιήσει Toppik ή κάποιο καλυπτικό άλλο.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το νοημα του συγκεκριμενου νηματος.

Ναι, ειχαμε την πολυ θετικη ειδηση της αποπομπης του "ευγενεστατου" κ. Μιχαλη. Θα μπορει απο δω και περα στο σπιτακι του να συνεχισει τις προσβολες και το ειρωνικο υφος προς τα ατομα του οικογενειακου κυκλου.

Απο την αλλη παρατηρω οτι εξακολουθειτε, κ. Αναστασακη, να εχετε το ιδιο υφος που ειχατε το καλοκαιρι. Γραφετε παλι για "βαλτους", για "κακεντρεχεις" που διαβαλλουν την κλινικη σας.

Σας ρωτω, λοιπον, επειδη ξεκινησα πρωτος να γραφω για φωτογραφιες με toppik...

Με ποιο τροπο μπορειτε να μας πεισετε οτι δεν εχει γινει χρηση μικροϊνων;

Με ποιο τροπο θα ξεγελασετε ατομα που εχουν απολυτη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα;

Ειναι δυνατον να πιστευετε αυτα που γραφετε;

Ο συγκεκριμενος πελατης εχει κανει χρηση (και μαλιστα υπερβολικη) μικροϊνων.

Αυτο ειναι 1000% σιγουρο, οπως το γεγονος οτι η γη γυριζει γυρω απο τον ηλιο.

Τωρα, αν εσεις, ως η ιερα εξεταση τον μεσαιωνα, θελετε να καταδικασετε σε θανατο τους "Γαλιλαιους" που τολμουν να γραψουν τα αυτονοητα, ειναι δικο σας προβλημα.

Εκεινο, μαλιστα, που με εκπλησσει ειναι οτι επιμενετε να κανετε το μαυρο ασπρο.

Ολοι οι χρηστες μικροϊνων αντιλαμβανονται το ψεμα σας.

Εσεις απο την αλλη, ως Δον Κιχωτης, βλεπετε παντου φαντασματα.

Νομιζετε οτι υπαρχουν δολιοφθορεις στο forum.

Οχι, κυριε Αναστασακη. Δεν υπαρχουν δολιοφθορεις. Υπαρχουν μελη τα οποια καθε φορα που βλεπουν τα "κακως κειμενα", τα στηλιτευουν.

Με επιχειρηματα θα αποδεικνυουν την αληθεια.

Οσο και να μην το θελετε, αυτα τα μελη θα ειναι εδω, προασπιζομενα τη διαφανεια και αποτρεποντας την παραπλανηση των απειρων μελων.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχήν να πω ότι χαίρομαι για την επάνοδο του γιατρού στο φόρουμ έστω και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό. Θα επιβεβαιώσω την προ εβδομάδας περίπου συζήτηση μας και την παρότρυνσή μου για αλλαγή ύφους στην εκπροσώπηση της κλινικής σας. Χαίρομαι που πήρατε αυτή την απόφαση, ήταν κάτι αναγκαίο αφού διαιωνιζόταν μια τυφλή διαμάχη από την οποία νομίζω ότι έχαναν όλοι.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό και επειδή είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα ζήτησα και πήρα άμεσα το τηλέφωνο του ασθενή από τον γιατρό, ο οποίος μου το έδωσε με μεγάλη προθυμία, για να επικοινωνήσω μαζί του καταρχήν (αλλά και να συναντηθώ αν χρειαστεί, που μάλλον θα χρειαστεί) για να διερευνήσω το όλο θέμα μέχρι τέλους.

Επειδή η συγκεκριμένη κατηγορία είναι βαριά θέλω πριν προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια να βεβαιωθώ ιδίοις όμμασι αλλά και να έχω αποδεικτικό υλικό. Από την στιγμή που βλέπω απολυτότητα και από τις 2 πλευρές είναι αναγκαίο. Η παραπλάνηση του κοινού τιμωρείται, όπως φυσικά και η συκοφαντία.

Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
Εμένα πιο πολυ για βαφή μου κανει, αφού τα κενά φαίνονται έτσι και αλλιώς .
Αλλα δεν εχω και την εμπειρία για το πως φαίνεται το toppik, οπότε μπορει να κάνω και λάθος.
Ενα πράγμα πάντως που πρεπει να δούμε στο περιστατικό πριν απο οποιαδήποτε κριτικη ειναι, οτι και ειναι repair αλλα και τα χαρακτηριστικά της τρίχας δε βοηθούν, λεπτή, μαύρη, και kinky .
Δε το λες και εύκολο, για να βγει εντυπωσιακό .
Πάντως βελτιωμένος 100% απο τη προηγούμενη κατάσταση .

oreo

Well-Known Member
Καταρχήν να πω ότι χαίρομαι για την επάνοδο του γιατρού στο φόρουμ έστω και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό. Θα επιβεβαιώσω την προ εβδομάδας περίπου συζήτηση μας και την παρότρυνσή μου για αλλαγή ύφους στην εκπροσώπηση της κλινικής σας. Χαίρομαι που πήρατε αυτή την απόφαση, ήταν κάτι αναγκαίο αφού διαιωνιζόταν μια τυφλή διαμάχη από την οποία νομίζω ότι έχαναν όλοι.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό και επειδή είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα ζήτησα και πήρα άμεσα το τηλέφωνο του ασθενή από τον γιατρό, ο οποίος μου το έδωσε με μεγάλη προθυμία, για να επικοινωνήσω μαζί του καταρχήν (αλλά και να συναντηθώ αν χρειαστεί, που μάλλον θα χρειαστεί) για να διερευνήσω το όλο θέμα μέχρι τέλους.

Επειδή η συγκεκριμένη κατηγορία είναι βαριά θέλω πριν προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια να βεβαιωθώ ιδίοις όμμασι αλλά και να έχω αποδεικτικό υλικό. Από την στιγμή που βλέπω απολυτότητα και από τις 2 πλευρές είναι αναγκαίο. Η παραπλάνηση του κοινού τιμωρείται, όπως φυσικά και η συκοφαντία.
Exitus acta probat.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
όπως φυσικά και η συκοφαντία.

Φιλε Cvial, συγγνωμη, αλλά για ποια συκοφαντια γραφεις; Δηλαδη δεν μπορουμε να εκφρασουμε την αποψη/παρατηρηση μας;

Ζητησες την αποψη του εμπειρου Τασου. Εμπειροι ειμαστε και πολυ αλλοι που κανουμε χρηση μικροϊνων. Ο Τασος εμμεσως απαντησε, αφου εκανε like σε οσα εγραψα.

Περα απο αυτο, ολοι οι χρηστες μικροϊνων βλεπουν τα αυτονοητα. Οι φωτογραφιες φαινεται οτι ειναι φορτωμενες με toppik.

Αφου αυτο φαινεται, τι επρεπε να κανουμε; Επρεπε να μην εκφρασουμε τις ενστασεις μας; Δηλαδη καθε φορα που θα παρατηρουμε κατι, θα κατηγορουμαστε ως συκοφαντες;

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω αυτο το κλιμα "φοβου" διατυπωσης των προσωπικων εκτιμησεων στο forum.

Θα πρεπει συνεχως να φοβουμαστε μηπως μπαναριστουμε, επειδη πιστευουμε στην ελευθεροστομια που υπαρχει σε ενα ανεξαρτητο και δημοκρατικο forum;

Εξαλλου, ποσες αλλες φορες εχουν γραφτει τετοιες ενστασεις σε διαφορα νηματα; Ποσες φορες υπηρξαν υποψιες για χρηση μικροϊνων σε παρουσιασεις μεταμοσχευσεων; Γιατι, λοιπον, τωρα οι ενστασεις και οι υποψιες θα θεωρηθουν συκοφαντιες και κακοβουλες αποψεις;

Giorgos-3

Well-Known Member

Με πρόλαβες....αφού έχεις σκοπό να τον δεις από κοντά και να δεις με τα μάτια σου τι συμβαίνει δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω ....θα φανεί αν κάνουν τα μάτια μας πουλάκια η όχι ....βέβαια αυτό είναι το ένα κομματι ...το τοππικ....η χερλαίν και η φορά των τριχών είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει ο γιατρός ...εκτός αν έβαλε άλλο περιστατικό απ' αυτό που χειρουργήσε και βλέπουμε κάτι άλλο ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φιλε Cvial, συγγνωμη, αλλά για ποια συκοφαντια γραφεις; Δηλαδη δεν μπορουμε να εκφρασουμε την αποψη/παρατηρηση μας;

Ζητησες την αποψη του εμπειρου Τασου. Εμπειροι ειμαστε και πολυ αλλοι που κανουμε χρηση μικροϊνων. Ο Τασος εμμεσως απαντησε, αφου εκανε like σε οσα εγραψα.

Περα απο αυτο, ολοι οι χρηστες μικροϊνων βλεπουν τα αυτονοητα. Οι φωτογραφιες φαινεται οτι ειναι φορτωμενες με toppik.

Αφου αυτο φαινεται, τι επρεπε να κανουμε; Επρεπε να μην εκφρασουμε τις ενστασεις μας; Δηλαδη καθε φορα που θα παρατηρουμε κατι, θα κατηγορουμαστε ως συκοφαντες;

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω αυτο το κλιμα "φοβου" διατυπωσης των προσωπικων εκτιμησεων στο forum.

Θα πρεπει συνεχως να φοβουμαστε μηπως μπαναριστουμε, επειδη πιστευουμε στην ελευθεροστομια που υπαρχει σε ενα ανεξαρτητο και δημοκρατικο forum;

Εξαλλου, ποσες αλλες φορες εχουν γραφτει τετοιες ενστασεις σε διαφορα νηματα; Ποσες φορες υπηρξαν υποψιες για χρηση μικροϊνων σε παρουσιασεις μεταμοσχευσεων; Γιατι, λοιπον, τωρα οι ενστασεις και οι υποψιες θα θεωρηθουν συκοφαντιες και κακοβουλες αποψεις;

Αγαπητέ Τολ, δεν εξέφρασες υποψία/παρατήρηση αλλά μια απόλυτη άποψη. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πέραν της γνώμης χαρακτήρισες επανειλημμένα το γεγονός προσπάθεια εξαπάτησης και χειραγώγησης του κοινού. Αυτό αν αποδειχτεί ψευδές λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση γιατί τέτοιο είναι. Η δημοκρατία και η ελευθεροστομία υπόκεινται σε κανόνες, δεν μπορεί ο καθένας δηλώνοντας απλά "προσωπική γνώμη" να χαρακτηρίζει τον οποιονδήποτε "απατεώνα", ειδικά όταν έχει ονοματεπώνυμο, χωρίς αδιάσειστες αποδείξεις. Αν είσαι τόσο σίγουρος δεν χρειάζεται να φοβάσαι κάτι. Αν όχι θα ήταν καλύτερα να μην είχες προβεί σε χαρακτηρισμούς. Προσωπικά αυτό που έκανες το θεωρώ μέγιστη αφέλεια αλλά για να είμαι δίκαιος θα το φτάσω μέχρι τέλους.

Kostas97

Well-Known Member
Γενικοτερα νομιζω για τη συγκεκριμενη κλινικη σε καποιους εχει καλλιεργηθει μια καχυποψια.
Εαν αυτο δεν μπορεσει να ρυθμιστει ,εστω και τυπικα, δεν ξερω κατα ποσο στο μελλον οι διαλογοι θα ειναι πιο πολιτισμενοι.

Θα ηταν επιεικως χαζο καποιος σε ενα φορουμ με ατομα που ασχολουνται τοσο, να βαλει ενα αποτελεσμα που εχει τοπικ , εσκεμμενα . Αρα μπορει πολυ απλα για το συγκεκριμενο ζητημα να ερωτηθει και να δουμε την απαντηση ισως και με επιπλεον φωτογραφιες.
αρα ουσια.

Μου φαινεται απολυτα λογικα καποιος να γραψει την αποψη του σε ενα αποτελεσμα, να κρινει μια δουλεια ως "καλη" ή "κακη" με καποια λογικα επιχειρηματα.
αλλα το να διυλιζουμε τον κωνωπα και να οδηγουμαστε καθε φορα σε καποιο συμπερασμα τη μια , ανεβαζοντας φωτεινοτητα, την αλλη ζουμαροντας τη φωτο οσο δεν παει, δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να γινεται... ποσο δε μαλλον μονο σε μια κλινικη.

Ουτε εμενα μου αρεσε το υφος του εκπροσωπου , το θεωρω φανατικο 100%, αλλα δεν μπορω να πω πως απο κατω δεν πηρε επιχειρηματα φανατικων "αντιπαλης ομαδας" και οχι πολιτισμενου διαλογου.

Georgie

Well-Known Member
100% φριζαρισμένη (πιστολάκι?). Πάντως λεπτή δεν είναι με τίποτα.
Δύσκολη τρίχα Cvial, εάν ειναι βαμμένη θα φαίνεται σίγουρα πιο χοντρή .
Αλλα το έντονο φριζαρισμα μετα απο μεταμοσχευση εχω διαβάσει οτι συμβαίνει πιο συχνα στη λεπτή τρίχα ( οχι μονο βέβαια) .
Σου είπα οτι πιθανόν να κάνω και λάθος, εσυ σίγουρα γνωρίζεις καλυτερα, και ακομα καλυτερα η κλινική.

Μπλουζα