Αξιοπιστο site για spironolactone;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στο θεμα μας. Η ντουτα και η φινα σε βαθος χρονου θα δημιουργησει περισσοτερους ανδρογενετικους υποδοχεις.Το ειχα πει και στο hairlosshelp(οπου και εκει εφαγα μπαν απο το διαχειριστη γιατι δεν παραδεχοταν οτι η αυξηση της αιματωσης σταματα την τριχοπτωση και οτι τα μεταμοσχευμενα επιβιωνουν οχι γιατι ειναι απο τη δοτρια αλλα επειδη δημιουργειται αυτονομο περιβαλλον που θρεφει -αιατωνει το θυλακα επαρκως) και μαλιστα ενας χρηστης το επιβεβαιωσε με ερευνα.

Παιδιά αυτό παίζει να ισχύει. Πριν μερικές ημέρες, ψάχνοντας σχετικά με το ρολλερ, κάπου πήρε το μάτι μου πως τα μεταμοσχευμένα λόγω του τραυματισμού για την τοποθέτησή τους δημιουργούν νέο δίκτυο αιμοφόρων αγγείων το οποίο τα συντηρεί - ενισχύει.
Δηλαδή αυτό που θέλουμε να κάνουμε με το ρολλερ. Βέβαια εδώ έχουμε ήδη νέο υγιή θύλακα και δεν προσπαθούμε να τον "ξυπνήσουμε" ή να τον δημιουργήσουμε, αλλά νομίζω ως επιχείρημα μια βάση την έχει.
Για ντούτα - φίνα, δεν γνωρίζω.
Chs, κουράγιο....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

γιατί η ντούτα μου κόβει 90% του dht. ακόμη και 91% να πάω με ένα topical blocker ικανοποιημένος θα είμαι. πλέον παίζουμε και με το ελάχιστο δυνατό που μπορεί να μας προσφέρει μια θεραπεία.
Φιλε διμιτρη εφοσον εχεις αποτεσμα με την Ντουντα το αντοιστιχο φυτικο προιον ειναι το λαδι παπαγιας.
θα σου κανει καλη δουλεια.
 
Μπλουζα