Αν βρεθεί θεραπεία για την αλωπεκία.....

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Joan87 είπε:
Μια ερώτηση.Τι θα γίνει αν ποτέ βρεθεί η θεραπεία...με όλους εσάς που έχετε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών;; Τι πιστεύει ο καθένας;; Θα μπορείτε να κάνετε κάτι ή όχι άραγε;; Δύσκολο βέβαια να βρεθεί στα επόμενα χρόνια, αλλά θέλω να ακούσω γνώμες!

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=weJE_efSOdc[/video]
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mh2012

Member
Εγώ πιστεύω ότι η λύση θα ειναι η μεταμόσχευση κλωνοποιημένων τριχών ! Δηλαδή δημιουργία τρίχας στο εργαστήριο με πολλαπλασιασμό κυττάρων και στη συνέχεια εμφύτευση ! Δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να βρουν ενα φαρμακο που θα σταματάει την τριχοπτωση η θα ξανά βγάζεις μαλλιά ,γιατι όπως διαβάζουμε και στο φόρουμ υπάρχουν δεκάδες λόγοι που προκαλούν τριχοπτωση και μερικοί απο αυτούς ειναι τόσο σύνθετοι που χάνεσαι μέσα σε ορμόνες και γονιδια! Αλήθεια ειναι τόσο δύσκολο να κλωνοποίησουν την τρίχα? σε αυτήν την κατεύθυνση νομίζω ότι ειναι και οι περισσότερες έρευνες ! Σίγουρα πάντως δεν θα ειναι στην αρχή και τόσο οικονομικά προσιτή , οπότε έχουμε πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μας,
 

Joan87

Active Member
Εντάξει...θα μπορούσαν να βρουν την θεραπεία με μμ και κλωνοποίηση τριχών όπως λέτε...αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που πρέπει να γίνει. Πρέπει να επιτύχουν και φυσική πυκνότητα με την μμ. Τώρα είμαστε πολύ, μα πολύ πίσω σε αυτό το θέμα!
 
Μπλουζα