Αντιμετώπιση ξηροδερμιας στο τριχοτο της κεφαλης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cambiasso

New Member
Καλησπερα.ειμαι και εγω ενας χρηστης που εχει κλiρονομικη τριχοπτοση θα ηθελα να κανω καποιες διευκρινιστικες ερωτησης σχετικα με 2 σαμπουαν που μου προτιναν. Ειμαι (NW 2) 25 ετων κ το τελευτεo 2μινο εχω τρομερη φαγουρα στο κεφαλη. απο οτι καταλαβα ειναι απο το regain που κανω χριση εδω κ ενα χρονο. θελω να υποβαλω τις εκσης ερωτισης. το regain το βαζω μονο μια φορα τιν ημερα μου προκαλη ξηροδερμια, με τι μπορω να το σινδιασω γεια να μην εχω? και επισης τα παρακατω σαμπουαν propoline η fructis?? κανω χριση propoline εδω κ 2 ευδομαδες 2 φορες τ η ν ευδομαδα και η κατασταση με την ξηροδερμιας παραμενη.... to kimeno afto to ekana metafrasi giati kapoii anengefali exoun provlima me tous xaraktires k oxi me to pragmatiko provlima gia to opio ftiaxtike to forum eimai eksoteriko k prepi na ginete katanoito afto ti ethnikizmos einai aftos mipos epidi eimaste falakri eimaste k skinhead?? efxaristw poly gia tin katanoisi sas

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Αντιμετώπιση ξηροδερμιας στο τριχοτο της κεφαλης

οι ελληνικοι χαρακτηρες ειναι κανονας του forum και οχι προσωπικο προβλημα του καθενος.

Hairboost

Member

και με την ορθογραφια εχουμε προβλημα :down

tatini

New Member

Δύσκολο να σου εμφανίστηκε φαγούρα το τελευταίο δίμηνο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο χρήσης του Regain. Μήπως άλλαξες κάτι στη θεραπεία σου; Η ξηροδερμία είναι σκέτη (τύπου πιτυρίδα) ή λιπαρή (κολλημένα λέπια στο τριχωτό); Θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα λαδάκι (jojoba, δαφνέλαιο) σαν μάσκα για να ηρεμήσει λίγο τον ερεθισμό. To fructis είναι για πέταμα...

Το θέμα με τα ελληνικά είναι για να μην βγάζουμε τα μάτια μας προσπαθώντας να διαβάσουμε μια πρόταση...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα