Αντιανδρογόνα

pithikas

Well-Known Member
weznem είπε:
qwsa είπε:
ξέρει κανείς περισσότερα για το spironolactone και αν υπάρχει στην Ελλάδα; :exclamation:

την σπιρολακτοη εννοεις http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/aldactone#content ? την εβαζα στο κεφαλι για μπλοκερ.. σε χαπια εβγαινε aldactone η μαρκα..
θα κουμπωσεις αλντακτονε ρε τρελε?

μηπως ειναι πιο φρονιμο να βρεις κανεναν ψυχαναλυτη? αν φθανεις στο σημειο να θεωρεις οτι ειναι προτιμοτερο να παρεις τετοια χαπια για να μην εχεις τριχεςμαλλον η αιτια δεν ειναι οι τριχες φιλε μου...

Πλακα κανει μωρε μας δουλευει ολους....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
weznem είπε:
μηπως ειναι πιο φρονιμο να βρεις κανεναν ψυχαναλυτη? αν φθανεις στο σημειο να θεωρεις οτι ειναι προτιμοτερο να παρεις τετοια χαπια για να μην εχεις τριχεςμαλλον η αιτια δεν ειναι οι τριχες φιλε μου...
Δεν νομίζω να είναι θέμα ψυχαναλυτή, αν ο άλλος δεν γουστάρει να έχει τρίχες επάνω του :)

weznem

Well-Known Member
Άκης είπε:
weznem είπε:
Δεν νομίζω να είναι θέμα ψυχαναλυτή, αν ο άλλος δεν γουστάρει να έχει τρίχες επάνω του :)

σε γενικες γραμες εχεις δικιο αλλα οταν ξεπερνάς τα ορια του φυσιολογικου εκει υπαρχει θεμα.. αν για να μην εχεις τριχες πανω σου φθανεις σε σημειο να παρεις αντιαδρογοννα μαλλον εχεις θεμα..

ειναι σαν να κοψουμε τους ορχεις μας για να μην καραφλιασουμε.. δεν ειναι φυσιολογικη αντιδραση αυτη... κατι υπαρχει βαθυτερα...
anyway ετσι το βλεπω εγω, δεν εχω το αλάθητο, μπορει να ειμαι υπερβολικος.

qwsa

New Member
@wesdem δε κατάλαβα γιατί είσαι επιθετικός; :s άμα πρέπει να ξυρίζεσαι κάθε 2 βδομάδες,και ειδικά το καλοκαίρι κάθε 1 βδομάδα σε ΟΛΟ το σώμα,θα αηδιάσεις απλά...οπότε 1000 φορές να πάρεις αντιανδρογόνα να ησυχάσεις παρά αυτό το πράγμα ;)

qwsa

New Member
που είναι το αστείο; :exclamation:

σόρρυ φίλε αλλά δε νομίζω να σ άρεσε αν και συ είχες παρόμοιο θέμα,και κάποιος άλλος γέλαγε με τη πάρτη σου ;)

pithikas

Well-Known Member
Ενταξει μη παρεξηγεισαι αλλωστε ολοι οι αντρες τον ιδιο σταυρο κουβαλαμε... σιγουρα και δεν ειναι αστειο

weznem

Well-Known Member
qwsa είπε:
@wesdem δε κατάλαβα γιατί είσαι επιθετικός; :s άμα πρέπει να ξυρίζεσαι κάθε 2 βδομάδες,και ειδικά το καλοκαίρι κάθε 1 βδομάδα σε ΟΛΟ το σώμα,θα αηδιάσεις απλά...οπότε 1000 φορές να πάρεις αντιανδρογόνα να ησυχάσεις παρά αυτό το πράγμα ;)

το ποστ μου δεν ειναι καθολου επιθετικο φιλε.. κατι λαθος καταλαβες..
καταλαβαινω οτι ειναι βαρετο και ανυποφορο να ξυριζεσαι και να κανεις οτι κανεις.. αλλα εαν φθασεις στο σημειο να μην υπαρχει λογικη οπως του να κουμπωνω αντιαδρογοννα αγνοώντας τις επιπτωσεις των πραξεων μου , για να μειωσω την τριχοφυια στο σωμα.. σημαινει οτι κατι υποβοσκει μεσα σου..

οι τριχες που σε ενοχλουν σε σημειο που φθανεις σε ακρότητες και μη λογικες πραξεις οπως του να παρεις αντιαδρογοννα η να εκοβα τα π@π@ρια μου εγω για να μην καραφλιασω σημαινει οτι κατι δεν παει καλα η τριχες ειναι η αφορμη η αιτια αλλη και δεν θα την βρεις μονος σου.. αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν κρινω-δεν προσβαλλω ειλικρινα.. προσπαθω να γινομαι καλυτερος ανθρωπος απο το να κρινω τους αλλους.. απλα λεω τι νιωθω,τι πιστευω,βλέποντας τα γραφομενα σου..
μην ξεχνας, οτι μπορει οσα υποστηριζω να ειναι λαθος .. :blush:

Prosim

Member
Φίλε, χωρίς παρεξήγηση κι όλας, αλλά, αν δεν είσαι αθλητής και βρίσκεις τις τρίχες τόσο αντιαισθητικές ώστε να ξυρίζεις όλο σου το σώμα κάθε βδομάδα και να θες, επίσης, να πάρεις και φάρμακα, οφείλεται, προφανώς, στο ότι παραβλέπεις/εντυπωσιάζεσαι από τέτοιου είδους "lifestyle friendly" τύπους:

1. http://davefarmersblog.files.wordpress.com/2011/06/shaven1.jpg
2. http://2gym-livad.voi.sch.gr/rouvas/Sakis/SAKIS%20ROUVAS7.jpg

...ή σ' έχει ζαλίσει καμμιά γκόμενα που γουστάρει τέτοιους τύπους.

Συγγνώμη κι ολας, αλλά πρέπει να σου θυμίσω ότι οι τρίχες είναι κάτι το φυσιολογικό στον άνθρωπο, δώρο απ' τη μαμά Φύση. Τώρα, αν αναφερόμαστε σε έντονη τριχοφυΐα, ήτοι "κουβέρτα" στην πλάτη και "μπρόκολα" απ' τα αυτιά, τότε, ναι, κάνε ένα λέιζερ... Αλλιώς πάρε μια μηχανή να τα τριμάρεις μία στο τόσο όπως κάνουμε οι περισσότεροι (και εγώ, γιατί ούτε και μένα μ' αρέσει η υπερβολική τριχοφυΐα), αλλά το να το κάνεις τόσο θέμα δεν είναι καλό... και καταντάει και κουραστικό για πολλούς από μας, που έχουμε πραγματικό πρόβλημα με τις τρίχες μας, να διαβάζουμε τέτοια ποστς.

Φιλικά.

pazuzu

New Member
qwsa είπε:

Ίσως ο weznem το φέρνει πλαγίως, αλλά η οπτική του έχει μια βάση.

Θα μπορούσα να κατανοήσω την φαγωμάρα σου για τις τρίχες του σώματος, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι θες να ξεφορτωθείς και τις τρίχες απ' το πρόσωπό σου -μη διστάζοντας μάλιστα να στραφείς προς τη σπιρονολακτόνη, που πρώτα θα σου δώσει "αισθησιακή" φωνή, μεγάλο στήθος και απαλό δέρμα, και μετά ίσως να κάνει κάτι και για τις τρίχες. Ρωτάω με κάθε επιφύλαξη και χωρίς διάθεση παρεξήγησης: είσαι crossdresser; Θες να γίνεις τρανς;

weznem

Well-Known Member
να επισημάνω στο φίλο οτι κανενας μας δεν κρινει τις επιλογες σου, ειτε επειδη δεν γουσταρεις καθουλου τις τριχες, ειτε επειδη επιθυμεις κατι αλλο, ο καθενας κανει οτι θελει σε αυτην τη ζωη εφόσον δεν ενοχλει τους γυρω του απλα προσπαθουμε να κατανοησουμε το προβλημα και με οποιες γνωσεις εχουμε να σε βοηθησουμε...
οποτε μην αισθανεσαι ασχημα :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
ενοειτε πως θελει να γινει τρανσ ποιος φυσιολογικος αντρας με ενεργη σεξουαλικη ζωη που του αρεσει βεβαια μιας και αναφερομαστε σε αντρες και οχι σε αδελφες να θελει να παρει αντιαδρογωνα για τις τριχες στο σωμα? κανενας και αμα το εκανε κατι δεν καταλαβε καλα οποτε καλα του λενε τα παιδια εδω περα.. εκτως αν θελει απο τωρα να μας πει οτι ειναι οτι ναι θελει να γινει τρανσ εμεις δεν θα τον κρινουμε θα του πουμε οκ κανεις καλη επιλογη παρε τα αντιαδρογονα σου δεν ενοχλεις κανεναν. Αλλα οχι να κοροιδευομαστε για τις τριχες στο σωμα να ρισκαρει να γινει τρανσ... κανενας δεν περνει αυτο το ρισκο και να μιλαει με τετοια σοβαροτιτα... οσο σκληρος και αν φενομαι για καποιους αυτη ειναι η αληθεια και πρεπει να φενεται και δεν μιλαω με καμια επιθετικοτιτα... αλλα δεν μπορουμς εδω στο φορουμ επειδη υπαρχουν κανωνες να μπαινει ο καθε ενας και να λεει εγω παιδια θα κοψω το πεως μου και τα αρχιδια μου για να μην εχω τριχες στο σωμα και εμεις να πρεπει να του λεμε καλη σκεψη εισαι σιγουρος οτι θα φιγουν? και να τον αντιμετοπιζουμε νορμαλ.... αμα θελει να μπει και να πει παιδια θελω να γινω τρανσ πιστευεται θα με βοηθησει αν κοψω το πεος μου να φιγουν οι τριχες στο σωμα??.... ε ετσι λοιπον φιλε αμα θες να γινεις τρανσ παρε αφοβα αντιαδρογωνα.

Atermon

Member
gianniskritikos2 είπε:
ενοειτε πως θελει να γινει τρανσ ποιος φυσιολογικος αντρας με ενεργη σεξουαλικη ζωη που του αρεσει βεβαια μιας και αναφερομαστε σε αντρες και οχι σε αδελφες να θελει να παρει αντιαδρογωνα για τις τριχες στο σωμα? κανενας και αμα το εκανε κατι δεν καταλαβε καλα οποτε καλα του λενε τα παιδια εδω περα.. εκτως αν θελει απο τωρα να μας πει οτι ειναι οτι ναι θελει να γινει τρανσ εμεις δεν θα τον κρινουμε θα του πουμε οκ κανεις καλη επιλογη παρε τα αντιαδρογονα σου δεν ενοχλεις κανεναν. Αλλα οχι να κοροιδευομαστε για τις τριχες στο σωμα να ρισκαρει να γινει τρανσ... κανενας δεν περνει αυτο το ρισκο και να μιλαει με τετοια σοβαροτιτα... οσο σκληρος και αν φενομαι για καποιους αυτη ειναι η αληθεια και πρεπει να φενεται και δεν μιλαω με καμια επιθετικοτιτα... αλλα δεν μπορουμς εδω στο φορουμ επειδη υπαρχουν κανωνες να μπαινει ο καθε ενας και να λεει εγω παιδια θα κοψω το πεως μου και τα αρχιδια μου για να μην εχω τριχες στο σωμα και εμεις να πρεπει να του λεμε καλη σκεψη εισαι σιγουρος οτι θα φιγουν? και να τον αντιμετοπιζουμε νορμαλ.... αμα θελει να μπει και να πει παιδια θελω να γινω τρανσ πιστευεται θα με βοηθησει αν κοψω το πεος μου να φιγουν οι τριχες στο σωμα??.... ε ετσι λοιπον φιλε αμα θες να γινεις τρανσ παρε αφοβα αντιαδρογωνα.

Με πολύ φιλική διάθεση για να γίνουν πιο ευανάγνωστα τα posts σου, βάζε τελεία όταν αλλάζεις πρότασεις και ξεκίνα τις με κεφαλαίο. Κανα κόμμα ενδιάμεσα για τις ανάσες και παραγράφους όταν γράφεις μεγάλο κείμενο.

qwsa

New Member
@weznem γενικά το'χω αυτό...όταν θέλω να καταφέρω κάτι μπορώ να το τραβήξω μέχρι τα άκρα ;)

@Prosim ας πούμε ότι ζηλεύω τους άτριχους, και όχι μόνο εγώ αλλά πολύς κόσμος θα τους ζήλευε και θα ήθελε να έχει ίδιο σώμα. αλλά όχι ότι είναι δώρο της φύσης δε το δέχομαι :exclamation: κι άλλον μπορεί η φύση να τον έκανε με 3 μάτια....να το δεχτεί κι αυτός; :s και επίσης γιατί ΜΟΝΟ οι αθλητές πρέπει να ξυρίζουν το σώμα τους;;; αυτό είναι εντελώς φασιστικό να πρέπει να δεχτείς τις τρίχες επειδή στις έδωσε η φύση :mad:

@pazuzu όχι δε πάω για trans ήμαρτον..??? αλλά αν είχα να διαλέξω 1 από τα 2 (δηλαδή έντονη τριχοφυΐα και να γίνω trans) θα προτιμούσα το 2. :)
όσο για το ξύρισμα στο πρόσωπο,όταν ξύριζεσαι κάθε 2 μέρες και τις περισσότερες φορές πετσοκόβεσαι ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ,τότε θα παρακαλούσες να μην έχεις τρίχες στο πρόσωπο έστω και παίρνοντας αντιανδρογόνα....έλα λίγο στη θέση μου να καταλάβεις. :madd:

@pithikas έχεις κάποιο θέμα μαζί μου και με κυνηγάς συνέχεια; άμα δεν έχεις να πεις κάτι,απλά άσε με :-/

@gianniskrhtikos2 εντάξει βρε παιδιά άμα σώνει και καλά πρέπει να τα παίρνουν μόνο trans ναι θέλω να γίνω trans...ήμαρτον δηλαδή. :mad:

pazuzu

New Member
qwsa είπε:
@pazuzu όχι δε πάω για trans ήμαρτον..??? αλλά αν είχα να διαλέξω 1 από τα 2 (δηλαδή έντονη τριχοφυΐα και να γίνω trans) θα προτιμούσα το 2. :)

jerk.gif

qwsa είπε:
όσο για το ξύρισμα στο πρόσωπο,όταν ξύριζεσαι κάθε 2 μέρες και τις περισσότερες φορές πετσοκόβεσαι ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ,

Ότι η λύση επειδή δεν ξέρεις να ξυρίζεσαι είναι να πάρεις αντιανδρογόνα, στην ανάγκη να γίνεις τρανς όπως δήλωσες.
jerk.gif

Την περίπτωση να αγοράσεις καλύτερο ξυραφάκι την σκέφτηκες;

qwsa είπε:
έλα λίγο στη θέση μου να καταλάβεις. :madd:

Ούτε εγώ, ούτε κανείς άντρας εδώ μέσα δεν έχει έρθει ποτέ στη θέση σου.
jerk.gif

pazuzu είπε:
qwsa είπε:

jerk.gif

qwsa είπε:
όσο για το ξύρισμα στο πρόσωπο,όταν ξύριζεσαι κάθε 2 μέρες και τις περισσότερες φορές πετσοκόβεσαι ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ,

Ότι η λύση επειδή δεν ξέρεις να ξυρίζεσαι είναι να πάρεις αντιανδρογόνα, στην ανάγκη να γίνεις τρανς όπως δήλωσες.
jerk.gif

Την περίπτωση να αγοράσεις καλύτερο ξυραφάκι την σκέφτηκες;

qwsa είπε:
έλα λίγο στη θέση μου να καταλάβεις. :madd:

Ούτε εγώ, ούτε κανείς άντρας εδώ μέσα δεν έχει έρθει ποτέ στη θέση σου.
jerk.gif

Πάει το πουλάκι!!
http://www.youtube.com/watch?v=RcuY9CtYPKs

qwsa

New Member
@pazuzu είπα από το να έχω 1 ζωή τρίχες καλύτερα να γινόμουν trans...δεν είπα ότι θέλω να γίνω trans...πόσες φορές θα το ξαναπώ;;; :knup: :knup: :knup:

από ξυράφια έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν....και με 1 λεπίδα και με 2,μέχρι και με 5. με τις 5 χρησιμοποιώ αλλά και πάλι.:mad:

Μπλουζα