Ανοιγμα vertex- αξίνει νέα μεταμόσχευση ή να περιμένω;

zotrix

Active Member
Υστερα απο δυο μεταμοσχεύσεις τους τελευταίους 20 μήνες σε γνωστο γιατρο εκτός Ευρώπης (σύνολο 3000 grafts fue), βελτίωσα αρκετά την εικόνα μου και απο nw3.5 είμαι nw2+. Δεν πρόκειται να μπω σε συζητηση που τις εκανα, ποσο στοίχησαν κλπ γιατί βαριέμαι να ανοίξω τετοιες συζητησεις που συνήθως οδηγούν σε αντιπαραθέσεις, επομενως μη με ρωτησετε. Επίσης δεν θέλω να θυμάμαι πόσο μου στοίχησαν γιατί με πιάνει καταθλιψη...

Η ερώτηση μου ειναι ότι έχει αρχίσει να ανοίγει λίγο το vertex (παίρνω μόνο μινοξ). Για την ακριβεια ήταν ήδη σχετικά ανοικτό αλλά ίσως χειροτερεψε λιγο τα τελευταια 2 χρονια. Εχω ακόμη 3000 μοσχεύματα, αξίζει να ρίξω ένα 1000αρι εκεί ή να τα αφήσω για το μέλλον; Επισυναπτω κάποιες φωτογραφίες (μεγαλης ανάλυσης).

Και κάτι για να ξέρετε: Το κόλπο είναι δύο μεταμοσχεύσεις κολλητά (δηλαδή πάνω κάτω ένα χρόνο διαφορά). Με την δεύτερη αν δέσει καλά με την πρώτη, είναι που θα τουμπανιάσετε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνετε όπως είσαστε στο γυμνάσιο βέβαια). Με μία μόνο θα είστε αραιοί ακόμη και αν είναι καλή η μεταμόσχευση. Το illusion θέλει δύο μεταμοσχεύσεις κατά τη γνώμη μου.

Κροταφος: http://imgur.com/eW60uGH
Κατοψη: http://i.imgur.com/LNUJd4P.jpg
Πλευρά: http://imgur.com/TxZbtGM

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Ηλικια 33, o πατερας μου στην ηλικια μου ήταν nw3.5, τωρα στα 62 είναι nw5 κολλημένος εκει επί μια δεκαετια

Stripar

Established Member
Κράτα τα κάβα για μιά 3-5 χρόνια να δείς πόσο θα ανοίξεις...
και μετά ή μαζεύεις με δύο μικρές , ή τερματίζεις ανάλογα το άνοιγμα.

Hold ur horses

;)

zotrix

Active Member
η δουλεια πως σας φαινεται; Το μαλλι το ρίχνω μπροστά όπως βλέπετε, πρώτον για να πέφτω μισή βαθμίδα norwood και δεύτερον γιατί ένα εμπειρο μάτι πάντα θα καταλάβει μια hairline μη μαμίσια.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Μια χαρα εισαι zotrix!! Στο σημειο που βρισκεσαι καλο θα ηταν να περιμενεις αν, ποτε και ποσο θα εξελιχθει..αν σε χαλαει παντως με λιγο τοπικ εκει πισω, δε θα φαινοταν τιποτα! Προτεινω να μη ασχοληθεις ακομη.

zotrix

Active Member
Ξέχασα να πω ότι είχα κάνει μια μεταμόσχευση το 2011 στριπ κροταφους (αγνωστος αριθμός grafts!) σε γνωστή ελληνική χασαποκλινική. Το αποτέλεσμα φαίνεται εδώ: http://i.imgur.com/OnSDuDI.jpg

Stripar

Established Member
Στην φωτογραφία με τον κρόταφο , φαίνεται φυσική η hairline (όσο μπορω να διακρίνω με μία φωτογραφία)

Το μόνο αφύσικο για μένα είναι το χτένισμα...

Χτενίζοντας ΟΛΑ τα μαλλιά απο πίσω προς τα μπρός , απο το Crown εώς την hairline και απο την πίσω πλευρά της πτέρυγας εώς τα temples ,
δείχνεις ότι κάτι κρύβεις και αυτό υποψιάζει περισσότερο κατά την γνώμη μου.

Το έμπειρο μάτι και την Hairine να μην δεί , θα καταλάβει απο το χτένισμα ότι κάτι κρύβεις.

Σημασία έχει πώς δείχνεις στον περαστικό , Hairline & χτένισμα

;)

zotrix

Active Member
θα ψιλιαστεί ότι απλά εχω αραιωση και την ψιλοκρυβω όπως πολλοί στη δεκαετία των 30 τους. Δεν με πειράζει αυτό. Αυτο που φοβάμαι είναι μηπως του περάσει κάποιου στο μυαλό ότι φοράω περούκα βέβαια, αλλά μου φαίνεται κάπως υπερβολικό αυτό αφού το μαλλί το έχω πάντα κοντό και εκτός αυτού είναι προφανές ότι έχω μια μικρή αραίωση στο vertex

Stripar

Established Member
Φίλε άμα μετά απο τρείς μτχ σκέφτεσαι έτσι , μάλλον πρέπει να μπείς και για τέταρτη.

Είναι σημαντικό να ζούμε τι ζωή μας χωρίς κόμπλεξ...

Φιλικά στο λέω , χωρίς ίχνος ειρωνίας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Κανένα πρόβλημα. Πάντως, όλοι εδω μεσα λιγο πολυ έχουμε κάποιο (ψυχολογικό) θέμα με το μαλλί,αλλιως δεν θα ημασταν γραμμένοι σε φόρουμ τριχόπτωσης.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δείξε μας και πως ήσουν πριν για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τις επεμβάσεις. Επίσης ένα χτένισμα προς τα πλάγια πιθανώς να έδειχνε και καλύτερα (αν φυσικά είναι κάτι που σου αρέσει). Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ποστάρεις και άλλες φώτο λίγο πιο "περιγραφικές" (μπροστινές, πλαγιομετωπικές, μακρινές).

mikegad

Well-Known Member
Μια χαρά φαίνεσαι
Στην θέση σου δεν θα έκανα τίποτα προς το παρόν και θα περίμενα να δω πως θα εξελιχθεί
Δοκίμασε να αλλάξεις χτένισμα όπως είπε και ο Stipar

kwsTakis

Active Member
φιλε επειδη κ εγω εχω την ιδια ηιλικια με σενα περιπου κ εκενα οπως κ εσυ 2 μμ κολλητα εχω κ εγω τις ιδιες φοβιες κ σκεψεις με εσενα,,αν θες την γνωμη μου παλεψετο κ αλλο με μινοξ κ σε 2 χρονια βλεπεις

zotrix

Active Member
Δείξε μας και πως ήσουν πριν για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τις επεμβάσεις. Επίσης ένα χτένισμα προς τα πλάγια πιθανώς να έδειχνε και καλύτερα (αν φυσικά είναι κάτι που σου αρέσει). Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ποστάρεις και άλλες φώτο λίγο πιο "περιγραφικές" (μπροστινές, πλαγιομετωπικές, μακρινές).
Πριν την πρωτη μου μεταμοσχευση στην ελληνική κλινική της πλάκας, ήμουν όπως εδω http://i.imgur.com/OnSDuDI.jpg αλλά χωρίς τις τρίχες στους κροταφους (μέσα στα πλαισια) που ηταν τελείως άδειες και που μπήκαν τρίχες στην μεταμόσχευση αυτή. Μέχρι να περάσουν τα 3 χρόνια μέχρι το 2014 όπου έκανα την πρώτη μου μεταμόσχευση έξω, έγινα λίγο χειρότερα αφού έχασα λίγο από την εναπομείνασα hairline μου, δηλαδή είχα φθάσει nw3-nw3.5.

Θα ανεβάσω και άλλες φώτος μάλλον αύριο από το πως είμαι σήμερα.

zotrix

Active Member
Μια χαρα εισαι zotrix!! Στο σημειο που βρισκεσαι καλο θα ηταν να περιμενεις αν, ποτε και ποσο θα εξελιχθει..αν σε χαλαει παντως με λιγο τοπικ εκει πισω, δε θα φαινοταν τιποτα! Προτεινω να μη ασχοληθεις ακομη.

Concealer δεν βαζω με τίποτα. Αν ξεκινήσεις concealer, το παντρεύεσαι μετά. Καλύτερα αραίωση παρά αυτό το πράγμα κάθε μέρα

Μπλουζα