Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

afnman

New Member
Καλήσπερα και καλως σας βρήκα.

Σημερα δοκιμασα για πρωτη φόρα finasteride 1mg οπως μου το εγραψε ο δερματολογος μου, υστερα απο δική μου πρωτοβουλία (μαλλον δεν θα μου το εγραφε εαν δεν αναφερομουν σε αυτο). Παρά ταύτα ειμαι αρκετα ανήσυχος, υστερα απο μια μικρή ερευνα που έκανα στο internet.
Στην αρχή με προβλημάτιζαν οι ανάστρεψιμες σεξουαλικες παρενέργειες του 1-2%, οπως μου τις ειχε αναφέρει και ο γιατρος μου (δεν ειναι και οτι καλύτερο να εχεις επιθυμια εκεινη την στιγμή και να μην μπορείς, μπρόστα στην κοπέλα σου... δεν είναι και πονοκέφαλος).

Απο την άλλην "άκουσα" για ΜΟΝΙΜΕΣ σεξουαλικες παρενέργειες και οι πηγές μου ειναι οι εξής:

Sites χρηστών Φιναστερίδης 1mg:

http://www.propeciasideeffects.com/

http://www.propeciahelp.com/forum/


και απο το Σουιδικό MPA εαν δεν κάνω λάθος ειναι το αντιστοιχο FDI της Αμερικής

http://www.lakemedelsverket.se/SPC_PIL/Pdf/enhumpil/Propecia%20film-coated%20tablet%20ENG.pdf

Αλλα sites:

http://en.wikipedia.org/wiki/Finasteride

Επισης η πλειοψηφεια των δερματολόγων που ειχα παει κατα καιρούς ΔΕΝ μου συνιστούσαν την Finasteride 1mg για το δικούς τους λογους οταν τους ρωτούσα γιαυτην ή αλλοι δεν την γνώριζαν καν. Πάντως στην ελληνικη φαρμακολογια, υπάρχει καταχωρημενο Finasteride 1mg για την καταπολεμηση της φαλάκρας που σημαινει οτι ανετα μπορουν να την συνταγολογήσουν οι δερματολογό...Απλα μου φαινεται περιεργο που ΔΕΝ την δινουν τοσο ευκόλα και με τα παραπανω εντεινουν τον φοβο μου και την ανησυχια μου.
Τέλος πάντων, Η θεραπεια μου ειναι για 2 μήνες και απλα σκεφτομουν στην αρχή να την κάνω δεν εχω να χασω τιποτα...τωρα ομως σκεφτομαι πολύ και το χάπι τις επομενης μέρας.... Εαν είναι να ζω με αυτο το άγχος και να πάθω ψυχολογικό, τοτε καλυτερα να μου πέσουν ολα τα μαλλιά :(

Φυσικά και δεν ρισκάρω ούτε για το 0.1% την πιθανοτητα να έχω μονιμη σεξουαλική ανικανότητα.
Εσεις θα ρισκάρατε;

Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας περι όλων αυτών και να μου προτεινεται καποια αλλή εναλλακτικη θεραπεία που να εχει παρόμοια αποτελεσματα με αυτή της Finasteride, εάν αποφασισω να την κοψω !!Ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

καλύτερα να μου πέσουν οοολλλλλαααα τα μαλλιά παρά το εργαλείο, αυτό τα λέει όλα
 

zax

New Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

εγω παιρνω finpecia εδω και 40 μερες καθε μερα...τιποτα απολυτως μεχρι στιγμης.Παντως το πηρα αποφαση και ειπα 'οτι και να γινει δν το στματαω..ουτε καν το σκεφτομαι πλεν για τις παρενεργριες"
για μενα η ψυχολογικη φθορα αν χασω τα μαλλια μου θα ειναι τεραστια...οποτε δεν φοβαμαι τις παρενεργεις,,αν εμφανιστουν
 

lalakos

Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

zax είπε:
εγω παιρνω finpecia εδω και 40 μερες καθε μερα...τιποτα απολυτως μεχρι στιγμης.Παντως το πηρα αποφαση και ειπα 'οτι και να γινει δν το στματαω..ουτε καν το σκεφτομαι πλεν για τις παρενεργριες"
για μενα η ψυχολογικη φθορα αν χασω τα μαλλια μου θα ειναι τεραστια...οποτε δεν φοβαμαι τις παρενεργεις,,αν εμφανιστουν

zak, έτσι ακριβώς ξεκίνησα και εγώ... Με την ίδια ψυχολογία. Είμαι τώρα πλέον στους 7 μήνες φίνα και όλα χαλαρά
 
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

:( Δυστυχως εχω κι εγω ανησυχιες με φιναστεριδη 1mg που την περνω εδω και μια βδομαδα δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να παρω εχω ανδογενους αλωπεκια σε ηπια μορφη .
Απο το τριχορριζογραμμα που εκανα εδειξε¨ΜΕΤΟΠΙΑΙΑ ΧΩΡΑ 72% Φ.Τ 80% ΑΝΑΓΕΝΕΙΣ . ΤΛΟΓΕΝΕΙΣ 28% Φ.Τ 19%
ΒΡΕΓΜΑΤΟΙΝΙΑΚΗ ΧΩΡΑ:ΑΝΑΓΕΝΕΙΣ 72% Φ.Τ81%. ΤΕΛΟΓΕΝΕΙΣ 28% Φ.Τ 18%
Εχω να προσθεσω οτι εδω και μια βδομαδα που περνω φινα αισθανομαι τους ορχις μου μουδιασμενους αλλα το περιεργο ειναι οτι εχω περισσοτερη ερωτικη επιθυμια.
θελω την γνωμη σας για ενα νεο προιον που το ειδα εδω http://www.beautypaths.eu/el/category/393338/product/3936343238/productdetails.aspx
δεν υπαρχει στισ μερες μας μια αποτελεσματικη θεραπεια ? τοση επιστημη ......τι εγινε σχετικα με τα μαλλια?
 

afnman

New Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

Απο την μια σκεφτομαι ποιος δεν θα ήθελε να εχει πλουσια τριχωμα για διαφορους λόγους.
Εγω προσωπικα εχω την (ψευδ)αίσθηση οτι με μαλλιά θα έχω πολλές περισσοτερές πιθανότητες να κατακτήσω το αντίθετο φύλο.
Απο την αλλη μεριά δεν νιωθω και ανετα με την ιδέα οτι θα πρεπει να χαπακώνομαι για ολη μου την ζωή με κίνδυνο αλλά προβλήματα ( τεκμηριωμένα και μή)



Σταματάμε το χάπι, ξαναπέφτουν τα μαλλιά
Ξεκινάμε το χάπι, σταματάμε τις γυναίκες; :-\

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

Λοιπον θα το κανουμε αλλιως οσοι εχουμε προβλημα τοσο ωστε να λεμε καλυτερα φαλακροι ,πλεον δεν θα ειναι κανεις φαλακρος ολοι θα κυκλοφορουμε με μαντηλι στο κεφαλι :D κ θα σνομπαρουμε τους φαλακρους που δεν φωρανε τιποτα απο πανω ωστε καποια στιγμη να γινει συνηθειο κ να φοραμε ολοι(ακου τι σκεφτηκα... ??? ) ,θα λανσαρουμε νεα μοδα 8) .
Ενταξει πλακα κανω :-[ .
 
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

:)xixixi καλο!
αλλα φίλοι μου επειδή δουλεύω σε ένα χώρο που έχουμε πολλοί κοινό έρχονται και φαλακροί και λένε οι συναδέλφισσες μου τι φαλάκρας είναι ατός
am λέω αν μου πέσουν έτσι τα μαλλιά μου και για μένα έτσι θα λένε
άστα πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε λύση παιδιά με χωρίς παρενέργειες
καλο αυτό με το μαντίλι xaxaxa :D
 

Άκης

Administrator
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

Αφού το τοπικ έχει θέμα "Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες", ας "καταθέσω" και την δική μου σκέψη.
Κατ' εμέ, υπάρχουν 3 κατηγορίες ατόμων, στην hairloss community.

Κάθεται ένας τύπος, του οποίου το IQ πλησιάζει επικίνδυνα του ραδικιού και το μυαλό του το έχει για τις βασικές ανάγκες (κούνημα του ποντικιού στο LineAge, ύπνο κλπ) και αναζητά θεραπεία στο net... Πέφτει σε αυτό το φορουμ και διαβάζει. Κάπου, εκεί που είναι έτοιμος να πάρει την άλλη μέρα φινα, διαβάζει για τις παρενέργειες.

"Ώπα", σκέφτεται, "μειωμένη λίμπιντο". Χμμ... τι μακάκας ήμουν και ήθελα να πάρω αύριο κιόλας. Βρε, κάτσε να πάρω την λοσιόν του μεμψή ή κάπως έτσι, του ερευνητή που λέει ο άνθρωπος για τα sides των φαρμάκων. Αλλά είδα μόλις τώρα μία γυναίκα γυμνή στο net και σαν να την είδα αδιάφορα. Ωχ, λες να πιάνουν τα sides και όταν σκέφτεσαι να πάρεις;;; Θα ρωτήσω το μέλος που αναφέρει συνέχεια τα προϊόντα του φαρμακείου με βιταμίνες για καλά, αν με επηρέασε η φινα που την σκέφτηκα. Αυτός στάνταρ κάτι θα ξέρει...
---------------
Αυτή είναι η 1η ομάδα. Υπάρχει και η 2η ομάδα, που έχει σχέση με τα φάρμακα/καλλυντικά , άμεσα ή έμμεσα και έχει κέρδος από αυτά. Αυτήν η ομάδα, "πατάει" στην 1η ομάδα γιατί είναι ευκολόπιστη και μπορεί έτσι άνετα να σπείρει πανικό.

Υπάρχει και μια 3η ομάδα, είναι αυτοί που ψάχνουν τα πάντα. Είναι η ομάδα που φοβάται η 2η ομάδα, γιατί ρωτάνε άλλα μέλη, ρωτάνε γιατρούς, διαβάζουν έρευνες, αναζητούν πληροφορίες και γενικά ψάχνουν τα πάντα.
Ευτυχώς οι περισσότεροι εδώ ανήκουν στην 3η ομάδα και γι' αυτό ακόμη ψάχνουμε και ρωτάμε συνεχώς.

Έτσι λοιπόν , ερωτώ:
Γιατί να μην είναι γέννημα των ανθρώπων πίσω από τα υπόλοιπα καλλυντικά, αυτές οι τρομακτικές ιστορίες; Το σκέφτηκε ποτέ κανείς; Κάθησε ποτέ κανείς να ρωτήσει τον εαυτό του, μήπως εδώ παίζει κάτι;
Θέλετε να μιλήσουμε για το πόσο πονάει μερικούς το ότι μπορεί πλέον ο κάθε άντρας να δει ξανά τα μαλλιά του; Τους συμφέρει να ξέρετε ότι με το "απλό" aldactone των 5€, μπορείτε να έχετε ένα δυνατό όπλο για την τριχόπτωση χωρίς sides;
Ότι με το χάπι του παππού ή πατέρα σας (ούτε καν να το πληρώσετε δηλαδή) στα 0.5mg για πολύ καιρό, έχετε το μοναδικό -ίσως- φάρμακο για τα μαλλιά, που κυκλοφορεί επίσημα, αναγνωρισμένα, με έρευνες και αποτελέσματα;
Τι θα γίνουν τότε τα χιλιάδες προϊόντα στα φαρμακεία και τα πανάκριβα laser ή μεταμοσχεύσεις, όταν κάποιος με μηδαμινό πλέον κόστος ανά μήνα, θα κρατά τα μαλλιά του;
Πως το πολεμάμε αυτό; Με 1ον)τον φόβο του χαμένου αντρισμού αρχικά και με 2oν) πόλεμο στο site .

Διαβάζω τελευταία για μειωμένη λίμπιντο από κάποιους. Δηλαδή, τι είναι η μειωμένη λίμπιντο; Και πως την είδαν; τους είπε κάποια ότι "είμαι σπίτι μου ολόγυμνη, έλα να κάνουμε ότι θες" και αρνήθηκε γιατί δεν είχε όρεξη;
Ή γνώρισε κάποια σε ένα club που ήθελε one night stand και της αρνήθηκε;
Αυτό είναι μειωμένη επιθυμία για sex, όχι το να διαβάσεις κάτι σε ένα site και ξαφνικά "τσουπ" το έχεις και εσύ.

Ξαναλέω, δεν το λέω για να το πάρετε. Αλλά μην κάνετε σαν μικρά παιδιά.
Η φινα φεύγει από τον οργανισμό σε λίγες ώρες από την λήψη της. Ότι και να κάνει, ο οργανισμός το επαναφέρει σε λίγες ημέρες.

Ακόμη και όσους έκοβαν τους όρχεις παλιά, ο οργανισμός τους μπορούσε και έκανε τις δουλειές με άλλες ουσίες. Και μιλάμε με 0 τεστο, άρα 0 DHT.

ΔΕΝ κάνει κάτι μόνιμο, εκτός αν είστε σε φάση ανάπτυξης και παίρνετε μεγάλη ποσότητα απ' ότι μπορεί να "κοντρολάρει" ο οργανισμός (πχ 2.5mg και πάνω).
Ότι λέω το λένε και οι έρευνες. Μπορεί κάποιος να αποδείξει με στοιχεία το αντίθετο. Όχι τι είδε κάποιος φίλος του, αλλά με επίσημα στοιχεία.
 

afnman

New Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

@Ακης:
Κοιτα εγω επειδη ειμαι γενικα ανησυχο ( καλώς ή κακως ) άτομο και οτι μου λενε δεν το απορρίπτω με την πρωτη αλλα ουτε το αποδέχομαι κιώλας, μου αρεσει να το ερευνώ διεξοδικά
Εαν αφαιρεσουμε τον "πολεμο" με τα sites μεταξύ των Anti-Finasteride (ή γενικα Anti-Drugs)Χρηστων και Finasteride Χρηστών.

Το μονο ουσιαστικο που με προβληματισε ειναι η παρακάτω γραμμή σε ένα έγγραφο απο το site του MPA (Medical Products Agency - Sweden ) (εαν υποθεσουμε οτι οντως ειναι το επισημο) :

"Frequency unknown: ...persistent difficulty having an erection after discontinuation of treatment"

πηγή: http://www.lakemedelsverket.se/SPC_PIL/Pdf/enhumpil/Propecia%20film-coated%20tablet%20ENG.pdf

"This leaflet was last approved in
2008-10-17"

Τωρα δεν ξερω κατα πόσο εχει αξία αυτο το εγγραφο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jerry_Lee

Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

Άκης είπε:
Αφού το τοπικ έχει θέμα "Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες", ας "καταθέσω" και την δική μου σκέψη.
Κατ' εμέ, υπάρχουν 3 κατηγορίες ατόμων, στην hairloss community.

Κάθεται ένας τύπος, του οποίου το IQ πλησιάζει επικίνδυνα του ραδικιού και το μυαλό του το έχει για τις βασικές ανάγκες (κούνημα του ποντικιού στο LineAge, ύπνο κλπ) και αναζητά θεραπεία στο net... Πέφτει σε αυτό το φορουμ και διαβάζει. Κάπου, εκεί που είναι έτοιμος να πάρει την άλλη μέρα φινα, διαβάζει για τις παρενέργειες.

"Ώπα", σκέφτεται, "μειωμένη λίμπιντο". Χμμ... τι μακάκας ήμουν και ήθελα να πάρω αύριο κιόλας. Βρε, κάτσε να πάρω την λοσιόν του μεμψή ή κάπως έτσι, του ερευνητή που λέει ο άνθρωπος για τα sides των φαρμάκων. Αλλά είδα μόλις τώρα μία γυναίκα γυμνή στο net και σαν να την είδα αδιάφορα. Ωχ, λες να πιάνουν τα sides και όταν σκέφτεσαι να πάρεις;;; Θα ρωτήσω το μέλος που αναφέρει συνέχεια τα προϊόντα του φαρμακείου με βιταμίνες για καλά, αν με επηρέασε η φινα που την σκέφτηκα. Αυτός στάνταρ κάτι θα ξέρει...
---------------
Αυτή είναι η 1η ομάδα. Υπάρχει και η 2η ομάδα, που έχει σχέση με τα φάρμακα/καλλυντικά , άμεσα ή έμμεσα και έχει κέρδος από αυτά. Αυτήν η ομάδα, "πατάει" στην 1η ομάδα γιατί είναι ευκολόπιστη και μπορεί έτσι άνετα να σπείρει πανικό.

Υπάρχει και μια 3η ομάδα, είναι αυτοί που ψάχνουν τα πάντα. Είναι η ομάδα που φοβάται η 2η ομάδα, γιατί ρωτάνε άλλα μέλη, ρωτάνε γιατρούς, διαβάζουν έρευνες, αναζητούν πληροφορίες και γενικά ψάχνουν τα πάντα.
Ευτυχώς οι περισσότεροι εδώ ανήκουν στην 3η ομάδα και γι' αυτό ακόμη ψάχνουμε και ρωτάμε συνεχώς.

Έτσι λοιπόν , ερωτώ:
Γιατί να μην είναι γέννημα των ανθρώπων πίσω από τα υπόλοιπα καλλυντικά, αυτές οι τρομακτικές ιστορίες; Το σκέφτηκε ποτέ κανείς; Κάθησε ποτέ κανείς να ρωτήσει τον εαυτό του, μήπως εδώ παίζει κάτι;
Θέλετε να μιλήσουμε για το πόσο πονάει μερικούς το ότι μπορεί πλέον ο κάθε άντρας να δει ξανά τα μαλλιά του; Τους συμφέρει να ξέρετε ότι με το "απλό" aldactone των 5€, μπορείτε να έχετε ένα δυνατό όπλο για την τριχόπτωση χωρίς sides;
Ότι με το χάπι του παππού ή πατέρα σας (ούτε καν να το πληρώσετε δηλαδή) στα 0.5mg για πολύ καιρό, έχετε το μοναδικό -ίσως- φάρμακο για τα μαλλιά, που κυκλοφορεί επίσημα, αναγνωρισμένα, με έρευνες και αποτελέσματα;
Τι θα γίνουν τότε τα χιλιάδες προϊόντα στα φαρμακεία και τα πανάκριβα laser ή μεταμοσχεύσεις, όταν κάποιος με μηδαμινό πλέον κόστος ανά μήνα, θα κρατά τα μαλλιά του;
Πως το πολεμάμε αυτό; Με 1ον)τον φόβο του χαμένου αντρισμού αρχικά και με 2oν) πόλεμο στο site .

Διαβάζω τελευταία για μειωμένη λίμπιντο από κάποιους. Δηλαδή, τι είναι η μειωμένη λίμπιντο; Και πως την είδαν; τους είπε κάποια ότι "είμαι σπίτι μου ολόγυμνη, έλα να κάνουμε ότι θες" και αρνήθηκε γιατί δεν είχε όρεξη;
Ή γνώρισε κάποια σε ένα club που ήθελε one night stand και της αρνήθηκε;
Αυτό είναι μειωμένη επιθυμία για sex, όχι το να διαβάσεις κάτι σε ένα site και ξαφνικά "τσουπ" το έχεις και εσύ.

Ξαναλέω, δεν το λέω για να το πάρετε. Αλλά μην κάνετε σαν μικρά παιδιά.
Η φινα φεύγει από τον οργανισμό σε λίγες ώρες από την λήψη της. Ότι και να κάνει, ο οργανισμός το επαναφέρει σε λίγες ημέρες.

Ακόμη και όσους έκοβαν τους όρχεις παλιά, ο οργανισμός τους μπορούσε και έκανε τις δουλειές με άλλες ουσίες. Και μιλάμε με 0 τεστο, άρα 0 DHT.

ΔΕΝ κάνει κάτι μόνιμο, εκτός αν είστε σε φάση ανάπτυξης και παίρνετε μεγάλη ποσότητα απ' ότι μπορεί να "κοντρολάρει" ο οργανισμός (πχ 2.5mg και πάνω).
Ότι λέω το λένε και οι έρευνες. Μπορεί κάποιος να αποδείξει με στοιχεία το αντίθετο. Όχι τι είδε κάποιος φίλος του, αλλά με επίσημα στοιχεία.
Εύγε!!! 8)
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

Να πω την αληθεια μου απο προχθες περνω proscar 0.8,-1,00 mg αιντε να δουμε ... Μαζι με την Spiro που να πω την αληθεια μαλλον αυτη την φορα την εχω φτιαξει μαμακια ...
 

NGL

Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ!

ΜΠΡΑΒΟ..ΑΡΧΗΓΕ! (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΑ,ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ)!

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ... :) :) :)
 

Pathetic_Losser

New Member
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

NGL είπε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ!

ΜΠΡΑΒΟ..ΑΡΧΗΓΕ! (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΑ,ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ)!

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ... :) :) :)

thumbs up ;D ;D ;D
 
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

H ερευνα του Γ. κωτσαρελη σε τι σταδιο ειναι απο το 2007 που ανακαλυψε το ρολο των βλαστοκυταρων του δέρματος να «τρέξουν» στην περιοχή και να δημιουργήσουν νέους θυλάκους τι εγινε την ταπωσαν οι εταιρειες που πωλουν τα προιοντα τους τα οπια στην ουσια δεν "δουλεβουν";
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ: Ανησυχίες -Σκέψεις - Ερευνες

και να ήταν η μόνη έρευνα που εξαφανίζεται στην πορεία ως δια μαγείας καλά θα ήταν....

επ ευκαιρία και κάτι που όταν το είχα δει έμοιαζε πολλά υποσχόμενα...

http://www.menshealth.gr/health.tributes.6.7472.html

Από κει και πέρα όμως...τίποτα. Ούτε καν βρήκα άλλες σχετικές έρευνες αλλά και ούτε στο αντίστοιχο ιταλικό site του δόκτωρ Barbareschi αναφέρεται τίποτα.

Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι ή η έρευνά του αυτή ηταν εντελώς μάπα....ή...... ::)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα