Ανδρογενετική αλωπεκίαση-help!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

andrew1989

New Member
γεια σας παιδιά, είμαι νέος σχετικά στο forum , έχω διαβάσει για προϊόντα για θεραπείες για τύπους τριχόπτωσης κτλπ , και έχω χάσει το μπούσουλα! είμαι 21 ετών και από τα 18 μου άρχισε να υποχωρεί η τρίχα μετωπικά στα πλαϊνά και τώρα έχει φτάσει λίγο πριν την μέση ( αν της χτενίζω λίγο προς τα εμπρός δεν φαίνεται ότι έχω πρόβλημα) έχω πολύ αδύνατη τρίχα,και ξιροδερμια , έχω πάει μέχρι στιγμής σε 3 δερματολόγους. στον πρώτο πήγα πριν περίπου 1μιση χρόνο.. μου έδωσε μια λοσιόν (δεν θυμάμαι πως λεγόταν) κάτι χαπάκια και μερικές ενεσούλες στον ποπό με συμπλέγματα βιταμινών , άρχισα να βλέπω αποτελέσματα μετά από 2 μήνες αλλα και αντεπίδραση ... ...(μου βγαίναν λεπτά σπυράκια σε όλο το πρόσωπο ) γιαφτο
και την σταμάτησα.έπειτα ,πριν από 3 μήνες περίπου πήγα σε έναν ο οποιος μου είπε πως οφείλεται σε ανδρογενετική αλωπεκίαση( να διευκρινίσω πως υπάρχει το πρόβλημα και από τις 2 πλευρές τον γονιών μου, επίσης ο πατέρας μου δεν έχει μαλλιά)και μου είπε πως δεν την γλιτώνω εύκολα την τριχόπτωση... μου έδωσε όμως να δοκιμάσω το regaine του οπίου έκανα χρήση 1 μηνα και δεν ειδα καμια σημαντική βελτίωση (ίσος γτ ήταν λίγος ο καιρός) αλλα το σταμάτησα και αυτό γτ είχε παρόμοια αντεπίδραση με την πρώτη μου θεραπεία.... πριν 1 βδομάδα πήγα να ξανακάνω μια δωρεάν εξέταση στην berman k**d αυτήν την φορα... η γιατρός που με εξέτασε μου διευκρίνισε και αυτήν πως έχω ανδρογενετική αλωπεκίαση αλλα αυτή εξέτασε πιο αναλυτικά την τρίχα μου και μου είπε παρα το κληρονομικό μου πρόβλημα η τρίχα δεν τρέφεται σωστά...με ρώτησε για την διατροφή μου κτλπ και τις είπα πως τρώω καλά , φρούτα κτλπ. και μου είπε πως ίσος να έχω έλλειψη σιδηρου... προς το τέλος προσπάθησε να με εντάξει στο πελατολόγιο τις εταιρίας αλλα επειδή ήταν λίγο ακριβούτσικα η θεραπείες είπα να το σκεφτώ καλύτερα...
πιστεύω πως καλύτερο μέρος από δω για να εμπιστευτώ αφού ανέφερα το πρόβλημα μου δεν θα βρω... προτείνεται μου παρακαλώ προϊόντα ,θεραπείες κτλπ.. επίσης επειδή πιστεύω πως το regain είναι καλο φάρμακο ίσος να το ξαναπάρω αλλα σε λιγότερες δόσεις. αλλα κύριος θέλω να αντιμετωπίσω το πρόβλημα που δεν τρέφεται καλά η τρίχα μου και εχο ξιρο δερδμα :( ...

και 2 φοτο ...
http://i47.tinypic.com/20rwlnd.jpg
http://i47.tinypic.com/2uyhp28.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Androgenetikh alopekiasi-help!

φίλε να γράφεις στα Ελληνικά είναι κανόνας του φόρουμ. δεν μπορούμε να διαβάζουμε είναι κουραστικά τα greekglish....

NoMoreLoss

New Member
Απ: Ανδρογενετική αλωπεκίαση-help!

δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι. τα φάρμακα που κάνουν δουλεία στο θέμα τριχόπτωση είναι τα proscar ή propecia είναι το ίδιο φάρμακο με δραστική ουσία την φιναστερίδη και σκοπός τους είναι να εξαφανίσουν την DHT που ευθύνεται για την τριχόπτωση, το regain το οποίο έχει σαν δραστική ουσία την μινοξιδίλη η οποία δίνει επανεμφάνιση της τρίχας και το σαμπουάν fungoral που έχει την δραστική ουσία κετοκοναζόλη η οποία παίζει και αυτή ένα σημαντικό ρόλο στην θεραπεία.

giannis1991

Well-Known Member

το fungoral ειναι καλο και για ατομα που εχουν ξηροδερμια?γτ εχω ακουσει πως κανει το κεφαλι λιγο ξηρο.....

NoMoreLoss

New Member

ναι είναι αλήθεια ξεραίνει το δέρμα, σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω.

andrew1989

New Member

οντός και στην περίπτωση μου μονο ξηροδερμία δεν θέλω! αλλα πια είναι ακριβώς η δράση του ? ένας φίλος από το forum μου πρότεινε να το περνώ σε συνδυάσmo με regaine, emuoil και φέριερ ...

heyya

New Member

Το μαλλί εππηρεάζει λίγο περισσότερο παρά το δέρμα της κεφαλής καθ'αυτό! Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε και αν όντως σου συμβαίνει βάλε και κανά conditioner στη συνέχεια!

@andrew για κάνε αιματολογιές εξετάσεις να δεις μήπως έχεις έλλειψη σε κάτι που να εππηρεάζει και την τρίχα σου (σίδηρος)!

giannis1991

Well-Known Member

και εγω εχω ξηροδερμια και μονο αυτο δεν θελω.....αν και τωρα εχει μειωθει αισθητα και εχει αυξηθει η λιπαροτητα τους.......

spi

Well-Known Member

Andrew εχουμε την ιδια ηλικια (εγω ειμαι το 88 γεννημενος βεβαια) και πανω κατω βλεπω οτι εχεις το ιδιο προβλημα με μενα.Εμενα δεν εχει προβλημα ο πατερας μου αλλα ουτε και η μητερα μου με τριχοπτωση παρ' ολα αυτα ο ενας μου ο αδερφος εχει τριχοπτωση και λιγα μαλλια και ειναι 30 ετων σημερα.Να σε ρωτησω τι ειδους προβλημα και παρενεργειες ειδες με το Regain?Θα το αγορασω κι εγω βεβαια αλλα θελω να μαθω και τα sides.Επισης δε ξερω αν παρω Proscar.καποιο παιδι εδω μου ειπε οτι θα πρεπει να εχω εναν dht blocker αλλα δε τα παω καλα με τα χαπια και ισως δοκιμασω κατι τοπικο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member

Επειδη εισαι ακομα μικρος για μενα απο τωρα το προσκαρ μακρια ,πηγαινε σε λυση οπως
1) Spiro .
2) Foungoral-botaderm
3) George Toupma συνταγη η του Balex .
4) Εmu oil η Jojoba μετα απο την επιλογη 3 εφοσον θα εχουν αποροφηθει .

κανε ενα συνδιασμο αυτων των τεσσαρων κ καποιοι πιο εμπειροι εδω θα σου πουν καθε ποτε να τα βαζεις .

akishellas3

Well-Known Member

Επισης fungoral 3 φορες την βδομαδα κ ανα δυο-τρεις μερες διαφορα λαδακια π.χ. jojoba μαζι μεχρι κ με ελαιολαδο πανω στο κεφαλι μας με ζεστη πετσετα γυρω γυρω (ψαξτε κατι θα βρειτε κ εδω γιαυτο) ,βοηθανε στην ποιοτητα της τριχας κ στην ξηροδερμια .
Οχι αγχος για τιποτα κ να χαμογελατε ;) .

vrm

Member

Η φιναστερίδη δεν είναι τόσο επικινδυνη...εκτός κι αν έχεις διαφορετική απόψη αναφορικά με τη λήψη φαρμάκων για αισθητικούς λόγους.

spi

Well-Known Member

Ειναι ψυχολογικο το θεμα μου με τα χαπια.Δεν θα νιωθω καλα αν απο τα 22 μου αρχισω να παιρνω χαπια σε καθημερινη βαση(βεβαια ειναι αμελητεα η ποσοτητα).Αχιλλεα οταν λες ολα αυτα εννοεις να τα χρησιμοποιω και τα 4?δε ξερω αλλα τα θεωρω παρα πολλα και οτι αν χρησιμοποιησω κατι αλλο θα μου παιρνει ασφαλως λιγοτερο χρονο.Καλο ειναι να μπορω να βγαλω μαλλια αλλα οχι και αν ασχολουμαι την μιση μερα με ολα αυτα.Καταλαβαινεις τι εννοω.Παντως σ ευχαριστουμε θα το ψαξω.Δεν ειχα δει πουθενα στο forum αυτον τον συνδυασμο.Παντως Andrew θεωρω πως εκανες λαθος που σταματησες το Regain τοσο γρηγορα καθως θελει τουλαχιστον ενα 3μηνο για να δεις αποτελεσματα,απ' οσο ξερω.

giannis1991

Well-Known Member

αν ειναι ψυχολογικο αστο....παντως τι να το αρχισεις τωρα τι σε 3-4 χρονια.....αν παλι δε σκοπευεις ποτε να το αρχισεις οκ......
παντως ειναι καλυτερ το χαπι,το παιρνεις και τελειωνεις.....

andrew1989

New Member

spi είπε:
Andrew εχουμε την ιδια ηλικια (εγω ειμαι το 88 γεννημενος βεβαια) και πανω κατω βλεπω οτι εχεις το ιδιο προβλημα με μενα.Εμενα δεν εχει προβλημα ο πατερας μου αλλα ουτε και η μητερα μου με τριχοπτωση παρ' ολα αυτα ο ενας μου ο αδερφος εχει τριχοπτωση και λιγα μαλλια και ειναι 30 ετων σημερα.Να σε ρωτησω τι ειδους προβλημα και παρενεργειες ειδες με το Regain?Θα το αγορασω κι εγω βεβαια αλλα θελω να μαθω και τα sides.Επισης δε ξερω αν παρω Proscar.καποιο παιδι εδω μου ειπε οτι θα πρεπει να εχω εναν dht blocker αλλα δε τα παω καλα με τα χαπια και ισως δοκιμασω κατι τοπικο.
με το regaine αν και λίγος καιρός μου βγαίνανε λεπτά λεπτά σπυράκια σε όλο το κεφάλι και το πρόσωπο, με έπιανε μια φαγούρα σπαστική και γενιά το ένιωθα ερεθίζμένο το δέρμα μου,έχει κανεις να δώσει μια εξήγηση και μια λύση σε
αυτό το πρόβλημα ?

andrew1989

New Member

akishellas3 είπε:
Επειδη εισαι ακομα μικρος για μενα απο τωρα το προσκαρ μακρια ,πηγαινε σε λυση οπως
1) Spiro .
2) Foungoral-botaderm
3) George Toupma συνταγη η του Balex .
4) Εmu oil η Jojoba μετα απο την επιλογη 3 εφοσον θα εχουν αποροφηθει .

κανε ενα συνδιασμο αυτων των τεσσαρων κ καποιοι πιο εμπειροι εδω θα σου πουν καθε ποτε να τα βαζεις .
ακη πως συνδυάζονται όλα αυτά μαζί , τι δράση έχει το καθένα και ποσο κοστολογούνται ? εγώ έχω σκεφτεί να ξαναρχίσω με το regain 1 φορα την ημερα και fungoral , αλλα ψάχνω και ένα καλο καλο σαμπουάν ( χρησιμοποιώ το washngo χρονια και δεν με ικανοποιεί )

giannis1991

Well-Known Member

φιλε απο σαμπουαν μπορεις να παρεις καποιο τησ neutrogena t-gel(αναλογα τον τυπο των μαλλιων σου)ή freezyderm....αυτα εχουν γραφτει ως πολυ καλα σαμπουαν.......

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα