Λυπάμαι που δε μπορώ να σου πώ να κάνεις ό,τι σου λένε και όλα θα πάνε καλά, αλλά εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί απ' τους γιατρούς, πιστεύω ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, απλά παπαγαλίζουν μια θεραπεία, ξέρουν μόνο τα τυπικά που γράφουν τα φάρμακα πάνω στις ταμπέλες, δεν ακούνε αυτά που τους λένε οι ασθενείς και δεν ενδιαφέρονται να μάθουν πραγματικά σχετικά με το προϊόν, δεν τους συμφέρει.. Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις την οικονομική ευχέρεια να κάνεις ΟΛΕΣ τις εξετάσεις που συνδέονται με την τριχόπτωση -αιματολογικές, ορμονικές, να κάνεις υπέρηχο για κύστες στις ωοθήκες σου, για προβήματα θυροειδούς, για αυτοάνοσα νοσήματα- να βρείς την αιτία για την τριχόπτωση και απο εκει και πέρα να θεραπεύσεις ή να ελέγξεις την αιτία που την προκαλεί..Ίσως και να μην έχεις κανένα πρόβλημα και απλά να είσαι γενετικά προκαθορισμένη να έχεις τριχόπτωση..Αν μπορούσα θα το έκανα και εγώ αλλά δυστυχώς δε μπορώ, εδώ στο νοσοκομείο που πήγα για εξετάσεις αίματος με ασφάλιση για ανέργους με βάζανε να πληρώσω 49,50

, πάλι καλά το έκανα θέμα και τελικά βρήκαν κάποια λύση..Με λίγα λόγια εξετάσεις για μένα τέλος

Επίσης κάποια έγραψε οτι πήγε σε ομοιοπαθητικό και την βοήθησε πολύ, σταμάτησε η τριχόπτωση και έβγαλε φύτρες.. Και αυτό είναι στη λίστα μου για όταν θα μπορέσω

Αν θέλεις βρες κάποιον καλό ομοιοπαθητικό και δοκίμασέ το! Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, λειτουργεί διαφορετικά, δεν νομίζω πως είναι σωστό να αντιμετωπιζόμαστε όλοι το ίδιο και να μας δίνεται η ίδια "θεραπεία", αλλά να εξετάζεται ο κάθε οργανισμός σαν μοναδικός, γι' αυτό πιστεύω πως είναι καλή η επίσκεψη σε ομοιοπαθητικό.Γιατί αν διαβάσεις στο φορουμ, σε ΟΛΟΥΣ μας έχει δοθεί μινοξιδίλη.Τώρα το τι θα αποφασίσεις να κάνεις εξαρτάται απο την κρίση σου και την οικονομική δυνατότητά σου φυσικά..