Ναι σωστα... πιθανων αν εκλεινα τα prp( 660 ευρω) να μη με χρεωνε καιντα εξτρα 50 ευρω50 ευρω επίσκεψη για consultation?
αλλα και παλι.
Ναι σωστα... πιθανων αν εκλεινα τα prp( 660 ευρω) να μη με χρεωνε καιντα εξτρα 50 ευρω50 ευρω επίσκεψη για consultation?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να πληρωσω και 100 αλλα να γινει μετρηση να γινουν ολα οπως πρεπει..τελοσπαντωνΔεν ειναι πολλα γενικα για cons τα 50€ αν και με βαση το συγκεκριμενο θα πρεπε να ναι τσαμπα
Η Prime τι τιμή σου έδωσε?Οχι,ουτε ο Τυρκαλας εδωσε .
Οι μονοι που μ εδωσαν τιμη ηταν αππ τη Prime και αν θυμαμαι καλα DHI .
Αν θυμαμαι καλα απο 2600, 2100..χρεωνουν συνεδριαΗ Prime τι τιμή σου έδωσε?
και BHR δεν υπηρχε χρεωση και εγιναν και μετρησεις και συζητηση αρκετη με τον ιδιο το γιατροΑπό όλα αυτά που εγώ διαβάζω βλέπω ότι ο Τυρκαλας έχει την πιο έντιμη στάση !Ακου εκεί 50 ευρώ consultation και 36 ευρώ Σαμπουάν.
Σου είπαν ονόματα γιατρών να επιλέξεις καθώς κ έαν είναι μονοήμερη ή διήμερη η συνεδρία και διάρκεια ωρών? Τιμολογιακά μπορούν και καλύτερα έχω μάθει...Αν θυμαμαι καλα απο 2600, 2100..χρεωνουν συνεδρια
Και καλυτερα να μπορουσαν δεν θα πηγαινα Prime.Σου είπαν ονόματα γιατρών να επιλέξεις καθώς κ έαν είναι μονοήμερη ή διήμερη η συνεδρία και διάρκεια ωρών? Τιμολογιακά μπορούν και καλύτερα έχω μάθει...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχω δει 3 περιστατικα τους,τα 2 μετα απο 1 χρονο+ πηγαν για repair αλλου.Δεν θα πήγαινες επειδή τους είδες χύμα ως κλινική ή κρίνοντας από περιστατικά τους?
Συμφωνώ απόλυτα!Εχω δει 3 περιστατικα τους,τα 2 μετα απο 1 χρονο+ πηγαν για repair αλλου.
Επισης ναι το να σε βλεπει ενας συμβουλος και με το ματι και τα δαχτυλα να κρινει τι κα πως εμενα δεν με καλυπτει σιγουρα
Καλησπέρα φίλε μου. Το σχόλιο σου στάθηκε αφορμή για να κάνω λογαριασμό.λογικοτατο το πλανο που σου προτεινουν, αν προχωρησεις με την BHR θα βοηθουσε να κανεις και παρουσιαση γιατι δεν υπαρχει μεγαλο δειγμα στο φορουμ και προσωπικα πιστευω οτι ειναι υψηλου επιπεδου κλινικη.
Καλησπερα, 3 ειναι οι κυριοι λογοιΚαλησπέρα φίλε μου. Το σχόλιο σου στάθηκε αφορμή για να κάνω λογαριασμό.....Με ποια κριτήρια θεωρείς την συγκεκριμένη κλινική υψηλού επιπέδου;;;
Μάλιστα...Καλησπερα, 3 ειναι οι κυριοι λογοι
1. Το μικρο δειγμα που υπαρχει ειναι ανω του μετριου
2. Στο consultation που εκανα διαπιστωσα οτι προκειται για ανθρωπους που ειναι πρωτα γιατροι και μετα επιχειρηματιες, πραγμα εξαιρετικα σπανιο στον χωρο των μεταμοσχευσεων μαλλιων.
3. Εχουν πολυ στενη συνεργασια με εναν εκ τον κορυφαιων γιατρων μεταμοσχευσεων ολων των εποχων.
Αν εσυ αυτο εδω το αποτελεσμα ας πουμε θεωρεις οτι δεν ειναι τουλαχιστον ανω του μετριου μαλλον πρεπει να μας πεις τι μεταμοσχευσεις εχεις ως κριτηριο.Μάλιστα...
1.Τα δείγματα είναι νομίζω δύο τρία όλα και όλα για κλινική τέτοιου βεληνεκούς και...σίγουρα όχι άνω του μετρίου.
2. Το τι είναι ο καθένας διαπιστώνεται στην πράξη με την ποιότητα της δουλειά του και όχι διαμέσου της πειθούς.
3. Ασχολίαστο.
Μακάρι να έχεις σε όλα δίκιο και δε το λέω ειρωνικά.Αν εσυ αυτο εδω το αποτελεσμα ας πουμε θεωρεις οτι δεν ειναι τουλαχιστον ανω του μετριου μαλλον πρεπει να μας πεις τι μεταμοσχευσεις εχεις ως κριτηριο.
ntthanos, BHR clinic, fue, 2244g, 04/09/2020,
Εμένα μαρεσει η πρώτη φωτό η hairline !www.hairlossgr.com
Επισης εχω δει και αλλα αντιστοιχα αποτελεσματα της κλινικης και απο ατομα στο φορουμ που πηγαν εκει αλλα δεν εκαναν παρουσιαση αλλα και απο γνωστους μου.
Η ποιοτητα της δουλειας και η πειθως ειναι τελειως ασχετες εννοιες με αυτο το παραδειγμα, το αν ειναι καποιος ειναι πρωτα γιατρος και μετα επιχειρηματιας φαινεται οταν δεν προσπαθει να σου βαλει περισσοτερα τριχοθυλακια απο οτι χρειαζεσαι για να παρει περισσοτερα λεφτα, οταν δεν σου λεει ναι σε ολα οσα του ζητας αλλα σου προβαλει αντεπειχηρηματα με βαση το ποια ειναι η ιατρικα σωστη προσεγγιση για την περιπτωση σου , οταν απορριπτει ασθενεις και δεν τους δεχεται ολους ανεξαιρετως για να βγαλει λεφτα κτλπ.
Ασχολιαστο ειναι οτι ο Bissanga ειναι απο τους καλυτερους ever στον κλαδο; Η οτι η κλινικη εχει στενη συνεργασια μαζι του; πες μου σε τι απο τα δυο διαφωνεις
Ποια ειναι η δικη σου εμπειρια;Μακάρι να έχεις σε όλα δίκιο και δε το λέω ειρωνικά.
Κρίνοντας όμως από τη δικιά μου εμπειρία, η έλλειψη παρουσιάσεων δεν μου κάνει εντύπωση.