Αναζήτηση κλινικής για την περιπτωσή μου

antonisp13

New Member
Καλησπέρα! Καταρχας να πω οτι πολύ πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας την δικιά μου εμπειρία και να ακούσω συμβουλές απο έμπειρα άτομα..

Είμαι 32 ετών. Απο τα 20 έπαιρνα μινοξιδιλη μεχρι τα 25 που καταλαβα οτι δεν βλεπω κανένα απολύτως αποτέλεσμα παρα μόνο τριχόπτωση σε πολυ έντονο βαθμό. Στα 27 άρχισα να ακούω σχόλια απο συναδέλφους του τύπου ΄΄καλα εισαι 27 και εχεις κανει μπιφτέκι΄΄? Τότε άρχισε η ψυχολογία να πέφτει και το τοπικ έγινε ο καλύτερος μου φίλος μέχρι που είπα ότι δεν γινεται να συνεχιστει αυτο γιατι ειχε αρχίσει η κατάσταση να χειροτερεύει. Τότε λοιπόν το 2018 μέσω γνωστου δερματολογου οικογενειακου περιβαλλοντος πηγα σε εναν αξιολογο με καλες κριτικες γιατρο που μου εκανε ματεμοσχευση.

Εκει άρχισα και την Φινα. Δυστυχως αυτο που ηθελα να αποφυγω, το τοπικ δια ζωσης δεν το καταφερα και συνεχιζα και έβαζα.

Το 2020 λοιπόν εκει στα λοκνταουν τα ωραια, τρωω μια φλασια και λεω θα τα παρω κοντα 1mm και θα κάνω smp και σταματάω και φινα. Εγω μενω Αθήνα και βρήκα απο Θεσσαλονικη μια πολυ καλη Κυρια την ξερετε λογικα και το εκανα.. Περασε ενας χρονος λοιπον και καθε 3 μερες κουρευομουν για να κρατησω το λουκ οπως πρεπει..

Και μαντεψτε με κουρασε και αυτο και ειπα οτι δεν γινεται πρεπει να κανω δευτερη και τριτη ΜΜ να ησυχασω.

Πηγα λοιπον σε μια κλινικη την Αntiagers εκανα μια συναντηση με την Κ. Νικολαου, μου εδειξε οτι ήξερε την δουλειά της και μου πρότεινε να κανουμε prp για 6 μήνες και μετα το βλέπουμε διοτι ειπε οτι εχω καποια μαλλια που εαν κανω ΜΜ θα χαθουν και ισως μπορεσουμε να τα σωσουμε ετσι. Συμφωνησα λοιπον και πριν ενα μήνα που έκανα την 4η συνεδρία (με τον Κ. Βελημβασακη) μου είπε οτι πρεπει να αφήσω το μαλλί ακουρευτο για 2 μήνες ωστε να έχουμε καλυτερη εικόνα για το που χρειάζομαι..

Εγώ λοιπον τώρα έχω αφήσει γύρω στις 3 εβδομαδες ακούρευτο το απο πάνω και θα παω απο εκει στις 4 Μαρτη να με δούν.

Θα σας επισυνάψω φωτο απο την ΜΜ απο το SMP, απο οταν ηταν 10 μερες ακουρετο και απο σημερα που ειναι 20.

Απλά απο την εμπειρία σας θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την περίπτωσή μου. Θα ήθελα να κάνω στο crown αρχικα και μετα να φτίαξω το μπροστα..

Και θα 'ηθελα λογω δουλειάς αυτο να γινει τέλη Μαιου.

Τέλος διαβαζοντας σχεδόν τα παντα εδω μεσα τις τελευταιες μερες εκανα και μια βιντεο κληση με την υπευθυνη του Τιρκαλα που διαβασα τα καλυτερα και μου ειπε απο Νοεμβριο..

Έχω κρατήσει και κάποια ονόματα όπως ΒΗR kai Dermalab και η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα Αθήνα.

Συγγνωμη αν σας ζάλισα, ακολουθουν φωτο

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

antonisp13

New Member
ΜΜ 2018

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 29
  • 2.JPG
    2.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 29
  • 3.JPG
    3.JPG
    919.9 KB · Προβολές: 27
  • 5.jpg
    5.jpg
    994.2 KB · Προβολές: 27
  • 6.jpg
    6.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 26
  • 7.jpg
    7.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 22
  • 8.jpg
    8.jpg
    964.8 KB · Προβολές: 21
  • 9.jpg
    9.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 25

antonisp13

New Member
SMP 2020

Συνημμένα

• 1a.jpg
    1a.jpg
    510.3 KB · Προβολές: 26
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    308.9 KB · Προβολές: 22
  • 3a.jpg
    3a.jpg
    582.2 KB · Προβολές: 20
  • 4a.jpg
    4a.jpg
    770.5 KB · Προβολές: 24
  • 5a.jpg
    5a.jpg
    120.2 KB · Προβολές: 29
  • 6a.jpg
    6a.jpg
    362.7 KB · Προβολές: 32

antonisp13

New Member
2/22

Συνημμένα

• 1b.jpg
    1b.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 27
  • 1c.jpg
    1c.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 24
  • 2b.jpg
    2b.jpg
    426.4 KB · Προβολές: 22
  • 2c.jpg
    2c.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 21
  • 3c.jpg
    3c.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 21
  • 4b.jpg
    4b.jpg
    969.9 KB · Προβολές: 17
  • 4c.jpg
    4c.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 19
  • 5c.jpg
    5c.jpg
    838 KB · Προβολές: 21
  • 6b.jpg
    6b.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 19
  • 7b.jpg
    7b.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 19

dlazaros

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου. Θα είμαι αυστηρός μαζί σου αλλά δίκαιος. Δηλαδή έκανες όλα αυτά που έκανες στο κεφάλι σου και μετά απο τόσα χρόνια είπες να κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο να ακούσεις μερικές γνώμες επειδή έφτασες στο σημείο που δεν ξέρεις τι να κάνεις?

Άκου λοιπόν. Αμα θέλεις να έχεις μαλλιά δεν σταματάς την φίνα, πάς σε μικρότερες δόσεις 3χ την εβδομάδα αλλά δεν σταματάς. Ακόμα και 3 ΜΜ να κάνεις θέλεις την φίνα για να μην φύγουν τα μαμά μαλλιά και μείνεις με τα μεταμοσχευμένα σπαρτά εδω και εκεί όπως πάει να γίνει τώρα. Θέλεις συνεδρία με γιατρό που θα σου τα εξηγήσει αυτά και οχι κάποιον να σε "αρμέξει". Είμαι σίγουρος οτι θα λάβεις προτάσεις απο τους συνφορουμίτες καθώς δεν έχω άποψη για ΜΜ. Καλή δύναμη.

antonisp13

New Member
Να εισαι αυστηρος φιλε μου δεν με ενοχλει.. Οχι γενικα εψαχνα διαρκως απλα δεν ειχα μπει ποτε δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου το φορουμ εδω.. Την φινα εκενα βλακεια που την σταματησα εχω παραγγειλει απο το φαρμακειο και ξεκιναω παλι αυριο..

Εχω δει σε αυτα τα χρονια 5 γιατρους ο μονος που ενιωσα οτι ενδιαφερεται ηταν αυτος που εκανα και την ΜΜ.

Ευχαριστω παντως για την απαντηση ελπιζω να λαβω προτασεις απο τα μελη και οχι να φαω κραξιμο που τωρα ανακαλυψα το hairlossgr

dlazaros

Well-Known Member
Να εισαι αυστηρος φιλε μου δεν με ενοχλει.. Οχι γενικα εψαχνα διαρκως απλα δεν ειχα μπει ποτε δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου το φορουμ εδω.. Την φινα εκενα βλακεια που την σταματησα εχω παραγγειλει απο το φαρμακειο και ξεκιναω παλι αυριο..

Εχω δει σε αυτα τα χρονια 5 γιατρους ο μονος που ενιωσα οτι ενδιαφερεται ηταν αυτος που εκανα και την ΜΜ.

Ευχαριστω παντως για την απαντηση ελπιζω να λαβω προτασεις απο τα μελη και οχι να φαω κραξιμο που τωρα ανακαλυψα το hairlossgr
Δεν πέφτει κράξιμο μην ανησυχείς... πολύ. Θα ακούσεις προτάσεις, κράτα ανοιχτό μυαλό και πάρε αποφάσεις όταν μπορείς και είσαι έτοιμος. Φίνα να αρχίσεις χθές... προσκάρ στα 4 και αμα δεν θέλεις κάθε μέρα πάρε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή, και εγώ έτσι είμαι και είναι σαν να μην την παίρνω και ψυχολογικά δεν με κρατάει κάθε μέρα με φάρμακο. Είναι πιο ελεύθερα.

antonisp13

New Member
Έπαιρνα για 2 χρόνια κάθε μέρα 1mg απο φαρμακείο φτιαχτή και δεν είχα απολύτως κανένα θέμα.. Την σταμάτησα από βλακεία ξεκάθαρα..

ntinzerv

Member
Καλησπέρα! Καταρχας να πω οτι πολύ πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας την δικιά μου εμπειρία και να ακούσω συμβουλές απο έμπειρα άτομα..

Είμαι 32 ετών. Απο τα 20 έπαιρνα μινοξιδιλη μεχρι τα 25 που καταλαβα οτι δεν βλεπω κανένα απολύτως αποτέλεσμα παρα μόνο τριχόπτωση σε πολυ έντονο βαθμό. Στα 27 άρχισα να ακούω σχόλια απο συναδέλφους του τύπου ΄΄καλα εισαι 27 και εχεις κανει μπιφτέκι΄΄? Τότε άρχισε η ψυχολογία να πέφτει και το τοπικ έγινε ο καλύτερος μου φίλος μέχρι που είπα ότι δεν γινεται να συνεχιστει αυτο γιατι ειχε αρχίσει η κατάσταση να χειροτερεύει. Τότε λοιπόν το 2018 μέσω γνωστου δερματολογου οικογενειακου περιβαλλοντος πηγα σε εναν αξιολογο με καλες κριτικες γιατρο που μου εκανε ματεμοσχευση.

Εκει άρχισα και την Φινα. Δυστυχως αυτο που ηθελα να αποφυγω, το τοπικ δια ζωσης δεν το καταφερα και συνεχιζα και έβαζα.

Το 2020 λοιπόν εκει στα λοκνταουν τα ωραια, τρωω μια φλασια και λεω θα τα παρω κοντα 1mm και θα κάνω smp και σταματάω και φινα. Εγω μενω Αθήνα και βρήκα απο Θεσσαλονικη μια πολυ καλη Κυρια την ξερετε λογικα και το εκανα.. Περασε ενας χρονος λοιπον και καθε 3 μερες κουρευομουν για να κρατησω το λουκ οπως πρεπει..

Και μαντεψτε με κουρασε και αυτο και ειπα οτι δεν γινεται πρεπει να κανω δευτερη και τριτη ΜΜ να ησυχασω.

Πηγα λοιπον σε μια κλινικη την Αntiagers εκανα μια συναντηση με την Κ. Νικολαου, μου εδειξε οτι ήξερε την δουλειά της και μου πρότεινε να κανουμε prp για 6 μήνες και μετα το βλέπουμε διοτι ειπε οτι εχω καποια μαλλια που εαν κανω ΜΜ θα χαθουν και ισως μπορεσουμε να τα σωσουμε ετσι. Συμφωνησα λοιπον και πριν ενα μήνα που έκανα την 4η συνεδρία (με τον Κ. Βελημβασακη) μου είπε οτι πρεπει να αφήσω το μαλλί ακουρευτο για 2 μήνες ωστε να έχουμε καλυτερη εικόνα για το που χρειάζομαι..

Εγώ λοιπον τώρα έχω αφήσει γύρω στις 3 εβδομαδες ακούρευτο το απο πάνω και θα παω απο εκει στις 4 Μαρτη να με δούν.

Θα σας επισυνάψω φωτο απο την ΜΜ απο το SMP, απο οταν ηταν 10 μερες ακουρετο και απο σημερα που ειναι 20.

Απλά απο την εμπειρία σας θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την περίπτωσή μου. Θα ήθελα να κάνω στο crown αρχικα και μετα να φτίαξω το μπροστα..

Και θα 'ηθελα λογω δουλειάς αυτο να γινει τέλη Μαιου.

Τέλος διαβαζοντας σχεδόν τα παντα εδω μεσα τις τελευταιες μερες εκανα και μια βιντεο κληση με την υπευθυνη του Τιρκαλα που διαβασα τα καλυτερα και μου ειπε απο Νοεμβριο..

Έχω κρατήσει και κάποια ονόματα όπως ΒΗR kai Dermalab και η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα Αθήνα.

Συγγνωμη αν σας ζάλισα, ακολουθουν φωτο
Τα prp με τι μεσοδιάστημα τα κανες; Ποσος καιρός έχει περάσει απ το πρώτο prp; Επίσης, πιστεύεις οτι εχεις δει κάποια διαφορά;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

antonisp13

New Member
4 Mαρτιου θα κανω την 5η συνεδρια.. το κανω ανα μηνα.. Γενικα επειδη τα επαιρνα πολυ κοντα δεν μπορω να καταλαβω διαφορα.. Βεβαια επειδη με φωτογραφιζουν πριν απο καθε συνεδρια μολις ολοκληρωθει σε εναμιση μηνα δηλαδη θα μπορω να σας πω.. Το θέμα ειναι οτι εχω αποφασισει να κανω ΜΜ για να τελειωνει αυτη η κατασταση απλα θέλω να έχω το καλυτερο αποτελεσμα.. Και σε αυτο σιγουρα παιζει ρολο ο γιατρος που θα μου το κανει.

Αυριο θα παω απο την κλινικη να με δει η Κ. Νικολαου και να μου πει και αυτη τι μπορει να πετυχει απλα ηλπιζα να μου πειτε εσεις εδω που βλεπω οτι γνωριζετε ποσα grafts θα χρειαστω περιπου και ποσα σε εκταση για το crown.. Για να ξερω και εγω τι να απανταω σε αυτα που θα μου πει..

Μπλουζα