Αλλο ενα τρομακτικό βίντεο...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Αλλο ενα τρομακτικό βίντεο...

Ο συγκεκριμένος γιατρός έχει και site, by the way εδώ, ενώ η φόρμουλα του για την τριχόπτωση πωλείται:
Dr. John's Anti-Hair Loss Formula - $ 55.00 - 60 ml

Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι, αλλά δεν κατάλαβα στο video στο 1:16-1:18, πριν το nizoral τι λέει...

Πάντως, δεν ισχύει αυτό που λέει στο info, τα 5mg τουλάχιστον:
Many young men around the world based their decision to take Finasteride in the form of Propecia 1mg or Proscar 5mg for hairloss

barman

Member

Άκης είπε:
Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι, αλλά δεν κατάλαβα στο video στο 1:16-1:18, πριν το nizoral τι λέει...
απο οτι καταλαβα λεει που βασιζεται το προιον του σε τι ουσιες

Georgex6

Well-Known Member

λεει topical preparation 2% nizoral spironilactone με οχημα λιποσωματα φτανει ως τη ριζα stops hairloss without systemic effects
με λιγα λογια κραζει τη φιναστεριδη και δινει τοπικη κετοκοναζολη με σπιρο 2% (τωρα τελευταια στα σιτε η σπιρο ειναι στα πανω της πιο παλια ηταν το ρεβιβο)
τωρα δε ξερω ποσο παλιο ειναι αυτο το βιντεο

afnman

New Member

Προφανώς ο τύπος κανει διαφήμιση εκμεταλλευομενος την φασαρία γυρω απο την φιναστερίδη.
Επίσης μου κανει εντυπωση που ορμονολογος, δίνει hair loss solution.

Άκης είπε:
Πάντως, δεν ισχύει αυτό που λέει στο info, τα 5mg τουλάχιστον:
Many young men around the world based their decision to take Finasteride in the form of Propecia 1mg or Proscar 5mg for hairloss

Πάντως είχα βρει sites που πουλάνε φιναστεριδη 5mg με το όνομα "Propecia" για τριχόπτωση

afnman

New Member

Το βιντεο εγινε add πριν 1 μήνα στο youtube.

Επισης ενα αλλο βίντεο

Propecia, Proscar, Finasteride -- PERMANENT SEXUAL SIDE EFFECTS

Συγνωμη εαν προκαλώ τρομό,φόβο ή οτι αλλο συνεπάγεται..δεν ειναι αυτος ο σκοπός μου. Εξάλλου τα κοιτάζω πάντα με καχυποψία.

sovagg

New Member

Δεν καταλαβαινω τι λεει!Μπορει καποιος να μας πει με λιγα λογια?

barman

Member

δεν 3ερω γαλλικα....δεν 3ερω γερμανικα......3ερω μονο λιγα αγγλικα...αντε και ''ισπανικα''!! :D :D

Άκης

Administrator

sovagg είπε:
Δεν καταλαβαινω τι λεει!Μπορει καποιος να μας πει με λιγα λογια?

nicholas talking in english..

swedish female reporter, translation: 4 years ago nick discovered the prescription drug propecia on the internet. Where its marketed as a unique solution to male pattern baldness. The pills contain the active ingridient finasteride wich affects the bodys hormonal balance in a way that stopps the hair from falling out.

Tommy Ringart cheef of Information MSD, translation: well in 9 out of 10 men who take propecia you can say that the balding process stops and in 2 out of 3 men we also see regrowth, so it works well.

Nicholas talking english awnsering questions from reporter..

swedish female reporter, translation: Nicholas stopped taking propecia allrdy after 5 months because he disscovered he had become impotent. today 4 years later he still have erection problems and now established swedish scientists warns young men from taking these kind of products.

Jan Åke Gustavsson Professor at Karolinska Institutet, translation: I think that one should avoid medications that require prolonged use as this could result in having affected hormones for years, this could have effects that have not been understood before (he is talking of taking medications for years and thus having affected hormones, hes not saying he knows it will affects hormones for years after disscontinue).

swedish femal voice, translation: According to the pharmaceutical company MSD about half a million ppl are taking propecia and about 3000 of these are found in sweden.

Tommy Ringart cheef of information MSD, translation: the most common side effects are reduced libido, erection problems and reduced semen quantity. But these are side effects that are rarely occurent in an estimated 1 out of a hundred or 1 out of a thousand ppl and these are also side effects that will subside if one continue to use propecia and if this is not the case then they will subside when one quits propecia.

swedish femal voice translation: And this u can garantee?

Tommy Ringart Informationcheif MSD, translation: That is what are clinical studies, that is what our studies says.

Ullrik kvist cheef doctor of center of andrology and sexualmedicine, translation: Obviously there are several cases where one has not returned to normal ability in terms of erection or completely restored libido after stopping propecia, so this can not be garanteed, because we dont know the mechanisms.

swedish femal voice, translation: Could it be that such a side effect do not dissapear after discontinuing the drug?

Tommy Ringart Informationcheif MSD translation: Well in a singel case it might be so but if we look at the total gathered statistics then we can c that this is not the case.

swedish femal voice translation: But Nicholas is far from alone to testify of persisting sideeffects. On the net we find a forum for men who have more or less persisting sideeffects induced by propecia. it speaks about erection dysfunction, pain in the testicles, depressions and breast that suddenly starts to grow. The forum has more than a thousand users and nicholas is one of them.

Nicholas talking in english..

sovagg

New Member

Και σκεφτομουν να παρω φινα...Για κανενα λογο πλεον... :down

AlexNW4

New Member

Το παράτησα το proscar (1/5) εδώ και καμια βδομάδα. Έλλειψη πρωϊνής στήσης, μειωμένη λίμπιτος και νομίζω ότι αρχίζω να κάνω γυναικομαστία :down . Επίσης νομίζω ότι με ρίχνει ψυχολογικά αλλά για αυτό μπορεί να ευθύνεται απλά η φαλάκρα. Το παίρνω εδω και κανα 4μηνο και μου ελάττωσε αισθητά την τριχόπτωση αλλά... Τεσπα συνεχίζω με Regaine & Fungoral και ότι κάτσει. Μπορεί σε κανα μήνα να παραγγείλω Propecia και να κόβω το χαπι στα 4 (με το Proscar θέλει να είναι samurai για να πετύχεις 0.25mg).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member

Εγω εδω κ τοσες μερες ολα καλα με 0,1 περιπου , μπορω να το παω στο φαρμακειο να τους πει να το κοψουν σε 8 κοματια,γινεται ?
Η να περνω τοση ποσοτητα δηλ. το 1/5 ανα τρεις μερες ?

Τι λετε να κανω ,επισης οι ερευνες αυτες αφορουν καποιν που παιρνει proscar 1/5 καθε μερα ετσι δεν ειναι ?

FITNESSMAN

New Member

καλημερα.οπως ειχα γραψει σε παλιοτερα μηνυματα μου παιρνω κοντα 5 χρονια φιναστεριδη 1,25mg/μερα.ποτε δεν παρατηρησα το παραμικρο στη στυση και τη λιπιντο.ακουω εδω διαφορα....πηγα και εκανα εξετασεις ορμονικες,γενικη αιματος,ουρων.ειμαι απο χανια-κρητη ,και τωρα ειμαι αθηνα.γι αυτο πηρα τηλ τον μικροβιολογο μου στα χανια να μου πει τα αποτελεσματα,ειχα μεγαλη αγωνια με αυτα που ακουγα εδω μεσα...........ολα τα αποτελεσματα ηταν παραπανω απο καλα,τελεια θα ελεγα!!!!! ειδικα η DHT που επηρεαζει πολυ η φιναστεριδη ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικη!! σε 2 μερες επιστρεφω χανια,θα παρω τις εξετασεις και θα γραψω αναλυτικα ολα τα αποτελεσματα.γνωμη μου,αφου η φιναστεριδη εγκριθηκε (propecia) απο τους μεγαλυτερους οργανισμους φαρμακων ολου του κοσμου ως απολυτα ασφαλη ουσια για την καταπολεμηση της τριχοπτωσης,δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.δεν εγκρινετε ετσι ευκολα ενα φαρμακο,ειδικα για τριχοπτωση.πρεπει να ειναι 100% ασφαλες για να εγκριθει.οσοι μιλανε για παρενεργειες θα τους συμβουλευα να κανουν εξετασεις.εχω μιλησει με παιδια που λενε για πτωση λιπιντο και προβλημα στυσης και μου λενε οτι ισως ειναι ψυχολογικο και δεν φταιει η φινα!!ισως μερικους να τους επηρεαζει πραγματικα αλλα νομιζω οτι ειναι το πολυ ενα 2%... φιλικα Γιαννης απο Χανια-Κρητης.

VAMPIRIA

Member

Μπραβο ρε FITNESSMAN!!!!!!!!!! :worshipper
οτι μαλακια ανεβαζει ο καθενας στο ιnternet καποιοι εδω μεσα το εχουν δεδομενο οτι ετσι ειναι και κανουν τους εξυπνους... furious3 furious3 furious3 furious3 furious3 furious3 furious3
το θεμα ειναι οτι καποιοι αλλοι εχουν σοβαρο ψυχολογικο προβλημα με τα μαλλια τους και πανικοβαλονται ενω καποιοι αλλοι κανουν την πλακα τους.........................................
furious3 furious3 furious3 furious3 furious3 furious3 furious3

Άκης

Administrator

sovagg είπε:
Και σκεφτομουν να παρω φινα...Για κανενα λογο πλεον... :down

AlexNW4 είπε:
Το παράτησα το proscar (1/5) εδώ και καμια βδομάδα. Έλλειψη πρωϊνής στήσης, μειωμένη λίμπιτος και νομίζω ότι αρχίζω να κάνω γυναικομαστία :down . Επίσης νομίζω ότι με ρίχνει ψυχολογικά αλλά για αυτό μπορεί να ευθύνεται απλά η φαλάκρα. Το παίρνω εδω και κανα 4μηνο και μου ελάττωσε αισθητά την τριχόπτωση αλλά... Τεσπα συνεχίζω με Regaine & Fungoral και ότι κάτσει. Μπορεί σε κανα μήνα να παραγγείλω Propecia και να κόβω το χαπι στα 4 (με το Proscar θέλει να είναι samurai για να πετύχεις 0.25mg).

Θα μου λύσετε μερικές απορίες;
-Γιατί πάντα όταν κάποιος πχ γιατρός θάβει την φίνα, από πίσω τυχαίνει να πουλάει δικά του προϊόντα;

-Γιατί ξένοι γιατροί, παρ' ότι έχουν κλινικές μεταμοσχεύσεις, συνιστούν σε μικρές αραιώσεις φίνα παρά μεταμόσχευση(δεν λέω για Έλληνες επιχειρηματίες/γιατρούς, αυτοί θα σου πουν ότι μπορεί και να τα "τινάξεις", προκειμένου να πας για μεταμόσχευση);

-Γιατί όταν πάντα κάποιος δει κάτι από την φίνα, πάντα αντιδράμε έτσι, ενώ η Merck έχει πουλήσει εκατομμύρια κουτιά (για να μην πω τα proscar);

-Γιατί ενώ έχει πουλήσει εκατομμύρια κουτιά, διαβάζουμε το πολύ 50 post με sides?

-Γιατί ενώ πχ ρώτησες το γιατρό σου ή το φαρμακοποιό ή έκανες εξετάσεις και σου είπε ότι είναι ακίνδυνη, θα πιστέψεις αμέσως τον κάθε death valley, trouli ή ξερω και 'γω με τι nickname θα μπει και δεν ξέρεις από που κρατά η σκούφια του;

-Γιατί όταν φοβάται κανείς την φινα, πάει κατευθείαν στα προϊόντα του φαρμακείου, αντί να επιλέξει κάτι άλλο, που έχει αποτέλεσμα και που δεν απαιτεί κατάποση;

-Γιατί ενώ πολλοί κράζουν την φίνα, δεν λένε τα ίδια για τα χάπια του φαρμακείου που περιέχουν palmetto, το οποίο palmetto έχει χειρότερα sides από την φίνα; Μήπως γιατί το ένα κουτί κάνει ~20€ ενώ η φίνα σχεδόν τζάμπα;

Και γιατί τέλος, εμπιστεύεστε τα προϊόντα σε χάπι του φαρμακείου, επειδή έχουν έγκριση ΕΟΦ, από την στιγμή που και η φινα έχει έγκριση ΕΟΦ αλλά και FDA??

afnman

New Member

Στα λογισμικά (softwares),ο καλύτερος tester είναι ο ίδιος o τελικός χρήστης, που σχέδον πάντα σε καποιο πολυ μικρο ποσοστό βρίσκει λάθη (bugs). Αυτο πιστεύω ισχύει με τα περισσότερα προιόντα (αμάξια,σπίτια κτλ) ..ετσι και με τα φάρμακα.
Αλλωστε δεν θα προχωρουσαμε μπροστά (τεχνολογικά κτλ) εαν δεν υπήρχε αυτο το feedback απο χρήστες στους παραγωγούς

Αρα τo οτι εγκριθηκε απο το FDΑ κτλ δεν μου λεει τιποτα. Πολλα φάρμακα εχουν πάρει έγκριση και τα επόμενα χρόνια τα έχουν αποσύρρει για διαφόρους λόγους.
Τωρα οσο αφορά τα βίντεο, δεν μπορώ να τα αγνοήσω ούτε να τα εμπιστευτώ.Προσωπικα το τελευταιο με πείθει περισσοτερο.

AlexNW4

New Member

Πιστεύω ότι η φιναστερίδη προωθείται τόσο πολύ από γιατρούς γιατί η Merck τους κόβει μίζα. Δεν βρίσκω πάντως λόγο κάποιος να θέλει να κάψει την φινα αν δεν πουλάει δικά του φάρμακα. Δεν λέω ότι όποιος το πάρει θα πάθει τα ίδια με μένα αλλά δεν σας λέω μλκίες. Και όπως είπα είχε αποτέλεσμα για μένα. Μακάρι να μπορούσα να το συνεχίσω.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα