Αλλαγη Minoxidil

Vukodlak

New Member
Hey παλι μετα απο πολυ καιρο!!!Εχουν περασει 4 μηνες απο οταν αρχισα θεραπεια με regaine και ειδα καλα απολεσματα μεχρι τον 3o μηνα μετα λογο τιμης δεν το γινοταν να το αγορασω παλι!!και διαβασα τα posts σας και ειπα να παρω και εγω της DS την spectral uhp κοινως snake oil σε 1 μηνα εχασα οτι μαλλι πηρα απο το regaine κ αλλο τοσο δεν ξερω τι παιζει πραγματικα αλλα προσωπικη αποψη μεινετε μακρια και οτι προιον σας εδωσε μαλλι μην το αλλαζετε!!!Ελπιζω να ξανα βγει καμια τριχα γτ τσαμπα κοπος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kouklos10

Member
φιλε μινοξ απο μινοξ εχει διαφορα. το ιδιο ειχα παθει και εγω οταν απο ρεγαιν πηγα kirkland minoξ ειχα τρελη φαγουρα. βεβαια μετα απο λιγο συνηθιζεται πιστευω.

Bouklas

Well-Known Member
Από rogaine foam 3 μήνες είμαι ήδη 1 μηνα και κάτι μέρες σε kirkland foam. Μέχρι στιγμής καμια διαφορα.Πιστεύω ο αφρός είναι η λύση στο θέμα φαγούρας, είχα χρησιμοποιήσει μια φορα μινοξιδίλη σε υγρή μορφή και είχα τρελό θέμα!

andreastc

New Member
ρε παιδια μιας και μιλατε για τον αφρο της kirkland . σε ποσο καιρο παραλαμβανετε την μινοξιδιλη απο το site minoxidil.co.uk? εγω απο 25-10-12 και ακομη περιμενω !

Bouklas

Well-Known Member
Δεν γνωρίζω για αυτό το site φιλε :( εγώ από εδώ τα παρήγγειλα. Kαι σε 8 μέρες ήταν σπίτι μου.
http://www.minoxidil-direct.co.uk/
Eπικοινώνησε να δεις τι γίνετε, στείλε κάνα e-mail έχουν περάσει πολλές μέρες τι διάολο, εμενα από αμερική ήρθανε σε 8 μέρες.

Vukodlak

New Member
Περασαν 2 μηνες που αλλαξα μινο της DS lab uhp 5% απο regaine και εχασα οτι τριχες ειχα βγαλει σε 4 μηνες τρελο απολεσμα!!ιγινεται να σε παει πισω απο την αλλαγη μαρκας? γτ παω να τρελαθω εντελως εκτος και αν ειναι της εποχης το shed

Apo-Tol

New Member
Bouklas και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή καμιά διαφορά μετά από 1 μήνα χαμός... Κόντεψα να φτάσω όπως ήμουν στην αρχή... Βέβαια τώρα λίγο καιρό μετά κοντά δίμηνο έχω ολική επαναφορά. Για αυτό μην worry σε λίγο καιρό πάλι μπούκλες θα είστε ;)

Μπλουζα