Αλλαγη απο Regaine σε Regaine foam

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
κατα πάσα πιθανότητα από κάτω είναι η κανονική ετικέτα
 

ivopo

Member
φιλε την ιδια απορια ειχα κι εγω μολις το παρελαβα ετσι.. το ξεκολλησα σιγα σιγα και ειδα οτι εχει την κανονικη ετικετα του regaine απο μεσα.. οποτε μην ανησυχεις
 

MICHALIS_83

New Member
Δυστυχώς απο την αλλαγή απο regaine υγρο σε foam ειδα να φεύγουν όλες οι τρίχες που είχα βγάλει με το υγρό.....απογοητευμένος πλήρως απο το σκέυασμα και περιμένοντας μήπως θέλει τον καιρό του να επαναφέρει την τάξη που αμφιβάλλω.
 

Junior_N

New Member
Τελικα συνεχιζεις ακομα τον αφρο?Εδωσε κανενα αποτελεσμα??Σκεφτομαι και γω να αγορασω αφρο!
 

bruno1989

Active Member
Εγώ είχα γυρίσει σε αφρό και είχα τρελή τριχόπτωση πολλες μέρες και το ξαναγύρισα σε υγρό αμέσως
 

Nikostr

New Member
Σκεφτομαι να αλλαξω απο Regaine σε Regaine foam αλλα μετα απο ερευνα σε σχετικα φορουμ ειδα οτι παρα πολλοι ειχαν πολυ shedding με μια τετοια αλλαγη. Τι λετε? Η εταιρια που το παραγει ισχυριζεται οτι ειναι μαλλον καλυτερο απο αποψη ερεθισματων αλλα και αποτελεσματικοτητασ.
Πολλοι ομωσ ειδαν αυξημενη τριχοπτωση μετα απο μια τετοια αλλαγη απο υγρο σε αφρο και το σταματησαν.Επιπλεον πολλοι ισχυριστηκαν οτι ο αφροσ μενει στα μαλλια και δεν φτανει στο κεφαλι και μετα απο αρκετουσ μηνεσ δεν ειδαν επανεκφυση.
Αξιζει τον κοπο?? :chinscratch

Καλησπέρα !! Είμαι νέος χρήστης στην σελίδα και ήθελα λίγο την γνώμη σας !!
Το τελευταίο 6μηνο παρατήρησα Αραίωση στο μπροστινό μέρος και στο πίσω και έχω την ιδέα ότι τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί !! Χρησιμοποιώ regaine 2% εδώ και ένα μήνα έπειτα από συμβουλή γιατρού !! Θα ήθελα τη γνώμη σας και σας στέλνω και μια δυο φωτό
 

Συνημμένα

  • IMG_0665.JPG
    IMG_0665.JPG
    311.7 KB · Προβολές: 75

dimitris50423

Well-Known Member
Το 2% ειναι για γυναικες φιλε μου. Βαλτο αλλα μολις τελειωσει καλο θα ηταν να παρεις με μινοξιδιλη 5%.
Θα δεις αποτελεσμα οσο θα το χρησιμοποιεις.
 

konakihotel

Member
χρησιμοποιώ υγρή μινοξ εδώ και 10 χρόνια...μια φορά δοκίμασα να την αλλάξω σε αφρό αλλά δεν! πήγαινε όλη στο μαλλί και στη ρίζα τίποτα...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Οχι δεν εχεις σοβαρο προβλημα. Αν θες να δοκιμασεις μονο το 2% αρχικα κανε το και δες πως θα παει. Απλα το πιο συνηθισμενο ειναι το 5% στους ανδρες
 

Nikostr

New Member
Εφόρου εφόσον το ξεκινήσεις, για να διατηρήσεις αυτά που θα σου δώσει. Μέχρι φυσικά να αρχίσει να εξασθενεί η δραστικότητά του.
Αν το σταματήσεις θα χάσεις οτι πήρες.

Πρέπει να κάνω διάλειμμα στη χρήση του ; γιατί έχω ακούσει ότι το παίρνεις 2 μήνες σταματάς 1 και ξανά 2 και πάει λέγοντας !
 

dimitris50423

Well-Known Member
Οχι δεν πρεπει να κανεις διακοπες στη χρηση. Κανονικα βαζεις 2 φορες τη μερα. Μετα απο καποιο καιρο αν διορθωθει το μαλλι μπορεις να βαζεις 1 τη μερα για συντηρηση.
 

kyriakh

μανουλα
χρησιμοποιώ υγρή μινοξ εδώ και 10 χρόνια...μια φορά δοκίμασα να την αλλάξω σε αφρό αλλά δεν! πήγαινε όλη στο μαλλί και στη ρίζα τίποτα...
Μπράβο σου που αντέχεις....δεκα χρόνια πως είσαι?δουλευει ακόμα η μινοξυδιλη?παρενεργειες?
 

jothess

Member
Αξίζει η αλλαγη. Οαφρις δεν αφηνει στιγματα και επιπλεον απορροφάται πολυ καλύτερα. Βεβαια αλλα ειναι λιγακι ακριβος. Ξερετε που μπορω να τον προμηθευτω πιο φθηνα?
 

Harris_G

Well-Known Member
Μολις αλλαξα μου φαινεται πολυ πιο απορροφησιμο και σα να κολλαει πιο στιγμιαια στο δερμα.25 ευρω το καναν το spray γ..ω το καραβι τους, οποτε δινεις ενα 10ρικο παραπανω και παιρνεις κατι πιο εξελιγμενο.
 
Μπλουζα