Αλκοόλ με καφέ

Quarantine

Active Member
Σας έχει τύχει να ανακατέψετε αλκοόλ με καφέ? Γνωρίζεται τι μπορεί να συμβεί στην υγεία και εξηγούμε.
Είχα πιεί δύο μπύρες μεγάλες και λόγο του ότι δεν πίνω γενικά με έπιασαν καλά, εντελώς αυθόρμητα και μεθυσμένος όπως ήμουν έφτιαξα έναν φραπέ με δύο μεγάλες κουταλιές όχι μικρές.
Ε πραγματικά αυτός ο συνδυασμός από την χαλάρωση της μπύρας και τής τρομερής εγρήγορσης του καφέ με έκαναν να μην είμαι και πολύ καλά,σαν να την άκουσα ένα πράγμα.
Ακούω απόψεις και αν έχετε συνδιάσει αλκοόλ με καφέ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

navajo49

New Member
Σας έχει τύχει να ανακατέψετε αλκοόλ με καφέ? Γνωρίζεται τι μπορεί να συμβεί στην υγεία και εξηγούμε.
Είχα πιεί δύο μπύρες μεγάλες και λόγο του ότι δεν πίνω γενικά με έπιασαν καλά, εντελώς αυθόρμητα και μεθυσμένος όπως ήμουν έφτιαξα έναν φραπέ με δύο μεγάλες κουταλιές όχι μικρές.
Ε πραγματικά αυτός ο συνδυασμός από την χαλάρωση της μπύρας και τής τρομερής εγρήγορσης του καφέ με έκαναν να μην είμαι και πολύ καλά,σαν να την άκουσα ένα πράγμα.
Το ένα κατευναζει το νευρικό σύστημα,το άλλο διεγείρει.Αναλογα τον καθε οργανισμό μπορεί να δημιουργήσει και αδιαθεσία.Παλαιοτερα που τα ξύδια τα τιμουσαμε παίζαμε μπάλα στα καπάκια καφέ ελληνικό σκέτο με λίγο λεμόνι και ερχόμαστε στα ίσα μας.

Kostas97

Well-Known Member
Αν οι κουταλιές ήταν 10 γραμμάρια x 30-40 mg καφεΐνης = 300-400 mg καφεΐνης Δηλαδή μιλάμε για δυνατή δόση.
Καφεϊνη διεγερτικό και αλκοόλ κατασταλτικό. Με λίγα λόγια τα αντίθετα.

Λογικό λοιπό να ένιωσες περίεργα.

Chris34

Well-Known Member
Νομίζω υπάρχει και cocktail με αλκοόλ και καφέ μαζί. Espresso martini.
Οπότε μη φοβάσαι. Μάλλον έβαλες πολύ καφέ. Μέχρι και ταχυκαρδίες μπορεί να σου κάνει η μεγάλη δόση καφεΐνης. Το έχω πάθει με δύο απλούς καφέδες.

navajo49

New Member
Νομίζω υπάρχει και cocktail με αλκοόλ και καφέ μαζί. Espresso martini.
Οπότε μη φοβάσαι. Μάλλον έβαλες πολύ καφέ. Μέχρι και ταχυκαρδίες μπορεί να σου κάνει η μεγάλη δόση καφεΐνης. Το έχω πάθει με δύο απλούς καφέδες.
Μην πας μακριά υπάρχει χρόνια ο Irish coffee!

Μπλουζα