Λοιπον μονο ασχετο με την τριχοπτωση δεν ειναι το θεμα που ανοιγω αλλα ειπα να το βαλω εδω. Βασικα ειναι το πιο σχετικο με την τριχοπτωση σε αντιθεση με ολα τα αλλα που κανονικα ειναι για αντι-τριχοπτωση
Το ερωτημα που θετω' ποιο ειναι το καλυτερο snake oil? Ψαχνω κατι για αποτριχωση και σκεφτηκα πως κατι τετοιο θα μου εκανε την δουλεια. :chinscratch
Εγω θα ελεγα πως απλα εχω λιγο παραπανω τριχοφυια απο το κανονικο (στο σωμα) ομως επιδιοκω παντα το αισθητικα βελτιστο και αυτο για μενα θα ηταν μια μειωση της τριχοφυιας, και ουτε λογος για οριστικη αποτριχωση :chinscratch ισως στην κοιλια, το λαιμο και την πλατη. Ειχα παρει το καλοκαιρι μια κρεμα που ηταν για μετα την αποτριχωση και η οποια φαινοταν ως ιδανικη αφου υποτειθεται καθιστερουσε και αποδυναμωνε την τριχα, αλλα φυσικα εγω απλα την εβαζα πανω μου οπως ηταν χωρις αποτριχωση, αποτελεσμα δεν ειδα μπορει επειδη δεν το συνεχισα μετα την πρωτη συσκευασια αλλα νομιζω οτι ηταν για γυναικες
Με απασχολει πλεον αυτο μιας και ελυσα το προβλημα της αντι-τριχοπτωσης...ΑΡΧ_ΙΑ. Τεσπα ας δω ανταποκριση και βλεπουμε.
Το ερωτημα που θετω' ποιο ειναι το καλυτερο snake oil? Ψαχνω κατι για αποτριχωση και σκεφτηκα πως κατι τετοιο θα μου εκανε την δουλεια. :chinscratch
Με απασχολει πλεον αυτο μιας και ελυσα το προβλημα της αντι-τριχοπτωσης...ΑΡΧ_ΙΑ. Τεσπα ας δω ανταποκριση και βλεπουμε.