Ακούρευτη (unshave) μεταμοσχευση

leo

Member
Καλή χρονια σε όλους Στην κλινική του Β@@κρη διαφημίζεται και η ακούρευτη (unshave) μεταμόσχευση την έχει κάνει κάποιος ; Έχει αποτέλεσμα ; Λόγω επαγγέλματος μου ειναι δύσκολο το ξύρισμα στο κεφάλι είμαι κατηγορία 3v
Ποια ειναι η γνώμη σας ;
Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
ναι φιλε μου.. υπαρχει δυνατοτητα για ακουρευτη συνεδρια για αυτους που δεν θελουν να κουρευτουν κοντα.

andy.k

Active member
Ως unsaved θεωρείται ή συνέδρια που είναι αξυριστη και ή δοτρια? Γιατί οκ ή ληπτρια το καταλαβαίνω, το πολύ πολύ να μη φαίνονται καθαρά τα κενά μεταξύ των μαμα τριχών για να μπουν τα grafts. Αλλά ή δοτρια δε πρέπει να ξυριστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ? Ιδίως motorized...πως θα τα ρουφήξει το μηχανάκι τα grafts? Αν μιλάμε πάντως για ξυρισμένη δοτρια, και απλά αξυριστη ληπτρια,
νομίζω ότι δε θα έχεις
πρόβλημα...άλλωστε και ή mirc, με άλλο κονδυλι βέβαια,
το κάνει έτσι νομίζω, δε ξυρίζει το κεφάλι γλομπο κ έχει πολλά σούπερ αποτελέσματα...

dimitris50423

Well-Known Member
στην ακουρευτη γινεται αυτο που λενε πεζοναυτικο κουρεμα.. τα πισω κοντα και τα πανω μπορουν να ειναι οσο μακρια θελεις. απλα κοστιζει λιγο παραπανω απο οτι με το γουλι ολα.

piros75

Well-Known Member
Εγώ που ρώτησα για ακούρευτο στην D**I μου είπαν ότι δεν κουρεύουν ούτε δότρια, ούτε λήπτρια, αλλά βγάζουν λιγότερα μοσχεύματα γιατί η εξαγωγή είναι πιο χρονοβόρα. Είναι κάτι που σκέφτομαι και εγώ μιας και θα προτιμούσα να μην ξυριστώ ούτε στη δότρια και εφόσον θέλω ούτως ή άλλως να το πάω χαλαρά με την πυκνότητα μπορεί και να το προχωρήσω. Θα μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας ενημερώσω, μιας και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας έχω το νέο μου ραντεβού για τα διαδικαστικά της μμ μου.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
  • Like
Reactions: leo

andy.k

Active member
Ε ναι κ εγώ Δημήτρη αυτό φαντάστηκα...απλά δε μπορεί να δει ο γιατρος αν δεν ειναι πολυ εξοικοιωμενος τόσο εύκολα τα κενά για να βάλει τα grafts λόγω της τριχοφυίας οποτε η που θα αφησει πιο πολλα κενα η που πιθανως θα τραυματισει κ υπαρχοντα μαλλια. Δηληδη εκτος απο unsaved είναι και λίγο un...safe υποθέτω...σε άπειρα χέρια...Piros αν δεν εμπλέκεται εργασία στη μέση που να καθιστα απαγορευτικο το ξυρισμα μαλλιου, παρτα γουλί, νομίζω είναι πολύ πιο ασφαλές...

dimitris50423

Well-Known Member
Andy δεν εχει να κανει με την ασφαλεια τον υπολοιπων μαλλιων πιστευω. Η ιδια διαδικασια ειναι οπως και οταν τα εχεις κουρεμενα απλα κοστιζει παραπανω γιατι ειναι πιο χρονοβορα. Ειχα ρωτησει και για την ακουρευτη πριν κανω πιο πολυ πληροφοριακα καθως δεν με πειραζε να κανω ολικο κουρεμα

andy.k

Active member
Ειχα ρωτησει και για την ακουρευτη πριν κανω πιο πολυ πληροφοριακα καθως δεν με πειραζε να κανω ολικο κουρεμα

Μήτσο εσύ είτε shaved είτε unshaved ένα και το αυτό θα ήταν...αφού ή περιοχή που μπήκαν τα μοσχεύματα ήταν αδεια...Αν όμως μπεις μεταξύ υφισταμένων τριχών χωρίς να βλέπεις καθαρά τα κενά, εκτιμώ πως ίσως υπάρχει ένας παραπάνω κίνδυνος να τραυματίσεις τα υπάρχοντα μαλλια, εκτός φυσικά αν δεν επιδιώξεις την ίδια πυκνότητα με την shaved... Ok εκτίμηση δική μου πάντα...

leo

Member
Εάν είχαμε και απο κάποιους φωτός με Ακούρευτη μεταμόσχευση θα είχαμε καλύτερη εικόνα έστω και απο δημόσια πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάνει . Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί οι οποίο δεν το τολμούν για μμ που λόγω εργασίας δεν θέλουν το ξύρισμα . Κοστολόγια εχουμε απο d@i , βε@ρη κλπ ;

tonousou

New Member
Καλησπέρα παιδιά, έκανα πριν μια εβδομάδα ακούρευτη.
Σου κουρεύουν μια μικρή ζώνη από πίσω. Σε εμένα λόγω μάκρους μαλλιού δεν φαίνεται τίποτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tonousou

New Member
Επειδή με ρώτησες το είπα. το σκέφτηκα και εγώ αυτό που λες και δεν θέλω να θεωρηθεί ότι κάνω κάποιου είδους διαφήμιση επειδή είμαι νέο μέλος.

aeratos28

Just aeratos
ναι ρε συ είμαι λίγο απότομος και εγώ στα μηνυματα μου γενικά..καλά και εσύ πρώτα έκανες εμφύτευση και μετά έγινες μέλος εδώ??συνήθως το ανάποδο γίνεται..συνήθως,όχι πάντα!πρώτα μαθαινεις, ενημερώνεσαι κτλ και μετά κανεις την εμφύτευση.πριν δεν το είχες ανακαλύψει το φόρουμ?

tonousou

New Member
όχι δεν είσαι απότομος και εγώ αυτό θα σκεφτόμουν και έτσι θα το έγραφα. Παρακολουθούσα το forum χωρίς να είμαι μέλος.

Μπλουζα