Αγχος και αποριες για τριχοπτωση και μεταμοσχευση!!!

Γεια σας..σας χαιρετω και σας γραφω για πρωτη φορα αφου ειμαι νεος εδω μεσα....εχω βεβαια διαβασει βεβαια ηδη μερικα πραγματα...και ειμαι σιγουρος οτι θα με βοηθησετε αρκετα!!

Να μην σας κουραζω πολυ...να σας πω την ιστορια μου και τους προβληματισμους μου γρηγορα..!!!!
Αρχισα λοιπον να βλεπω τριχοπτωση γυρω στα 21 μου...τωρα βεβαια ειμαι 32....πηγα σε εναν δερματολογο εδω στην περιοχη μου(ειμαι απο επαρχια)...και αρχισα και εγω....φινα (για περιπου 1 χρονο) ....mino....regain...palmogen...polysorb(αν το γραφω σωστα)....σαμπουαν διαφορα οπως και βιταμινες οταν χρειαζονταν...εκανα οτι επρεπε για να κρατησω τα μαλλια μου....με τα αναλογα κοστη οπως ολοι μας....πριν 2 χρονια περιπου αποφασισα να τα κοψω ολα αυτα γιατι κουραστηκα τοσα χρονια να βαζω τοσα φαρμακα....τα εκοψα λοιπον...κ τοτε ειδα να δημιουργειτε μια "πετσα" κατι σαν "κασιδα" που ελεγαν και οι παλιοτεροι...πανω στο κεφαλι μου...που οταν προσπαθουσα να την βγαλω εβγαιναν μαζι της και πολλες τριχες κολλημενες πανω σε αυτη....πηγα στον δερματολογο ξανα μου εδωσε 1σαμπουαν που δν εκανε πολλα...στο φαρμακειο ομως που πηρα το σαμπουαν...μου ειπε μια κοπελα εκει οτι ειχαν δικα τους προιοντα..φυτικα και βοηθουν σε τετοια θεματα και στην τριχοπτωση...πηρα 1σαμπουαν λοιπον και 1ειδικο λαδι κατα της τριχοπτωσης...νομιζω οτι βοηθουν σιγουρα σε αυτη την "κασιδα" και βλεπω και λιγο χνουδι....φοβαμαι ομως πως οταν τα κοψω θα ξαναγινει εντονο το φαινομενο αυτο της "κασιδας"....

Οι ερωτησεις και οι αποριες μου ειναι...τι ειναι αυτη η "κασιδα" που δημιουργειται και πως να απαλλαγω απο αυτη??και αφου δειτε την φωτο που θα ανεβασω να μου πειτε την γνωμη σας για μεταμοσχευση μαλλιων...περιπου ποσα μοσχευματα βλεπετε να χρειαζομαι...και αν επιτρεπεται συμφωνα με τους κανονισμους του blog να μ πειτε την γνωμη σας για κλινικες και γιατρους...γιατι εμεις εδω στην επαρχια βλεπουμε και ακουμε διαφορα...οπως ενας Dr Γκο...... που εχει βγει σε διαφορα καναλια...γιατι εμεις δν εχουμε την ευκαιρια να παμε στην Αθηνα και να κανουμε διαφορα ραντεβου και γρηγορα....περιμενω τις απαντησεις σας...Σας ευχαριστω πολυ γι αυτη την πρωτη μας επικοινωνια...και ελπιζω να μην σας κουρασα!!!!

Συνημμένα

• PicsArt_1383700533921.jpg
    PicsArt_1383700533921.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 335

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

detumescence

New Member
Mαστορα ,ωραιο ποστ.

Καταρχας αυτο που μαλλον σε απασχολει λεγεται fibrosing
frontal alopecia,δηλαδη δημιουργουνται στο μπροστινο μερος του κεφαλιου ινωδεις ιστοι
που εμποδιζουν την αναγεννηση.Ειναι συχνο φαινομενο.

Πρεπει να χαλαρωσεις τους μυς στο κρανιο.
Και να φερεις το αιμα στην περιοχη ωστε να μην δημιουργουνται οι εν λογω ιστοι.

Ψαξε αυτα στο σαιτ,detumescence therapy
βουρτσισμα.

Και στο google ψαξε για scalp exercises.

Aν εχεις την καλοσυνη μπορεις να πεις στο φαρμακοποιο σου τα συστατικα του σκευασματος.
Αν ειναι φυτικα ,μην φοβασαι .

Απλως πρεπει να βρεις ο ιδιος την αιτια που δημιουργειται ο εν λογω ιστος(διατροφη,μεγεθυνση κρανιου που ασφυκτυει το θυλακα και το δικτυο των τριχοειδων,κτλ).

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου...να σαι καλα...θα το ψαξω σιγουρα οπως μου ειπες γιατι ειναι ενα θεμα που με ενοχλει παρα πολυ...και οπως ειπες δημιουργειται μονο στο μπροστινο μερος του κεφαλιου μου...και παλι σε ευχαριστω πολυ!!!

Ηθελα να ανεβασω κ αλλες φωτο για να δειτε καλυτερα το μεγεθος της τριχοπτωσης και να μου πειτε την γνωμη σας αλλα μου λεει κατι για 2 Mb..και οτι δν μπορω να τα ξεπερασω και ετσι δν μπορω να τις ανεβασω..δν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος ωστε να γινεται να τις ανεβασω!!!

[attachment=5631]

Καταφερα να βαλω αλλη μια...!!!για να δειτε...και να μου πειτε την γνωμη σας για μεταμοσχευση!!!!

Συνημμένα

• PicsArt_1383837655118.jpg
    PicsArt_1383837655118.jpg
    230.5 KB · Προβολές: 126

Gio

New Member
Φίλε Άρη με δεδομένο και την ηλικία σου θεωρώ οτι δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο εγω στην θέση σου θα το πάλευα για λίγο καιρό ακόμα με θεραπείες (2-3 χρόνια ενδεχομένως) και ανάλογα την εξέλιξη θα πήγαινα για μεταμόσχευση ή οχι.

Σε ευχαριστω Gio...απλα τοσα χρονια με φαρμακα ξερεις...και κουραστικο ειναι...και φοβηθηκα λιγο τωρα τελευταια γιατι ενας φαρμακοποιος που τα επαιρνα μου ελεγε οτι "τοσα χρονια τα χρησιμοποιεις...σταματα τα και λιγο...φαρμακα ειναι θα σου κανουν κακο" και με ψιλοφοβησε λιγο ειναι η αληθεια...γιατι να βαζεις και 10 χρονια φαρμακα ειναι και αυτο αρκετο...και ετσι εφτασα στην φαση να ειμαι μπερδεμενος...!!

giwrgos athina είπε:

Φιλε μου οπως εγραψα και πιο πανω...τα φαρμακα τα ειχα ξεκινησει στα 21 μου...και τωρα ειμαι 32...τα φαρμακα τσ εχω κοψει εδω και σχεδον 2 χρονια...με ειχε φοβησει ενας φσρμακοποιος κ ετσι τα εκοψα...τωρα βαζω ενα σκευασμα το οποιο ειναι σαν λαδι (φυτικο)..και ενα αντιστοιχο σαμπουαν κατα της τριχοπτωσης...τα οποια τα φτιαχνει ενα φαρμακειο εδω στην περιοχη μου....φαινεται οτι βοηθανε...αλλα δν ξερω τι εχουν μεσα ακριβως!!!

jimys

Member
οταν τα εκοψες ολα αυτα δεν ειδες αυξηση της τριχοπτωσης;; υποχωρηση τριχοφυιας;; κ.λ.π μου κανει εντυπωση οτυ εισαι ακομα nw2-3 πως ησουν με τη θεραπεια;; (εισαι τυχερος!! )???

jhmmys είπε:
οταν τα εκοψες ολα αυτα δεν ειδες αυξηση της τριχοπτωσης;; υποχωρηση τριχοφυιας;; κ.λ.π μου κανει εντυπωση οτυ εισαι ακομα nw2-3 πως ησουν με τη θεραπεια;; (εισαι τυχερος!! )???

Ναι φιλε μου...εχασα μερικα....οχι τρελα πραγματα ακομα...Δοξα Το Θεο...αλλα σιγουρα εχασα...και πιο πολλα κροταφους κ hairline....ειμαι απο τους τυχερους λες?

[attachment=5637]
Αλλη μια φωτο με φως και με φλας βγαλμενη...ελπιζω να βγαζετε ακρη πως εχει η κατασταση μου!!!

Συνημμένα

• PicsArt_1383837604141.jpg
    PicsArt_1383837604141.jpg
    127 KB · Προβολές: 189

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Αγαπητέ η περίπτωσή σου είναι πολύ εύκολη και αν δεν θες να ξαναρχίσεις θεραπεία τότε με μια μεταμόσχευση με λίγα μοασχεύματα ας πούμε περίπου 1000 θα έχεις ένα απίθανο αποτέλεσμα. Ωστόσο και εγώ θα σου συνιστούσα να ξαναρχίσεις μια θεραπεία, μιας και έτσι μπορεί να γλιτώσεις το κόστος μιας μμ ή τελος πάντων ένα μέρος αυτού του κόστους και σίγουρα θα γλιτώσεις μελλοντικές μεταμοσχεύσεις που μπορεί να χρειαστείς αν δεν κάνεις μια θεραπεία.

n094 είπε:
Αγαπητέ η περίπτωσή σου είναι πολύ εύκολη και αν δεν θες να ξαναρχίσεις θεραπεία τότε με μια μεταμόσχευση με λίγα μοασχεύματα ας πούμε περίπου 1000 θα έχεις ένα απίθανο αποτέλεσμα. Ωστόσο και εγώ θα σου συνιστούσα να ξαναρχίσεις μια θεραπεία, μιας και έτσι μπορεί να γλιτώσεις το κόστος μιας μμ ή τελος πάντων ένα μέρος αυτού του κόστους και σίγουρα θα γλιτώσεις μελλοντικές μεταμοσχεύσεις που μπορεί να χρειαστείς αν δεν κάνεις μια θεραπεία.

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου...και σεβομαι την απαντηση σου μιας και απ οτι εχω δει εισαι ενας απο τους εμπειρους εδω μεσα....εσυ οπως με βλεπεις...τι θεραπεια θα μου προτεινες.....???

joner

Member
Φίλε Άρη είσαι από τους τυχερούς!
Με μια θεραπεία θα είσαι μπόμπα και τώρα βέβαια είσαι πολύ καλά.
Και με μια μμ όχι 2 όπως οι περισσότεροι θα έχει φαντασικά αποτελέσματα!

n094

Active Member
Θα δανειστώ την υποσημείωση του joner και θα σου πω:
Ξανά
Big 3! (φίνα, μινοξ, φουγκοραλ)

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες θεραπείες πολλά υποσχόμενες τον τελευταίο καιρό, αλλά εγώ δεν είμαι αρμόδιος να σου πω.... υπάρχουν άλλα μέλη πολύ πιο πεπειραμένα και δοκιμασμένα σε αυτό το κομμάτι (βλ. Καπα) οπότε θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στις θεραπείες και σιγά, σιγά θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα

joner είπε:
Φίλε Άρη είσαι από τους τυχερούς!
Με μια θεραπεία θα είσαι μπόμπα και τώρα βέβαια είσαι πολύ καλά.
Και με μια μμ όχι 2 όπως οι περισσότεροι θα έχει φαντασικά αποτελέσματα!

Να σαι καλα φιλε joner.....μου εφτιαξες το κεφι.... :) γιατι ειχα πανικοβληθει τωρα τελευταια οταν πηγαινα στον καθρεφτη...αχ αυτος ο καθρεφτης ειναι βασανο για εμας που χανουμε μαλλια...!!!βεβαια κ η μμ ειναι ενα δυσκολο θεμα...και απο θεμα οικονομικο...αλλα και σε ποιον να εμπιστευθει κανεις το κεφαλι του...ποιος θα ειναι αυτος που θα κανει "καλη δουλεια" ....!!!

n094 είπε:
Θα δανειστώ την υποσημείωση του joner και θα σου πω:
Ξανά
Big 3! (φίνα, μινοξ, φουγκοραλ)

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες θεραπείες πολλά υποσχόμενες τον τελευταίο καιρό, αλλά εγώ δεν είμαι αρμόδιος να σου πω.... υπάρχουν άλλα μέλη πολύ πιο πεπειραμένα και δοκιμασμένα σε αυτό το κομμάτι (βλ. Καπα) οπότε θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στις θεραπείες και σιγά, σιγά θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα

Ναι φιλε μου.....τα διαβαζω ολα σιγα σιγα....σαν νεος που ειμαι εδω μεσα....αν κ μερικες φορες η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο...και λογο πολλων φαρμακων και των παρενεργειων τους...αλλα και αν τυχον αποφασισω αργοτερα για μμ...οπως ειπα κ παραπανω...ποιο θα ειναι το οικονομικο που θα χρειαστει...κ με ποιον γιατρο ή κλινικη να εμπιστευθω και να αφησω το κεφαλι μου στα χερια του χωρις αγχος και εννοια...!!

[attachment=5643][attachment=5642][attachment=5641][attachment=5640][attachment=5639]

Καταφερα και εβαλα και αλλες...ετσι θα εχετε ακομα περισσοτερο υλικο για να κρινετε το σταδιο που βρισκομαι!!!

Συνημμένα

• PicsArt_1383776366257.jpg
    PicsArt_1383776366257.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 40
  • 2-1.jpg
    2-1.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 101
  • PicsArt_1383700313572.jpg
    PicsArt_1383700313572.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 108
  • PicsArt_1383699550013.jpg
    PicsArt_1383699550013.jpg
    547.6 KB · Προβολές: 122
  • PicsArt_1383699983959.jpg
    PicsArt_1383699983959.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 122

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Norwood 2 γεμάτο. Αν μείνεις εδώ οι μεταμοσχεύσεις θα σε κάνουν σχεδόν 18χρονο, στη θέση σου θα πήγαινα για full head of hair.

Soralteno είπε:
Norwood 2 γεμάτο. Αν μείνεις εδώ οι μεταμοσχεύσεις θα σε κάνουν σχεδόν 18χρονο, στη θέση σου θα πήγαινα για full head of hair.

Μακαρι φιλε μου....εσυ ποσα μοσχευματα νομιζεις οτι θα ειναι καλα να μπουν ωστε να βγει σωστο αποτελεσμα....εφ οσον βεβαια μεινω ετσι...

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Εφ´ οσον μιλάμε μια μικρή έκταση αραίωσης, θα πας λογικά για fue οποτε μέχρι 2.500-3.000 grafts μπορείς σε μια δόση να βάλεις. Κανε αυτο και θα δεις αν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα ή αν θα ξαναπάς για πυκνωση. Εγω είμαι της λογικής πολλών grafts, θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα, μια γ@μημενη ζωή έχουμε μπορεί αύριο να τα τινάξουμε, μέχρι τότε ας κάνουμε οτι μας ευχαριστεί περισσότερο σήμερα.

Μπλουζα