Αγορα κουρευτικης μηχανης...ποια???

HealingMinD

New Member
Καλησπερα παιδια σε ολους!
Βρηκα ενα σχετικο θεμα αλλα ητανε κλειστο και ετσι δεν μπορεσα να βαλω την ερωτηση μου γιαυτο και ανοιγω καινουριο.

Θελω να παρω μια κουρευτικη μηχανη με την οποια να μπορω να κουρευω τα μαλλια μου παραπολυ κοντα,να αφηνει μοναχα ενα χνουδι δηλ. δεν θελω να μπω στο μπλεξιμο του ξυρισματος γιαυτο θελω μια μηχανη που να τα κανει να φαινονται σαν ξυρισμα αλλα να μην ειναι ξυρισμα.
Τα κουρευω χρονια τα μαλλια μου με μια κουρευτικη που εχω χωρις ανταπτορα στην σκαλα 0,αλλα με αυτην...αφηνει 1 χιλ. τριχα.
τι προτινετε να παρω ρε παιδια???

Υ.Γ. Δεν εχω σκοπο να κανω θεραπειες ποτε μου αλλα ουτε εχω σκοπο να γινω "μαλλιας" γιατι και μαρεσει αυτο το look "σκισε με καραφλα και πετα με στα βραχια" αλλα και μου παει κιολας. το καραφλο κεφαλι ειναι μουρλια!:p
Τα μαλλια που εχω χασει εγω δεν ξερω σε τι βαθμο ειναι αλλα να σας πω με απλα λογια...εχω πολυ μαλλι πισω και καθολου μπροστα!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
Απ: Αγορα κουρευτικης μηχανης...ποια???

δυσκολο...τα επαιρνα κι εγω με κουρευτικη χωρις ανταπτορα μαλιστα βρεθηκα να εχω 3 διαφορετικες μηχανες ψαχνωντας να βρω αυτη που τα παιρνει πιο κοντα...,ολες πανω κατω το ιδιο ηταν...μετα πας αναγκαστικα σε ξυριστικη μηχανη ή ξυραφι.ο hopeful ειχε προτεινει την Wahl Balding clippers αλλα δε την ειχα βρει ελλαδα και δε τη δοκιμασα...πηγα κατευθειαν σε ξυραφι


γιατι δε θες να μπλεξεις με ξυραφι?αμα τα παιρνεις με τη φορα γινεται ευκολα και γρηγορα οταν συνηθισεις...
 

aleksandros

New Member
Απ: Αγορα κουρευτικης μηχανης...ποια???

Καλησπερα! Απο εδω www.xenos-xenos.gr εχω παρει μια επαγγελματικη panasonic την εχω 6 χρονια, εχει μπολικες για ολα τα γουστα.
Απο 30 ευρω μεχρι 250 και βαλε.
 

mindtrapper

Member
Απ: Αγορα κουρευτικης μηχανης...ποια???

Μόνο με Wahl έχω πετύχει το look που λες. Όχι αυτή που είχε πει ο hopeful, μια παρόμοια από αμερικάνικο eBay. Αλλά μου σπάνε τα νεύρα γιατί έχουν μια βίδα που πρέπει να σφίξεις για να ευθυγραμμίσεις τις λεπίδες και προσωπικά δε μου άρεσε. Αυτή που είχα ήταν και αρκετά μεγάλη και βαριά και πήγε να μου πάρει το αυτί μια φορά :)

Το αποτέλεσμα που είχα ήταν σαν να είχα ξυριστεί πριν 15 ώρες με ξυράφι με τη φορά. Αλλά μου πήρε περίπου τριπλάσιο χρόνο απ' ότι μια fusion. Δεν αξίζει για εμένα. Ξυράφι κορυφή προς τα εμπρός, κορυφή προς σβέρκο, πλαϊνά από πάνω προς κάτω και τελείωσες.
 

HealingMinD

New Member
Απ: Αγορα κουρευτικης μηχανης...ποια???

παιδια εγω αυτην την στιγμη εχω την Wahl Super Taper την οποια την εχω πολυ καιρο και μπορω να πω οτι καλα τα πηγε εως τωρα σε γενικες γραμμες.
Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου σε αυτην την μηχανη ειναι το οτι ετσι οπως ειναι φτιαγμενη οταν πιεζεις λιγακι την μηχανη πανο στο κεφαλι την ωρα που κουρευεσε κανει μια ελαστικοτιτα το μαχαιρακι της απο την μια μερια και χανει 0.2 - 0.4 του χιλιοστου σε ευθηγραμμηση. δεν ειναι κανενα φοβερο προβλημα αυτο αλλα ειναι ενα απο τα μειων της.
Τα μαχαιρια της...κανανε αρκετα χιλιομετρα και τα βγαλανε τα λεφτα τους και με το παραπανο,δεν εχω παραπονο!

Αυτην την balding clipper την βλεπω πολυ καλη παντος παιδια...
Ο κυριος hopefull θα μπορουσε να μας κανει την χαρη και να παρουσιαστει να μας πει την γνωμη του μιας και ειδα σε ενα θεμα οτι την εχει χρισημοποιησει την μηχανη?
και επισης εαν εχει καμια ρυθμηση αυτη η μηχανη η ειναι stantar το κοψιμο που μπορει να κανει?
Παντος στο official site της εταιριας δεν βλεπω να την εχει...μηπως ειναι παλια?
Και επισης απο οτι βλεπω...καποια review λενε οτι εχει σαν min length 0.4 ενω η δικια μου π.χ. min length εχει 1mm.
 

elmajiko

Member
Απ: Αγορα κουρευτικης μηχανης...ποια???

Παρε αυτην και θα σωθεις.
Ειμαι κουρεας και τη χρησιμοποιω καθημερινα.

http://www.ebay.co.uk/itm/Moser-Profi-Haarschneidemaschine-Li-Pro-Mini-/280644006561?pt=DE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Kleinger%C3%A4teWellness_PM&hash=item4157afb2a1#ht_2478wt_1139
 

HealingMinD

New Member
Απ: Αγορα κουρευτικης μηχανης...ποια???

κοιταξα και αλλες μηχανες απο αυτην την εταιρια elmajiko και βρηκα και αυτην εδω η οποια λεει οτι κοβει απο 0.1mm - 3.0mm
http://www.wahl-shop.com/Moser-ProfiLine-Primat-titanium/details_050.010_1233-0051.htm

Μηπως μου κανει καλυτερα εμενα αυτη? γιατι ουτος η αλλος το μονο που με ενδιαφερει ειναι να τα κοβει οσο το δυνατον πιο κοντα...

Υ.Γ. Απ'οτι διαβαζω διαφορα reviews και feedbacks για την balding clipper ακουω τα καλυτερα...
 

elmajiko

Member
Απ: Αγορα κουρευτικης μηχανης...ποια???

Δε τη γνωριζω αυτη που μου αναφερεις γιατι δεν την εχω δουλεψει.

Αυτη που σου προτεινω ειναι μικρη,ελαφρια,επαναφορτιζομενη και με λειτουργια με το καλωδιο απ'ευθειας.
Τα κουρευει κοντυτερα απο οποιοδηποτε εχω δοκιμασει και πιστεψε με δοκιμασα αρκετες!

Εγω ειμαι 100% ευχαριστημενος.

Οποια και να διαλεξεις απλα πες μας τις εντυπωσεις σου.
 

Vaggos

New Member
Καλησπέρα σας! Επειδή κουρεύομαι με την "ψιλή" και θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντό το κούρεμα μου χωρίς να θεωρείται ξύρισμα συνιστώ να μην ασχολείστε με Wahl Balding clipper(μήκος κοπής 0.4 mm νομίζω) ή Panasonic κλπ. Εδώ και καιρό κουρεύομαι με trimmer το Oster T-finisher με μήκος κοπής 0.2mm το οποίο είναι τέρμα "γουλί" και κρατάει και μέρες χωρίς να έχει φύγει το κεφάλι από το φάσμα της "ψιλής". Επίσης υπάρχει και το Andis Super liner με μήκος κοπής 0.1 mm αλλά δεν είναι ηλεκτρομαγνητικό όπως το Oster.
 
Μπλουζα