ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

tatini

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Παιδιά επειδή θέλω να ξεκινήσω σπίρο (εδώ και καιρό), θα ήθελα μερικές γνώμες από τους μακροχρόνιους χρήστες σχετικά:

α) με το αν βοηθάει στην καλυτέρευση της ποιότητας (διάμετρος, χρώμα, κλπ) της τρίχας.

β) αν έχουν παρατηρηθεί sides.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ 1mg φίνα και Regain 5% πρωί βράδυ εδώ και κανα 7μηνο, καλά αποτελέσματα, αλλά θέλω να δω λίγο τις τρίχες μου να παχαίνουν. (Σημ: Επειδή ήδη ακούγονται πολλά για τη φίνα από μόνη της, θέλω να τη μειώσω για να μην ξεφύγουν οι ορμόνες μου σε συνδυασμό με τη σπίρο.)

Οποιαδήποτε άποψη θα ήταν εκτιμητέα :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

επειδη εξατμιζετε νομιζω

dimitris1991 σε τι ποσοτητα χρησιμοποιεις την spiro? :chinscratch

σημερα αρχισα, δεν ξερω ακομα, η 1 φορα την ημερα 25 mg ή 2 φορες την ημερα απο 25 mg .
απο την μια τα 25mg ειναι πολυ safe αλλα υπαρχει η φημη οτι ανεβενει πολυ η τεστο με τετοια μικρη ποσοτητα..
οταν αποφασησω θα το γραψω στην υπογραφη μου

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,468.180.html

αν και περισοτερο λογο της hairline παρα των παρενεργειων.
οι περισοτεροι το σταματανε γυρω στο 9ο μηνο γιατι μεχρι τοτε συνεχιζει το shed (αν ειναι shed).
μαλιστα ενας πηγε μεσα σε λιγους μηνες απο nw2-3 σε nw7.

Nikoς

Member

Παιδια τον αλλο μηνα που θα φτιαξω με το οινοπνευμα θα βαζω spiro + minox την μια καπακια μετα την αλλη με μικρο χρονικο διαστημα μεταξυ τους, αυτο προτεινει και ο dr. lee.

Τωρα ομως, που θα την κανω για αρχη στο ορο, πως να τα μπλεξω? Παλι στα καπακια?

Εσεις που βαζατε σπιρο με ορο και μινοξ σε κοντινο χρονικο διαστημα πως τα συνδυασατε?

Το οτι θα μπουνε καπου κοντα μεταξυ τους ειναι σιγουρο, γιατι βαζω την μινοξ μονο το βραδυ οποτε και η σπιρο καπου εκει θα κατσει γιατι δε θελω να εχω μεσα στη μερα λοσιον ασε που τρεχω και περα δωθε.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Nikoς είπε:
Παιδια τον αλλο μηνα που θα φτιαξω με το οινοπνευμα θα βαζω spiro + minox την μια καπακια μετα την αλλη με μικρο χρονικο διαστημα μεταξυ τους, αυτο προτεινει και ο dr. lee.

Τωρα ομως, που θα την κανω για αρχη στο ορο, πως να τα μπλεξω? Παλι στα καπακια?

Εσεις που βαζατε σπιρο με ορο και μινοξ σε κοντινο χρονικο διαστημα πως τα συνδυασατε?

Το οτι θα μπουνε καπου κοντα μεταξυ τους ειναι σιγουρο, γιατι βαζω την μινοξ μονο το βραδυ οποτε και η σπιρο καπου εκει θα κατσει γιατι δε θελω να εχω μεσα στη μερα λοσιον ασε που τρεχω και περα δωθε.
εγω αφηνω να στεγνωσει πρωτα η spiro και μετα μινοξ,περιπου 20 λεπτα διαφορα μεταξυ τους ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού

νομιζω το σωστο ειναι να μπει δευτερο αυτο θελουμε να παραμηνει στο κεφαλι γιατι θα ξεπληνει το πρωτο :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

πλακα πλακα, το βραδυ αφου λουστω και τα στεγωσω, βαζω σπιρο και μετα απο κανα 3ωρο, λιγο πριν κοιμηθω ( το νωριτερο 1 ωρα αν γυρισω αργα) βαζω τη μινοξ.

Nikoς

Member

kapamarou είπε:
εγω αφηνω να στεγνωσει πρωτα η spiro και μετα μινοξ,περιπου 20 λεπτα διαφορα μεταξυ τους ;)

Φιλαράκι με φυσιολογικό ορό ή με οινόπνευμα ειναι αυτη που βάζεις?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Nikoς είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=386.msg44750#msg44750 date=1294464582]

Φιλαράκι με φυσιολογικό ορό ή με οινόπνευμα ειναι αυτη που βάζεις?
[/quote]
με αποιονισμενο νερο και οινοπνευμα

kapa

Μέλος του προσωπικού

dimitris1991 είπε:
ρε η σπιρο 1 ωρα μετα την μινοξ για να ξαναδρασει η μινοξ
να δοσω ενα παραδειγμα για τον λογο που τα χρησιμοποιω ετσι.
βαζω την spiro σε επιφανεια nw5(ειναι το σημειο που εχω τριχοπτωση και τα κραταω με το στανιο :D)
βαζω μινοξ στους κροταφους μονο(ειναι το σημειο που εχει γινει αεροδρομιο και υπαρχουν μονο χνουδια)
την καθε φορα στους κροταφους βαζω 2 ψεκασμους(εναν και εναν).
αν βαλω πρωτα μινοξ και μετα spiro ολη η μινοξ θα φηγει απο τους κροταφους και θα σκορπισει στο υπολοιπο κεφαλι.
το αποτελεσμα στους κροταφους? 0

Conan

Member

στο αρθρο του Ακη '' ολες οι πληροφοριες για σπιρονολακτονη'' , δε λεει οτι η σπιρο απορροφιεται μεσα σε 1 ωρα? Οποτε μπορει αργοτερα π.χ να ξεπλυθει ( οπως γραφει) ή να βαλεις κατι αλλο μετα τη μια ωρα ( μινοξ).

kapa

Μέλος του προσωπικού

καλου κακου και εγω μετα το μπανιο με στεγνα μαλια βαζω spiro για να ειμαι σιγουρος.
τα μαλια δειχνουν θαμπα,ογκωδη και σκληρα με την λοσιον,τα δυο τελευταια ειναι καλα.
το θαμπωμα δειχνει λιγο περιεργο σαν να εχω μερες να λουστω,ενω λουζομαι καθε μερα.ενα καλο τρικ που εξαφανιζει αισθητα το θαμπωμα ειναι κοντο μαλι ;)

pr3torian 86

New Member

παιδια καλησπερα σας! επειδη σκεφτομαι αυριο κιολας να χρισημοποιησω το καταπληκτικο αυτο πρωιον τοπικαλ, μηπως ειναι ευκολο να μου πειτε ποτε μπορω να την χρισημοποιησω? ποια ωρα της ημερας εννοω? και αν κανει να βαλω και μινοξιδιλη πριν η μετα? ευχαριστω προκαταβολικα!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

pr3torian 86 είπε:
παιδια καλησπερα σας! επειδη σκεφτομαι αυριο κιολας να χρισημοποιησω το καταπληκτικο αυτο πρωιον τοπικαλ, μηπως ειναι ευκολο να μου πειτε ποτε μπορω να την χρισημοποιησω? ποια ωρα της ημερας εννοω? και αν κανει να βαλω και μινοξιδιλη πριν η μετα? ευχαριστω προκαταβολικα!!!
καταπληκτικο πρωιον ακομα δυστυχως δεν βρηκαμε,απλα κυνηγαμε καποια side effect καποιον φαρμακων.
οποια ωρα της ημερας σε βολευει μπορεις να το χρησιμοποιεις και καλυτερα ειναι δυο φορες την μερα επειδη δεν ειναι το ιδιο δυνατο με εσωτερικες θεραπειες (fina,duta).
τωρα για την μινοξιδιλη πριν η μετα ειναι στην κριση του καθενος ;)

Μπλουζα