ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

stayros.

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Σπύρο το φιλτράρισμα γίνετε και με φίλτρο καφέ λογικά ε ? Το κάνεις μόλις βράσουν τα χάπια ?
Εψαξα λίγο χθες να βρω αλόη gel 100% αλλα δεν τα κατάφερα. Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορώ να το παραγγείλω ?
Ευχαριστώ για την βοήθεια ! !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

aloe vera gel conc. 10/1 e 100ml
προϊόν E.U.-Balestrini G.

Mediplants
2ο χλμ. Σερρών - Θεσ/νίκης
τηλ: 2321050856

φιλτράρω μετά το βράσιμο με γάζα (ορθοπεδική),γιατί με το φίλτρο του καφέ δεν πήρα ποσότητα - θέλω απλώς τα "χοντρά" να απομακρύνω

Άκης

Administrator

Και όμως το φίλτρο του καφέ, μου αφήνει ότι σαβούρα έξω και περνά μόνο το υγρό... :chinscratch

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

είμαι της θεωρίας ότι πρέπει να υπάρχει ίζημα στο τελικό δ/μα - με τον καιρό και την ανακίνηση κάτι διαλύεται στο υπάρχων δ/μα :chinscratch

geofish

New Member

Σπύρο, την εταιρία που λες τη mediplants, στα στέλνουν με αντικαταβολή ή πας και τα παίρνεις μόνος σου επειδή είσαι κοντά
Κάτι ακόμη επειδή βλέπω έχουν πολύ πράμα γιατί την μινοξιδίλη (σκόνη) την πήρα από αυτούς μέσου τρίτου, να κάναμε καμία ερώτηση μήπως έχουν και σπιρονολακτόνη σκέτη σε σκόνη και να μην παιδευόμαστε με το aldactone.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

έχω ένα κολλητό φαρμακοποιό που ασχολείται με παρασκευή συνταγών δερματολόγων - από αυτόν έγινε το κονε και παίρνω

αυτό που λες είναι καλό - συνεννοούμαι από βδομάδα για τι πράγματα μπορούν να προμηθεύσουν και ποστάρω πως μπορεί να γίνει αποστολή ;)

:) το double A (κρόταφοι)
τι ειναι και πως το προμηθευομαι;

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αλοη και avodart
το avodart ειναι η λεγομενη ντουταστεριδη

1 τρυπας μερικες καψουλες απο το avodart και προσθετεις μεσα στην αλοη
2 η βαζεις σε ενα σφινοποτηρο αλοη και 1 αβονταρτ

εγω δεν συμφωνω με την δευτερη δοσολογια

πανε στο θεμα που γραφει σχετικος για περισσοτερες λεπτομεριες

επισης μπορεις να ψαξεις μεσα στο φορουμ με την επιλογη αναζητηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

Πρεπει να καθιερωθει ενα βραβειο για τα δημοφιλεστερα θεματα ,καθε χρονο. :D
αυτο πρεπει να ειναι μακραν το πιο ...εμπορικο για την χρονια αυτη!
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

BLuEArMy

Member

Μετά από 3 μήνες χρήσης minoxidil,nizoral,emu oil και πολύ ψάξιμο για το topical DHT block που θα προσθέσω αποφάσισα αυτό να είναι η spiro! θέλω να τη δοκιμάσω για ένα 3μηνο και μετά ίσως προσθέσω και revivogen να δω αν υπάρχει μεγάλη διαφορά...!
Δε θέλω να "ρισκάρω" με ιδιοκατασκευή για αρχή...! Προτιμώ να αγοράσω από τον lee έστω για να νιώθω πιο σίγουρος! Αυτό που θα 'θελα να βοηθήσει κάποιος είναι μια σύγκριση μεταξύ των δύο προΪόντων του:
Spiro 2% liquid
Spiro 5% lotion
Ποια τα αρνητικά/θετικά όσων αφορά: μυρωδιά, ευκολία τοποθέτησης στο κεφάλι, συγκέντρωση,τιμή κλπ;

Επίσης κατι άσχεο με το post: αφού θα παραγκείλω απο το site λεω να αγοράσω το shampoo του και να αντικαταστήσω το nizoral! Καλά θα κάνω; Αφού περιέχει το 2% ketokonazole που είναι το active ingredient + άλλα επιπλέον..!

Περιμένω ενημέρωση για την σύγκριση των δύο προιόντων για να συνεχίσω με την παραγκελεία τους!
Ευχαριστώ!

tropheus

Well-Known Member

BLuEArMy είπε:
Μετά από 3 μήνες χρήσης minoxidil,nizoral,emu oil και πολύ ψάξιμο για το topical DHT block που θα προσθέσω αποφάσισα αυτό να είναι η spiro! θέλω να τη δοκιμάσω για ένα 3μηνο και μετά ίσως προσθέσω και revivogen να δω αν υπάρχει μεγάλη διαφορά...!
Δε θέλω να "ρισκάρω" με ιδιοκατασκευή για αρχή...! Προτιμώ να αγοράσω από τον lee έστω για να νιώθω πιο σίγουρος! Αυτό που θα 'θελα να βοηθήσει κάποιος είναι μια σύγκριση μεταξύ των δύο προΪόντων του:
Spiro 2% liquid
Spiro 5% lotion
Ποια τα αρνητικά/θετικά όσων αφορά: μυρωδιά, ευκολία τοποθέτησης στο κεφάλι, συγκέντρωση,τιμή κλπ;

Επίσης κατι άσχεο με το post: αφού θα παραγκείλω απο το site λεω να αγοράσω το shampoo του και να αντικαταστήσω το nizoral! Καλά θα κάνω; Αφού περιέχει το 2% ketokonazole που είναι το active ingredient + άλλα επιπλέον..!

Περιμένω ενημέρωση για την σύγκριση των δύο προιόντων για να συνεχίσω με την παραγκελεία τους!
Ευχαριστώ!

Η Spiro 2% liquid βρωμάει τρομερά !!! (μιλάμε για τρελή βρώμα ...)
Η Spiro 5% lotion δε βρωμάει αλλά λαδώνει τρομερά τα μαλλιά ...

Προσωπικά δεν την παλεύω με καμία από τις δύο παραπάνω καταστάσεις...

Τώρα όσο αφορά το shampoo δε νομίζω να σου προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι το fungoral...

barman

Member

[quote author=tropheus link=topic=386.msg15902#msg15902 date=1249421719
Η Spiro 2% liquid βρωμάει τρομερά !!! (μιλάμε για τρελή βρώμα ...)
[/quote]
εμενα δεν μυριζει σχεδον κα8ολου στο κεφαλι μου..ισως επειδη πριν την βαλω λουζομαι..ισως ειναι το σαμπουαν που λουζομαι...αλλα και αυτη η μυρωδια που νιω8ω στο κεφαλι μου δεν μπορω να πω οτι ειναι βρωμα..

tropheus

Well-Known Member

barman είπε:
εμενα δεν μυριζει σχεδον κα8ολου στο κεφαλι μου..ισως επειδη πριν την βαλω λουζομαι..ισως ειναι το σαμπουαν που λουζομαι...αλλα και αυτη η μυρωδια που νιω8ω στο κεφαλι μου δεν μπορω να πω οτι ειναι βρωμα..

Για ρώτα και τους άλλους ....

Ξέρεις τι γίνεται, η μυρωδιά μας (αυτή που βγάζει το σώμα μας, τα μαλλιά μας, ο ιδρώτας μας) αποτελεί ένα βασικό χαρακτηριστικό μοναδικό για τον καθένα μας.
Μάλιστα λέγεται ότι όταν γνωρίζουμε ένα άνθρωπο (ιδιαίτερα του αντίθετου φύλου) αυτό που μας έλκει ή μας απωθεί προς αυτόν είναι η μυρωδιά του (όχι το άρωμα του). Έχω ακούσει πολλές γυναίκες να το λένε αυτό (καθότι παλαιά ήμουν ραδιοφωνικός παραγωγός και μιλούσα με πάρα πολύ κόσμο - είχα πειρατικό σταθμό).

Φαντάζεσαι να σε πλησιάζει κάποιος και εσύ να μυρίζεις σπιροναλακτόνη :-X :-X :-X Άσε που και άρωμα να βάλεις δε σώζεται η κατάσταση . . .

durix

New Member

Πατωντας στο google για σπιρολακτονη επεσα σε αυτο...

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=764

"ανεπιθυμητη" τριχοφυια...διαβαστε την θεραπεια ??? ??? ???

επισης (ασχετο) καπου εχω διαβασει οτι η φιναστεριδη χορηγειται και σε γυναικες ως συμπληρωμα της θεραπειας των πολυκυστικων ωοθηκων ::)

Άκης

Administrator

Μα το άρθρο καλά τα λέει ρε παιδιά, που είναι το μπέρδεμα;
Το λέει το άρθρο:
Δασυτριχισμός ονομάζεται η ανάπτυξη τελικών τριχών σε περιοχές του σώματος παθολογικές για τις γυναίκες που επηρεάζονται από τα ανδρογόνα

Και εμάς τα ανδρογόνα (όπως η DHΤ, ισχυρότατο) επηρεάζει τα μαλλιά μας.
Πως το πολεμάμε; Με αντί ανδρογόνα, όπως η Spiro.

Από το site πάλι:
Κατά τη συστηματική θεραπεία χορηγούνται:
* Αντιανδρογόνα , Σπιρονολακτόνη ή φιναστείδη με σκοπό την μείωση του ένζυμου 5-α ρεδουκτάση που ευθύνεται για την μετατροπή της τεστοστερόνης σε Διυδροξυτεστοστερόνη στο τριχυκό θύλακο.

Μπλουζα