ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

geofish

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

nickgr01 είπε:
Geofish διηθητικό χαρτί απο που μπορω να προμηθευτω;
Λόγο της δουλείας μου το παίρνω από εταιρίες που ασχολούνται με χημικά. Σε ιδιώτες λίγο δύσκολο να πωλούν. Πάντως λογικά θα μπορεί να πωλούν τα φαρμακεία και τα μαγαζιά με ιατρικά ειδή.
Δοκίμασε όμως πρώτα με φίλτρο του καφέ από super market.
Στην ερώτηση πια φόρμουλα θα κάνεις θα σου πρότεινα αυτό με την αλκοόλη λόγο καλύτερης διάλυσης και απορρόφησης.
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι σύμφωνα με κάποιους χρήστες ότι βρωμάει πολύ.
Εμένα πάντως δεν μου μυρίζει άσχημα, ελαφρώς έχει μια μυρωδιά ότι βρίσκεσαι σε νοσοκομείο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nickgr01

New Member

Σκοπευω να επισκευθω συντομα ενδοκρινολογο για να αποκλεισω οτι το προβλημα μου δεν ειναι ορμονικο (χανω μαλλια απο τα 22 μου περιπου - ειμαι 29 τωρα- αλλα τους τελευταιους μηνες ο ρυθμος ειναι κατα πολυ μεγαλυτερος - βλεπω διαφορα μηνα με τον μηνα). Επισης μου προκαλει εντυπωση οτι δεν τα χανω με τον κλασικο τροπο αλλα αραιωνουν στο πανω μερος του κεφαλιου συνολικα και στα πλαγια πανω απο τα αυτια (στους κροταφους εχω μαλλια). Θα δειξω την φορμουλα στον ενδοκρινολογο να μου πει την γνωμη του, δεν περιμενω να μου πει αν κανει δουλεια αλλα τουλαχιστον να με διαβεβαιωσει οτι σε αυτες τις ποσοτητες ειναι ασφαλης για τον οργανισμο μου η μακροχρονια χρηση της. Εχει ρωτησει καποιος αλλος γιατρο για το συγκεκριμενο θεμα;

barman

Member

εγω εστειλα mail στον lee γιατι εχω φαγω8ει για το bht που περιεχεται στην spiro που πουλαει και με εγραψε στ'αρχ..............του! ρε τον κοπριτη!

vayero

Member

barman είπε:
εγω εστειλα mail στον lee γιατι εχω φαγω8ει για το bht που περιεχεται στην spiro που πουλαει και με εγραψε στ'αρχ..............του! ρε τον κοπριτη!

Τι παίζει με το bht; Τι ακριβώς είναι αυτό και τι επηρρεάζει; Άκη το 5% είναι τζελ;

barman

Member

[quote author=vayero79 link=topic=386.msg15057#msg15057 date=1248102942
Τι παίζει με το bht; Τι ακριβώς είναι αυτό και τι επηρρεάζει; Άκη το 5% είναι τζελ;
[/quote]
το bht που υπαρχει στην spiro 2% αντιοξιδοτικο-συντηριτικο..απλα υπαρχουν πολλες αναφορες οτι ειναι ενοχο για καρκινογεννεσεις και ογκους..και απαροφαται απο τον εγκεφαλο και αλλα οργανα..και λεω για κατι που 8α το χρησιμοποιουμε για πολυ καιρομ ας το ψαξουμε...ασε που στο site του ο lee δεν το αναφερει κα8ολου στα συστατικα της λοσιον..και με παρεξενεψε..

vayero

Member

barman είπε:
[quote author=vayero79 link=topic=386.msg15057#msg15057 date=1248102942
το bht που υπαρχει στην spiro 2% αντιοξιδοτικο-συντηριτικο..απλα υπαρχουν πολλες αναφορες οτι ειναι ενοχο για καρκινογεννεσεις και ογκους..και απαροφαται απο τον εγκεφαλο και αλλα οργανα..και λεω για κατι που 8α το χρησιμοποιουμε για πολυ καιρομ ας το ψαξουμε...ασε που στο site του ο lee δεν το αναφερει κα8ολου στα συστατικα της λοσιον..και με παρεξενεψε..
[/quote]

Αυτο μονο στο 2% περιεχεται ή και στο 5%; Αυτο πως το εντοπισες φιλε; Ελπιζω να δουμε συντομα νεα του lee στο email σου, να μας ενημερωσεις οκ;

barman

Member

στο site δεν το αναγραφει..το αναγραφει ομως η συσκευασια...

Leone

Active Member

Παιδια επειδη εχει φοβηθει το ματι μου ολα αυτα που ακουω για φινα σκεφτομαι να τη σταματησω μετα απο 4 μηνες αν και τα μαλλια μου επανηλθαν μεσα σε ενα διμηνο.Επειδη ομως θελω να ειμαι καλλυμενος απο πλευρας dht blocker σκεφτομαι σπιρο(για συντηρηση πλεον).Οσοι χρησιμοποιηται spiro ευχαριστημενοι?Ακουω εντυπωσεις και γνωμες παιδες.Ευχαριστω.

stayros.

New Member

Λέω να επιχειρήσω την αρχική συνταγή.
Κάτι είχε πάρει το μάτι μου για να βάλεις αλόη (αντί αλκοόλης) στην αρχική συνταγή.
Πως ακριβώς την βάζεις (την ωρα βρασμού) ?
Θα βοηθήσει η αλόη στην απορόφηση ?
Και κατι ακόμα αρκεί απο μονο του (ως dht blocker) αυτο το μείγμα ?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

εγώ έβαλα αλόη 100% στο δ/μα και είμαι πολύ ευχαριστημένος
πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό dht blocker,και έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stayros.

New Member

Σπύρο επειδή δεν τα πάω καλα με την χημεία, μπορείς να μου πεις πότε βάζεις την αλόη στο δ/μα ( π.χ. αφού λιωσουν τα χάπια και βράζει ) και σε τι ποσότητα ?
Εχω δει σε παλαιότερο post σου οτι βαζεις 100 ml φυσιολογικού ορού ενώ η συνταγή του tropheus αναφέρει 200 ml (?)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

τώρα πια βράζω σε φυσ. ορό (100-150 ml) τα χάπια,φιλτράρω με γάζα και βάζω 10-20 ml αλόης στο τέλος

Leone

Active Member

Δε μπορει καποιος να μου πει αν απο spiro ειναι ευχαριστημενος?Θελω μετα απο 4 μηνες να σταματησω τη φινα γιατι τη φοβαμαι.Θελω κατι για συντηρηση πλεον και σκεφτομαι spiro.Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος σας παρακαλω.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Leone μετά από 4 μήνες δεν παίζει συντήρηση - ό,τι έκανες θα χαθεί και πάλι από την αρχή :(
στο λέω γιατί μετά την διακοπή φίνα έχω φτάσει εκεί που ήμουν πριν πάρω :'(

σίγουρα,
η σπιρο έχει καλή τοπική απορρόφηση και μηδαμινή οργανική - κανένα ουσιαστικό side

Leone

Active Member

Σπυρο εγω απο το 2ο μηνα θεραπειας ειχα γεμισει μαλλια σε ολο το κεφαλι.Δε νομιζω να εκανε τοσο δουλεια η φινα μεσα σε ενα 2 μηνο και ειδικα στο μπροστινο μερος.Νομιζω μετα το 6μηνο βλεπεις αποτελεσματα.Ασε που ειχα κανει τον Ιανουαριο πυκνωση με fue στη hairline και ειχα κανει διακοπη regaine για 2 μηνες και με ειχε βαλει η γιατρος να λουζομαι με johnson για μωρα.Αυτη μου ειπε οτι η αποτομη αραιωση παιζει να ηταν παροδικο shockloss οταν με ειδε 2 μηνες μετα την θεραπεια.Για αυτο ακριβως σκεφτομαι να σταματησω το proscar.Eσυ τι λες μεσα σε ενα τριμηνο κανει τετοια δουλεια η φινα?Θα ανεβασω και φωτο για να δεις για τη διαφορα μιλαμε.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

όχι,αλίμονο - τέτοια δουλεία σε 2-3 μήνες από φινα δεν γίνεται,βαριά να μειώσει την τριχόπτωση αλλά δεν δίνει πύκνωση και επανέκφυση ???

Leone

Active Member

Για αυτο ρε αρχηγε σκεφτομαι να παω σε κατι σε τοπικο και ζηταω τη γνωμη ολων οσων παιρνουν spiro να μου πουν εντυπωσεις.Εκει καταληγω.

Άκης

Administrator

Εμένα η spiro 2% (μαζί με avodart μέσα, το αναφέρω μήπως και τα έριχνε αυτό) ΔΕΝ μου κράτησε τα μαλλιά όταν σταμάτησα το proscar...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

όχι - δεν εξισορροπείται το σταμάτημα της φινα με κανένα τοπικό :explod

απλά, σαν τοπικό θεωρώ πολύ ουσιαστικό και καλής απορρόφησης την σπιρο

Μπλουζα