ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

panos27

Member
παιδια καλησπερα. τελικα κατεληξα στην θεραπεια που θα ακολουθησω. παμε...

1 minoxidil kirkland 5% (6 μπουκαλακια) , και Minoxidil 15% with 5% Azelaic Acid (http://www.solutions4hairloss.com/products/Minoxidil-15%25-with-5%25-Azelaic-Acid-Hair-Growth-Product-2-oz-bottle-%281%252d2-month-supply%29.html) λεω να αναμιξω ενα μπουκαλακι 5% με ενα 15% και να τα κανω 2 με 10 %! χρηση 2 φορες την ημερα.

2 1/5 propecia καθε μερα.

3 σαμπουαν foungoral 3 φορες τη βδομαδα.

4 τοπικη spironolactone φτιαχτη με συνταγη απο εδω. 3 φορες την ημερα.

5 κρεμα κετοκοναζωλης foungoral 2 με 3 φορες τη μερα.

θελω μια βοηθεια εαν ξερει καποιος η εαν εχει καποιος την εμποιρια εφορμογης των φαρμακων αυτων, επειδη ειναι αρκετα, και φοβαμαι μην τυχων αλληλεπιδρασουν ασχημα μεταξυ τους και δεν εχουμε την απαιτουμενη αποτελεσματικοτητα.
θα εκτιμουσα εαν καποιος ξερει να μου πει τι εφαρμογη να κανω με αυτα τα φαρμακα? ωρες και ποσες φορες κατα τη διαρκεια της ημερας? ποιο να μπαινει πρωτο? και μετα απο ποση ωρα ποιο κτλ.?

σας ευχαριστω πολυ πανος. ??? ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

γνώμη μου είναι να μην αναμείξεις τα 2 διαλύματα minoxidil. Γιατί επέλεξες και spironolactone αφού θα πάρεις propecia? Με την κρέμα κετοκοναζόλης νομίζω είναι υπερβολικό το 2-3 φορές τη μέρα.

panos27

Member

SRYRONOLACTONE διαλεξα επειδη θελω να εχω οσο το δυνατον καλυτερα αποτελεσματα.

ειμαι στην κλιμακα 5Α και η θα δω βελπτιωση η θα τα ξυρισω να τελειωνω. :-[

τοσα πολλα??? θα βαρεθεις σιγουρα!! 8 φορες την ημερα στο μπανιο??

panos27

Member

ναι φιλε bullshit proscar ενωω , κατα λαθος εγραψα propecia , παιδια ναι τοσα πολλα , η θα δω αποτελεσματα η θα τα ξυρισω, δεν την παλευω αλλο, δεν μπορω με αυτη την στενοχωρια και να μην βλεπω προοδο. μηπως μπορει κανενας να με βοηθησει σχετικα με το ποιο να μπαινει πρωτο δευτερο κτλ. ποτε και μετα απο ποση ωρα? δηλαδη υπαρχει καποιος με περισωτερη πειρα να μου κανει ενα προγραμα οχι γιατι βαριεμαι εγω απλα θελω να εχω τα μεγιστα αποτελεσματα .

ευχαριστω. ???

giannis1991

Well-Known Member

μην κανεις τοσο μεγαλη θεραπεια εχει δικιο ο μητσος θα βαρεθεις....για μενα κρατα τη μινοξ(την 5αρα ή την 15αρα δεν ξερω τι σε βολευει ή και τις 2)κρατα τη φινα,να λουζεσαι με fungoral 2-3 φορες/εβδομαδα και τελος....την κρεμα εγω δεν την προτεινω(δεν την παω καθολου)και η σπιρο θα ηταν καλη προσθηκη αλλα μην την βαλεις...πρεπει να βαζεις 2-3 φορες τη μερα....

με λιγα λογια...με το big3 θα δεις διαφορα...τα αλλα αστα....

giannis1991

Well-Known Member

heyya είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=2063.msg38034#msg38034 date=1281788790]
την κρεμα εγω δεν την προτεινω(δεν την παω καθολου)

τι εννοείς...
[/quote]

εννοω οτι δεν ξερουμε σχεδον τπτ απο την κετο σε κρεμα...ειναι μια ουσια που''σκοτωνει'' μυκητες κτλπ και δεν ξερουμε οχι μονο ποσες φορες να τη χρησιμοποιουμε και σε τι δοσολογια αλλα και αν επιτρεπεται να τη χρησιμοποιουμε μακροχρονια...γνωμη μου οτι μαλλον μακροχρονια μπορει να κανει κακο στο δερμα....επισης μινοξ δεν ειναι αρα big3 και παλι big3....

bullshit

Member

giannis13 είπε:
[quote author=heyya link=topic=2063.msg38036#msg38036 date=1281789317]
[quote author=giannis13 link=topic=2063.msg38034#msg38034 date=1281788790]
την κρεμα εγω δεν την προτεινω(δεν την παω καθολου)

τι εννοείς...
[/quote]

εννοω οτι δεν ξερουμε σχεδον τπτ απο την κετο σε κρεμα...ειναι μια ουσια που''σκοτωνει'' μυκητες κτλπ και δεν ξερουμε οχι μονο ποσες φορες να τη χρησιμοποιουμε και σε τι δοσολογια αλλα και αν επιτρεπεται να τη χρησιμοποιουμε μακροχρονια...γνωμη μου οτι μαλλον μακροχρονια μπορει να κανει κακο στο δερμα....επισης μινοξ δεν ειναι αρα big3 και παλι big3....
[/quote]

Kαι το σαμπουάν κετοκοναζόλης δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε μακροχρόνια (όπως λέει και στις οδηγίες) και με μικρότερη συχνότητα, αλλά κάποιοι το παίρνουν συνέχεια.

heyya

New Member

giannis13 είπε:
γνωμη μου οτι μαλλον μακροχρονια μπορει να κανει κακο στο δερμα....

μπα, μακροχρόνια όλα τα φάρμακα είναι ικανά να βλάψουν, και επειδή λες για δέρμα ειδικά η μίνοξ με το οινόπνευμα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member

πως θα κοψεις στα 5 το propecia ? ::) Γενικα καλα ειναι ολα αυτα που εχεις βαλει αλλα πραγματικα θα κουραστεις εσυ και το κεφαλι σου. Λεω να βγαλεις την κρεμα πραγματικα υπερβολικο... και να μειωσεις την σπιρο σε 2 φορες. Τωρα η αναμ της minoxidil πραγματικα δεν ξερω τι θα βγαλει στην θεση σου δεν θα το εκανα.

giannis1991

Well-Known Member

heyya είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=2063.msg38040#msg38040 date=1281790254]

μπα, μακροχρόνια όλα τα φάρμακα είναι ικανά να βλάψουν, και επειδή λες για δέρμα ειδικά η μίνοξ με το οινόπνευμα...
[/quote]

ναι αλλα η κετο ειναι παρα πολυ ισχυρη...δες μερικα αρθρα και θα καταλαβεις....

panos27

Member

τελικα δεν θα αναμηξω τις 2 μινοξυδιλες , θα κανω ομως εφαρμογη ολες τις αλλες θεραπειες , το πρωι και το βραδυ να βαζω spironolactone κετοκοναζωλη και μινοξυδιλη , ειναι σωστη αυτη η σειρα ? και με τι χρονικη διαφορα το ενα απο το αλλο? :mad:

heyya

New Member

giannis13 είπε:
[quote author=heyya link=topic=2063.msg38048#msg38048 date=1281801650]
[quote author=giannis13 link=topic=2063.msg38040#msg38040 date=1281790254]

[/quote]

ναι αλλα η κετο ειναι παρα πολυ ισχυρη...δες μερικα αρθρα και θα καταλαβεις....
[/quote]

Ναι, το έχω ψάξει δε θα το πέταγα έτσι... μετά από ψάξιμο και προσωπική εμπειρία το πάρα πολύ ισχυρή που λες δεν ισχύει. μηδανικές παρενέργειες και τα σχετικά είναι αυτά που άλλωστε κάνει πολλούς δύσπιστους ως την αποτελεσματικότητα κατά της Α.Α. το πιο σωστό που μπορεί να ειπωθεί είναι το άγνωστο ως προς την μακροχρόνια χρήση, αλλά αυτά συμβαίνει και με τα περισσότερα φάρμακα. Παρ'ολα αυτά δεν αμφιβάλλω ότι όντως η μακροχρόνια χρήση πιθανόν να μην κάνει καλό στο δέρμα...

Jakard

New Member

panos27 είπε:
παιδια καλησπερα. τελικα κατεληξα στην θεραπεια που θα ακολουθησω. παμε...

1 minoxidil kirkland 5% (6 μπουκαλακια) , και Minoxidil 15% with 5% Azelaic Acid (http://www.solutions4hairloss.com/products/Minoxidil-15%25-with-5%25-Azelaic-Acid-Hair-Growth-Product-2-oz-bottle-%281%252d2-month-supply%29.html) λεω να αναμιξω ενα μπουκαλακι 5% με ενα 15% και να τα κανω 2 με 10 %! χρηση 2 φορες την ημερα.

2 1/5 propecia καθε μερα.

3 σαμπουαν foungoral 3 φορες τη βδομαδα.

4 τοπικη spironolactone φτιαχτη με συνταγη απο εδω. 3 φορες την ημερα.

5 κρεμα κετοκοναζωλης foungoral 2 με 3 φορες τη μερα.

θελω μια βοηθεια εαν ξερει καποιος η εαν εχει καποιος την εμποιρια εφορμογης των φαρμακων αυτων, επειδη ειναι αρκετα, και φοβαμαι μην τυχων αλληλεπιδρασουν ασχημα μεταξυ τους και δεν εχουμε την απαιτουμενη αποτελεσματικοτητα.
θα εκτιμουσα εαν καποιος ξερει να μου πει τι εφαρμογη να κανω με αυτα τα φαρμακα? ωρες και ποσες φορες κατα τη διαρκεια της ημερας? ποιο να μπαινει πρωτο? και μετα απο ποση ωρα ποιο κτλ.?

σας ευχαριστω πολυ πανος. ??? ???

Αβν και η θεραπεια η μεγιστη που μπορει να κανει καποιος πιστευω θα κουραστεις .

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα