ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΦΡΟ ΣΕ ΥΓΡΟ

zafi1988

Member
Έχω ξεκινήσει την kirkland των 5 τον αφρό εδω και 3 βδομάδες..μου ξηρένει πολύ τα μαλλιά και δεν μπορώ να υπολογισω την ποσοτητα και βαζω διπλασια ποσοτητα καθε φορα εχω την εντυπωση...αν το γυρίσω σε υγρό kirkland θα εχει καποια επιπτωση θα δω κατι διαφορετικό ;με συμφέρει και οικονομικά το υγρό..περιμένω τις απαντήσεις,ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Και εγώ είχα αυτήν την απορία. Ο μονος τρόπος για να καταλάβεις πόση ποσότητα αφρού χρειάζεται είναι να τελειώσεις ένα μπουκαλάκι. Το πρώτο μου το είχα τελειώσει σε 2 εβδομάδες, απο εκεί μετά κατάλαβα ποσο πρέπει να βάζω και όλα μου κράταγαν 1 μηνα.

zafi1988

Member
Bouklas είπε:
Και εγώ είχα αυτήν την απορία. Ο μονος τρόπος για να καταλάβεις πόση ποσότητα αφρού χρειάζεται είναι να τελειώσεις ένα μπουκαλάκι. Το πρώτο μου το είχα τελειώσει σε 2 εβδομάδες, απο εκεί μετά κατάλαβα ποσο πρέπει να βάζω και όλα μου κράταγαν 1 μηνα.
και εγώ 2 βδομάδες το πρώτο...αν το γυρίσω σε υγρό ομως θα είναι και οικονομικότερο..δεν ξερω αν θα είναι σαν να ξεκινώ απο την αρχή όμως η γίννει χειρότερο shedding

Bouklas

Well-Known Member
zafi1988 είπε:
και εγώ 2 βδομάδες το πρώτο...αν το γυρίσω σε υγρό ομως θα είναι και οικονομικότερο..δεν ξερω αν θα είναι σαν να ξεκινώ απο την αρχή όμως η γίννει χειρότερο shedding
Μονο αν δοκιμάσεις θα ξέρεις. :(
Εγώ δεν ξαναγυρίζω με τίποτα στην υγρή γιατί δεν την παλεύω με την λαδίλα, σίγουρα είναι πιο οικονομικό αλλα καλύτερα αφρός ή τίποτα.

edyuser1

Active Member
επειδη ειμαι και εγω καινουργιος στον αφρο ειναι λιγο ψιλοζορι στην δοσολογια αλλα εγω εκανα το εξης πηρα το διαφανες καπακι το rogaine αφρου και το εβαλα στα δαχτυλα και ειδα απο που εως που πιανει με οδηγο τις γραμμες που εχουμε στα δαχτυλα και το σηκωνω και κατα πανω τον αφρο σαν να τον βαζω μεσα στο καπακι δλδ.η εταιρεια λεει οτι μισο καπακι ειναι 1ml και μεχρι στιγμης το εχω παει τον αφρο 2 εβδομαδες.αλλα ο αφρος αλλο πραμα ειναι τον βαζεις και μεχρι να ετοιμαστεις στεγνωνει ενω το υγρο ποσες φορες αφησα δοση επειδη βιαζομουνα να φυγω.αλλα πολυ τριχα πεφτει ρε παιδια που λετε να οφειλεται αυτο?

Physio40

Member
Δε κάνει και μαγικά αλλά βοηθάει. Μονο φιναστερίδη αν ξεκινήσεις και πάλι θέλει καποιους μήνες να δεις διαφορά.

zafi1988

Member
Παιδια συνεχίζω παίζοντας εναλλάξ πότε με υγρό πότε με αφρό επειδή εχω και απ τα δύο προς το παρόν ...αλλα επειδή δεν βιαζόμουνα να βγώ έξω η να πέσω για ύπνο εφάρμοσα πιο πολυ το υγρό τις τελευταίες ημέρες και παρατήρησα έντονο κνησμό και ερεθισμό κάτι που δεν μου είχε συμβεί με τον αφρό...μπορεί καποιος να με συμβουλέψει τι να κάνω;να μην ανησυχώ;

lalakis

Active Member
Βάζε αφρό ο κνησμός κ η φαγουρα θα σ φέρει ταντιθετα αποτελεσματα απαυτα π θελεις

edyuser1

Active Member
σαν τον αφρο δεν υπαρχει ρε παιδια και ναι κανει δουλεια και ο αφρος επειδη ειχα σταματησει για ενα διαστημα την μινοξ υγρο τωρα που ξεκινησα τον αφρο βλεπω παλι δυναμωση της τριχας και ενα μικρο regrow και ειμαι στο δευτερο μπουκαλακι το προηγουμενο το πηγα στις 26 μερες χρησης πιστευω το πηγα καλα και δεν χανω ουτε δοσολογια με τον αφρο γιατι στεγνωνει ευκολα και κατευθειαν μπορω να βγω και εξω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Αφρός και πάλι αφρός! Τι να πρωτοθυμηθώ με την υγρή? Την φαγούρα? Την Λαδίλα? Εγώ δεν ξαναγυρίζω! Ο αφρός στεγνώνει αμέσως, δεν λαδώνει και φιξάρει το μαλλί λες και του έχω βάλει gel, δίνει όγκο! Μετά το λούσιμο στέγνωμα, βάζω μινοξιδίλη με μασάζ προς τα πίσω ενώ σύγχρονος είναι σαν να τα φτιάχνω και είμαι έτοιμος.

zafi1988

Member
Τα λαδώνει πάρα πάρα πολύ αλλα μετα απο 3-4 ώρες περιπου ξεραίνονται ... Μόνο το οικονομικό μου φαίνεται εχει ο αφρός ως αρνητικό..Τι είναι όμως αυτο που προκαλεί την φαγούρα στην υγρή αφού ουσιατικά και τα δυο μινοξιδίλη έχουν ως κύριο συστατικό..Επίσης ένα αλλο αρνητικό που βρήκα με τον αφρό είναι οτι είναι πιο δύσκολο εάν τα μαλλιά σου έχουν ενα μήκος να φτάσει εύκολα στον θύλακα και γιαυτο ξοδεύω περισσότερη ποσότητα...θέλει δηλαδή πιο καλή τεχνική στο άπλωμα...Τωρα αυτό που κάνω εγώ δηλαδή το οτι τα βάζω εναλλάξ μπορει να μου προκαλέσει shedding η καμιά άλλη παρενέργεια;

zafi1988

Member
kapa είπε:
zafi1988 είπε:
Τι είναι όμως αυτο που προκαλεί την φαγούρα στην υγρή αφού ουσιατικά και τα δυο μινοξιδίλη έχουν ως κύριο συστατικό..

η προπυλαινογλυκολη

Λές kapa να ρίξω λίγο κορτιζόνη να ισορροπήσω λίγο;Υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο έντονη και απο το ρόλλερ;

kapa

Μέλος του προσωπικού
zafi1988 είπε:
Λές kapa να ρίξω λίγο κορτιζόνη να ισορροπήσω λίγο;Υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο έντονη και απο το ρόλλερ;

δεν εχει να κανει καθολου με το roller.
με κορτιζονη θα φυγουν αυτα.
η πρωτη φορα που χρησιμοποιησα προπυλαινογλυκολη ειχα εντονη φαγουρα και ερεθισμο.
βεβαια τοτε δεν ηξερα τι και πως.
ειχα κανει εκζεμα στα δαχτυλα του χεριου με παρα πολυ φαγουρα.
στην πορεια διαπιστωσα οτι ηταν τα δαχτυλα που απλωνα την μινοξιδιλη.
ξεκινησα γαντια και μονο τοτε εφυγε.
η προπυλαινογλυκολη στους μισους προκαλει τετοια θεματακια

zafi1988

Member
kapa είπε:
zafi1988 είπε:

δεν εχει να κανει καθολου με το roller.
με κορτιζονη θα φυγουν αυτα.
η πρωτη φορα που χρησιμοποιησα προπυλαινογλυκολη ειχα εντονη φαγουρα και ερεθισμο.
βεβαια τοτε δεν ηξερα τι και πως.
ειχα κανει εκζεμα στα δαχτυλα του χεριου με παρα πολυ φαγουρα.
στην πορεια διαπιστωσα οτι ηταν τα δαχτυλα που απλωνα την μινοξιδιλη.
ξεκινησα γαντια και μονο τοτε εφυγε.
η προπυλαινογλυκολη στους μισους προκαλει τετοια θεματακια

Έχω τα εξής σε αλοιφές:kenacob,fucidin,fungoral,Elocon,travocort,celestoderm και επίσης υδροκορτιζόνη ενέσιμη solu-cortef 250mg...μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι απο αυτά;

kapa

Μέλος του προσωπικού
zafi1988 είπε:
Έχω τα εξής σε αλοιφές:kenacob,fucidin,fungoral και επίσης υδροκορτιζόνη solu-cortef 250mg...μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι απο αυτά;

solu-cortef και οταν τελειωσει η μινοξ γυρνας σε μινοξ γλυκερινης κοβοντας την κορτιζονη

Bouklas

Well-Known Member
Για καλύτερη εφαρμογή να χώνεται το στόμιο της μινοξιδίλης στις τρίχες ακουμπώντας λίγο δέρμα, και τραβάτε 3 γραμμές δεξιά,αριστερά,κέντρο από μπροστά μέχρι όσο πίσω θέλετε. Μετά με μασαζάκι το απλώνεται, έτσι κάνω ακόμα και σε μακριά μαλλιά.

zafi1988

Member
kapa είπε:
zafi1988 είπε:
Έχω τα εξής σε αλοιφές:kenacob,fucidin,fungoral και επίσης υδροκορτιζόνη solu-cortef 250mg...μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι απο αυτά;

solu-cortef και οταν τελειωσει η μινοξ γυρνας σε μινοξ γλυκερινης κοβοντας την κορτιζονη

Δηλαδή kapa μου λές να ρήξω μέσα στο δοχείο των 60ml kirkland τa 2ml της 250άραςsolu-cortef που κανονικά είναι για ένεση ;

Μπλουζα