tsifmaster
Member
Το αγχος μπορει να προκαλεσει και αραιωση σε μερικα σημεια?μετα υπαρχει περιπτωση να ξαναβγουν τριχες?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tsifmaster είπε:Το αγχος μπορει να προκαλεσει και αραιωση σε μερικα σημεια?μετα υπαρχει περιπτωση να ξαναβγουν τριχες?
tsifmaster είπε:τωρα τελευταία αρχίζουν και αραιάωνουν σε άκυρα σημεία ακόμη και πίσω απο τα αυτιά...αυτά λες οτι θα ξανάγεμίσουν δηλαδή?πόσο κάιρο θα κάνει όμως?
τωρα εχω πολυ εντονη αραιωση,βεβαια η τριχοπτωση ειναι καθημερινη δεν μου επεσαν μονο εκεινη τη μερα και τερμα για να μπορω να κρινω αν ξαναβγηκαν,μονο καποια μικρα διαστηματα σταματαει και προλαβαινουν να βγουν λιγα...tsifmaster είπε:δηλαδη τωρα εχεις αραιωση μετα απο ολο αυτο?
Panos1982 είπε:το σημειο που αναφερεις ειναι μια περιοχη η οποια δεν προσβαλεται απο ΑΑ....
οποτε οι θυλακες σιγουρα θα ξαναβγουν....εκτος αν υπαρχει καποια αλλη ανωμαλια η λογος που εχουν πεσει περαν του αγχους.....
αλλα ειναι μια περιοχη η οποια θεωρειται σταθερης τριχοφυιας οποτε να μην σε ανησυχει πολυ αυτο....
Το ποτε θα ξαναβγουν δεν μπορει να προσδιοριστει ακριβως....παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο....αλλα λογικα σε λιγους μηνες θα βγουνε παλι....
Trixothiras είπε:τωρα εχω πολυ εντονη αραιωση,βεβαια η τριχοπτωση ειναι καθημερινη δεν μου επεσαν μονο εκεινη τη μερα και τερμα για να μπορω να κρινω αν ξαναβγηκαν,μονο καποια μικρα διαστηματα σταματαει και προλαβαινουν να βγουν λιγα...
Trixothiras είπε:Εγω πιστευω οτι παιζει ρολο το αγχος και η στεναχωρια...Ενταξει αν υπαρχει προδιαθεση δεν το γλιτωνεις,αλλα σιγουρα δρουν ως καταλυτες...Εγω εχω προσεξει οτι οταν νιωθω εντονο αγχος,νιωθω την κορυφη του κεφαλιου μου σαν να "ανατριχιαζει" και την επομενη μερα χαμος απο τριχοπτωση...Επισης σε μια απωλεια συγγενικου προσωπου,το πρωι ξυπνησα και χωρις υπερβολες το μαξιλαρι δεν φαινοταν απο τις τριχες,ειχα παθει σοκ...Τωρα αν ξαναβγηκαν ολες δεν ξερω...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εμενα μου αρχισε γυρω στα 19.5 αλλα ειχα παααρα πολυ μαλλι και δεν μου επεφταν με γρηγορους ρυθμους...Θα λεγα οτι τον τελευταιο 1.5 με 2 χρονια (τωρα ειμαι 24.5) μου επεσαν σχεδον ολα και εντονη αραιωση μπορω να πω οτι φαινεται απο τις αρχες του φετινου καλοκαιριουtsifmaster είπε:απο ποια ηλικια σου αρχισε η τριχοπτωση και μετα απο ποσα χρονια σου εμφανιστηκε η αραιωση?