ΑΓΧΟΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Το αγχος μπορει να προκαλεσει και αραιωση σε μερικα σημεια?μετα υπαρχει περιπτωση να ξαναβγουν τριχες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Frixoss

New Member
Απ: ΑΓΧΟΣ

γενικα το αγχος σου προκαλει ολίγη τριχόπτωση. αλλά αν υπάρχη περίπτωση να ξαναβγούν, αυτό εξαρτάτε από το θύλακα σου.

Panos1982

Well-Known Member

tsifmaster είπε:
Το αγχος μπορει να προκαλεσει και αραιωση σε μερικα σημεια?μετα υπαρχει περιπτωση να ξαναβγουν τριχες?

ναι φιλε το αγχος μπορει να σου δημιουργησει τριχοπτωση σε οποιοδηποτε σημειο επανω στο κεφαλι.....
ειτε σε μια μερια...ειτε σε 2-3 μεριες διασπαρτες να σου δημιουργησει μικρα "κενα" μεγεθους το πολυ ως ενα 2ευρο το καθενα....
αυτο δεν θεωρειται ΑΑ και οι τριχες μετα απο λιγους μηνες ξαναφυτρωνουν κανονικα.....

φίλε μου πάνο..ναι μεν είμαι νοργουντ 2 αλλά τωρα τελευταία αρχίζουν και αραιάωνουν σε άκυρα σημεία ακόμη και πίσω απο τα αυτιά..γένικα είμαι παρα πολυ αγχωδης για το παραμικρο..αυτά λες οτι θα ξανάγεμίσουν δηλαδή?πόσο κάιρο θα κάνει όμως?

Εγω πιστευω οτι παιζει ρολο το αγχος και η στεναχωρια...Ενταξει αν υπαρχει προδιαθεση δεν το γλιτωνεις,αλλα σιγουρα δρουν ως καταλυτες...Εγω εχω προσεξει οτι οταν νιωθω εντονο αγχος,νιωθω την κορυφη του κεφαλιου μου σαν να "ανατριχιαζει" και την επομενη μερα χαμος απο τριχοπτωση...Επισης σε μια απωλεια συγγενικου προσωπου,το πρωι ξυπνησα και χωρις υπερβολες το μαξιλαρι δεν φαινοταν απο τις τριχες,ειχα παθει σοκ...Τωρα αν ξαναβγηκαν ολες δεν ξερω...

Panos1982

Well-Known Member

tsifmaster είπε:
τωρα τελευταία αρχίζουν και αραιάωνουν σε άκυρα σημεία ακόμη και πίσω απο τα αυτιά...αυτά λες οτι θα ξανάγεμίσουν δηλαδή?πόσο κάιρο θα κάνει όμως?

το σημειο που αναφερεις ειναι μια περιοχη η οποια δεν προσβαλεται απο ΑΑ....
οποτε οι θυλακες σιγουρα θα ξαναβγουν....εκτος αν υπαρχει καποια αλλη ανωμαλια η λογος που εχουν πεσει περαν του αγχους.....
αλλα ειναι μια περιοχη η οποια θεωρειται σταθερης τριχοφυιας οποτε να μην σε ανησυχει πολυ αυτο....
Το ποτε θα ξαναβγουν δεν μπορει να προσδιοριστει ακριβως....παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο....αλλα λογικα σε λιγους μηνες θα βγουνε παλι....

tsifmaster είπε:
δηλαδη τωρα εχεις αραιωση μετα απο ολο αυτο?
τωρα εχω πολυ εντονη αραιωση,βεβαια η τριχοπτωση ειναι καθημερινη δεν μου επεσαν μονο εκεινη τη μερα και τερμα για να μπορω να κρινω αν ξαναβγηκαν,μονο καποια μικρα διαστηματα σταματαει και προλαβαινουν να βγουν λιγα...

Panos1982 είπε:
το σημειο που αναφερεις ειναι μια περιοχη η οποια δεν προσβαλεται απο ΑΑ....
οποτε οι θυλακες σιγουρα θα ξαναβγουν....εκτος αν υπαρχει καποια αλλη ανωμαλια η λογος που εχουν πεσει περαν του αγχους.....
αλλα ειναι μια περιοχη η οποια θεωρειται σταθερης τριχοφυιας οποτε να μην σε ανησυχει πολυ αυτο....
Το ποτε θα ξαναβγουν δεν μπορει να προσδιοριστει ακριβως....παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο....αλλα λογικα σε λιγους μηνες θα βγουνε παλι....

επειδη τωρα ειμαι norwood 2 μηπως εχω και αα?

Trixothiras είπε:
τωρα εχω πολυ εντονη αραιωση,βεβαια η τριχοπτωση ειναι καθημερινη δεν μου επεσαν μονο εκεινη τη μερα και τερμα για να μπορω να κρινω αν ξαναβγηκαν,μονο καποια μικρα διαστηματα σταματαει και προλαβαινουν να βγουν λιγα...

απο ποια ηλικια σου αρχισε η τριχοπτωση και μετα απο ποσα χρονια σου εμφανιστηκε η αραιωση?

xk

Active Member

Trixothiras είπε:
Εγω πιστευω οτι παιζει ρολο το αγχος και η στεναχωρια...Ενταξει αν υπαρχει προδιαθεση δεν το γλιτωνεις,αλλα σιγουρα δρουν ως καταλυτες...Εγω εχω προσεξει οτι οταν νιωθω εντονο αγχος,νιωθω την κορυφη του κεφαλιου μου σαν να "ανατριχιαζει" και την επομενη μερα χαμος απο τριχοπτωση...Επισης σε μια απωλεια συγγενικου προσωπου,το πρωι ξυπνησα και χωρις υπερβολες το μαξιλαρι δεν φαινοταν απο τις τριχες,ειχα παθει σοκ...Τωρα αν ξαναβγηκαν ολες δεν ξερω...

τα χω δει και σε μενα αυτα...ειδικα αυτο το ''ανατριχιασμα'' ή οτι ειναι τελος παντων το χω παθει πολλες φορες...καταλαβαινεις οτι κατι δε παει καλα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tsifmaster είπε:
απο ποια ηλικια σου αρχισε η τριχοπτωση και μετα απο ποσα χρονια σου εμφανιστηκε η αραιωση?
εμενα μου αρχισε γυρω στα 19.5 αλλα ειχα παααρα πολυ μαλλι και δεν μου επεφταν με γρηγορους ρυθμους...Θα λεγα οτι τον τελευταιο 1.5 με 2 χρονια (τωρα ειμαι 24.5) μου επεσαν σχεδον ολα και εντονη αραιωση μπορω να πω οτι φαινεται απο τις αρχες του φετινου καλοκαιριου

ρε παιδια οταν παω στο μπανιο και τιναζω τα μαλλια στο νιπτηρα πεφτουν καθε φορα 10-20 τριχες ειναι φυσιολογικο αυτο ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα