Όποιος μπορεί απαντά

poseidonas77

Well-Known Member
hairlosscursed καλημερα και καλη χρονια....καλο ειναι και εσυ να συμετεχεις στο φορουμ
διοτι εισαι παλιο μελος με μεγαλη εμπειρια σε θεραπειες και μμ...
βοηθηστε και εμας τα καινουργια μελη που προσπαθουμε να κατανοησουμε το προβλημα
ωστε να το καταπολεμησουμε η να το καθυστερησουμε οσο περισοτερο και καλυτερα μπορουμε
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Ως πελατης της εν λογω εταιρειας για τα ετη 2007 εψ2009, μια τριετια περιπου,μονο καλα σχολια δεν εχω κανει εδω μεσα και απ εξω, εκανα και εγω πολλες φορες λειζερ και η αληθεια ειναι οτι μετα το λειζερ τα λουσιματα και τις μασκες που εβαζαν,επειδη ειχα κ μικρη αραιωση και πιο χοντρη τριχα, μετα απο τις θεραπειες αυτες το μαλλι τουμπανιαζε και εδειχνε πολλυ πιο πυκνο και γενικοτερα σε πολυ καλη κατασταση,σε καμια περιπτωση βεβαια με τα λειζερ δεν φυτρωσαν μαλλια αππλα φρεναρισε το θεμα καπως,αλλωστε αν ειχαν σοβαρα αποτελεσματα δεν θα εκανα μτμ εκει μετα απο 25 θεραπειες λειζερ κτλ,,,,,αγαπητε φιλε λοιπον μακαρι να εισαι απο αυτους που εχει τα βελτιστα αποτελεσματα απο εκει αλλα αποψη μου σαν παθων απο αυτους ειναι πως τα λεφτα που ακουμπας εκει ειναι τοσα πολλα που δεν αξιζει για 5 τριχες παραπανω, 50ε η συνεδρια λειζερ, 90 ε η λοσιον ενζυμων, 35 ε μια αλλη λοσιον, 30 οι βιταμθνες, ενω σψρο λεφτα χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα

υσ...και επειδη ειδα πολλους να κανουν λειζερ εκει δεν ειδα κανεναν να βγαζει μαλλια στα λειζερ
 

YNWA

New Member
Φίλε Papalos ακολουθώ και γω το ίδιο πρόγραμμα με εσένα στην Β.Κ., θεραπείες με laser και αιθέρια έλαια και έχω να πω πως ΌΝΤΩΣ ΕΊΔΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ . Μετά από 3 μήνες θεραπειών( 1 φορά την εβδομάδα) το μαλλί φαίνεται πιο δυνατό με αποτέλεσμα και το κεφάλι να φαίνεται πιο γεμάτο! Θετικός λοιπόν απολογισμός από το laser , τουλάχιστον για εμένα, στο θέμα συντήρησης και πρόληψης. Κατά τα άλλα όμως δεν είδα επανέκφυση ( η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω και πολλά). Ένα ακόμη αρνητικό είναι το οικονομικό καθώς 30 ευρώ για μια θεραπεία (120 ευρώ/μήνα) είναι πολλά και το πορτοφόλι των περισσότερων μας....
 

tasos

Active Member
Tas0s33, τα Laser δεν θα σου "κλείσουν" τους κροτάφους αν αυτό εννοοείς ότι δεν βγάζει καινούρια μαλλιά !

Ομως στην διάχυτη αλωπεκία θα επανεκφύσει αυτούς τους θύλακες που είναι ακόμα ενεργοί αλλά δεν εδιναν μαλλί σε βάθος ακόμα 3ετίας !

Πολλά άτομα (με ιδιοκατασκευές) βλέπουν τέτοια είδους επανέκφυση ακόμα και μετά απο θεραπεία 5ετίας. Αυτή είναι μία αργή διαδικασία και θέλει χρόνο. Οπως χρειάστηκαν μερικά χρόνια για να πέσουν τα μαλλιά έτσι χρειάζεται και αντίστοιχα αρκετός χρόνος για την επανέκφυση !

Οντως τα λεφτά είναι πολλά, αλλά με λίγο κουράγιο στο τέλος τα ωφέλη θα είναι περισσότερα. Βέβαια, μετά τον χρόνο κάνεις συντήρηση μία φορά τον μήνα !
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
ενα πραγμα εχω μαθει σε αυτην την ζωη,οτι δεν ξερω τιποτα!!!!
3 χρηστες 3 αποτελεσματα,ελπιζω να κρατατε αριθμους,μολις φτασουμε στο 10 τα ξανα λεμε.
προς πληροφορηση οσων θελουν να συνεχισουν λειζερ χωρις να τα σκανε σε κλινικες εχουμε 2 νηματα εδω
http://www.hairlossgr.com/threads/Ι...lt-για-το-σπίτι-low-level-laser-therapy.9067/
και εδω εχουν αναφερθει καποια μοντελα στιλ βουρτσας σχετικα φθηνα http://www.hairlossgr.com/threads/igrow-η-νέα-συσκευή-laser.9688/#post-132693
 

tasos33

Well-Known Member
tasos οσον αφορα την περιπτωση μου μετα απο 1.5 χρονο λειζερ,πανακριβων λοσιον βιταμινων κτλ οδηγηθηκα στην μτμ ,ο λογος ηταν ενας...πως η αραιωση παρα τα λειζερ ειχε προχωρησει και με την γνωστη προτροπη... θα γινεις σαν τον καρ@φωτη...οδηγηκα στα χειρουργεια στην μετα γκουρα εποχη...
επειδη λοιπον μπαινοβγαινα εκει μεσα τρια χρονια κ ειδα δεκαδες παιδια τοτε δεν θυμαμαι ουτε εναν να ειχε αραιωση πχ nw2 κ μετα τις θεραπειες να εγινε 1..
αντιθετως θυμαμαι πολλους που εκαναν θεραπειες να οδηγουνται στα χειρουργεια ...αλλωστε η πρακτικη της β.κ αυτη
αφαιμαξη ευρω μεσω θεραπειων κ εν συνεχεια μτμ
...στον τομεα αυτον τους βγαζω το καπελο
επισης ακομα κ αν συνεχισεις τα λεηζερ στην β.κ σε εναμιση χρονο να ξανακανουμε την κουβεντα να δουμε πως θα εισαι..
βεβαια απο την αλλη ευχομαι οτι κανεις εκει εσυ κ οποιος πηγαινει να εχει τα κσλυτερα αποτελεσματα γιατι ολοι εδω μεσα τα αξιζουμε για ολα αυτα που κανουμε.
υ.σ..στο θεμα της προσωρινης βελτιωσης του τριχωτου μετα τα λειχερ και τα αιθερια συνυπογραφω..το εβλεπα κ σε εμενα
υσ 2...αν τα λεηζερ της β.κ ειναι τοσο αποτελεσματικα οσο πιστευουν ας εκθεσουν στο site
τους φωτογραφιες
 

tasos

Active Member
Τάσο, ότι είναι ΒΑΜΠΙΡ αυτό δεν χωράει καμμία αμφιβολία......μπίρι μπίρι σε ζαλίζουν μέχρι να τα αγοράσεις όλα εκεί μέσα, και εγώ θύμα είμαι απ'αυτήν την άποψη και κυρίως με τις 2 αποτυχημένες μμ που εκανα εκεί. Είμουνα πελάτης απο το 1996.

Οι περισσότεροι εγκαταλείπουν ή κάνουν θεραπείες σπασμωδικά και λόγω του κόστους. Αρχίζω να υποψιάζομαι γιατί μετά απο 1,5 χρόνο αραίωσες και άλλο !

Βέβαια και μία κοπέλα εδώ στο φόρουμ είχε αναφέρει ότι δεν είδε καλά αποτελέσματα..... κάποιος λόγος πιστεύω θα υπήρξε !

Τα Laser πάντως σύμφωνα με τις μελέτες δρουν ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΑ. Με τις ιδιοκατασκευές έχουμε μαρτυρίες σε φόρουμς όπου οι χρήστες αναφέρουν συνεχή βελτίωση εώς και βάθος 5ετίας. Μάλιστα αναφέρουν καλύτερα αποτελέσματα μετά το πέρας του 12μηνου ή της 2ετίας.

Εσύ Τάσο, ακολούθησες το πρόγραμμα τους......1 φορά/εβδομάδα για 1 εξάμηνο, μετά 2 φορες/μηνα για το 2 εξάμηνο και μετά τον χρόνο.....1 φορά/μήνα για συντήρηση ???
 

tasos

Active Member
Εσύ Τάσο33, ακολούθησες το πρόγραμμα τους......1 φορά/εβδομάδα για 1 εξάμηνο, μετά 2 φορες/μηνα για το 2 εξάμηνο και μετά τον χρόνο.....1 φορά/μήνα για συντήρηση ???

Οταν έκανες θεραπεία μετά σταματούσε η τριχόπτωση και ήταν το μαλλί φουντωμένο ?

Η μαρτυρία σου θα βοηθήσει πολυ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
 

tasos33

Well-Known Member
τοτε ηταν μια την εβδομαδα για εξι μηνες κ επειτα μισα φορα τον μηνα ....εγω λοιπον τοτε αν θυμαμαι καλως εκανα στο εξαμηνο 20 αντι 24 επειτα μια φορα τον μηνα και συνεχισα ακομα κ μετα την μτμ...συνολικα πρεπει να εκανα περιπου 40...αλλα ηταν πολλα τα 50 ευρουλακια για το αποτελεσμα αυτο που εδιναν τα λεηζαρακια οπως επισης πολλα ηταν και τα 90 των λοσιον με τα ενζυμα κ παει λεγοντας...να μην τα πολυλογω με θεραπειες ελαιων, λειζερ αστρικου φωτος ,βιταμινες απο γκουαρανα ,σαμπουαν μηλου, μτμ ακρως πετυχημενη και prp και βαλε κ τα πηγαινε ελα ξοδεψα κοντα στα 10000 χιλιαρικακια εκει....ποσο μαλακας θεε μου..ευτυχως που επεσα στο φορουμ και εκοψα γιατι με εβλεπα να παιρνω μπεργκμανοδανειο..βεβαια παραπονο δεν εχω καθε φορα που περναω απο κει τους χαιρεταω με την παλαμη ανοιχτη βεβαιως
υσ...ενας τυπας εκει....δε λεω ποιος....με ειχε συμπαθησει και απεξω απεξω μου τα ελεγε...τζαμπα τα ακουμπας εδω αλλα οταν το καταλαβα ηταν πολυ αργα
υσ..οταν εκανα θεραπεια το μαλλι φουντωνε μεν για λιγες μερες τριχοπτωση ομως κατω απο 50 τριχες δεν ειχα ποτε στην βκ
 

tasos

Active Member
Ευχαριστώ Τάσο για το feedback.....μην νομίζεις και εγώ τους χαιρετάω κατάλληλα !

Σε καμμιά περίπτωση δεν τους υπερασπίζομαι....έφαγα και εγω μία αντίστοιχη μικρή περιουσία εκεί μέσα απο το '96-97 και με δύο μμ η σφαγή των αμνών !

Υπερασπίζομαι όμως τα Laser..... σύμφωνα με αρκετές μαρτυρίες όλοι αρχίσαν να χάνουν έδαφος (άλλοι πιο λίγο και άλλοι πιο πολύ) όταν ελλατώναν τις θεραπείες κάτω απο 4 φορές τον μήνα.

Αυτός είναι ο λόγος πιστεύω που δεν εβλεπες γύρω σου καλά αποτελέσματα,γιατί οι περισσότεροι εγκαταλείπανε λόγω προφανώς του κόστος !


Και είναι ένα πράγμα που δεν στο λένε εκεί.......γιατί αν είναι να πετάς το 50αρικο ή το 40αρι κάθε εβδομάδα για συνέχεια, κανένας δεν θα άρχιζε τις θεραπείες ή έστω πάρα πολύ λίγοι ! Με αυτό το tip προσπαθούν να σε κάνουν πελάτη !

Η λύση είναι η ιδιοκατασκευή για το σπίτι.....το πληρώνεις στην αρχή και το έχεις χρόνια ! Τα αποτελέσματα του είναι καλά !

ευχαριστώ
 
Μπλουζα