Όποιος μπορεί απαντά

Papalos

New Member
Λοιπόν παίδες... εχω 3 μήνες που είχα και γω τριχόπτωση στους κροτάφους, δερματολόγος, 5% μινοξ (πήρα της hairway) Δεν είδα τρελή διαφορά αλλά μπορεί και να σταμάτησε λίγο την τριχόπτωση. Τι ακριβώς ρωτάω τώρα. Χρησιμοποιώ την μινοξ 2 φορές την ημέρα για 1 μήνα και τους άλλους 2 μήνες έκανα απλα συντήρηση (η 2 η 3 μέρες κενό ανά ψεκασμό). ΄Θέλω να ξεκινήσω θεραπεία με soft laser και κάτι αμπούλες (περιέχουνε μικρό ποσοστό μινοξ) και ενα ειδικό σαμπουάν.

1ον Το έχει προσπαθήσει κανείς?
2ον Πόσο καιρό εθίζεται το μαλλί στην μινοΞ καθώς θέλω να την σταματήσω (σας ξαναλέω ότι την χρησιμοποίησα αρκετά λίγο για όσο μου είπανε αλλα μαυτά που βλέπω έχω λίγο φοβηθεί ακόμα και σταδιακά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Φίλε τα λειζερ είναι απάτη στο θέμα της τριχόπτωσης, πεταμένα λεφτά. Μίνοξ συνέχισε για κανα 4μηνο ακόμη και βλέπεις πως παει, κατα προτιμηση ριγκειν και κάθε μέρα 2 φορές. Επίσης από σαμπουαν μην περιμένεις τίποτα στο θέμα της τριχόπτωσης.

petrospap

Active Member
αυτα τα συντηρηση που λενε οι δερματολογοι για την μινοξ ειναι παπαριες...αμα μειωσεις τις μερες θα χασεις εδαφος πιο γρηγορα απο οτι αν την συνεχιζες κανονικα...επισης το μαλλι δεν εθιζεται στην μινοξ...μονο τα μαλλια που βοηθαει η μινοξ να κρατησεις η αυτα που σε βοηθησε να βγαλεις θα χαθουν μολισ τη σταματησεις...

Papalos

New Member
Κάτσε να μιλήσω λίγο πιο συγκεκριμένα, πήγα στην bergman Kord, κανω 1 φορά την εβδομάδα αυτή την θεραπεία... περισσότερο σε λούζουνε με διάφορα έλαια (καίει λιγο το κεφάλι) και στο τέλος αφού σου βάλουνε αυτά με διάφορες βιταμίνες σου βοηθάνε και καλά την αιμάτωση. Αν είδα διαφορά... ναι μεγάλη και τα μαλλιά λες και είμαι στο λύκειο, θα περιμένω να σου πω αν ξεφύτρωσε κάτι στις περιοχές αραίωσης σε λίγο καιρό.
Δεν ξέρω άμα πρέπει να συνεχίσω την μινοΞ αυτοί μου λένε ένα μεγάλο ΟΧΙ....αλλά τι οφέλη για αυτούς έχει το όχι καθώς δεν πρόκειται να βγάλουνε παραπάνω χρήματα (σιγά για 15 Ε το μπουκάλι μινοΞ). Και από το forum, έχω πραγματικά φοβηθεί να την σταματήσω (πραγματικά την βάζω όπως παλιά ανα 3 μέρες-συντήρηση καθώς έχω ακόμα αρκετα μαλλιά, είμαι νέος και τώρα ξεκινάει το party της τριχόπτωσης)

tasos

Active Member
Γεια σου Papale,

εχω μεγάλη εμπειρία με λέιζερ θεραπείες γενικά αλλά και στην συγκεκριμένη εταιρία.......συνέχισε όλο το πρόγραμμα και θα είσαι εντάξει, αν είσαι και μικρός και αρχίζει τώρα η τριχόπτωση τόσο το καλύτερο !

Η μίνοξ θα σου δώσει αποτελέσματα αλλά μετά θα χάσει εδαφος όσο περνάει ο καιρός !

zotrix

Active Member
φίλε χάνεις τα λεφτά σου να ξέρεις. Ελαια, λειζερ και μαλ...ιες. Αν ψάξεις για την εταιρία που λες, εδώ στο φόρουμ, θα δεις πόσοι και πόσοι έχουν πετάξει τα λεφτά τους.

tasos

Active Member
Zotrix, το παιδί ήδη εχει δει καλά αποτελέσματα με τα laser.....

είπαμε η εταιρία αυτή σε πολλά πράγματα είναι χάλια, αλλά το μόνο για το οποίο αξίζουν είναι τα laser ! Για να πετύχει η θεραπεία πρέπει να ακολουθήσεις το "πρωτόκολλο" τους (συγκεκριμένη συχνότητα χρήσης κ.λ.π.).

Εξίσου υπάρχουν πολλά άτομα που εχουν δει αποτελέσματα καλύτερα και της φίνας !

Σε εμένα η φίνα πάντως εχει κλατάρει......η μίνοξ εδώ και κάτι αιώνες !!!

Papalos

New Member
Παίδαρε ήδη απτην πρώτη μέρα έχω τρελά αποτελέσματα, φούντωμα των άλλων μαλλιών πραγματικά μου κρύβουνε την αραίωση, τα μαλλιά μου πολύ υγιή, μακάρι να ξαναφυτρώσουνε τα ακόμα ζωντανά ανενεργά τριχοθυλάκια στις περιοχές αραίωσης. Είναι αρχή θα σας ενημερώνω καθε βδομαδα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
από την πρώτη μέρα ρε θηρίο; Πρέπει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που του συμβαίνει αυτό. Εδώ ντουταστεριδη παίρνουν κάποιοι και περιμένουν μήνες μέχρι να δουν αποτελέσματα και εσύ από την πρώτη με τα φύκια έχεις αποτέλεσματα; Ας σχολιάσουν και οι υπόλοιποι, δεν έχω να πω κάτι άλλο.
θα σε παρακαλεσω να μην κρινεις πραγματα που δεν τα εχεις δοκιμασει...
ολοκληρο φορουμ να σου πει εχει αποτελεσματα απο κατι εσυ το χαβα σου,και μαλιστα δεν μπαινεις στον κοπο να διαβασεις

zotrix

Active Member
θα σε παρακαλεσω να μην κρινεις πραγματα που δεν τα εχεις δοκιμασει...
ολοκληρο φορουμ να σου πει εχει αποτελεσματα απο κατι εσυ το χαβα σου,και μαλιστα δεν μπαινεις στον κοπο να διαβασεις
Τι να μη κρίνω; Ότι ο άλλος είδε αποτελεσμα από τη πρώτη μέρα κιόλας (!) με τα φύκια της BK; Τέλοσπαντων, όπως έχεις προσέξει δεν πολυασχολούμαι και πολυ με το φόρουμ πλέον, αντε να μπώ μια φορά ανά 5 μέρες, γιατί βαρέθηκα τους τσακωμούς χωρίς αποτέλεσμα

kapa

Μέλος του προσωπικού
Τι να μη κρίνω; Ότι ο άλλος είδε αποτελεσμα από τη πρώτη μέρα κιόλας (!) με τα φύκια της BK; Τέλοσπαντων, όπως έχεις προσέξει δεν πολυασχολούμαι και πολυ με το φόρουμ πλέον, αντε να μπώ μια φορά ανά 5 μέρες, γιατί βαρέθηκα τους τσακωμούς χωρίς αποτέλεσμα
το φορουμ εχει 2 σκελη η θα βοηθηθεις η θα βοηθησεις,η παραπληροφορηση δεν εχει καμια θεση εδω περα.
αυτοι ειναι οι κανονες μου και σε οποιον αρεσουν.
οι υπολοιποι μπορουν απλα να πανε στα ξενα φορουμς να χορτασουν ψεμα με το κιλο.
σε οποιον δεν αρεσουν η εξοδος ειναι απο εκει και μονος του θα θεσει τον εαυτο του εκτος φορουμ.
δεν θα το συζητησω.
παρε 10 μερες μπαν και θα σκεφτω αν θα ξανα γραψεις
οι εξυπναδες αλλου και θα μαθεις να με σεβεσαι οταν σου μιλαω

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos

Active Member
Zotrix, λογικό είναι να τα αμφισβητείς και δεν σε παρεξηγώ γιατί γενικά τα Laser είναι παραξηγημένη θεραπεία και οι πρώτοι που τα θάβουνε είναι τα μεγάλα ξένα φόρουμς τα οποία αν τα παρακολουθήσεις υπάρχουν πολλοί στημένοι και πολλά συμφέροντα ως προς τα φάρμακα !

Πέρα απο αυτό όμως και αρκετά άτομα εδώ νομίζω δοκιμάσανε Laser και δεν είδαν αποτελέσματα.....δεκτό !

Είπαμε πρέπει οι προδιαγραφές των Laser να είναι αυτές που πρέπει καθώς και να ακολουθηθεί πιστά η συχνότητα των θεραπειών οπως πρέπει !

Αρχίζεις με συχνές θεραπείες.....μία φορά την εβδομάδα και μετά ελλατώνεις !

Μετά τις θεραπείες βλέπεις ενα φούντωμα του μαλλιού και γενικά το μαλλί φαίνεται με πιιο μεγάλο όγκο και πιο υγιές !

Σύν ότι χρησιμοποιούν και κάποιες μάσκες μαλλιών ώστε να καθαρίσει το κεφάλι απο λαδίλα κ.τ.λ.

Ο φίλος Πάπαλος είναι και στα αρχικά στάδια της τριχόπτωσης γι'αυτό έχει πιο άμεσα αποτελέσματα !

Εγώ που εχω προχωρημένη τριχόπτωση......όταν άρχιζα θεραπείες, είχα μεγάλο shedding απο την πρώτη θεραπεία και βελτιωνόμουνα σταδιακα μετά απο 1-2 μήνες !

Ελπίζω σε λίγο καιρό να μιλάμε με φωτό στις επιτυχημένες θεραπείες

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Παρολο που ειναι η πρωτη φορα που θα συμφωνησω με τον Zotrix σε αυτο το φορουμ ειδικα στο σημειο που λεει οτι ειναι αδυνατο να ειδε διαφορα την 1η μερα κιολας θα προσθεσω οτι ειναι παντα αρνητικος σε αυτα που γραφει κ εριστικος.Καλο παντως ειναι οτι δεν πολυασχολειται με το site...........για εμας τους υπολοιπους.

pithikas

Well-Known Member
Καπα δε μπορει σε μια μερα να πυκνωσε το μαλλι του.Ελεος.
Κι εγω συμφωνω με τον Ζotrix-Μalloumpa κλπ.

Mh2012

Member
Μέσα στην παρεξήγηση είστε , το παλικάρι δεν είπε ότι έβγαλε μαλλιά , απλά αισθάνεται το υπάρχον τριχωτό σε καλύτερη κατάσταση, πράγμα που συμβαίνει όντως γιατί το έχω δοκιμάσει και ξέρω ! Το αν βοηθάει στην τριχόπτωση ? λίγα πράγματα , για να βγάλεις μαλλιά ξεχνά το , μάλιστα σου το λένε και οι ίδιοι ότι οι θεραπείες βοηθάνε μόνο τα μαλλιά που έχεις Και απλά καθυστερείς την εξέλιξη !

kapa

Μέλος του προσωπικού
ωραια,εδω εχουμε 2 μαρτυριες απο 2 χρηστες που το δοκιμασαν και δουλεψε
επισης εχουμε μια μαρτυρια απο εναν χρηστη που δεν δοκιμασε αλλα θα ηθελε να μην δουλευει.
αντικειμενικα πραγματα,μην τρολαρουμε και γραφουμε οτι να ναι.
να γραψουμε κανενα ανεκδοτο να γελασουμε ναι.
να χαντακωσουμε κατι το οποιο δεν το δοκιμασαμε απο που και ως που?

petrospap

Active Member
Ρε συ τυπε στο πρώτο σου μήνυμα λες ότι σκέφτεσαι να αρχίσεις λέιζερ και ρωτάς αν το έχει κάνει κανεις και μετα απο 8 ώρες ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ 12.48 το πρωί λές ότι πηγές και ότι είδες Μεγάλη διάφορα και τα μαλλια ΣΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ...τέτοια αλλαγή την πρωτη μερα και μαλιστα μέσα σε 2-3 ώρες;;(γιατι άντε να πηγες κατα τις 9-10 το πρωί)...επίσης όταν λες πηγαίνω μια φορα τη βδομάδα δείχνει ότι έχεις παει πάνω απο μια φορα..σαν λίγο ύποπτα μου φαίνονται όλα αυτα..

hairlosscursed

Well-Known Member
Με λυπει πολυ το οτι πλεον μπαινω στο φορουμ για να δω καμια τυχον εξελιξη και το μονο που βλεπω ειναι επαναληψεις στα ιδια και στα ιδια καθοτι πλεον κουραστηκα.Το μονο που εχω εγω να πω ειναι πως μπηκε 2015 και ακομα παπαριζουμε με αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ που παπαριζαμε οταν ξεκινησα 19 χρονια πριν...
Ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε...
Οσο για τον φιλο που ειχε αποτελεσμα εγω τον πιστευω και του ευχομαι ακομα καλυτερα.
Το τι βλεπει ο καθενας στο κεφαλι του καλο ή κακο ειναι εντελως υποκειμενικο καθοτι εδω μιλαμε για εντελως διαφορετικα κεφαλια και διαφορετικα μεγεθη τριχοπτωσης και διαφορετικες ηλικιες και το σημαντικοτερο...διαφορετικες αντιληψεις.οποτε θα προτεινα να μην στραβωνουμε μεταξυ μας.ας πει ο καθενας οτι θελει.το πραγματικοπροβλημα ειναι αυτο που προανεφερα,οτι εν ετη 2015 συζηταμε για μινοξιδιλες,φιναστεριδες,ντουταστεριδες,λειζερ,μεταμοσχευσεις κτλ.18 ετων ξεκινησα και πηγα 37
ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ.
Και μην ξεχνατε:Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ.

Papalos

New Member
Λοιπόν, zotrix, ποτέ δεν είπα κάτι εριστικά και ότι λεω το λέω με αλήθεια καθώς δεν παίρνω λεφτά απαυτούς η από οποιονδήποτε.Ναι απτην πρώτη μέρα παρατήρησα φούντωμα στα υπάρχοντα και μακάρι σε λίγο καιρό και καλύτερα αποτελέσματα (επανεμφάνιση κτλ). Δεν καταλαβαίνω την αντίδρασή σου καθώς έστρεψες μέσα σε δευτερόλεπτα 2-3 παιδιά στην αμφιβολία και την κακία, πραγματικά λυπάμαι γιατί ήθελα να βοηθήσω, μέχρι και φωτο έβγαλα και θα περίμενα αρκετές μέρες να βγάλω και άλλα με τα αποτελέσματα. Συγνώμη για την αναστάτωση δεν πρόκειται να ξανακάνω ποστ η να ανεβάσω κάτι αλλο, σας ευχαριστώ

Μπλουζα