Έρευνα υπαινίσσεται ότι βρέθηκε τρόπος να νικηθεί η φαλάκρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

minoxidilis

Active Member
Στειλε κ μια φωτο με τη κ@λαρα της καλογιαννη σε προφίλ
Φιλε νικολακη συμφωνω μαζι σου,αλλα απο τι καταλαβες η σκεψη μας περιστρεφετε γυρω απο κ@λαρες,οπως καταλαβες τα επιπεδα ανδρογονων μας ειναι σε υψηλο επιπεδο,αυτη η σκεψη πρεπει να μου εριξε καμια 50αρια θυλακια ακομα,μαλλον ειμαι για φινα να σταματησω να σκεφτομε κ@λαρες μπας και μεινει καμια τριχα στο κεφαλι μου.
 
Παιδιά δε σας καταλαβαίνω ειλικρινά. Έχω ένα θέμα με τη τριχόπτωση και κάποιος άνθρωπος προτίθεται να βοηθήσει. Καλό είναι όλοι να προτείνουμε καμιά λύση ή κανέναν καλό γιατρό από το να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον.
 

vagelis454

New Member
Το ΧΑΠ είναι η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια,μια γενικότερη ορολογία που περιλαμβάνει διάφορες πνευμονολογικές παθήσεις με κύριες α)την χρόνια βρογχίτιδα(έντονη φλεγμονή των βρόγχων-αναστρέψιμη βλάβη με την διακοπή του καπνίσματος) και β)το πνευμονικό εμφύσημα(καταστροφή του πνευμονικού ιστού-μη αναστρέψιμη βλάβη).Προφανώς στον Eduyser1 χορηγήθηκε αντιβίωση κυκλοσπορίνης για την αποδρομή της νόσου(με τα επακόλουθα ανάπτυξης τριχοφυίας στο scalp....).Πάντως,η κυκλοσπορίνη είναι ισχυρή ανοσοκατασταλτική ουσία και χορηγείται σε συνεργασία με τον θεράπων ιατρό και σε συγκεκριμένα σχήματα για διάφορες παθήσεις.Τώρα,αν πειραματειστείς για να βγάλεις μαλλιά το πιθανότερο είναι πωςσε βάθος χρόνου θα βγεις πολλαπλά ζημιωμένος στην γενικότερη κατάσταση της υγείας σου....
 
Μπλουζα