Έρευνα για τη κατάλληλη κλινική

gelisva198

Member
Καλησπέρα στη παρέα..ειμαι 34 στα 35 χρονών η τριχοπτωση ξεκινησε απο το 2004, η οποια ειναι σταθερη και με απώλειες τριχών κυριως μπροστα και καποια ποιο μικρη απωλεια προς τα πισω.Οπως και θα δειτε και στις φωτο που εχω ανεβασει.
Αγωγη σοβαρη και συστηματικη δεν εχω κανει δηλαδη, χρηση μινοξ και φινα για 3 μηνες περιπου ενα μηνα διαλειμα, 4 μηνες χρηση 2 μηνες εκτος, ολο το χρονικο περιθωριο απο το 2004, με αποτελεσμα να μην μπορω να λαβω τα μεγιστα απο τη σωστη χρηση θεραπειας.
Εδω θελω τη βοηθεια σας και καποια γνωμη σχετικα με την αποφαση μου να κανω μμ, εχω επισκεφθει δυο κλινικες στη αθηνα η μια διπλα στο χιλτον και η αλλη στην αρχη της βουλιαγμενης.
Ση πρωτη κλινικη υποδοχη απο κοπελα με τακουνι μπουζουκι δυο μετρα καλα δεν περιμενα και γιατρο, να μου επισυμανει οτι εχεις φοβερη δοτρια περιοχη και οτι θα προχωρησουμε σε μμ παιρνοντας οσα ποιο πολλα μοσχευματα grafts μπορουμε σε session μιας ημερας αναλογως τι θα πει ο γιατρος και θα τοποθετησουμε στη χερλαιν.Τη ρωτησα γαι την περιπτωση σοκ λοσ αλλα με διαβεβαιωσε οτι θα κανουμε πρωτα μια θεραπεια PRP για να προετοιμασουμε το εδαφος για να μην εχουμε σοκ λοσ..(ισχυει??).Ολα αυτα στην τιμη των 3000 με το prp δωρο.
Ραντεβου στην επομενη κλινικη (βουλιαγμενης)την επομενη εβδομαδα, υποδοχη κυριος σχετικος μεν γιατρος οχι, τα ιδια εχεις πολυ καλη δοτρια μπλα μπλα μπλα (αν θες θα σε διαφημισουμε..?? ετσι μου πε) οποτε θα παρουμε λεει 4000 με 4500 τριχες και τις βαζουμε χερλαιν και αν μπορουμε ποιο λιγες προς τα πισω (αυτος με τριχες επαιζε μπαλα).Επίσης μου ειπε να μην περιμενω να γινουν σαν τα πλαινα σεβαστο και ορθο, αλλα με διαβεβαιωσε για ενα παρα πολυ καλο αποτελεσμα με γραπτη εγγυηση απο την κλινικη..!!το 90% θα βγει....ε ρε τι κανουν για να πουλησουν, τιμη περιπου 2900 στις 4500 τριχες.
Πως το βλεπετε ρε παιδες να τα δωσω η να το ψαξω λιγο ακομα τι λετε??
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας..!!
Καλη αφάνα σε ολους ευχομαι!!!

Συνημμένα

• μπροστα αριστερη γωνια.jpg
    μπροστα αριστερη γωνια.jpg
    57.7 KB · Προβολές: 138
  • μπροστα δεξια γωνια.jpg
    μπροστα δεξια γωνια.jpg
    88.6 KB · Προβολές: 125
  • δοτρια περιοχη.jpg
    δοτρια περιοχη.jpg
    79.6 KB · Προβολές: 113
  • κορυφη.jpg
    κορυφη.jpg
    181.6 KB · Προβολές: 127

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dasutrixos

New Member
Από τις όποιες γνώσεις έχω αποκτήσει μέσω του φόρουμ νομίζω ότι είναι πολύ λίγα τα 2000 μοσχεύματα(περίπου 4500 τρίχες δηλαδή).Η γνώμη μου είναι ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 3000 μοσχεύματα για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.Πάντως η δότρια σου δείχνει εξαιρετική και με γυμνό μάτι.Διάβασε το φόρουμ και κάνε καλύτερη έρευνα αγοράς πριν προχωρήσεις σε μεταμόσχευση.Καλή συνέχεια και καλή επιλογή κλινικής και γιατρού.

gelisva198

Member
βαζω και μια φωτο ολο το κεφαλι λουσμενος με αρκετο φως ...
καλα τα λες φιλε daustrixos αυτoς οι αριθμος τριχων θα ειναι safe για να μην εχω πολυ σοκ λοσ μου ηπαν απο την δευτερη κλινικη, στην πρωτη θα βαλουν λεει οσα προλαβουν και βγαλουν

Συνημμένα

• IMG_20171031_202022.jpg
    IMG_20171031_202022.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 124
  • μετα απο λουσιμο.jpg
    μετα απο λουσιμο.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 116

dasutrixos

New Member
Άν φοβούνται το shock loss τότε μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε άλλο γιατρό!Νομίζω πως είναι πολύ αραιά τα υπάρχοντα μαλλιά σου μπροστά για να προβληματίσουν κάποιον σοβαρό γιατρό σε σχέση με το shock loss.

piros75

Well-Known Member
Θεωρώ ότι είσαι είσαι μια καλή περίπτωση για μεταμόσχευση και παρότι η τρίχα σου είναι ίσια νομίζω ότι, αν κρατηθεί το τσουλούφι και στο μέλλον, και με 2000 μοσχεύματα θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Όσο για τη δότρια, πραγματικά είναι από τις περιπτώσεις που και με γυμνό μάτι κάνει μπαμ.

gelisva198

Member
ευχαριστώ φιλε, το μαλλί είναι σπαστό 2000 και άνω grafts είναι οι προσδοκίες μου το θέμα είναι σε ποια κλινικη,πάντως στη δηι φάνηκαν λίγο σαλιαριδες ενώ στην άλλη προσπαθούσε η κοπέλα με την τακούνα να μου πει ότι Τουρκία δεν υπάρχει κλινική που να είναι αξιόλογη γιατί της ανέφερα ότι σκέφτομαι προς εκεί μεριά...

leas

Well-Known Member
ευχαριστώ φιλε, το μαλλί είναι σπαστό 2000 και άνω grafts είναι οι προσδοκίες μου το θέμα είναι σε ποια κλινικη,πάντως στη δηι φάνηκαν λίγο σαλιαριδες ενώ στην άλλη προσπαθούσε η κοπέλα με την τακούνα να μου πει ότι Τουρκία δεν υπάρχει κλινική που να είναι αξιόλογη γιατί της ανέφερα ότι σκέφτομαι προς εκεί μεριά...

Στην Τουρκια εχει αμετρητες κλινικες που ειναι στο επιπεδο του Βεκρη και πολλες ισως χειροτερες..Αλλα εχει και καποιες που ο Βεκρης δεν τις φτανει σε 2 ζωες..

leas

Well-Known Member
Ειναι πραγματικα εκνευριστικο να ακους απο τις μονες εγχωριες κλινικες που αποτελουν μια οχιι υψηλου επιπεδου λυση , μονιμως να λενε ψεμματα και ανακριβιες. Δηλαδη τι πιστευουν, οτι αν καποιος κανει μαι σοβαρη ερευνα δεν θα καταλαβει οτι λενε μαλακιες..Μονο απο αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανουν δεν θα επρεπε να τους εμπιστευεται καποιος.Πατανε στο γεγονος πως αυτο το λεπτο ζητημα μας ποναει και τα οικονομικα της πλειοψηφιας πανε κατα διαολου..

εμενα αντιστοιχα μου ειπαν €3.800 στην πρωτη και 1€ / τρίχα ακατέβατα στη 2η.

για τα ιδια περιπου.
οτι να ναι

χωρις να ειμαι εμπειρος επειδη ειναι τα μπροστα hairline κροταφοι κτλ θες 45 τριχοθυλακια ή 90 τριχες / cm2 ωστε να γλυτωσεις τοπικ κτλ

δλδ 2200 graft οπωσδηποτε

gelisva198

Member
καλα αυτοι οι πονηροι στη δηι με τριχες τα μετρανε?
τουλαχιστον στο βεκ μου παν οτι θα παρουν οσα μπορουν..η οσα τους πουν?
και πες οτι βαζει και η δηι 2500 γραφτσ μου κοβουν τον πισινο τα βαζουν σωστα η πεφτουν και τα αλλα?
παντως σε μια ερευνα που εκανα στο φορουμ τα αποτελεσματα της μια απο της αλλης ειναι εμφανη κυριως στο χερλαιν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John1924

Active Member
και της ειπα οτι ειμαι μελος στο φορουμ και γενικα πανω κατω εχω μια γνωμη...ειμαστε λεει η καλυτερη κλινικη στο κοσμο εχουμε παρει και βραβειο..
Βραβειο από τα Λιντλ.... Πάντως στα σοβαρά τώρα, στην Ελλάδα μάλλον είναι οι πιο αξιοπιστοι και με καλά αποτελέσματα. Το "ειμαστε η καλυτερη κλινικη στο κοσμο" το αφήνω ασχολίαστο...

dimitris50423

Well-Known Member
Για την ηλικια που εισαι μικρο προβλημα εχεις σχετικα.. με μια πετυχημενη επεμβαση λιγο πανω απο 2000grafts οπως σου ειπαν και χρηση μινοξιδιλης μαλλον θα λυσεις το προβλημα σου για αρκετα χρονια.
το καλο ειναι οτι επειδη εχεις το τσουλουφι οι μαμα τριχες στο κεντρο θα σου δωσουν φυσικο αποτελεσμα στη hairline.
αν ομως πεσει με τα χρονια θα πρεπει να το διορθωσεις και αυτο. δεν νομιζω οτι εισαι δυσκολη περιπτωση παντως.

gelisva198

Member
Για την ηλικια που εισαι μικρο προβλημα εχεις σχετικα.. με μια πετυχημενη επεμβαση λιγο πανω απο 2000grafts οπως σου ειπαν και χρηση μινοξιδιλης μαλλον θα λυσεις το προβλημα σου για αρκετα χρονια.
το καλο ειναι οτι επειδη εχεις το τσουλουφι οι μαμα τριχες στο κεντρο θα σου δωσουν φυσικο αποτελεσμα στη hairline.
αν ομως πεσει με τα χρονια θα πρεπει να το διορθωσεις και αυτο. δεν νομιζω οτι εισαι δυσκολη περιπτωση παντως.
Θέλω απλώς να μην γίνω δύσκολη περίπτωση μετά και πάω από κλινική σε κλινική..αν θυμάμαι καλά στον Β. Την έχεις κάνει και είχα διαβάσει για την περίπτωση σου είσαι ευχαριστημένος έτσι;

giannis1991

Well-Known Member
Φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα...επειδη εχεις καλο κεφαλι για μεταμοσχευση στην θεση σου θα σκεφτομουν κατι που να ειναι value for money...δηλαδη hdc,Γεωργιου και erdogan...με οποια σειρα θελεις...απλα μαλλον εισαι για 3000 μινιμουμ...γιατι χρειαζεται να χτισεις μια καλη και απροσπελαστη χερλαιν και μετα πισω οσα μπουν...εγω νομιζω εισαι για 3500-3800...

gelisva198

Member
Φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα...επειδη εχεις καλο κεφαλι για μεταμοσχευση στην θεση σου θα σκεφτομουν κατι που να ειναι value for money...δηλαδη hdc,Γεωργιου και erdogan...με οποια σειρα θελεις...απλα μαλλον εισαι για 3000 μινιμουμ...γιατι χρειαζεται να χτισεις μια καλη και απροσπελαστη χερλαιν και μετα πισω οσα μπουν...εγω νομιζω εισαι για 3500-3800...
Αν στην hdc ισχύει αυτό που λέει 3.25 το graft χρειάζομαι 11 χιλιάρικα τόσα δεν δίνω ούτε για αστείο θα τα μεγαλώσω πίσω και θα κάνω υπόστεγο

dimitris50423

Well-Known Member
Θέλω απλώς να μην γίνω δύσκολη περίπτωση μετά και πάω από κλινική σε κλινική..αν θυμάμαι καλά στον Β. Την έχεις κάνει και είχα διαβάσει για την περίπτωση σου είσαι ευχαριστημένος έτσι;

Το μαλλι σου πρεπει να διορθωθει με την πρωτη. Δεν ξερουμε τι ακριβως ψαχνεις και τι απαιτησεις εχεις παντως εγω πιστευω οτι με 2000-2500 gr με καλη φυτρωση εχεις λυσει το προβλημα σου.
Μετα με χρηση μινοξιδιλης τα κρατας ολα σε καλη κατασταση οπως κανουμε οι περισσοτεροι.
Εγω ειμαι στον 3ο χρονο και ολα πηγαινουν καλα.
Δες τις επιλογες σου και προχωρα εχεις καλα χαρακτηριστικα.

Αν στην hdc ισχύει αυτό που λέει 3.25 το graft χρειάζομαι 11 χιλιάρικα τόσα δεν δίνω ούτε για αστείο θα τα μεγαλώσω πίσω και θα κάνω υπόστεγο

αυτη την τιμη την εχουν για βορειοευρωπαιους η για ξεκαρφωμα

για Ελληνες συμφωνα με οσους πηγαν στο τελευταιο const
2,5/ graft με τον κ. Μαρα ή
2,17/ gr περιπου με τη νεότερη γιατρό

αεροπορικα διαμονη δικα τους
ειναι

Μπλουζα