Ένα βήμα πιο κοντά στην αναγέννηση των μαλλιών και του δέρματος

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπορεί, απόλυτος δεν είμαι για τίποτα. Πριν κάμποσο καιρό, είχε ποστάρει ένας φιλος στο φορουμ, 2-3 μηνύματα απ όσο θυμάμαι ο οποίος δούλευε στην έρευνα. Περιέγραψε πολύ αναλυτικά το τι παίζεται σε αυτή και πόσες πολύ ελπιδοφόρες θεραπείες θάβονται στο βωμό των συμφερόντων.
Αν το βρω το λινκ, λύνει πολλές απορίες...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pazuzu

New Member
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχουν και τέτοια κρούσματα στο πλαίσιο του καπιταλισμού, των ελεύθερων αγορών, του κέρδους πάνω απ'όλα, κ.λπ., κ.λπ. Εδώ όμως τα μαθηματικά τα λένε όλα. Εφόσον συμφωνούμε στο ότι μια εταιρία θα έκανε τα πάντα για το χρήμα, συμφωνούμε και στο παρακάτω. Τα εκτιμώμενα κέρδη από μια πιθανή οριστική θεραπεία στην τριχόπτωση (και μάλιστα με αστείο κόστος για τον δυνητικό πελάτη) δεν είναι απλώς μεγάλα, είναι αμύθητα. Ποια εταιρία είναι αυτή που μπορεί να διαθέσει τόσο μεγάλο κεφάλαιο προκειμένου να εξαγοράσει μιαν άλλη εταιρία, η οποία υπολογίζει να έχει τόσο υψηλά κέρδη; Και ακόμη και αν το κάνει, θα εξαγοράσει απλώς την πατέντα και θα την θάψει, ή θα την κυκλοφορήσει η ίδια προκειμένου να πλουτίσει; Στοιχειώδης λογική, παιδιά.
 
GOMI είπε:
Η σωστή μόρφωση, σε κάνει καχύποπτο, ειδικά για τον κόσμο που ζούμε.

Βαρυγδουπες οι δηλώσεις σου φιλε GOMI, εισαι απο τους λίγους που περιμενα να ακουσω κατι τετοιο.:14m:

Φιλε malloumpa ΕΥΧΟΜΑΙ να εχω αδικο κι εσυ ΔΙΚΙΟ, γιατι εχω κι εγω το ίδιο προβλημα ξερεις και θα ήθελα μια οριστική λύση.

Αλλα.............. ειμαι καλόπιστα δύσπιστος!!
 

pithikas

Well-Known Member

Τι κάθομαι και ασχολούμαι..
[/quote]

E βεβαια


malloumpas είπε:
Μη πηγαίνετε πολύ μακριά. Ο ετήσιος τζίρος από τη πώληση proscar και propecia το 2008 ήταν κάτι περισσότερο από 0.5 δις Ευρώ ( http://en.wikipedia.org/wiki/Annual_pharmaceutical_drug_sales ). Δηλαδή η Μερκ προτιμάει να έχει τζίρο 0.5 δις ευρώ από το να έχει κρυμμένη τη λύση την οποία αν πωλούσε θα είχε τζίρο μόνο από αυτή τα 200πλάσια τουλάχιστον, με τους πιο συντηρητικούς υπολογισμούς; Η συνωμοσιολογία (πόσο μάλλον η επιμονή σε αυτήν) είναι ενδεικτική της έλλειψης μόρφωσης.

pithikas είπε:
[...] αφου δεν εχουμε κατανοησει καλα καλα την κβαντικη θεωρια
:21m::21m::21m:

IEK εχεις τελειωσει?:21m:
 

Georgex6

Well-Known Member
Καλη χρονια παιδες!!!
καντε τις θεραπειες σας το προγραμμα σας και χαλαρωστε θελει πολυ υπομονη το θεμα μας...
 
Μπλουζα