Άσπρα μαλλια

Rhcp

Member
Γεια σας. Είμαι αγόρι 20 χρόνων. Χθες είδα ότι έχω καμία 15αρια άσπρες τριχες στο κεφάλι. Είναι φυσιολογικό για τόσο νέος. Έχουν όλοι σε τέτοια ηλικία η απλά σε εμένα ξεκίνησε τόσο νωρίς??
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
38 . Θα περιμενε κανεις πως θα μουν φουλ γκριζα αλλα παραμενουν αραια και λιγα τα γκριζα με αυξηση κυριως στο πισω μερος του κεφαλιου στον αυχενα .
 

Rhcp

Member
Εσένα vag αυξήθηκαν? Εμένα ο μπαμπάς μου άρχισε να βγάζει μετά τα 40 οπότε εγώ ξεκίνησα υπερβολικά νωρις. Μπορώ να κάνω τπτ για να το σταματησω?
 

vag25

Well-Known Member
37 εγω.

Ναι και εγω περιμενα οτι θα υπαρχει τρομερη εξελιξη επειδη στα 17-18 μου ειδα τις πρωτες, αλλα παει πολυ αργα.

Με ειδα σε μια βραδινη φωτο και δεν φαινοταν καθολου. Ολο μαυρο. Αν και πλεον στο φως φαινονται γκριζοι κροταφοι. Ειδικα στην δεξια πλευρα. Πισω δεν εχω πολλες, πλαγια μονο.
 

makis25

Well-Known Member
ρεντ χοτ τσιλι πεπερ μπορεις να χρησιμοποιησεις εστω αυτες τις λιγες λευκες τριχες στα 20 ως αφορμη για ενα καλο μαθημα που το μαθαινουμε με τα χρονια ολοι . Πως το σωμα μας φθειρεται ετσι και αλλιως , οποτε να κανεις κατι απο αυτα που μπορουν και περνουν απο το χερι σου για να το συντηρησεις. Να φερθεις στο σωμα σου και στο μυαλο σου με ευγενια και σεβασμο . Γυμναστικη , καλη διατροφη , να μεινεις μακρυα απο πραγματα που σε χαλανε , σωμα κ μυαλο . Και μακρυα απο το περιττο στρες για πραγματα που δεν μπορουμε να αλλαξουμε ( ακομα) . Ματαιο.
 

Rhcp

Member
Σωστά αυτά που λες. Άσε που διάβασα πως στρες κακή διατροφή κτλπ επιταχύνουν το ασπρισμα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Επισης να πω οτι στα 20 ανησυχουσα και εγω για τις ασπρες τριχες οπως εσυ. Ενιωθα πολυ ασχημα με το πως θα εξελιχθει κτλ.
Η ''συμβουλη'' που σου εδωσα: απολαυσε το, ειναι αυτη που θα ηθελα να ακουσω και εγω τοτε απο καποιον που πραγματι να το πιστευει οπως εγω αυτη τη στιγμη που σου το λεω.
 

Rhcp

Member
Προς το παρών επειδή χθες το παρατήρησα κιόλας δεν νμζ ότι θα το απολαύσω ιδιαίτερα. Αν και υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στην τλκη μαλλιά είναι τα βάφεις κιολας. Σε προσωπικό επίπεδο σας επιρεασαν καθόλου? Σε κοπέλες πχ να είστε πιο ντροπαλοί ή απορρίψεις κτλπ η να φαίνεστε πιο μεγαλοι?
 

makis25

Well-Known Member
νεαρε φιλε το φορουμ ειναι γεματο φαλακρους σου υποσχομαι οι περισσοτεροι εδω θα ανταλλαζαμε μια χαρα καλο μαλλι με τη φαλακρα και ας ηταν και εντελως λευκο σε οποιαδηποτε ηλικια μαλιστα . Τωρα αν υπαρχει κοπελα που θα σε απορριψει απριορι για μερικες λευκες τριχες , τοτε θα σου πω και μπραβο εισαι τυχερος που γλυτωσες απο αυτη .
 

manly_Man

Well-Known Member
τουλαχιστον φιλε δεν σου πεφτουν τα μαλλια...φανταζεσαι να ειχες και ηδη μεγαλη αραιωση παραλληλα με τις ασπρες τριχες;;; οποτε γιαυτο σου λεμε..αστο μια χαρα εισαι και να ασπρισουν τα βαφεις...ζησε την ζωη σου και μην αγχονεσαι για 10 ασπρες τριχες...
 

dim d

Well-Known Member
Αν θες την γνωμη μου μην τα βαψεις.Ισα ισα που στις περισσοτερες κοπελες ειδικα, αρεσει το γκριζο.
 

vag25

Well-Known Member
Σε προσωπικό επίπεδο σας επιρεασαν καθόλου? Σε κοπέλες πχ να είστε πιο ντροπαλοί ή απορρίψεις κτλπ η να φαίνεστε πιο μεγαλοι?

18 με 25 με επηρεαζε αρκετα γιατι πιστευα οτι θα φαινομαι μεγαλος, δεν θα φαινεται ωραιο κτλ. Οι αλλοι δεν σχολιαζαν κατι.

Απο τα 25 και 30 που αρχισαν τα πρωτα σχολια απο τριτους ''α εσυ ασπριζεις!'' και με φρικαραν, ηρθαν παραλληλα και ερωτικες σχεσεις που το εβλεπαν ελκυστικό! Στην αρχη σκεφτομουν οτι με δουλευουν. Αλλα και οι επομενες εμπειριες ηταν αναλογες.

Οποτε κατα καποιον τροπο εχει σταματησει να με ενοχλει. Αν ειχα για παντα μαλλι θα ημουν χαρουμενος με τα λευκα.

Οπως σου ειπα αν κατι θα αλλαζα ειναι το ποσο με ανησυχουσε εκει στα 18 με 25. Σιγουρα μπορει να φλερταρα λιγοτερο γιατι ειχα στο μυαλο μου τις 20-100 ασπρες τριχες αυτης της περιοδου. Κριμα δεν ηταν(αφου τελικα αρεσε);
 
Μπλουζα