Άλλαξαν Χρώμα τα Μαλλιά μετά απο Μεταμόσχευση

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους,

Όπως ξέρετε πριν απο περίπου 6 μήνες έκανα την πρώτη μου μεταμόσχευση. Είχα παρατηρήσει στις φωτογραφίες πως τα μαλλιά μου δείχνουν πιο σκούρα τελευταία αλλά το απέδωσα στον φωτισμό ή στην κάμερα. Μου επιβεβαίωσε πρόσφατα και η μάνα μου και η γυναίκα μου πως έχουν σκουρήνει αρκετά τα μαλλιά μου. Δείτε και στο νήμα μου φωτο πριν και τώρα, τί μπορεί να συμβαίνει? Πάντα το καλοκαίρι ανοίγουν τα μαλλιά μου, έκανα μπάνια άλλοτε απο Μάιο, φέτος έχω κάνει μόνο 2 και με λιγη έκθεση στον ήλιο και πάντα καπέλο. Είναι άραγε αυτό, ή το οτι πρόσθεσα πάλι μινόξ ή κυρίως με τις χιλιάδες τρύπες στο κεφάλι να άλλαξε κατι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Για πες περισσότερα? Γιατί έγινε αυτό? Θα ειναι μόνιμο? Απο καστανόξανθα έγιναν σκούρα πολύ. Δεν ειναι μόνο τα μεταμοσχευμένα έτσι, όλο το κεφάλι παντού και πίσω και πλάι.

nucky

Active Member
Δεν ξέρω ακριβώς το μηχανισμό , απλά οτι συμβαίνει κάποιες μεταμοσχευμένες τρίχες να αλλάζουν χρώμα (ή/και υφή ) . Εχει συμβεί και σε μένα από την ανάποδη ( έχω μαύρο μαλλί και έχω βγάλει καστανές ). Αυτό που δεν έχω ξανακούσει είναι να αλλάζουν χρώμα οι τρίχες που απομένουν στη δότρια . Πάντως θα πρέπει να περιμένεις ένα αρκετό διάστημα για να πάρουν οι μεταμοσχευμένες τρίχες την τελική τους υφή και χρώμα .

gkast

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Καλησπέρα σε όλους,

Όπως ξέρετε πριν απο περίπου 6 μήνες έκανα την πρώτη μου μεταμόσχευση. Είχα παρατηρήσει στις φωτογραφίες πως τα μαλλιά μου δείχνουν πιο σκούρα τελευταία αλλά το απέδωσα στον φωτισμό ή στην κάμερα. Μου επιβεβαίωσε πρόσφατα και η μάνα μου και η γυναίκα μου πως έχουν σκουρήνει αρκετά τα μαλλιά μου. Δείτε και στο νήμα μου φωτο πριν και τώρα, τί μπορεί να συμβαίνει? Πάντα το καλοκαίρι ανοίγουν τα μαλλιά μου, έκανα μπάνια άλλοτε απο Μάιο, φέτος έχω κάνει μόνο 2 και με λιγη έκθεση στον ήλιο και πάντα καπέλο. Είναι άραγε αυτό, ή το οτι πρόσθεσα πάλι μινόξ ή κυρίως με τις χιλιάδες τρύπες στο κεφάλι να άλλαξε κατι?
Αυτο είναι το προβλημά σου .....ρε ασπρες να μην είναι .
Εαν καθήσεις στον ήλιο θα ανοίξουν...
Τώρα δηλ dance το προβλημά σου είναι τι χρώμα θα είναι το μαλλί πλάκα μας κάνεις....

danceworld_2001

Well-Known Member
Οχι βεβαια ρε παιδια. Απλα μου κανει εντυπωση και προσπαθω να καταλαβω αν οφειλεται στην μμ η σε κατι αλλο γιατι ιδεα μου δεν ειναι. Το καταχειμωνο ηταν πιο ανοιχτα.

Flosk

Well-Known Member
Ισως ξεκινησεις να ασπριζεις τωρα. Εχω την αισθηση οτι πριν ασπρισουν τα μαλλια σκουραινουν πρωτα!

danceworld_2001

Well-Known Member
Ωχ μην μου λες τέτοια τώρα!!! Και όντως βλέπω περισσότερες άσπρες στα τριγωνάκια πριν το μέτωπο σε σχέση με πέρσι.

Joan87

Active Member
Αν δεν κάνω λάθος, το άσπρισμα είναι έλλειψη μελανίνης. Δεν γίνεται λοιπόν να σκουραίνουν πριν ξεκινήσει το άσπρισμα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Άνοιξαν τώρα λίγο που έκανε 5-6 μπάνια αλλά οχι πολύ, τέλος καλοκαιριού θα σας πω, μαλλον ήταν η κατα πολύ μικρότερη έκθεση στον ήλιο φέτος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Δεν άσπρισα, λίγες άσπρες τρίχες φυσιολογικές, άνοιξαν κάπως τα μαλλιά τώρα μετά τα μπάνια στο γνώριμο μου καστανόξανθο, οχι όμως τόσο πολύ όσο άλλα χρόνια γιατί στον ήλιο ήμουν 80% του χρόνου με καπέλο σε σχέση με παλιά.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ισως είχαν σκουρίνει και εμένα απο την έναρξη της μινόξ ξανά αρχές 2014, πάντως όλα οκ τώρα. Όπως είπε ο φίλος joner, ας ειναι και άσπρα αρκεί να τα έχεις.

Μπλουζα