Άγγελος Κεραμιδάς ( K-Hair clinic) 4540g 30/11/2023 και 1/12/2023

Giannhs78

New Member
Καλήσπερα σας! Ονομάζομαι Γιάννης είμαι 44 χρ και είμαι από Χανιά -Κρήτης ! Ήμουν πολύ παλιό μέλος εδώ ,πριν καμία 15αρια χρόνια δεν θυμάμαι αν ήταν αυτό το κανάλι η άλλο ,έκανα για πολλά χρόνια 7-8 χρήση φιναστεριδης και μινοξιδιλης με καλά αποτελέσματα .το 2010 παντρεύτηκα και τα σταμάτησα όλα..αρχές Σεμπτεβριου ξεκίνησα φιναστεριδη και μινοξιδιλη με σκοπό και την μεταμόσχευση όσο πιο γρήγορα γίνετε ..βρήκα τον Resul Yaman και αφού είδα περιστατικό φίλου μου στα Χανιά κλείνω μετάμοσχευση με τον Yaman στις 30/10/2023 ..κλείνω εισιτήρια 800€ πήγαινε-ελα μαζί με την γυναίκα μου,απαραίτητη στο ταξίδι γιατί έγω δεν ξέρω καλά αγγλικά ..
Ξεκινάει ο πόλεμος στο Ισραήλ μου λέει η γυναίκα μου δεν θα πάμε ακυρο εγώ φοβάμαι .με βαριά καρδια το ακυρώνω .
Ειδα μερικά περιστατικά εδώ (στο hairloss) του Αγγέλου Κεραμίδα τον πήρα τηλέφωνο μιλήσαμε ,και κλείνω μεταμόσχευση εκεί .
Όσον αφορά τον άνθρωπο Άγγελο Κεραμίδα,χαρούμενος ,επαγγελματίας στην δουλειά ,χαλαρός ,υπέροχος !
Έκανα την μεταμόσχευση διήμερη και ήταν σαν εμπειρία καταπληκτικη ! Τα δυο κορίτσια που βοηθούσαν επίσης καταπληκτικά και πολύ χαρούμενα ένιωσα σαν το σπίτι μου !
Το κεφάλι μου ήταν σε τραγική κατάσταση μεγάλη αραίωση παντού.. με την φίνα και την μινοξιδιλη ειδα βελτίωση σε 3 μήνες ,και πριν την μεταμόσχευση ήμουν σε καλύτερη κατάσταση..
Να πω εδώ ότι δεν ήμουν εύκολο περίστατικο καθώς είχα κάνει άλλες δυο μεταμοσχεύσεις μια Fut και μια Fue πριν πολλά χρόνια περιπου 15 με πενιχρά αποτελέσματα .
Να πω ότι πήρε και από γένια 500-550 περίπου μοσχεύματα ..μου άφησε και περίπου 1500 μοσχεύματα ατο κεφάλι .έπαθε πλάκα με το πάχος και την πυκνότητα των γενιών μου και μου είπε ότι άνετα θα έπαιρνε 2500 μοσχεύματα από εκεί .
βάζω φωτό με την σειρά πριν την φίνα και την μινοξιδιλη
Μετά από χρήση 3 μηνών
Και την ημέρα των μεταμοσχεύσεων ..
IMG_5691.jpeg
IMG_5685.jpeg
IMG_6489.jpeg
IMG_6493.jpeg
IMG_6591.jpeg
IMG_6582.jpeg
Προβολή συνημμένου 61052
IMG_6576.jpeg
IMG_6572.jpeg
Προβολή συνημμένου 61052
IMG_6579.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Πόσα grafts συνολικά έβαλε?

edit: τώρα το είδα στον τίτλο, καλή φύτρωση, νομίζω ότι θα χρειαστείς και 2η πάντως για ικανοποιητική κάλυψη. Στην ηλικία σου η φίνα δε ξέρω τι έχει να δώσει, μετά απο 13 χρόνια χωρίς θεραπεία σχεδόν όλοι οι δικοί σου θύλακες θα έχουν νεκρωθεί. ίσως για τη δότρια μόνο, που δεν έχει να δώσει πολλά ακόμα όμως.

Τελευταία επεξεργασία:

Giannhs78

New Member
Πόσα grafts συνολικά έβαλε?

edit: τώρα το είδα στον τίτλο, καλή φύτρωση, νομίζω ότι θα χρειαστείς και 2η πάντως για ικανοποιητική κάλυψη. Στην ηλικία σου η φίνα δε ξέρω τι έχει να δώσει, μετά απο 13 χρόνια χωρίς θεραπεία σχεδόν όλοι οι δικοί σου θύλακες θα έχουν νεκρωθεί. ίσως για τη δότρια μόνο, που δεν έχει να δώσει πολλά ακόμα όμως.
Καλησπέρα ! Σε ευχαριστώ ! Έχουν μείνει κάτι λίγα μοσχεύματα στη δότρια 1500 gr το πολύ .
Γενιά φουλ..θα δούμε πως θα πάει και βλέπουμε .
Ο λόγος των Μόσχευματων ήταν 2,35 .

Antonis80

Active Member
Καλή επιτυχία φιλε. Βγάλατε αρκετά μοσχεύματα που σίγουρα τα χρειαζόσουν. Γιατί ειχες μεγάλη επιφάνεια να καλύψεις. Μπορείς να βάλεις μια πανοραμική ακριβώς πάνω από το κεφάλι σου να δουμε μεχρι που φτάσατε στην τοποθέτηση ;
Επίσης μπορεις να μας πεις ποσο πλήρωσες για τα 4500 μοσχεύματα ;

Giannhs78

New Member
Καλή επιτυχία φιλε. Βγάλατε αρκετά μοσχεύματα που σίγουρα τα χρειαζόσουν. Γιατί ειχες μεγάλη επιφάνεια να καλύψεις. Μπορείς να βάλεις μια πανοραμική ακριβώς πάνω από το κεφάλι σου να δουμε μεχρι που φτάσατε στην τοποθέτηση ;
Επίσης μπορεις να μας πεις ποσο πλήρωσες για τα 4500 μοσχεύματα ;
Σε ευχαριστω πολύ ! Πλήρωσα 5000€ !
Εδώ να πω εξαγωγή -εισαγωγή έκανε ο Γιατρός..υπολογίζω 6-7 ώρες την καθε μέρα ήταν από πάνω μου.νομίζω θέλει τεράστια υπομονή αντοχή και μεράκι από τον γιατρό να κάθεται τόσες ώρες από πάνω σου.
Στην δεύτερη εικόνα είναι το καταληκτικό σημείο των μοσχευμάτων που τα έβαλε αραιά.ήθελα πολύ να βάλει μέχρι κάτω όσο πήγαινε έστω και αραιά .έκανε ότι μπορούσε προσπάθησε πολύ πιστεύω και τον Ευχαριστώ πολύ ! Περιμένω να δω το αποτέλεμα της φύτρωσης.θα είμαι εδώ να σας ενημερώνω .
IMG_6611.jpeg
IMG_6584.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

Bigk

Well-Known Member
Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτήν την φορά. Τις άλλες δύο που τις έκανες γιατί πραγματικά δεν είχες αποτέλεσμα. Καλό θα είναι να ξέρουμε για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές...

Giannhs78

New Member
Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτήν την φορά. Τις άλλες δύο που τις έκανες γιατί πραγματικά δεν είχες αποτέλεσμα. Καλό θα είναι να ξέρουμε για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές...
Σε ευχαριστώ ! Πραγματικά δεν θυμάμαι που τις είχα κάνει ..πάνε σίγουρα 15 χρόνια,μπορεί και παραπάνω ..με ρώτησε και ο Γιατρός και δεν θυμόμουν .θυμάμαι ότι ήταν μεγάλες κλινικές που έκαναν συνεχως διαφήμιση και ηταν στην Αθήνα .

Μπλουζα