Δυσκολη περιπτωση... Ιδέες για ποιος το 'χει!

Valerios

New Member
Χαιρετώ την αξιότιμη ομάδα καραφλοκορακων!

Ένας τέτοιος είμαι και εγώ . Οπως θα δείτε στις φωτό , για να μην παρεξηγηθώ .

Λοιπόν έχω κάνει consultation ανά τα χρόνια με διάφορους και πρόσφατα με seneca , advanced και αρκετούς ακόμα , δεν άφησα κανέναν .
Κάνεις δυστυχώς δεν με αναλαμβάνει .
Όλοι μου λένε ότι δεν γίνεται τίποτα , λόγω δότριας και ότι τα όνειρα μου θα μείνουν όνειρα !

Βλέπω όμως zarev και pitella να αναλαμβάνουν παρόμοιες περιπτώσεις. Αλλά δεν έχω 80-100.000€ να διαθέσω , δυστυχώς . Θα τα έδινα αλήθεια !

Ελλάδα να φανταστώ δεν θα βγάλω άκρη . Καμία ιδέα για εξωτερικό χωρίς να πουλήσω δυο νεφρά ? Ένα το πουλάω . Μπατζετ 20.000€ .

Δώστε και σώστε !
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία .

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν κούρασα .

Συνημμένα

• IMG_9075.jpg
    IMG_9075.jpg
    121.8 KB · Προβολές: 87
  • IMG_9076.jpg
    IMG_9076.jpg
    197.7 KB · Προβολές: 82
  • IMG_9077.jpg
    IMG_9077.jpg
    235.5 KB · Προβολές: 83
  • IMG_9078.jpg
    IMG_9078.jpg
    232.9 KB · Προβολές: 83
  • IMG_9079.jpg
    IMG_9079.jpg
    363.6 KB · Προβολές: 85

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Αδερφέ καλά σου έχουν πει όλοι οι εντός Ελλάδος.Απο τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει δείχνει να σου πάει το καραφλό που πολύ σωστά το έχεις συνδιάσει με το μούσι.
Ηλικία δεν μας είπες....

MG86

Member
Γεια σου, φιλε! Έχεις κανει μεταμόσχευση με strip στο παρελθον;

Σε κάθε περίπτωση, δεν φαίνεται να "βγαίνουν τα κουκιά". Έχεις τεραστία περιοχή άδεια και η δοτρια, όσο πλούσια κι αν ειναι (που δεν φαίνεται να ειναι) εχει πεπερασμενο αριθμό τριχοθυλακιων. Αν το επιχειρήσεις, το τελικό αποτέλεσμα, λογικα, θα ειναι αραιό και μάλλον μη ικανοποιητικό.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Tattoo η τουπε αυτα θα εκανα εαν ειχα λεφτα διαρκειας.

Valerios

New Member
Τον Φεβρουαριο εγινα 43.
Το μουσι το αφησα επιτούτου:D Παντα μου αρεσε να ειμαι ξυρισμενος στο προσωπο, αλλα οταν αρχισε να φεγγοβολάει η αυτού καραφλώτης μου, επρεπε κατι να κανω. Ετσι δοκιμασα το μουσι και στην πορεια μαρεσε και εμεινε.

Strip δεν εχω κανει και γενικα καμια επεμβαση στο προσωπο. Απαιτειται στη δουλεια μου η χρήση καπελου γιαυτο και μενουν καποιες φορες τα σημαδια.

Για τουπέ δεν το σκεφτηκα ποτέ, θεωρω θα αναψει το κεφαλι μου. Δεν μου αρεσε και ποτε να φοραω ξενα πραγματα για πολυ επανω μου.
Για SMP το σκεφτηκα να κανω και εκανα και 2 ραντεβου σε καποιους δερματολογους, αλλα και στο ιντερνετ που διαβασα λιγο, σε τοσο μεγαλες περιοχες μετα απο καποια χρονια απλωνει και φαινεται κατι τελειως αφυσικο σαν μπογια. Οποτε καπως ετσι εγκατελειψα και αυτη την ιδεα και ειπα να ψαχτω οσο παει με την μεταμοσχευση μηπως και βρω κατι εγχώριο ή εξωτερικο

Τελευταία επεξεργασία:

MG86

Member
Ερώτηση προς τους εμπειροτέρους: ο φίλος φαίνεται να εχει πολλή τρίχα παντου εκτός απο το κεφάλι. Αν, λέμε, αν, έπαιρνε ενας γιατρος πολλα τριχοθυλακια απο την δοτρια με στριπ και fue , και υστερα θεριζε στήθος, γένια κτλ, θα μπορούσε να φτιάξει μια ικανοποιητική πυκνότητα μπροστά και στο μέσον του κεφαλιού, αφήνοντας την κορυφή κενη; ξερω, περίεργο αυτο που γραφω, αλλα αν ο φίλος ηταν οκ με αυτο, θα μπορούσε να γίνει;

Giorgiss

New Member
Σου είπε κάποια κλινική από αυτές που επισκέφθηκες πόση διαθέσιμη δοτρια εχεις; Π.χ. 4000τθ 5000τθ η 6000τθ?

Valerios

New Member
Οι αποψεις διίστανται ακομη και σ'αυτο! Καποιες λενε 4000, καποιες παλι λενε αν εξανλτήσουμε την δοτρια μπορουμε να παμε και 6000.

giwrgos athina

Well-Known Member
Αν προχωρήσεις σε επέμβαση θα χρειαστείς τουλάχιστον 3 επεμβάσεις ίσως και παραπανο και πρέπει να πάρεις από μούσι και στήθος αλλιώς δεν γίνεται τίποτα .Ίσως στο τέλος χρειαστείς και smp για πύκνωση η αν δεν θες smp βάζεις τοπικ σε ειδικές περίπτωσης.Μια τέτοια περίπτωση σαν την δική σου με 3 μεταμοσχεύσεις είμαι και εγώ σαν εσενα.Πυκνο αποτέλεσμα δεν γίνεται αλλά ικανοποιητικό ίσως γίνεται μπροστα έως την μέση και αφήνεις λίγο την κορυφή κενή η αραιή πολύ...Τώρα από γιατρούς έχω ακούσει ένας δερματολόγος είναι ο κορυφαίος στην Αμερική ο umar αλλά είναι ακριβός πολύ και είναι και η απόσταση τεράστια αλλά είναι ο μοναδικός στο κόσμο που έχει καλά αποτελέσματα με bHT τρίχες από γενιά και στήθος στο κεφάλι.Σε Ευρώπη ίσως και ο bisanga στο Βέλγιο να ναι καλή επιλογή αν και αυτός είναι ακριβός αρκετά .Μπορείς και μέσο email. Να στείλεις φωτό να πάρεις γνώμες φαντάζομαι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panos.m

New Member

Λοιπόν έχω κάνει consultation ανά τα χρόνια με διάφορους και πρόσφατα με seneca , advanced και αρκετούς ακόμα , δεν άφησα κανέναν .
Όλοι μου λένε ότι δεν γίνεται τίποτα , λόγω δότριας και ότι τα όνειρα μου θα μείνουν όνειρα !

Βλέπω όμως zarev και pitella να αναλαμβάνουν παρόμοιες περιπτώσεις. Αλλά δεν έχω 80-100.000€ να διαθέσω , δυστυχώς . Θα τα έδινα αλήθεια !

Ελλάδα να φανταστώ δεν θα βγάλω άκρη . Καμία ιδέα για εξωτερικό χωρίς να πουλήσω δυο νεφρά ? Ένα το πουλάω . Μπατζετ 20.000€ .

Δώστε και σώστε !

Καλησπερα αδερφε! Μια ερωτηση μονο θελω να κανω ειχες κανει καποια θεραπεια πριν φθασεις σε αυτο το σταδιο η περιμενες να πας απευθειας σε Μ.Μ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Δώστε και σώστε !

Το μπάτζετ δεν είναι πρόβλημα, η δότρια είναι σίγουρα. Αν δεν είσαι διατεθιμένος να το παλέψεις καταρχήν με αγωγή (φίνα + όραλ μίνο) και μετά να ψαχτείς σε αυτούς που ανεφέρεις μην το κάνεις, θα πετάξεις χρήματα και θα το κάνεις χειρότερο.

Corona

Active Member
καλυτερα κανε SMP φιλε. Καλά σου ειπαν οι κλινικές που επισκέφτηκες. Μη χαλάσεις τζαμπα τα λεφτά σου σε αυτον που θα σου υποσχεθει κατι που δεν μπορει να γινει.

Valerios

New Member
Αν προχωρήσεις σε επέμβαση θα χρειαστείς τουλάχιστον 3 επεμβάσεις ίσως και παραπανο και πρέπει να πάρεις από μούσι και στήθος αλλιώς δεν γίνεται τίποτα .Ίσως στο τέλος χρειαστείς και smp για πύκνωση η αν δεν θες smp βάζεις τοπικ σε ειδικές περίπτωσης.Μια τέτοια περίπτωση σαν την δική σου με 3 μεταμοσχεύσεις είμαι και εγώ σαν εσενα.Πυκνο αποτέλεσμα δεν γίνεται αλλά ικανοποιητικό ίσως γίνεται μπροστα έως την μέση και αφήνεις λίγο την κορυφή κενή η αραιή πολύ...Τώρα από γιατρούς έχω ακούσει ένας δερματολόγος είναι ο κορυφαίος στην Αμερική ο umar αλλά είναι ακριβός πολύ και είναι και η απόσταση τεράστια αλλά είναι ο μοναδικός στο κόσμο που έχει καλά αποτελέσματα με bHT τρίχες από γενιά και στήθος στο κεφάλι.Σε Ευρώπη ίσως και ο bisanga στο Βέλγιο να ναι καλή επιλογή αν και αυτός είναι ακριβός αρκετά .Μπορείς και μέσο email. Να στείλεις φωτό να πάρεις γνώμες φαντάζομαι..

Τον Umar δεν τον ξερω αλλα οντως και η Αμερικη με τρομαζει καπως σαν ιδεα, αλλα θα το ψαξω! Τον Bisanga τον ξερω αλλα νομιζω οι τιμες του για τετοιες περιπτωσεις απ'οτι ειδα ξεφευγουν κατα πολυ οπως πιτελα και ζαρεβ. Εχω δει κατι εξωφρενικά ποσά να μπάινουν στον χορό. Το πίσω δεν με πολυαπασχολεί αλλά ναι αν μπορουσα να πετύχω κατι που να βλεπεται σε Α,Β ζωνες θα ηταν το ιδανικό.
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες

Valerios

New Member
Καλησπερα αδερφε! Μια ερωτηση μονο θελω να κανω ειχες κανει καποια θεραπεια πριν φθασεις σε αυτο το σταδιο η περιμενες να πας απευθειας σε Μ.Μ?
Το μπάτζετ δεν είναι πρόβλημα, η δότρια είναι σίγουρα. Αν δεν είσαι διατεθιμένος να το παλέψεις καταρχήν με αγωγή (φίνα + όραλ μίνο) και μετά να ψαχτείς σε αυτούς που ανεφέρεις μην το κάνεις, θα πετάξεις χρήματα και θα το κάνεις χειρότερο.
Ειχα κανει θεραπείες με μιν και φινα οταν ειχε πρωτοξεκινήσει η αραίωση αλλα κρατησα ενα χρονο και μετα τα σταματησα ολα γιατι δεν εβλεπα σωτηρία. Η κατασταση ηταν καπως επιθετική γιαυτο και το αποτελεσμα. Δεν ξερω αν στην προκειμένη περιπτωση χρειαστεί να παρω κατι για να ενισχυθεί καπως η δότρια εφόσον κι αν παρω καποια αποφαση κλπ.

Μπλουζα