giwrgos8888
Active Member
ναικινδυνος για shock loss υπαρχει ακομα και με την χρηση φιναστεριδης;;
ναικινδυνος για shock loss υπαρχει ακομα και με την χρηση φιναστεριδης;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε εμένα προσωπικά πιάνει.Έχω δει διάφορα μεγάλη την περίοδο που λαμβάνω βιταμίνες.Συνήθως παίρνω τις Lambert's που είναι και για μαλλιά (πολυβιταμίνες) high strengthΕίσαι σίγουρος ότι δουλεύει; Ο Λορέντσο που τον ρώτησα μου είπε ότι η τρίχα μεγαλώνει 1 εκατοστό το μήνα και με βιταμίνη 1μιση και ότι την παίρνουμε κυρίως για γρηγορότερη φύτρωση και οτιδήποτε άλλο λέει είναι waste of money έτσι μου είπε ακριβώς
Και την παίρνεις εποχιακά; Ή μπορεί κάποιος να είναι long term σε συμπλήρωμα ;Σε εμένα προσωπικά πιάνει.Έχω δει διάφορα μεγάλη την περίοδο που λαμβάνω βιταμίνες.Συνήθως παίρνω τις Lambert's που είναι και για μαλλιά (πολυβιταμίνες) high strength
Την παίρνω συνήθως φθινόπωρο και άνοιξη.Οπότε το λες και εποχιακά.Ειλικρινά όμως όταν την ξεκινώ μετά από ένα μήνα έχει σημαντική μείωση στην τριχόπτωσηΚαι την παίρνεις εποχιακά; Ή μπορεί κάποιος να είναι long term σε συμπλήρωμα ;
Για πόσο διάστημα δηλαδή κάθε φορά;Την παίρνω συνήθως φθινόπωρο και άνοιξη.Οπότε το λες και εποχιακά.Ειλικρινά όμως όταν την ξεκινώ μετά από ένα μήνα έχει σημαντική μείωση στην τριχόπτωση
2 μήνες τουλάχιστονΓια πόσο διάστημα δηλαδή κάθε φορά;