Μεταμόσχευση hairline - Λευτέρης Παπανικολάου ή Αναστασάκης

m3e36

Well-Known Member

Τον ανταγωνιστή μου Doron βάσεις? Να τα έχω εδώ και εγώ τα αποτελέσματα στο fb όπως και στο φόρουμ
Δεν ήξερα ρε John ότι είστε ανταγωνιστές.
Τουλάχιστον δουλεύεται για την ίδια κλινική η οποία παράγει σταθερά εδώ και χρόνια πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν ήξερα ρε John ότι είστε ανταγωνιστές.
Τουλάχιστον δουλεύεται για την ίδια κλινική η οποία παράγει σταθερά εδώ και χρόνια πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.
Έλα για πλάκα το είπα. Οι Ισραηλινοί είναι όμως.

Dimos_

Member
Από το φόρουμ καταλαβάινω ότι περίπου απο το 2022 και πριν ο Παπανικολάου ήταν η μόνη σοβαρή επιλογή και γενικά έπαιζε μόνος του στη μεταμόσχευση μαλλίων στην Ελλάδα είτε μέσω DHI είτε μέσω Lp Clinic. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει πολλές κλινικες στο παιχνίδι. Απο θέμα εμπειρίας καταλαβαίνω ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.
Συγγνώμη που θα σου το πω αλλά από αυτά που λες, φαίνεται ότι

1. Έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ
2. Αν έχεις εμπειρία και καταλαβαίνεις ότι αυτός είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα, αυτό στους πραγματικά έμπειρους και διαβασμένους, δείχνει οτι δεν έχεις καθόλου εμπειρία, αλλα μαλλον λανθασμένη κρίση λογω εντυπωσιασμού
3. Απο τα λεγόμενα σου, φαίνεται πως έχεις "κλειδωσει" να κάνεις την επέμβαση σου εκεί, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για περαιτέρω συζήτηση

Δεν με ενδιαφέρει το κόστος με ενδιαφέρει να παω στον καλύτερο. Γιαυτο ειμαι ανάμεσα στους 2. Απλα θέλω να είναι Ελλάδα.
Αφού δε σε ενδιαφέρει το κόστος, ποιο είναι το πρόβλημα στο να ψαχτείς και για εξωτερικό που υπάρχουν πολλές επιλογές?
Αν παλι θες ντε και καλά Ελλάδα, τότε ψάξε και κλινικές και από Θεσσαλονίκη από τις οποίες υπάρχουν αρκετά ανεξάρτητα αποτελέσματα εδω στο φόρουμ.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Από εμπειρία εδώ μέσα και με πελάτες όταν κάποιος λέει δεν έχει θέμα με το οικονομικό κομμάτι συνήθως πηγαίνει στον φθηνότερο στην τελικη. Συμφωνώ όταν δεν έχεις θέμα οικονομικό κάποιους από Ελλάδα τους βγάζεις εκτός με το καλημέρα.

JohnM

New Member
Από εμπειρία εδώ μέσα και με πελάτες όταν κάποιος λέει δεν έχει θέμα με το οικονομικό κομμάτι συνήθως πηγαίνει στον φθηνότερο στην τελικη. Συμφωνώ όταν δεν έχεις θέμα οικονομικό κάποιους από Ελλάδα τους βγάζεις εκτός με το καλημέρα.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά είναι άτοπο το σχόλιο σου στην περίπτωσή μου καθώς δεν έχω καταλήξει στους φθηνότερους, μάλλον το αντίθετο.
Επίσης δεν έχω αποφασίσει σε καμία περίπτωση ακόμα, απλά από τα consultations που έχω κάνει έχω καταλήξει στους 2. Θα πάω και στον Αναστασάκη που είναι κορυφή αδιαμφισβήτητα και μετά θα καταλήξω σε ποιον από τους 2 θα γίνει η επέμβαση.
Παρ’ όλα αυτά, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις γνώμες σας.

Τελευταία επεξεργασία:

sakisgr7

Member
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά είναι άτοπο το σχόλιο σου στην περίπτωσή μου καθώς δεν έχω καταλήξει στους φθηνότερους, μάλλον το αντίθετο.
Επίσης δεν έχω αποφασίσει σε καμία περίπτωση ακόμα, απλά από τα consultations που έχω κάνει έχω καταλήξει στους 2. Θα πάω και στον Αναστασάκη που είναι κορυφή αδιαμφισβήτητα και μετά θα καταλήξω σε ποιον από τους 2 θα γίνει η επέμβαση.
Παρ’ όλα αυτά, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις γνώμες σας.
Καταρχας εκανες μονο ενα con και αλλο ενα που ΘΑ κανεις με Αναστασακη…Το συμπερασμα οτι ειναι οι καλυτεροι στο χωρο πως βγηκε; Απο τα βιντεο και τις φωτο που ανεβαζουν; Ειδικα LP αν αυτα ειναι τα καλυτερα τους και συ ενθουσιαστηκες τοσο…τι να πω…
Εγω θα συμβουλευα να κανεις κι αλλα con με αλλες κλινικες οπως Seneca,BHR,Τυρκαλα,Τσακαλο,HDC…στειλε φωτο,υλικο προς Freitas μερια…
Να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη για τη περιπτωαη σου απο διαφπρετικους γιατρους και μετα να αποφασισεις..

Flag17

Well-Known Member
Από το φόρουμ καταλαβάινω ότι περίπου απο το 2022 και πριν ο Παπανικολάου ήταν η μόνη σοβαρή επιλογή και γενικά έπαιζε μόνος του στη μεταμόσχευση μαλλίων στην Ελλάδα είτε μέσω DHI είτε μέσω Lp Clinic. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει πολλές κλινικες στο παιχνίδι. Απο θέμα εμπειρίας καταλαβαίνω ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.
Θα ήθελες να μας εξηγήσεις πως το καταλαβαίνεις από το φορουμ αυτό? Γιατί δεν το λες και πλημμυρισμενο από παρουσιάσεις της Lp. Για τον Αναστασακη να έλεγες να το δεχτώ ότι για τα δικά σου κριτήρια είναι ο καλύτερος για τα στάνταρ σου πάντα. Όταν λες δεν είναι πρόβλημα τα χρήματα θα έδινες δηλαδή 8-10κ ας πούμε για να γίνεις όπως πρέπει?

JohnM

New Member
Θα ήθελες να μας εξηγήσεις πως το καταλαβαίνεις από το φορουμ αυτό? Γιατί δεν το λες και πλημμυρισμενο από παρουσιάσεις της Lp. Για τον Αναστασακη να έλεγες να το δεχτώ ότι για τα δικά σου κριτήρια είναι ο καλύτερος για τα στάνταρ σου πάντα. Όταν λες δεν είναι πρόβλημα τα χρήματα θα έδινες δηλαδή 8-10κ ας πούμε για να γίνεις όπως πρέπει?
Κατ’ αρχάς να πω ότι έχω κάνει 4 consultations στις πιο γνωστές στο φόρουμ κλινικές για τον φίλο παραπάνω που βγάζει συμπεράσματα μόνος του. Ο μόνος λόγος που έχω αφήσει τον Αναστασάκη τελευταίο είναι γιατί ήταν ο μόνος που ημουν σίγουρος ότι είναι top βάσει των αμέτρητων βίντεο στο site του - όποιος τον αμφισβητεί στην αποτελεσματικότητα του υποτιμά απλά τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα προφανώς δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω 10k για μεταμόσχευση 2k grafts στην Ελλάδα όχι γιατί θα μου λείψουν - γιατί απλώς δεν είμαι ηλίθιος να δώσω 10k για 2k grafts με τιμές Ελλάδας.
Πάμε τώρα και στο ερώτημα σου. Δες μόνος σου τις μεταμοσχεύσεις που παρουσιάζονται πριν το 2022 και θα δεις ότι η πλειονότητα είναι στην DHI όπου επιστημονικός διευθυντής και το πιο δυνατό όνομα ήταν ο Παπανικολάου.

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

Active Member
Κατ’ αρχάς να πω ότι έχω κάνει 4 consultations στις πιο γνωστές στο φόρουμ κλινικές για τον φίλο παραπάνω που βγάζει συμπεράσματα μόνος του. Ο μόνος λόγος που έχω αφήσει τον Αναστασάκη τελευταίο είναι γιατί ήταν ο μόνος που ημουν σίγουρος ότι είναι top βάσει των αμέτρητων βίντεο στο site του - όποιος τον αμφισβητεί στην αποτελεσματικότητα του υποτιμά απλά τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα προφανώς δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω 10k για μεταμόσχευση 2k grafts στην Ελλάδα όχι γιατί θα μου λείψουν - γιατί απλώς δεν είμαι ηλίθιος να δώσω 10k για 2k grafts με τιμές Ελλάδας.
Πάμε τώρα και στο ερώτημα σου. Δες μόνος σου τις μεταμοσχεύσεις που παρουσιάζονται πριν το 2022 και θα δεις ότι η πλειονότητα είναι στην DHI όπου επιστημονικός διευθυντής και το πιο δυνατό όνομα ήταν ο Παπανικολάου.
φιλε με αυτά που λες φαινεται ξεκάθαρα ο λογος που έφτιαξες αυτο το νημα...Ουσιαστικα δεν ψάχνεις να σου πει κανενας καμια γνώμη, αφου μας θες να επιβάλλεις τα δικά σου και δεν χωρά και αμφισβήτηση..απλά έφτιαξες λογαριασμό για να διαφημίσεις τον Αναστασ@κη και να μας τον παρουσιάσεις ως τον δηθεν τοπ (εδώ γελάμε) και αλλες τέτοιες μπαρουφες και όλως τυχαιως έβαλες και τον LP στη συγκριση που τον έκραζαν πριν 2 μέρες σε αλλο νημα για να σου πουν τα μελη πήγαινε στον τασάκη..αυτο που ηταν και ο σκοπός του νηματος σου...;)

Τα επισημα περιστατικά που λες δεν λένε κατι, και δεν βγάζεις ασφαλη συμπεράσματα από αυτά.....στα ανεξάρτητα περιστατικά φαινεται η αληθεια που αρκετά δικά του ειναι προβληματικά δεν εχουν καμια σχέση με αυτά που παρουσιάζει αυτος. Οπότε ασε τα δηθεν κορυφαιος και δεν χωρά κιόλας αμφισβητηση, γελάει ο κοσμος με αυτά που λες....με αυτά τα λεφτά που ζητάει πας σε πραγματικά κορυφαιους γιατρους του εξωτερικού...και οχι σε μέτριους που δεν αξιζουν αυτά που ζητάνε.

Τελευταία επεξεργασία:

JohnM

New Member
φιλε με αυτά που λες φαινεται ξεκάθαρα ο λογος που έφτιαξες αυτο το νημα...Ουσιαστικα δεν ψάχνεις να σου πει κανενας καμια γνώμ, αφου μας επιβάλλεις τα δικά σου..απλά έφτιαξες λογαριασμό για να διαφημίσεις τον Αναστασ@κη και να μας τον παρουσιάσεις ως τον δηθεν τοπ (εδώ γελάμε) και αλλες τέτοιες μπαρουφες και όλως τυχαιως έβαλες και τον LP που τον έκραζαν πριν 2 μέρες σε αλλο νημα για να σου πουν τα μελη πήγαινε στον τασάκη..αυτο που ηταν και ο σκοπός του νηματος σου...;)

Τα επισημα περιστατικά που λες δεν λένε κατι, και δεν βγάζεις ασφαλη συμπεράσματα από αυτά.....στα ανεξάρτητα περιστατικά φαινεται η αληθεια που αρκετά δικά του ειναι προβληματικά δεν εχουν καμια σχέση με αυτά που παρουσιάζει αυτος. Οπότε ασε τα δηθεν κορυφαιος και δεν χωρά κιόλας αμφισβητηση, γελάει ο κοσμος με αυτά που λες....με αυτά τα λεφτά που ζητάει πας σε πραγματικά κορυφαιους γιατρους του εξωτερικού...και οχι σε μέτριους που δεν αξιζουν αυτά που ζητάνε.
Δεν με ξέρει και δεν τον ξέρω τον Αναστασάκη φίλε μου αλλά είναι λίγο άδικο να μην λέμε το αυτονόητο

shearer

Active Member
Δεν με ξέρει και δεν τον ξέρω τον Αναστασάκη φίλε μου αλλά είναι λίγο άδικο να μην λέμε το αυτονόητο
Αυτονόητο ειναι οτι δεν ειναι τιποτα από αυτά που προσπαθεις να μας επιβάλλεις ότι ειναι και να τον διαφημίσεις για κάποιο περίεργο λόγο....
Δεν ψάχνεις καμια γνωμη απλά μπήκες να μας επιβάλλεις τη δικη σου με το έτσι θέλω.
Γελάνε και τα τσιμέντα με τον δηθεν κορυφαιο που μας λες οτι ειναι....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JohnM

New Member
Αυτονόητο ειναι οτι δεν ειναι τιποτα από αυτά που προσπαθεις να τον παρουσιάσεις και να τον διαφημίσεις για κάποιο περίεργο λόγο....Δεν ψάχνεις καμια γνωμη απλά μπήκες να μας επιβάλλεις τη δικη σου με το έτσι θέλω.
Γελάνε και τα τσιμέντα με τον δηθεν κορυφαιο που μας λες οτι ειναι....
Μπήκα με μια ξεκάθαρη ερώτηση, πιο ξεκάθαρη δεν γινόταν τώρα εσύ βλέπεις ότι πάω να κάνω διαφήμιση σε κάποιον που σίγουρα δεν την χρειάζεσαι

shearer

Active Member
Μπήκα με μια ξεκάθαρη ερώτηση, πιο ξεκάθαρη δεν γινόταν τώρα εσύ βλέπεις ότι πάω να κάνω διαφήμιση σε κάποιον που σίγουρα δεν την χρειάζεσαι
Φαινεται ξεκάθαρα οτι ο λογος που έφτιαξες αυτο το νημα ηταν για να τον διαφημίσεις και έβαλες και τον Lp μέσα που που τον έκραζαν πριν 2 μέρες για να σου πουν τα μέλη να πας στον τασάκη....πιο στημένο δεν πάει.

ναι εχεις δικιο, δεν χρειάζεται διαφήμιση, γιαυτο εχει ξεσκιστει στη διαφημιση εδω μεσα....:D

JohnM

New Member
Μ
Φαινεται ξεκάθαρα οτι ο λογος που έφτιαξες αυτο το νημα ηταν για να τον διαφημίσεις και έβαλες και τον Lp μέσα που που τον έκραζαν πριν 2 μέρες για να σου πουν τα μέλη να πας στον τασάκη....πιο στημένο δεν πάει.

ναι δεν χρειάζεται διαφήμιση, γιαυτο εχει ξεσκιστει στη διαφημιση εδω μεσα....:D
Μπαβο φίλε με ξεσκέπασες

MG86

Member
Εγώ, πάντως, όταν είπε πως τα αποτελέσματα που έχει ανεβάσει η lp clinic του αρέσουν, του ειπα, απολύτως στα σοβαρά, να μην πάει ούτε εκεί ούτε στον Αναστασάκη αλλά στην πιο φτηνή που θα βρει, διότι αποκλείεται να απογοητευθει.

Αν, πχ, το παρακατω δεν προβληματίζει κάποιον, μια χαρά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσει περισσότερα λεφτά από τα λιγότερα που μπορεί κανείς στην Ελλάδα.

sakisgr7

Member
Εχεις κανει και 4 con και κατεληξες lp?? Και δεν αφηνεις καμμι αμφισβητηση για Αναστασακη και DHI….μαλιστα… ως χειρουργημενος στην dhi το 2012 εχω τη χειροτερη αποψη αλλα ποιος ειμαι εγω να αμφισβητησω την αποψη σου οτι ειναι τοπ επιλογη(???)… Πηγαινε πραγματικα οπου θες… οπως ειπε και ο φιλος η αντιληψη σου πανω στο θεμα και τα στανταρ σου ειναι πολυ χαμηλα ποσο μαλλον αφου εχεις διαβασει ξαι το φορουμ.Ευχομαι οτι καλυτερο!

JohnM

New Member
Εγώ, πάντως, όταν είπε πως τα αποτελέσματα που έχει ανεβάσει η lp clinic του αρέσουν, του ειπα, απολύτως στα σοβαρά, να μην πάει ούτε εκεί ούτε στον Αναστασάκη αλλά στην πιο φτηνή που θα βρει, διότι αποκλείεται να απογοητευθει.

Αν, πχ, το παρακατω δεν προβληματίζει κάποιον, μια χαρά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσει περισσότερα λεφτά από τα λιγότερα που μπορεί κανείς στην Ελλάδα.

Εσύ φίλε μου είσαι στο άλλο άκρο και δεν αντέχεις μάλλον την σύγκριση του Αναστασάκη με οποιονδήποτε άλλο γιατρό. Καλό είναι να βλέπεις και το πριν όχι μόνο το μετά καθώς και το πόσα μόσχευμα μπήκαν. Πχ στο συγκεκριμένο περιστατικό μπήκαν 1864 μοσχεύματα κυρίως στο μπροστά μέρος. Χωρίς να θεωρώ ότι είναι ένα τέλειο αποτέλεσμα. Έχει πολύ καλύτερα.

Τελευταία επεξεργασία:

JohnM

New Member
Εχεις κανει και 4 con και κατεληξες lp?? Και δεν αφηνεις καμμι αμφισβητηση για Αναστασακη και DHI….μαλιστα… ως χειρουργημενος στην dhi το 2012 εχω τη χειροτερη αποψη αλλα ποιος ειμαι εγω να αμφισβητησω την αποψη σου οτι ειναι τοπ επιλογη(???)… Πηγαινε πραγματικα οπου θες… οπως ειπε και ο φιλος η αντιληψη σου πανω στο θεμα και τα στανταρ σου ειναι πολυ χαμηλα ποσο μαλλον αφου εχεις διαβασει ξαι το φορουμ.Ευχομαι οτι καλυτερο!
Για την DHI μιλούσα για 6+ χρόνια πριν. Σέβομαι και ακούω την εμπειρία σου και την την λαμβάνω υπόψιν μου. Για τον Αναστασάκη δεν έχω καμία αμφιβολία γιατί δεν αφήνουν αμφιβολία τα βίντεο του.

MG86

Member
Εσύ φίλε μου είσαι στο άλλο άκρο και δεν αντέχεις μάλλον την σύγκριση του Αναστασάκη με οποιονδήποτε άλλο γιατρό. Καλό είναι να βλέπεις και το πριν όχι μόνο το μετά καθώς και το πόσα μόσχευμα μπήκαν. Πχ στο συγκεκριμένο περιστατικό μπήκαν 1864 μοσχεύματα κυρίως στο μπροστά μέρος. Χωρίς να θεωρώ ότι είναι ένα τέλειο αποτέλεσμα. Έχει πολύ καλύτερα.
Πού κολλάει ο Αναστασακης;

Εγώ σου ειπα να μην πας Αναστασακη, αν σε ικανοποιούν τα αποτελέσματα που η ίδια η κλινική ανεβάζει, πήγαινε στην πιο φτηνή επιλογή, ευχαριστημένος θα μείνεις. Στο λέω πολύ σοβαρά, δεν σε πάω κόντρα ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχουμε όλοι τα ίδια στανταρ, απαιτήσεις κτλ.

MG86

Member
Να προσθέσω εδώ το εξης: το νημα έχει τίτλο "μεταμοσχευση σε hairline". Στην φωτογραφια είδα έναν άνθρωπο που έχει μικρό πρόβλημα και που θα ήθελε το ακόμα καλύτερο. Δεκτον, αν και εγώ θα ήμουν πιο συντηρητικός, αλλά έστω. (Edit: αυτά δεν ισχύουν αν η φωτογραφία κολακεύει αυτον που την έβγαλε, λόγω φωτισμού, γωνίας κτλ).

Η πυκνότητα που φαίνεται στην φωτογραφία είναι ανώτερη από όσες πυκνότητες είδα στα αποτελέσματα της κλινικής, ΜΕΤΑ από μεταμόσχευση. Δηλαδή, τι να πω, όταν το πριν του υποψηφίου είναι καλύτερο από το μετά μιας κλινικής, γιατί να πάει σε αυτήν την κλινικη;; μου διαφεύγει κατι; πραγματικά, δεν έχω τίποτα εναντίον της κλινικής αυτής, και ο γιατρός μου φαίνεται συμπαθεστατος, σοβαρά, αλλά τα αποτελέσματα που ο ίδιος ανεβάζει σε κάνουν να απορείς για τα παντα.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα