Γνώμη για Τυρκαλα ( θεσνικη )

10li

New Member
Καλησπέρα σε όλους ,είναι στο στάδιο 7 και μετά από ψάξιμο για μεταμόσχευση κατέληξα στο Τυρκαλα. Τι γνώμη έχετε για αυτόν ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους ,είναι στο στάδιο 7 και μετά από ψάξιμο για μεταμόσχευση κατέληξα στο Τυρκαλα. Τι γνώμη έχετε για αυτόν ;
Απορία : Αν όπως λες είσαι στάδιο 7 , πως προεξοφλείς ότι είσαι κατάλληλος για μμ; Καλύτερα βάλε μας φωτο να σου πούμε τι είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.

10li

New Member
Απορία : Αν όπως λες είσαι στάδιο 7 , πως προεξοφλείς ότι είσαι κατάλληλος για μμ; Καλύτερα βάλε μας φωτο να σου πούμε τι είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Με όσους γιατρούς μίλησα όλοι είπαν ότι είμαι κατάλληλος

Συνημμένα

• IMG_20260113_205546160_HDR_AE.jpg
    IMG_20260113_205546160_HDR_AE.jpg
    2 MB · Προβολές: 48
  • IMG_20260113_205314759_AE.jpg
    IMG_20260113_205314759_AE.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 49

alex7

Well-Known Member
Με όσους γιατρούς μίλησα όλοι είπαν ότι είμαι κατάλληλος
7 δεν είσαι σίγουρα !Το ύψος των πλαινών γεφυρών καθορίζει το στάδιο .Εσύ είσαι 5-6 όπως βλέπω . 7 είναι ο Δένδιας ο Υπουργός. Παρατήρησε πόσο χαμηλά έχει τις γέφυρες. Το 7 δεν διορθώνεται γιατί η δότρια περιοχή δεν μπορεί να υπερκαλύψει την λήπτρια.

alex7

Well-Known Member
Νομίζω ότι φτιάχνει αλλά είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση σου ! Θα χρειαστείς τουλάχιστον δύο επεμβάσεις για να σε καλύψει όπως όπως και θα εξαρτηθεί και από το πόσο καλή δότρια έχεις ! Χρειάζονται όμως περισσότερες φωτό από την δότρια για να το πει κάποιος με περισσότερη βεβαιότητα.

Giorgiss

New Member
Καλησπερα φίλε, σχεδόν ίδια περίπτωση με σένα είμαι κ εγω. Και εγώ προς Τυρκαλα η Κεραμιδα ψάχνομαι (επίσης Θεσσαλονίκη κ αυτος).
Ο Τυρκαλας θα έλεγα είναι vfm, λέγοντας αυτό εννοώ ότι μπορεις να πάρεις ένα καλό ή μέτριο αποτέλεσμα αλλά δεν θα έχεις πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής σου, είναι αρκετά οικονομικος ανά γκραφτ! Επίσης είναι κ πολύ έμπειρος κ έχει κ αρκετά αποτελέσματα εδώ στο φορουμ.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Nw 6 καθαρά. Βάλε φωτός δότρια πλαϊνά και πίσω από μεγαλύτερη απόσταση. Φαίνεται ότι κάτι μπορεί να δώσει η δότρια αλλά βάλε να δούμε. Θες δουλειά πάντως.

LoverBoy

Well-Known Member
Αδερφέ ελπίζω να μην έχεις υψηλές προσδοκίες γιατί από τις φωτογραφίες που ανέβασες έχεις προχωρημένη αραίωση και το αποτέλεσμα που θα πάρεις θα είναι το ανάλογο.

MG86

Member
Ο Τυρκαλας θα έλεγα είναι vfm, λέγοντας αυτό εννοώ ότι μπορεις να πάρεις ένα καλό ή μέτριο αποτέλεσμα αλλά δεν θα έχεις πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής σου, είναι αρκετά οικονομικος ανά γκραφτ!
Σε μια τέτοια περίπτωση, με τόσο μεγάλη άδεια περιοχή, το κάθε τριχοθυλακιο είναι υπερπολυτιμο. Ένα απλώς καλό ή, ακόμα χειρότερα, μέτριο αποτέλεσμα, δεν είναι value for money, είναι "πέταξα την μια ευκαιρία που είχα να πετύχω κάτι". Εδώ θες ένα εξαιρετικο αποτέλεσμα στην πρώτη επέμβαση, άλλο ένα εξαιρετικό στην δεύτερη και, αν μπορεί να γίνει και τρίτη, άλλο ένα εξαιρετικό στην τρίτη, με το όλο εγχείρημα να παραμένει αμφίβολο.

Να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω πως ο Τυρκαλας δεν μπορεί να το δωσει το εξαιρετικό αποτέλεσμά, δεν έχω ιδέα αν μπορεί. Απλώς σχολιάζω το value for money που εγραψες, σε περίπτωση απλώς καλού ή και μετρίου αποτελέσματος.

Corona

Active Member
Ο Τυρκαλάς ειναι πολυ καλός και έμπειρος γιατρός, πιστεύω θα πάρεις το μέγιστο που μπορεις αναλόγως τα διαθέσιμα grafts που μπορει να δώσει η δότρια σου γιατι έχεις και μεγάλη έκταση να καλύψεις.

Μπλουζα