Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

Έκανα κι εγώ στον Κόλλια κλειστή ρινοπλαστική. Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος και κανένας μα κανένας ποτέ δε θα φανταζόταν ότι έχω κάνει ρινοπλαστική.

Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι ένα μέρος του χόνδρου στην περιοχή της καμπούρας ξανα"φύτρωσε" μερικούς μήνες μετά το χειρουργείο. Κανα χρόνο plus μετά αποφάσισα να μπω για ενα μινι-χειρουργειο για να μου το ξύσει. Βγήκε ωραίο αλλά μετά ξαναφύτρωσε, αυτή τη φορά μικρότερο. Έχω μια ατέλεια στην καμπούρα πλέον που δεν παρατηρεί κανείς και δε μπορώ να πω ότι φταίει ο γιατρός, είναι αντίδραση του σώματος που καταλαβαίνω δε μπορείς να ελέγξεις.

Η κοπέλα μου είχε κάνει στον Τσούνη πριν την γνωρίσει. Όμορφη κοπέλα είναι και το μετά με το πριν με το μετά είναι απλά το χάος σε αντίθεση με μενα που το "πριν" μου δεν ήταν τόσο κακό. Ωστόσο όταν την γνώρισα μυρίστηκα πολύ γρήγορα ότι έχει παίξει πλαστική και έψαξα το σημαδάκι κάτω από τη μύτη για να το επιβεβαιώσω, το οποίο και βρήκα.
Αυτό το "ξύσιμο" που έκανες πώς ήταν; Έκανες ολική ή τοπική αναισθησία και πόση ώρα κράτησε; Άφησε πρήξιμο όπως την πρώτη φορά;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Yiotavel

New Member
Παιδιά γεια σας. Ενδιαφερομαι και εγω για ρινοπλαστικη και εχω κανει μια πολυ μεγαλη ερευνα..αγορας ας πουμε, η οποια ομως δεν καταληγει καπου. Εχω δει πολλους γιατρους σε Αθηνα και θεσσαλονικη
Απο θεσσαλονικη τους εξής:
Στρεβινα, Βαρναλιδη, Γκοτσικα, Παπαιωαννου
Απο Αθηνα: Παυλιδελη, Κυπραιου, Κασιμη, Κόλλια, Αριστομένη, Μιχαλόπουλο και σιγουρα ξεχναω και καποιους.
Δυο γιατρους τους απερριψα λογω της προσομοιωσης, με βαση την οποια καταλαβα οτι η αισθητικη του γιατρου απο τη δικη μου απειχε παρασαγγας. Τη μια ειδικα αν σας την παραθεσω θα συμφωνησετε απολυτα
Πολλοι γιατροι μου φανηκαν βιαστικοι να κλεισουν το χειρουργειο χωρις καν να εχουν αποσαφηνιστει οι λεπτομερειες της επεμβασης και μου φανηκαν απλως αρπακτικα να το πω ετσι απλα, αλλοι ηταν απροθυμοι να απαντησουν ή βαριεστημένοι να ασχοληθούν. Λιγοι απο αυτους ειχαν επαγγελματικη προσεγγιση. Ο ενας ο γιατρος μαλιστα με την τρομακτικα αποτυχημενη προσομοιωση εμφανιζει παρα πολυ ωραια αποτελεσματα στο σαιτ του αλλα εμενα ηθελε να με κανει μις πιγκυ. Δυο απο τους παραπανω γιατρους με απετρεψαν λεγοντας μου οτι εχω ηδη μια καλη μυτη και ειναι ρισκο να διορθωσουμε λεπτομερειες.
Σημαντικο επισης: ειχα επικοινωνια με διασημη τραγουδιστρια η οποια εχει χειρουργηθει με παρα πολυ ωραιο αποτελεσμα κατ'εμε (το ακρορρινιο της ειδικα ειναι απιστευτα ωραια σμιλεγμενο) και με απετρεψε απο το να παω στο δικο της γιατρο, στηλιτευοντας τον κακο του χαρακτηρα και λεγοντας μου οτι δεν εκανε καλη δουλεια σε δυο δικους της ανθρωπους.

Εν τελει κλεινω προς Μιχαλοπουλο, και θα ηθελα να σας παρακαλεσω οποιος εχει προσωπικη γνωμη ή εμπειρια να επικοινωνησει. Σας ευχαριστω πολυ.
Ενδιαφέρομαι και εγώ σας παρακαλω για επανορθωτικη με πλευρο! Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ειλικρινά όμως διότι έχω περάσει πολλα!

Yiotavel

New Member
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές.
Το χειρουργείο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου. Θα γίνει στο νοσοκομείο "Μητέρα" (εκεί χειρουργεί η Δρ Κυπραιου, νομίζω ότι είναι μάλιστα Διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικης..)
Οτιδήποτε νέα θα σας ενημερώσω)
Πώς πήγε το χειρουργείο; Πώς είναι η νέα μύτη;

Μπλουζα