Anastasakis Hair Clinic, 2778 τριχοθυλάκια (20/1/2026)

MG86

New Member
Καλημέρα σε όλους!

Μιχάλης Γιοχάλας ονομάζομαι και είμαι 39 ετών. Ανοίγω αυτό το νήμα προκειμένου να περιγράψω την μεταμόσχευσή μου στην κλινική του Δρ. Κωνσταντίνου Αναστασάκη (@Anastasakis Hair Clinic), στις 20 Ιανουαρίου του 2026.

Κατ’αρχάς να πω πως ανακάλυψα το φόρουμ μετά την μεταμόσχευση, εντελώς τυχαίως. Επέλεξα την συγκεκριμένη κλινική λόγω πρωτίστως των πολλών βίντεο με αποτελέσματα και δευτερευόντως του κόστους (ξέρω πως το «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» δεν ισχύει πάντα, αλλά συνήθως, λίγο-πολύ, ισχύει. Ελπίζω να μην διαψευστώ σε αυτήν την περίπτωση.).

Μετά από μία πρώτη επικοινωνία με την κλινική μέσω email και μία δεύτερη, τηλεφωνική, κανονίστηκε το ραντεβού με τον γιατρό, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου. Σε αυτό έγινε εξέταση της περιπτώσεώς μου, ελήφθησαν φωτογραφίες, έγινε ανάλυση της δότριας και σχεδίαση του hairline με μαρκαδόρο. Ο γιατρός μου πρότεινε μία μεταμόσχευση 2.600 τριχοθυλακίων με την τεχνική FUE και μου έδειξε ορισμένες περιπτώσεις παρόμοιες με την δική μου, ώστε να δει αν θα ήμουν ικανοποιημένος με ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα. Συμφωνήσαμε, προφανώς. Ρωτήθηκα αν θα ήθελα να γίνει ακούρευτη συνεδρία και απήντησα πως δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο όπως και τίποτε άλλο παρά μόνον το τελικό αποτέλεσμα και η εξασφάλιση των καλυτέρων συνθηκών προκειμένου αυτό να επιτευχθεί.

Ακολούθως, η συνεργάτις του μου ανέλυσε το οικονομικό σκέλος (συνολικό κόστος, ύψος και προθεσμία προκαταβολής, προθεσμία και τρόπους εξοφλήσεως του υπολοίπου). Πριν φύγω από την κλινική, έλαβα ένα τσαντάκι με προεπεμβατικές οδηγίες (εστάλησαν και στο email μου).

Ακολουθεί συνοπτική περιγραφή της επεμβάσεως, καθώς και των πρώτων ημερών μετά από αυτήν. Περιμένω τις φωτογραφίες προ της επεμβάσεως από την κλινική, φαντάζομαι πως εντός των επομένων ημερών θα τις λάβω.

Μέχρι να γίνει αυτό, έχω συλλέξει ορισμένες οι οποίες δείχνουν λίγο-πολύ την κατάστασή μου πριν τις 20 Ιανουαρίου του 2026. Συγκεκριμένα, συνημμένες θα βρείτε δύο φωτογραφίες από τον γάμο μου στις 30 Νοεμβρίου 2025 (και στα δικά σας!). Πέρα από την υποχώρηση των κροτάφων, σε έντονο φως φαίνεται και μία αδυναμία στο κέντρο του κεφαλιού, πίσω από την hairline. Να προσθέσω πως αραίωση είχε σημειωθεί και στην κορυφή (crown), όχι εκτεταμένη, ωστόσο.

Τελικώς τοποθετήθηκαν 2778 τριχοθυλάκια και έγινε κατέβασμα της hairline και πύκνωση εκεί όπου υπήρχαν τρίχες, και ενίσχυση της κορυφής.

Επισυνάπτω και το pdf της κλινικής.

Συνημμένα

• Lbs_582_IMG_7507 - Αντιγραφή - Αντιγραφή.jpg
    Lbs_582_IMG_7507 - Αντιγραφή - Αντιγραφή.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 48
  • Lbs_585_IMG_7513 - Αντιγραφή - Αντιγραφή.jpg
    Lbs_585_IMG_7513 - Αντιγραφή - Αντιγραφή.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 47
  • Gioxalas Mixalis.PDF
    129.8 KB · Προβολές: 10
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MG86

New Member
Ημέρα -1 (19/1/2026, παραμονή της επεμβάσεως)

Δεν κάπνισα, ακολουθώντας τις οδηγίες. Αν και δεν είμαι βαρύς καπνιστής (καπνίζω 2 πουράκια Moods την ημέρα), μου κακοφάνηκε. Τήρησα την αποχή για τις ημέρες 0 έως 7.

Ημέρα 0 (20/1/2026)

Στις 20 Ιανουαρίου, στις 08:30, έφτασα στην κλινική. Μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησε η προκαταρτική διαδικασία: λούσιμο, κούρεμα και λήψη ορισμένων χαπιών.

Κατά τις 09:15-09:30 ξεκίνησε το χειρουργείο.

Η όλη επέμβαση κράτησε περί τις 9-10 ώρες, αν δεν απατώμαι. Διάλειμμα για φαγητό δεν ζήτησα και δεν έγινε. Όταν η επέμβαση τελείωσε, μου έφεραν 4 εξαιρετικά καλαμάκια κοτόπουλο και μία πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, τα οποία και κατασπάραξα (off topic: εύγε για την επιλογή του σουβλατζίδικου).

Πριν φύγω, έλαβα μία τσάντα με φάρμακα, αναλυτικές μετεπεμβατικές οδηγίες και τα στοιχεία επικοινωνίας μίας νοσηλεύτριας, στην οποίαν ανετέθη η περίπτωσή μου, για όποια τυχόν απορία ή ανάγκη για βοήθεια θα προέκυπτε τις επόμενες μέρες.

Από την ίδια μέρα άρχισαν οι ψεκασμοί της λήπτριας με ένα διάλυμα (ανα 30 λεπτά την ημέρα 0, ανά μία ώρα τις ημέρες 1-4).

Μεγάλο πρόβλημα ο ύπνος. Από την ημέρα 0 έως την ημέρα 4 πρέπει να κοιμάσαι ανάσκελα, πράγμα το οποίο, στην περίπτωσή μου, επρόκειτο να έχει ως αποτέλεσμα 3-4 ώρες ύπνο το βράδυ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ημέρα 1 (21/1/2026)

Την πρώτη ημέρα της αναρρώσεως ξύπνησα δίχως πόνο ή κάποια ενόχληση, και αφαίρεσα την γάζα. Παρατήρησα ένα αμυδρό οίδημα στο μέτωπο (βλ. φωτογραφία), το οποίο την ημέρα 3 ή 4 είχε εξαφανιστεί.

Ημέρα 2 (22/1/2026)

Κανένας πόνος ή ενόχληση, πέρα από μία αίσθηση «τεντώματος» στην περιοχή του τριχωτού, αν έκανα κάποια έντονη γκριμάτσα ή γελούσα. Σύμφωνα με τις οδηγίες, έκανα το πρώτο λούσιμο της δότριας.

Οι φωτογραφίες είναι από την ημέρα 2.

Συνημμένα

• 20260122_104912 - Αντιγραφή (2).jpg
    20260122_104912 - Αντιγραφή (2).jpg
    701.5 KB · Προβολές: 44
  • 20260122_104917.jpg
    20260122_104917.jpg
    759.6 KB · Προβολές: 41
Τελευταία επεξεργασία:

MG86

New Member
Ημέρα 3 (23/1/2026)

Τα ίδια με την ημέρα 2.

Ημέρα 4 (24/1/2026)

Έκανα το πρώτο λούσιμο της λήπτριας. Εννοείται δεν πίεσα όσο έπρεπε, από φόβο, αλλά κάποια επιθήλια αφαιρέθηκαν επιτυχώς.

Οι φωτογραφίες είναι από την ημέρα 4.

Συνημμένα

• 20260124_112554 - Αντιγραφή.jpg
    20260124_112554 - Αντιγραφή.jpg
    642.5 KB · Προβολές: 41
  • 20260124_112603 - Αντιγραφή.jpg
    20260124_112603 - Αντιγραφή.jpg
    1,003.4 KB · Προβολές: 40
  • 20260124_112612 - Αντιγραφή - Αντιγραφή.jpg
    20260124_112612 - Αντιγραφή - Αντιγραφή.jpg
    703.2 KB · Προβολές: 40
  • 20260124_112622 - Αντιγραφή.jpg
    20260124_112622 - Αντιγραφή.jpg
    795.4 KB · Προβολές: 41
Τελευταία επεξεργασία:

MG86

New Member
Ημέρα 5 (25/1/2026)

Έκανα άλλο ένα λούσιμο όλου του κεφαλιού, και αφαίρεσα ακόμα μερικά επιθήλια. Κατά το δεύτερο τρίψιμο παρατήρησα κάποια ίχνη αίματος. Τρομοκρατήθηκα, έβγαλα φωτογραφία και την έστειλα στην νοσηλεύτρια, η οποία, εντός πενταλέπτου μου απήντησε και μου είπε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ημέρα 6 (26/1/2026)

Πήγα στην κλινική για το προγραμματισμένο λούσιμο εκεί. Οι δύο νοσηλεύτριες μου είπαν πως είχα κάνει αρκετά καλή δουλειά αλλά πως έπρεπε να πιέσω παραπάνω, ώστε να φύγουν και τα υπόλοιπα επιθήλια.

Ημέρες 7-9 (27-29/1/2026)

Τα ίδια.

Ημέρα 10 (30/1/2026)

Έκανα για πρώτη φορά μετά την επέμβαση βάρη, με σχεδόν πλήρη ένταση (1-2 rir).

Από την ημέρα 11 έως σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη εξέλιξη.

Πρόκειται να ανεβάζω φωτογραφίες με την ολοκλήρωση εκάστου μηνός.

Η φωτογραφία είναι από την ημέρα 11 (31/1/2026).

Συνημμένα

• 20260131_111824 - Αντιγραφή.jpg
    20260131_111824 - Αντιγραφή.jpg
    397.9 KB · Προβολές: 46
Τελευταία επεξεργασία:

MG86

New Member
Ευχαριστώ. Επειδή, όπως βλέπεις, γράφω με τα πλήρη στοιχεία μου, δεν θα γράψω πόσα ακριβώς έδωσα. Από το πρώτο μήνυμα που έγραψα, έστω και εμμέσως καταλαβαίνεις πως η συγκεκριμένη κλινική χρεώνει περισσότερα ή πολύ περισσοτερα απο τις αλλες εν Ελλαδι.

shearer

Active Member
Γιατί να θέλει κάποιος ομως να γράψει με τα πλήρη στοιχεια του; Αυτο το κάνει συνηθως κάποιος σε συννενοηση με την κλινική για διαφημιστικους λογους και με κάποιο αντάλλαγμα προφανώς...αλλιως δεν εχει λογο να το κάνει.
Αυτο ομως σημαινει οτι μια τέτοια παρουσίαση δεν ειναι ανεξάρτητη όπως αλλες οσον αφορά στο τι θα λεει αυτο το μέλος και στο τι θα δειχνει.

MG86

New Member
Γιατί να θέλει κάποιος ομως να γράψει με τα πλήρη στοιχεια του; Αυτο το κάνει συνηθως κάποιος σε συννενοηση με την κλινική για διαφημιστικους λογους και με κάποιο αντάλλαγμα προφανώς...αλλιως δεν εχει λογο να το κάνει.
Αυτο ομως σημαινει οτι μια τέτοια παρουσίαση δεν ειναι ανεξάρτητη όπως αλλες οσον αφορά στο τι θα λεει αυτο το μέλος και στο τι θα δειχνει.
Γιατί να μην γράψω με τα πλήρη στοιχεία μου; Μεταμοσχευση μαλλιων έκανα, δεν πήγα στο νησί του Epstein. Άλλωστε, παντού το έχω πει, με κάθε λεπτομέρεια και, εννοείται, στους δικούς μου ανθρώπους λέω και το κόστος. Σε διαβεβαιώ, δεν μου έγινε η παραμικρή έκπτωση, ούτε προσπάθησα να κάνω κανενός είδους παζάρι. Σιχαίνομαι τα παζάρια.

Από την κλινική περιμένω μόνο τις φωτογραφίες. Όταν τις λάβω, θα τις αναρτήσω εδώ ώστε η εικόνα να είναι πιο πλήρης.

shearer

Active Member
Γιατί να μην γράψω με τα πλήρη στοιχεία μου; Μεταμοσχευση μαλλιων έκανα, δεν πήγα στο νησί του Epstein. Άλλωστε, παντού το έχω πει, με κάθε λεπτομέρεια και, εννοείται, στους δικούς μου ανθρώπους λέω και το κόστος. Σε διαβεβαιώ, δεν μου έγινε η παραμικρή έκπτωση, ούτε προσπάθησα να κάνω κανενός είδους παζάρι. Σιχαίνομαι τα παζάρια.

Από την κλινική περιμένω μόνο τις φωτογραφίες. Όταν τις λάβω, θα τις αναρτήσω εδώ ώστε η εικόνα να είναι πιο πλήρης.

Από οτι εχεις δει εδώ μέσα το συνηθες ειναι να μη λεει κάποιος τα στοιχεια του,και έτσι παραμένει και το μέλος ανεξάρτητο και γινεται μια παρουσίαση χωρις να φοβάται το μέλος τι θα πει μη το δει η κλινική και "θυμώσει". Από τη στιγμή που κάποιος βγαινει με τα στοιχεια του δεν νομιζω οτι ειναι ανεξάρητη πλέον.

Γενικά ειναι γνωστό οτι οι κλινικές κάνουν συννενοήσεις με πελάτες και τους προτείνουν να δειχνουν πρόσωπα κλπ σε παρουσιάσεις με κάποιο αντάλλαγμα (οικονομικό)....αλλιως δεν υπάρχει και λογος και δεν εχει και νοημα να βγει ο αλλος να εκτεθεί.

τέλος πάντων καλη επιτυχία σου εύχομαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MG86

New Member
Από οτι εχεις δει εδώ μέσα το συνηθες ειναι να μη λεει κάποιος τα στοιχεια του,και έτσι παραμένει και το μέλος ανεξάρτητο και γινεται μια παρουσίαση χωρις να φοβάται το μέλος τι θα πει μη το δει η κλινική και "θυμώσει". Από τη στιγμή που κάποιος βγαινει με τα στοιχεια του δεν νομιζω οτι ειναι ανεξάρητη πλέον.

Γενικά ειναι γνωστό οτι οι κλινικές κάνουν συννενοήσεις με πελάτες και τους συμφωνούν να δειχνουν πρόσωπα κλπ σε παρουσιάσεις με κάποιο αντάλλαγμα...

Έχεις δίκιο, οι περισσότεροι κρύβουν τα στοιχεία τους. Το σκέφτηκα και εγώ και το μόνο που έκανα ήταν να κροπαρω πολύ κάποιες φωτογραφίες οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατά κακόβουλο τρόπο (πχ πολύ κοντινές, με ξυρισμένο κεφαλι κτλ κτλ). Δεν βρήκα κάποιο λόγο να κρύψω κάτι άλλο.

Το αν θα "θυμωσει" η κλινική δεν με αφορά. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι καλό και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

ΑΝ, όμως, δεν είναι, ευτυχώς είμαι σε θέση να πληρώσω αδρα για να διορθωθεί, δίχως να χρειάζεται να έρθω σε κάποιου είδους συμφωνία με την κλινική για να γίνει αυτό άνευ κόστους, υπό την προϋπόθεση να σιγήσει η παρουσίαση.

Αν και καινούριος εδώ, αφιέρωσα μερικές ώρες στο να δω τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρω πως έχει παιχτει πολύ drama, που λένε και οι Αμερικανοι. Καταλαβαινω πως υπαρχει πολλη καχυποψια. Το καταλαβαίνω, αλλα δεν με αφορά. Το μόνο που με νοιάζει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, αν έχουμε υγεία.

Marios1982

Well-Known Member

Γενικά ειναι γνωστό οτι οι κλινικές κάνουν συννενοήσεις με πελάτες και τους προτείνουν να δειχνουν πρόσωπα κλπ σε παρουσιάσεις με κάποιο αντάλλαγμα (οικονομικό)....αλλιως δεν υπάρχει και λογος και δεν εχει και νοημα να βγει ο αλλος να εκτεθεί.

Δεν υπάρχει λόγος να φτάνουμε σε υπερβολές. Δε νομίζει νοιάζει κανέναν μας το αν έχουν συνεννοηθεί ή όχι. Το αποτέλεσμα θα κρίνουμε κ θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν παρουσιάσεις αντί να τους αποθαρρύνουμε. Στο φιναλε ότι κ να έχει παίξει εμείς το αποτέλεσμα θα δούμε κ αυτό θα κρίνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνουν επεισόδια .. το αντίθετο, μακάρι να βρεθούν κι άλλοι από αυτήν την κλινική και ας εστιάσουμε στο αποτέλεσμα κ μακάρι ο φίλος να πάει καλά.

shearer

Active Member
Δεν υπάρχει λόγος να φτάνουμε σε υπερβολές. Δε νομίζει νοιάζει κανέναν μας το αν έχουν συνεννοηθεί ή όχι. Το αποτέλεσμα θα κρίνουμε κ θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν παρουσιάσεις αντί να τους αποθαρρύνουμε. Στο φιναλε ότι κ να έχει παίξει εμείς το αποτέλεσμα θα δούμε κ αυτό θα κρίνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνουν επεισόδια .. το αντίθετο, μακάρι να βρεθούν κι άλλοι από αυτήν την κλινική και ας εστιάσουμε στο αποτέλεσμα κ μακάρι ο φίλος να πάει καλά.
Πως δεν νοιάζει κάποιον αν υπάρχει συνεννόηση; Αλλο να μπαίνει ένας και να έκανε μια παρουσίαση μονος του χωρις καμια επαφή ή συνεννόηση με την κλινική και αλλο να μπήκε με συνεννόηση με τα στοιχεία του και να λεει ποιος ειναι κλπ. Αν υπάρχει συνεννόηση και επαφη προφανώς ειναι πιο συγκρατημένος ο αλλος στο τι θα πει και στο πως θα δειξει το αποτέλεσμα, ξέροντας οτι τον παρακολουθει και η κλινική εδώ μέσα...καταλαβαινουμε νομιζω...
Χωρις να πω οτι έχουν κανει συνεννοηση εδώ, υποθετικά μιλώντας...

Marios1982

Well-Known Member
Πως δεν νοιάζει κάποιον αν υπάρχει συνεννόηση; Αλλο να μπαίνει ένας και να έκανε μια παρουσίαση μονος του χωρις καμια επαφή ή συνεννόηση με την κλινική και αλλο να μπήκε με συνεννόηση με τα στοιχεία του και να λεει ποιος ειναι κλπ. Αν υπάρχει συνεννόηση και επαφη προφανώς ειναι πιο συγκρατημένος ο αλλος στο τι θα πει και στο πως θα δειξει το αποτέλεσμα, ξέροντας οτι τον παρακολουθει και η κλινική εδώ μέσα...καταλαβαινουμε νομιζω...
Χωρις να πω οτι έχουν κανει συνεννοηση εδώ, υποθετικά μιλώντας...
Ρε φίλε ειλικρινά τι μας νοιάζει ; Μάτια δεν έχουμε να δούμε το αποτέλεσμα; Μας νοιάζει τι θα πει ο ντοκτορας; Αν το παλικάρι δε βγάλει σωστές φωτογραφίες τότε ναι μαζί σου. Αλλά ως τότε πρέπει να ενθαρρύνουμε μια καλή παρουσίαση! Κέρδος για το φόρουμ είναι αυτό!

MG86

New Member

Ευχαριστώ, φίλε.

Έχει δίκιο ο shearer, έχει σημάσια η συνεννόηση, προσωπικώς, αν ήξερα πως έχει γίνει συνεννόηση δεν θα εμπιστευομουν ούτε "τα ματάκια μου τα δυό", που λέει και ο γιατρός και εξηγούμαι. Ακόμα και αν το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, μπορώ να σκεφτώ πως αυτό ήρθε επειδή η κλινική ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με την συγκεκριμένη περίπτωση και έκανε πράγματα εκτός της "ρουτίνας" της, τα οποία εγώ ως απλός πελάτης δεν θα πάρω.

Δεν γράφω περισσότερα διότι, ούτως ή άλλως, δεν μπορώ να αποδείξω πως δεν έχω συνεννοηθεί ή πως είμαι όντως ανεξάρτητος. Δεν πειράζει, ας πάρω εγώ το αποτέλεσμα για το οποίο όλοι καιγόμαστε, και με καταλαβαίνετε, κι ας με πουν και πληρωμένο, δε βαριέσαι!

MG86

New Member
Παρεμπιπτόντως, έχω στείλει και στον @CVIAL μήνυμα, προκειμένου να γίνει verified η παρουσίαση, αλλά απάντηση δεν έχω λάβει μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω και την διαδικασία, αν δηλαδή έπρεπε να πάω στο γραφείο του αμέσως μετά την επέμβαση ή μπορεί αυτό να γίνει μετά από 9-12 μήνες, όταν θα έχει φανεί το τελικό αποτέλεσμα.

Marios1982

Well-Known Member
Ευχαριστώ, φίλε.

Έχει δίκιο ο shearer, έχει σημάσια η συνεννόηση, προσωπικώς, αν ήξερα πως έχει γίνει συνεννόηση δεν θα εμπιστευομουν ούτε "τα ματάκια μου τα δυό", που λέει και ο γιατρός και εξηγούμαι. Ακόμα και αν το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, μπορώ να σκεφτώ πως αυτό ήρθε επειδή η κλινική ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με την συγκεκριμένη περίπτωση και έκανε πράγματα εκτός της "ρουτίνας" της, τα οποία εγώ ως απλός πελάτης δεν θα πάρω.

Δεν γράφω περισσότερα διότι, ούτως ή άλλως, δεν μπορώ να αποδείξω πως δεν έχω συνεννοηθεί ή πως είμαι όντως ανεξάρτητος. Δεν πειράζει, ας πάρω εγώ το αποτέλεσμα για το οποίο όλοι καιγόμαστε, και με καταλαβαίνετε, κι ας με πουν και πληρωμένο, δε βαριέσαι!
Οχι φίλε δεν έχει νόημα η συνεννόηση. Ούτε αν σου έκανε σκόντο για να κάνεις παρουσίαση. Νόημα έχει στους 12 μήνες να βάλεις βίντεο υψηλής ανάλυσης με βρεγμένο μαλλί και να το χτενίζεις προς όλες τις πλευρές για να καταλάβουμε πυκνότητα και φυσικότητα. Αυτό με ενδιαφέρει και τίποτα άλλο! Το να μπορώ να καταλάβω τις δυνατότητες μιας κλινικής!

MG86

New Member
Οχι φίλε δεν έχει νόημα η συνεννόηση. Ούτε αν σου έκανε σκόντο για να κάνεις παρουσίαση. Νόημα έχει στους 12 μήνες να βάλεις βίντεο υψηλής ανάλυσης με βρεγμένο μαλλί και να το χτενίζεις προς όλες τις πλευρές για να καταλάβουμε πυκνότητα και φυσικότητα. Αυτό με ενδιαφέρει και τίποτα άλλο! Το να μπορώ να καταλάβω τις δυνατότητες μιας κλινικής!

Αν η συνεννόηση έχει γίνει μετά την "απομάκρυνση από το ταμείο", έχεις δίκιο.

Αν, όμως, έχει γίνει εκ των προτέρων, τότε αλλάζει το πράμα. Αν μια κλινική γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα γινει παρουσιαση μπορει, περαν του σκοντου που όντως δεν μας αφορά, να δώσει ιδιαίτερη, πέραν του για αυτήν συνηθισμένου, προσοχή στο περιστατικό και να δώσει στον συγκεκριμένο πελάτη κάτι που εγώ ή εσύ δεν θα πάρουμε, ως άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.

Είναι υποθέσεις όλα αυτά, προφανώς.

Εγώ, πάντως, μετά από 12 μήνες, θα πάω στην εκκλησία στην οποίαν ενυμφευθην, στο ίδιο σημείο, με τις ίδιες συνθήκες και θα βγάλω την ίδια φωτογραφία με αυτήν που ανηρτησα στο πρώτο μήνυμα (χωρίς το κοστούμι και το στραβοδεμενο αλλά τίμιο, όχι έτοιμο, παπιγιον). Εννοείται και βίντεο όπως αυτό το οποίο περιγράφεις.

GeorgeXz

Well-Known Member
Ακριβώς σε τέτοιες νοοτροπίες πατάει ο δρακουμέλ κ σας ρουφάει το αίμα.

Ότι πληρώνεις, παίρνεις... Λάθος νοοτροπία και κακώς διαφημίζεται ως πανάκεια. Η γνώση είναι δύναμη, αυτή τη γνώση μας δίνει κ αυτό το φόρουμ, ακριβώς για να μην πηγαίνεις στα τυφλά και να μπορείς να κάνεις μία βασική αξιολόγηση VfM. Υπάρχουν καταπληκτικοί γιατροί και κλινικές που κινούνται στο 1€ το graft και κάτω από αυτό. Τώρα αν θέλεις να δώσεις 6-7 χιλιάρικα για 2,2k grafts αυτό δεν μας αφορά, κατά την προσφιλή σου έκφραση.

Σε κάθε περίπτωση, καλή φύτρωση να έχεις αν κ με τον συγκεκριμένο δεν είναι καθόλου σίγουρο!

Μπλουζα