Επιλογή θεραπείας μη φαρμακευτικής.

John18

New Member
Επανήλθα ως ένα σημείο δυστηχως 100% δεν έγινα ποτέ όπως πριν την δοκιμάσω αλλά σε εξετάσεις δεν ανιχνεύεται κάτι και ίσως είναι και ψυχολογικό λένε οι γιατροί..Δυστηχως αν έχεις επιθετική τριχόπτωση όπως εγώ πρέπει να τα δοκιμάσεις τα φάρμακα αλλά
Όχι δεν επανήλθα ποτέ 100% δυστηχως.Το χάπι μινοξ βοηθάει στο μαλλί αλλά αργά η γρήγορα όπως βλέπω όλοι αναγκάζονται να το σταματήσουν και αυτό από παρενέργειες.Τα φάρμακα που κυκλοφορούν έως τώρα για την τριχόπτωση δεν είναι λύση δυστηχως πρέπει να βγει κάτι καινούργιο να μην έχει παρενέργειες τόσο σοβαρές και να ναι αποτελεσματικό όπως η φίνα και η ντουτα.
To θεωρω τραγικο οτι γιατροι τις χορηγουν κατευθειαν σε τετοιες ποσοτητες και δεν σε πανε με μικροτερες δοσεις για να δοκιμασεις πρωτα εαν εχεις θεμα με το φαρμακο η' οχι..

Οι εξετασεις που αναφερεις ειναι ορμονικες ? Απευθυνθηκες σε καποιο ουρολογο η' ενδοκρινολογο ?

Για την μινοξιδιλη και εγω αυτη την εικονα εχω παροτι στο περελθον χορηγουνταν σε υπερτασικους σε πολυ μεγαλυτερες δοσεις δεν νομιζω οτι ειναι μακρογχρονια λυση, σε oral μορφη τουλαχιστον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
To θεωρω τραγικο οτι γιατροι τις χορηγουν κατευθειαν σε τετοιες ποσοτητες και δεν σε πανε με μικροτερες δοσεις για να δοκιμασεις πρωτα εαν εχεις θεμα με το φαρμακο η' οχι..

Οι εξετασεις που αναφερεις ειναι ορμονικες ? Απευθυνθηκες σε καποιο ουρολογο η' ενδοκρινολογο ?

Για την μινοξιδιλη και εγω αυτη την εικονα εχω παροτι στο περελθον χορηγουνταν σε υπερτασικους σε πολυ μεγαλυτερες δοσεις δεν νομιζω οτι ειναι μακρογχρονια λυση, σε oral μορφη τουλαχιστον.
οι εξετάσεις που έκανα δεν δείχνουν τίποτα παθολογικό πήγα σε αμέτρητους γιατρούς καθηγητές πανεπιστημίου ουρολόγους ενδοκρινολόγους στο παθολόγο μου δοκιμασα και πρωτόκολο ορμονοδιεγερσης από γιατρό πρώην αθλητή που ασχολείται με τις ορμόνες γνωστός και ολας αλλά η ορμόνες μου δεν έχουν κάτι.Ισως είναι ψυχολογικό ίσως να κάνει κάτι που η επιστήμη δεν γνωρίζει και δεν έχει αντιδωτο οπότε το να τρέχεις σε γιατρούς για παρενέργειες φινας είναι άσκοπο.Επισης παρενέργειες τέτοιες έχουν και άλλα φάρμακα όπως τα αντικαταθλιπτικά η φάρμακα για την ακμή σύμφωνα με αναφορές σε ξένα φόρουμ.Μακαρι να βγει κάποιο αντιδωτο ώστε όποιος βγάζει παρενέργειες να το παίρνει και να γίνεται άμεσα καλά.

giwrgos athina

Active Member
Επίσης αν έχεις επιθετική τριχόπτωση Ανν κάνεις μεταμόσχευση χωρίς φίνα είναι πεταμένα λευτα γιατί ακόμα και να φυτρώσουν παίζει να χάσεις τα μοσχεύματα ξανά σε 5 χρόνια.Εγω είχα τρομερη επιθετικότητα στην τριχόπτωση πόλοι παραπανο από όλους εδώ μέσα έχανα μαλλιά από 16 χρόνων και τώρα στα 34 είναι norwood 6.

giwrgos athina

Active Member
H δηκια μου η περίπτωση και φίνα να έπαιρνα από μικρός από 18 χρόνων ήταν τόσο επιθετική που στο τέλος πάλι καράφλος θα ήμουν απλά θα το είχα καθυστερήσει 10 χρόνια η αν έπαιρνα ντουτα θα είχε καθυστερήσει ,15 χρόνια αλλά στο τέλος θα γίνονταν αυτό που είχε αποφασίσει η φύση και τα γονίδια μου για μένα .

John18

New Member
οι εξετάσεις που έκανα δεν δείχνουν τίποτα παθολογικό πήγα σε αμέτρητους γιατρούς καθηγητές πανεπιστημίου ουρολόγους ενδοκρινολόγους στο παθολόγο μου δοκιμασα και πρωτόκολο ορμονοδιεγερσης από γιατρό πρώην αθλητή που ασχολείται με τις ορμόνες γνωστός και ολας αλλά η ορμόνες μου δεν έχουν κάτι.Ισως είναι ψυχολογικό ίσως να κάνει κάτι που η επιστήμη δεν γνωρίζει και δεν έχει αντιδωτο οπότε το να τρέχεις σε γιατρούς για παρενέργειες φινας είναι άσκοπο.Επισης παρενέργειες τέτοιες έχουν και άλλα φάρμακα όπως τα αντικαταθλιπτικά η φάρμακα για την ακμή σύμφωνα με αναφορές σε ξένα φόρουμ.Μακαρι να βγει κάποιο αντιδωτο ώστε όποιος βγάζει παρενέργειες να το παίρνει και να γίνεται άμεσα καλά.
Ναι καταλαβα...αρα στην ουσια απ' οτι καταλαβαινω επανηλθες καπως μονος σου χωρις να κανεις καποιου ειδους θεραπεια για τις παρενεργειες σωστα ?
Δεν φτανει η εννοια για τις τριχες εχουμε και αυτες τις βλακειες τωρα που δεν ξερεις τι να κανεις..

giwrgos athina

Active Member
Ναι καταλαβα...αρα στην ουσια απ' οτι καταλαβαινω επανηλθες καπως μονος σου χωρις να κανεις καποιου ειδους θεραπεια για τις παρενεργειες σωστα ?
Δεν φτανει η εννοια για τις τριχες εχουμε και αυτες τις βλακειες τωρα που δεν ξερεις τι να κανεις..
Δεν επανήλθα ποτέ 100% .Αυτό δεν σημαίνει κάτι όμως.Με την φίνα κάποιοι παίρνουν 25 χρόνια κάθε μέρα και δεν παθαίνουν τίποτα κάποιοι άλλοι παθαίνουν.μονιμα κουσούρια και δεν επανέρχονται ποτέ και κάποιοι επανέρχονται έως ένα βαθμό..Δεν υπάρχει κάτι να κάνεις η γιατροί δεν έχουν λύση και θα σε παίρνανε για τρελό και ότι όλα είναι στο μυαλό σου κανείς δεν ξέρει την λύση για τις παρενέργειες.Απλα κάνεις όσο γίνεται υγειηνη ζωή και περιμένεις να επανέλθεις μόνος σου .Οποιαδηποτε ορμονική παρέμβαση μπορεί να σε κάνει και χειρότερα με τις ορμόνες δεν παίζουμε..

Μπλουζα