Προσβλητική συμπεριφορά σε βάρος ατόμου με ΑΑ στην εκπομπή "First Dates"

Vasilis15

New Member
Καλησπέρα σε όλους.
Στο παραπάνω απόσπασμα της επιμορφωτικής εκπομπής,First Dates,παρουσιάζεται μια κοπέλα να απογοητεύεται που ο ετερος διαγωνιζόμενος "έχει φαλακρα,γιατί αυτή θέλει μαλλιά".
Στο τέλος τον απορρίπτει βάζοντας στην εμφάνιση του "1 στα 10".
Φυσικά αυτό δεν είναι μια χιουμοριστική διάθεση που θα έπρεπε όλοι να γελάσουμε?
Δεν νομίζω
Σαν άνθρωπος, αυτοσαρκαζομαι και δεν είναι καθόλου ευθικτος,ίσα ίσα σιχαίνομαι το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή όπου όλοι θέλουν να νιώθουν θιγμένοι και απροστάτευτοι.
ΑΛΛΑ
Βλέποντας το παραπάνω βίντεο πείτε μου το εξής:
Σκεφτείτε να έβγαινε σε αντίστοιχη εκπομπή ένας άνδρας με μια γυναίκα με παραπάνω κιλά και να έλεγε :"χοντρή? Εγώ θέλω λεπτή"
Ή να ήταν ένας άνδρας από την Αφρική και να έλεγε η γυναίκα "Μαύρος? Εγώ θέλω άσπρο"
Θα ήταν εξίσου χιουμοριστικό?Θα είχε γίνει χαμός στα social media?Εδώ γιατί δεν έγινε κάτι?Δεν υπάρχει ρατσιστικός χλευασμός?
Και πριν απαντήσετε σκεφτείτε το εξής:Πόσες φορές σας έχουν χλευάσει για το γεγονός ότι δεν έχετε μαλλιά και έπρεπε να το καταπιείτε γιατί "εντάξει δεν είναι κάτι πλάκα κάνουμε?"

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους.
Στο παραπάνω απόσπασμα της επιμορφωτικής εκπομπής,First Dates,παρουσιάζεται μια κοπέλα να απογοητεύεται που ο ετερος διαγωνιζόμενος "έχει φαλακρα,γιατί αυτή θέλει μαλλιά".
Στο τέλος τον απορρίπτει βάζοντας στην εμφάνιση του "1 στα 10".
Φυσικά αυτό δεν είναι μια χιουμοριστική διάθεση που θα έπρεπε όλοι να γελάσουμε?
Δεν νομίζω
Σαν άνθρωπος, αυτοσαρκαζομαι και δεν είναι καθόλου ευθικτος,ίσα ίσα σιχαίνομαι το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή όπου όλοι θέλουν να νιώθουν θιγμένοι και απροστάτευτοι.
ΑΛΛΑ
Βλέποντας το παραπάνω βίντεο πείτε μου το εξής:
Σκεφτείτε να έβγαινε σε αντίστοιχη εκπομπή ένας άνδρας με μια γυναίκα με παραπάνω κιλά και να έλεγε :"χοντρή? Εγώ θέλω λεπτή"
Ή να ήταν ένας άνδρας από την Αφρική και να έλεγε η γυναίκα "Μαύρος? Εγώ θέλω άσπρο"
Θα ήταν εξίσου χιουμοριστικό?Θα είχε γίνει χαμός στα social media?Εδώ γιατί δεν έγινε κάτι?Δεν υπάρχει ρατσιστικός χλευασμός?
Και πριν απαντήσετε σκεφτείτε το εξής:Πόσες φορές σας έχουν χλευάσει για το γεγονός ότι δεν έχετε μαλλιά και έπρεπε να το καταπιείτε γιατί "εντάξει δεν είναι κάτι πλάκα κάνουμε?"
φίλε μου καλέ ζούμε στις εποχές του political correct. Εποχές που ο άντρας ευνουχίζεται για να μην πω πω πουστοποιείται, μόνο χλευασμός και καυλαντα/χαβαλές αρμόζει στις ελλεινίδες. Μην ψάχνεσαι να βρεις λογική. Δεν υπάρχει. Είμαστε καμιά 8 δις σε αυτόν τον πλανήτη. Υπάρχουν πολλές νορμαλ γκόμενες. Μόνο που δεν υπάρχουν στο δυτικό κόσμο. Καλά για τα ελληνακια δεν το συζητάμε. Τους είπε η μαμά τους ότι είστε οι καλύτερες και αξίζετε τον καλύτερο χαχαχαχαχα να είναι μεγάλο επιχειρηματίας μεγάλη δικηγόρος μεγάλο γιατρός γιατί είσαι πριγκίπισσες και οι πιο όμορφες .

Μπλουζα