kwstas4

New Member
Καλο μεσημέρι.
Εδώ και κάποιο διάστημα διαβάζω όσα περισσότερα μπορω στο forum και προσπαθώ να βγάλω μια άκρη, όλα πολύ χρήσιμα.
Στην περίπτωση μου , ειμαι 40 χρόνων και τα τελευταία χρονια εχω μια αραίωση στην μπροστα μεριά του κεφαλιού,τον τελευταίο εναμιση χρόνο όμως εχει ενταθεί λόγω κάποιων προβλημάτων εντονων συναισθηματικων καταστασεων και πολυ στρες.
Δεν έχω κανει ποτε κάποια θεραπεια , γενικότερα τίποτα.
Θα ανεβάσω καποιες φωτογραφίες τωρινές με βρεγμένα και μη μαλλιά.
Θα ηθελα να μου πείτε την γνώμη σας παρακαλώ και μετα θα σας πω τι μου είπαν σε 2 κλινικες που έχω πάει μέχρι στιγμής, μια δια ζώσης και μια διαδικτυακά.
Ευχαριστώ πολύ. . .

Συνημμένα

• 20250722_173200.png
    20250722_173200.png
    2 MB · Προβολές: 34
  • 20250722_173149_001.png
    20250722_173149_001.png
    1.2 MB · Προβολές: 36
  • 20250719_141038.png
    20250719_141038.png
    1.6 MB · Προβολές: 36
  • 20250722_173155.png
    20250722_173155.png
    2 MB · Προβολές: 39
  • 20250722_173205.png
    20250722_173205.png
    2.7 MB · Προβολές: 39
  • 20250722_173858.png
    20250722_173858.png
    2.1 MB · Προβολές: 36
  • 20250722_173901.png
    20250722_173901.png
    1.7 MB · Προβολές: 36
  • 20250722_174807.png
    20250722_174807.png
    1.6 MB · Προβολές: 34
  • 20250723_143223.png
    20250723_143223.png
    1.2 MB · Προβολές: 34

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε!Μικρό το πρόβλημα για την ηλικία σου καθώς από ότι φαίνεται η αραίωση έχει χτυπήσει Α ζώνη και λίγο Β.Έχεις σκοπό να ξεκινήσεις θεραπεία?Δεν ξέρω κατά πόσο δεν θα επηρεαστούν τα γύρω μαλλιά καθώς δεν είσαι άδειος και χωρίς κάποια Θωράκιση(θεραπεία) μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στα μαλλιά που έχεις ήδη.Αν έχεις σκοπό απο την άλλη να μπείς στην δεδομένη κατάσταση με 2.500-3.000 grafts θα είσαι σούπερ.

kwstas4

New Member
Καλησπέρα φίλε!Μικρό το πρόβλημα για την ηλικία σου καθώς από ότι φαίνεται η αραίωση έχει χτυπήσει Α ζώνη και λίγο Β.Έχεις σκοπό να ξεκινήσεις θεραπεία?Δεν ξέρω κατά πόσο δεν θα επηρεαστούν τα γύρω μαλλιά καθώς δεν είσαι άδειος και χωρίς κάποια Θωράκιση(θεραπεία) μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στα μαλλιά που έχεις ήδη.Αν έχεις σκοπό απο την άλλη να μπείς στην δεδομένη κατάσταση με 2.500-3.000 grafts θα είσαι

Καλησπέρα φίλε!Μικρό το πρόβλημα για την ηλικία σου καθώς από ότι φαίνεται η αραίωση έχει χτυπήσει Α ζώνη και λίγο Β.Έχεις σκοπό να ξεκινήσεις θεραπεία?Δεν ξέρω κατά πόσο δεν θα επηρεαστούν τα γύρω μαλλιά καθώς δεν είσαι άδειος και χωρίς κάποια Θωράκιση(θεραπεία) μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στα μαλλιά που έχεις ήδη.Αν έχεις σκοπό απο την άλλη να μπείς στην δεδομένη κατάσταση με 2.500-3.000 grafts θα είσαι σούπερ.
Σ ευχαριστω για την απάντηση.
Ουσιαστικά Περισσότερο στην αναζήτηση λύσης ειμαι , θεωρείς ότι με την θεραπεία θα αλλαξει τι; κατά την γνώμη σου ποια ειναι η οδός που πρέπει να ακολουθησω;
Τι εννοεις κατά ποσο θα επιρρεαστους τα γύρω μαλλια; αν κανω τι;
Σ ευχαριστώ!

LoverBoy

Well-Known Member
Σ ευχαριστω για την απάντηση.
Ουσιαστικά Περισσότερο στην αναζήτηση λύσης ειμαι , θεωρείς ότι με την θεραπεία θα αλλαξει τι; κατά την γνώμη σου ποια ειναι η οδός που πρέπει να ακολουθησω;
Τι εννοεις κατά ποσο θα επιρρεαστους τα γύρω μαλλια; αν κανω τι;
Σ ευχαριστώ!
Η θεραπεία θα θωρακίσει τα υπάρχοντα μαλλιά σου και θα περιορίσει την τριχόπτωση.Είσαι βέβαια σε μια καλή ηλικία που έχει δείξει στο περίπου πως θα εξελιχθεί η κατάσταση σου.Έχεις καλό μαλλί για 40 ετών.Οι κλινικές που επισκέφθηκες τι σου προτείναν?

kwstas4

New Member
Η θεραπεία θα θωρακίσει τα υπάρχοντα μαλλιά σου και θα περιορίσει την τριχόπτωση.Είσαι βέβαια σε μια καλή ηλικία που έχει δείξει στο περίπου πως θα εξελιχθεί η κατάσταση σου.Έχεις καλό μαλλί για 40 ετών.Οι κλινικές που επισκέφθηκες τι σου προτείναν?
Η μία κλινική (δια ζωσης) προτεινε να ξεκινήσω με θεραπεια (φιναστεριδη νομιζω) ώστε να σταθεροποιηθει η κατάσταση και να συνεχίσω με ΜΜ FUE με πακέτο τον επόμενο χρόνο ότι χρειαστεί, prp ,φαρμακευτική αγωγή κτλ. καθως θεωρούν πολυ εύκολη όπως είπαν την περίπτωση μου.

Η δεύτερη κλινική (διαδικτυακα) μου έκανε 2 προτάσεις,
1η προταση, όπως λέει ειμαι
κατάλληλος υποψήφιος για να ξεκινήσω θεραπείες PRP για την πρόληψη της μελλοντικής τριχόπτωσης και την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών σας.
Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει 3 εφαρμογές PRP στη σειρά ανά μήνα και στη συνέχεια 1 εφαρμογή κάθε 6-12 μήνες.

Επιπρόσθετα, είμαι κατάλληλος να ξεκινήσω και την προληπτική θεραπεία με σκεύασμα αφρού ή λοσιόν ή χάπι μινοξιδίλης καθώς και gel ή χάπι φιναστερίδης.
2η πρόταση, είπε πως πρέπει να προχωρήσω σε FUE MEGA για μέγιστη δυνατή εξαγωγή και θα επικεντρωθουν κυρίως στην ζώνη Α.
Το παράξενο ειναι πως και στις 2 κλινικες δεν μου έγινε καμία εξέταση , μόνο οπτικά απο απόσταση για όλα αυτά που μου είπαν Και το πιο παράξενο ειναι πως μου είπαν και το κόστος για αυτά χωρις εξέταση, ενα μικροσκόπιο κάτι να δουν το κεφάλι μου.
Το κόστος για να καταλήξω είναι το ιδιο και στις 2 περιπτώσεις, η μία κλινικη 4.500 και η άλλη 4.000 αλλά θα πρέπει να κάνω τις θεραπείες στην Αθήνα ( εισητηρια,διαμονή κτλ) θα πάει κοντά εκεί.
Δεν ξέρω και πολλα όπως κατάλαβες και θα μου πεις καλά αφού δεν σου είπαν γιατί δεν τα ρώτησες εσυ;
Θα σου απαντήσω πως εγώ είμαι ο πελάτης που δεν οφείλω να γνωρίζω τα πάντα, αναζητώ λύση.
Ευχαριστώ πολύ.

Marios1982

Well-Known Member
Ακριβώς. Είναι diffuse χρειάζεται θεραπεία κ λογικά θα του πάει πολύ καλά. Επίσης θα μπει ο γιατρός κ σε μαμά μαλλιά μέσα, επιβάλλεται για μένα η θεραπεία. Στα υπέρ ότι η δότρια είναι καλή, το πρόβλημα σχετικά μικρό, συμφωνώ με μαξ 3.000 κ θεραπεία, θα είναι σαν να μην είχε ποτέ πρόβλημα.

kwstas4

New Member
Ακριβώς. Είναι diffuse χρειάζεται θεραπεία κ λογικά θα του πάει πολύ καλά. Επίσης θα μπει ο γιατρός κ σε μαμά μαλλιά μέσα, επιβάλλεται για μένα η θεραπεία. Στα υπέρ ότι η δότρια είναι καλή, το πρόβλημα σχετικά μικρό, συμφωνώ με μαξ 3.000 κ θεραπεία, θα είναι σαν να μην είχε ποτέ πρόβλημα.
Τι θεραπεια θεωρείς ότι χρειαζεται;
Δες σε παρακαλώ και την απάντηση μου λίγο πριν για την πρόταση που μου έκαναν οι 2 κλινικες που πήγα.

LoverBoy

Well-Known Member
Θεωρώ ότι η πρώτη κλινική σου πρότεινε και το καλύτερο!Αλλά εσύ είσαι διατεθειμένος να ξεκινήσεις αγωγή?
Το prp όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές στο φόρουμ είναι τσάμπα λεφτά.

kwstas4

New Member
Θεωρώ ότι η πρώτη κλινική σου πρότεινε και το καλύτερο!Αλλά εσύ είσαι διατεθειμένος να ξεκινήσεις αγωγή?
Το prp όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές στο φόρουμ είναι τσάμπα λεφτά.
Και οι 2 κλινικες μου πρότειναν το ιδιο ουσιαστικά.
Απλά η μία να ξεκινήσω θεραπεια τωρα ( 1-2 μηνες πριν).
ΜΜ fue μιας συνέδριας και οι 2, συντηρητική θεραπεια και οι 2.
Ίδια τιμη και οι 2.
Η διαφορά ειναι πως η δεύτερη κλινικη μου έδωσε και σαν λύση και τις συνεδρίες prp αν δεν θελω ΜΜ .

Αλλά γιατί με ρωτάς αν ειμαι διατεθειμένος να κανω αγωγη ; τι μπορει να μου προκαλέσει;
Η τιμή πως σου φαίνεται;

LoverBoy

Well-Known Member
Και οι 2 κλινικες μου πρότειναν το ιδιο ουσιαστικά.
Απλά η μία να ξεκινήσω θεραπεια τωρα ( 1-2 μηνες πριν).
ΜΜ fue μιας συνέδριας και οι 2, συντηρητική θεραπεια και οι 2.
Ίδια τιμη και οι 2.
Η διαφορά ειναι πως η δεύτερη κλινικη μου έδωσε και σαν λύση και τις συνεδρίες prp αν δεν θελω ΜΜ .

Αλλά γιατί με ρωτάς αν ειμαι διατεθειμένος να κανω αγωγη ; τι μπορει να μου προκαλέσει;
Η τιμή πως σου φαίνεται;
Πολλοί δεν θέλουν να ξεκινήσουν για τυχόν παρενέργειες.Πόσα τριχοθυλάκια εκτίμησαν ότι χρειάζεσαι?Το ρωτάω για να σου πω για την τιμή.Αν θέλεις πες και τις κλινικές δεν υπάρχει πρόβλημα.

kwstas4

New Member
Πολλοί δεν θέλουν να ξεκινήσουν για τυχόν παρενέργειες.Πόσα τριχοθυλάκια εκτίμησαν ότι χρειάζεσαι?Το ρωτάω για να σου πω για την τιμή.Αν θέλεις πες και τις κλινικές δεν υπάρχει πρόβλημα.
Καμμια αναφορά σε τριχοθυλακια μιας και όπως σου είπα πιο πάνω δεν έγινε κάποια εξέταση.... ούτε στην γραπτή προσφορά αναφέρεται τίποτα,αυτο μου έκανε εντύπωση.
Τι παρενέργειες μπορεί να εχει;
Advance και Seneca.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καμμια αναφορά σε τριχοθυλακια μιας και όπως σου είπα πιο πάνω δεν έγινε κάποια εξέταση.... ούτε στην γραπτή προσφορά αναφέρεται τίποτα,αυτο μου έκανε εντύπωση.
Τι παρενέργειες μπορεί να εχει;
Advance και Seneca.
Μερικοί αναφέρουν παρενέργειες που αφορούν την λίμπτιντο.Φαντάζομαι οι τιμές που σου δόθηκαν είναι για 2ήμερη συνεδρία?στο ανέφεραν αυτό?

kwstas4

New Member
Μερικοί αναφέρουν παρενέργειες που αφορούν την λίμπτιντο.Φαντάζομαι οι τιμές που σου δόθηκαν είναι για 2ήμερη συνεδρία?στο ανέφεραν αυτό?
ΟΧΙ και οι 2 αναφέρουν και γραπτά πως είναι για μονοήμερη συνέδρια.

Μπλουζα